Tnt

Tnt

Son dakika tnt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tnt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tnt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tnt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tnt gelişmeleri de dahil olmak üzere 791 tnt haberi bulunmuştur. Tüm tnt haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın mayıs ayında planlan ABD’yi ziyareti öncesinde iki ülke arasında son günlerde yoğun bir diplomasi trafiği yaşanıyor. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nden bir heyet dün Ankara’da bir dizi kritik temaslarda bulundu.
30.03.2024 Gündem
5 askerin ölümü Polonya'yı şok etti! Tüm askeri tatbikatlar askıya alındı
5 askerin ölümü Polonya'yı şok etti! Tüm askeri tatbikatlar askıya alındı Polonya Savunma Bakanı Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, mart ayının başından bu yana gerçekleştirilen tatbikatlarda 5 askerin hayatını kaybetmesi üzerine tüm askeri tatbikatların askıya alınması talimatını verdi.
27.03.2024 Dünya
Naci Görür'den flaş açıklama: Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir
Naci Görür'den flaş açıklama: Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir Bilim Akademisi üyesi, Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "Her depremde 80-90 bin insanı bir gecede toprağa veremeyiz. Bu bize yakışmıyor. Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir. Türkiye'de 5'in üzerinde depremler ölüme neden oluyor. Bizim bunu halletmemiz lazım" dedi.
29.02.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Teröristlere ait 21 sığınak ve mağara imha edildi
Bakan Yerlikaya: Teröristlere ait 21 sığınak ve mağara imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlerin kış aylarında barınmak için hazırladığı sığınak ve mağaralara yönelik 8 ilde gerçekleştirilen 'Kahramanlar' operasyonunda, 21 sığınak ve mağaranın imha edildiğini duyurdu.
5.11.2023 Gündem
SSB ile ASFAT arasında 'MEMATT' anlaşması
SSB ile ASFAT arasında 'MEMATT' anlaşması Savunma Sanayi Başkanlığı (SSB) ile Milli Savunma Bakanlığı'na bağlı Askeri Fabrika ve Tersane İşletme AŞ (ASFAT) arasında Jandarma Genel Komutanlığı'na 2 Mekanik Mayın Temizleme Teçhizatı (MEMATT) tahsis edilmesi için sözleşme imzalandı.
23.03.2023 Bilim ve Teknoloji
"Eren Abluka Sonbahar Kış-26 Operasyonu"nda mühimmat ve patlayıcı ele geçirildi
"Eren Abluka Sonbahar Kış-26 Operasyonu"nda mühimmat ve patlayıcı ele geçirildi Eren Abluka Sonbahar Kış-26 Şehit Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz Operasyonu kapsamında, Şırnak'ın Cizre İlçesi Cudi Dağı Tuşimiya Vadisi bölgesinde tespit edilen sığınakta mühimmat ve çok sayıda patlayıcı ele geçirildi.
11.03.2023 Gündem
İstiklal Caddesi saldırısında teröristin evlilik oyunu ortaya çıktı, işte sosyal medya hesabı
İstiklal Caddesi saldırısında teröristin evlilik oyunu ortaya çıktı, işte sosyal medya hesabı İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısına ilişkin yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Terörist Ahlam Albashır ile Bilal Hassan'ın sınırı geçmesine yardım ettikleri tespit edilen 2 kişi gözaltına alındı. Bulgar basınındaki iddiaya göre bombalı saldırının 5 şüphelisi Bulgaristan'da yakalandı. Yakalananlar arasında Bilal Hassan'ın yardımcısı Amran Abdulrami de bulunuyor. Hain saldırı sonrası deşifre oldular. Bombalı saldırıyla irtibatlı isimlere dair kritik tespitler var. İşte ‘Hacı’dan ‘Jarkas Kardeşler’e, saldırının organizasyonunda yer alan kilit isimler ve rolleri...
19.11.2022 Gündem
İstiklal Caddesi saldırısında terörist Ahlam Albashır'ın ses kaydı ortaya çıktı
İstiklal Caddesi saldırısında terörist Ahlam Albashır'ın ses kaydı ortaya çıktı İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısına ilişkin Ahlam Albashır'ın savcılık ifadesinin detayları belli oldu. Albashır ifadesinde, çantada bomba olduğunu bilmediğini belirterek "Elledim çantayı içindeki yumuşak bir şeydi, üstte cips falan vardı. Uyuşturucu sandım. Bıraktım" ifadelerini kullandı. Tutuklanan Ammar Jarkas’ın Albashır’a olay sonrası ses kaydı attığı ortaya çıktı. Öte yandan Albashır'ın da aralarında bulunduğu 17 şüpheli tutuklandı. İşte haberin detayları...
18.11.2022 Gündem
TNT bombası nedir? TNT nedir, açılımı ne, TNT patlayıcı mı? TNT zehirler mi, zararları ne?
TNT bombası nedir? TNT nedir, açılımı ne, TNT patlayıcı mı? TNT zehirler mi, zararları ne? Uzun yıllar boyar madde olarak kullanılan kısa adı TNT olan Trinitrotoluen, patlayıcı özelliği keşfedildikten sonra ilk kez 1902 yılında Almanlar, 1907'de de İngilizler tarafından kullanıldı. Günümüzde ise TNT, yaygın olarak bomba, mayın ve torpido yapımında kullanılıyor. TNT’ye maruz kalmak ise bazı sağlık sorunlarına neden olabiliyor. Peki, TNT nedir? TNT açılımı ne, TNT patlayıcı mı? TNT zehirler mi, zararları ne? TNT ne kadar güçlü? TNT’yi kim icat etti? TNT’nin cilde zararı ne, TNT solumak zehirler mi? İşte detaylar…
15.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Taksim'deki saldırıyı gerçekleştiren terörist böyle yakalandı!
Taksim'deki saldırıyı gerçekleştiren terörist böyle yakalandı! İstanbul Taksim İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı saldırının failinin yakalandığı operasyonun görüntüleri ortaya çıktı. Taksim saldırganının kimliği belli oldu. İstanbul Emniyeti'nden Taksim saldırganına ilişkin yapılan açıklamada, "Saldırgan Suriye uyruklu Ahlam Albashır. Bombacı sorguda PKK/PYD bağlantısını itiraf etti." denildi. Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ise, İstiklal Caddesi'ndeki patlamada kullanılan bombanın yüksek güçlü patlayıcılardan olan TNT olduğu belirtildi. Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde dün meydana gelen terör saldırısıyla ilgili 2 kişi daha gözaltına alındı. Böylece toplam gözaltı sayısı 48'e yükseldi.
14.11.2022 Gündem
Kirli bomba ne demek, kirli bomba nedir?
Kirli bomba ne demek, kirli bomba nedir? Rusya, Ukrayna'nın "kirli bomba" kullanacağını iddiaları sonrası ABD, İngiltere ve Fransa'da askeri yetkililer ile temasa geçti. Peki, Kirli bomba ne demek, kirli bomba nedir?
27.10.2022 Dünya
MİT'ten DEAŞ'lı teröristlere operasyon: 1'i öldürüldü, 18'i yakalandı
MİT'ten DEAŞ'lı teröristlere operasyon: 1'i öldürüldü, 18'i yakalandı MİT'in Suriye'nin kuzeyinde DEAŞ'ın eylem hazırlığındaki hücre yapılanmasına yönelik operasyonunda, 1'i ölü 19 terörist ele geçirildi.
30.09.2022 Gündem
Eren Abluka-7 Operasyonu’nda silah ve mühimmat ele geçirildi
Eren Abluka-7 Operasyonu’nda silah ve mühimmat ele geçirildi Eren Abluka-7 Operasyonları kapsamında Tunceli'nin Hozat ilçesi kırsalında toprağa gömülü vaziyette silah ve mühimmat ele geçirildi.
13.09.2022 Gündem
Resmi tatillerde kargo çalışıyor mu, kargolar 30 Ağustos açık mı? Yurtiçi, Aras, MNG, PTT kargo şirketleri tatil mi?
Resmi tatillerde kargo çalışıyor mu, kargolar 30 Ağustos açık mı? Yurtiçi, Aras, MNG, PTT kargo şirketleri tatil mi? 30 Ağustos kargolar açık mı, kargolar 30 Ağustos’ta çalışıyor mu? 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıldönümü yarın kutlanacak. 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanmış olan Büyük Taarruz'un yıldönümünde PTT, Yurtiçi, Aras, MNG kargo şirketlerinin çalışıp çalışmadığı merak ediliyor. Peki, Resmi tatillerde kargo çalışıyor mu, Resmi tatillerde kargo şirketleri tatil mi?
29.08.2022 Gündem
PKK'ya ait cephane ele geçirildi
PKK'ya ait cephane ele geçirildi Eren Abluka-35 operasyonu çerçevesinde tespit edilen 2 mağarada 19 adet AK-47 model tüfek, 20 kilogram ağırlığında TNT patlayıcı, 18 adet roketatar mühimmatı ile çok sayıda malzeme ele geçirildi.
29.08.2022 Gündem
İzmir Adliyesi'ne saldırı sanığı, suçlamayı kabul etmedi
İzmir Adliyesi'ne saldırı sanığı, suçlamayı kabul etmedi İzmir'de, polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can'ın şehit olduğu adliye saldırısı için bomba ve tüfek mermilerini temin ettiği iddiasıyla tutuklanıp, hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 192 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan PKK/KCK'lı terörist Suriye uyruklu Delil Hıso'nın (35) yargılanmasına devam edildi. Savunma yapan Hıso, kendisine yöneltilen suçlamaları bir kez daha reddetti.
27.07.2022 Gündem
Kargo şirketleri arefe günü açık mı 2022, bayramda çalışıyor mu? Kargolar Kurban Bayramı’nda ve yarın arefe günü açık olacak mı?
Kargo şirketleri arefe günü açık mı 2022, bayramda çalışıyor mu? Kargolar Kurban Bayramı’nda ve yarın arefe günü açık olacak mı? Kargo şirketleri bayramda çalışıyor mu 2022, kargolar arefe günü açık olacak mı? İnternet üzerinden vatandaşlar kargo firmalarının arefe günü ve bayramda çalışıp çalışmadığını merak ediliyor. Aras, Yurtiçi, MNG, Sürat Kargo, UPS, NET kargo gibi kargo şirketleriyle işi olan, kargo alıp ve verecekler adımlarını net bir şekilde atmak için “Kargo şirketleri arefe günü açık mı 2022, bayramda kargo firmaları çalışıyor mu? Kargolar Kurban Bayramı’nda ve arefe günü açık olacak mı, dağıtım yapacak mı?” sorularına yanıt arıyor.
7.07.2022 Gündem
Jose Sosa'ya güle güle... İşte yerine gelecek olan 24 yaşındaki orta saha
Jose Sosa'ya güle güle... İşte yerine gelecek olan 24 yaşındaki orta saha Jose Sosa, Ozan Tufan gibi orta sahalarla yollarını ayırması beklenen Fenerbahçe, Nicolas De La Cruz ile ilgileniyor.
12.05.2022 Fenerbahçe
DEVA Parti'li Metin Gürcan tahliye edildi
DEVA Parti'li Metin Gürcan tahliye edildi Ankara'da, 'siyasal ve askeri casusluk' soruşturması kapsamında tutuklanan, DEVA Partisi kurucu üyesi Metin Gürcan, müebbet ve 35 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada, adli kontrolle tahliye edildi.
11.05.2022 Gündem
MSB duyurdu, 3 PKK’lı terörist öldürüldü! Sayı 76’ya yükseldi
MSB duyurdu, 3 PKK’lı terörist öldürüldü! Sayı 76’ya yükseldi Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde tespit edilen 3 PKK’lı terörist ateş destek vasıtaları ile etkisiz hale getirildi. Pençe-Kilit Operasyonu’nda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 76’ya yükseldi.
11.05.2022 Gündem
Şırnak'ta toprağa gömülü C4 ve TNT patlayıcılar bulundu! İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama
Şırnak'ta toprağa gömülü C4 ve TNT patlayıcılar bulundu! İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama Şırnak'ta icra edilen operasyonda, toprağa gömülü C4 ve TNT patlayıcıların ele geçirildiği bildirildi. Konuyla ilgili İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı.
11.05.2022 Gündem
Bayramda kargolar çalışıyor mu? MNG, Sürat, Aras, Yurtiçi, Trendyol ve PTT kargo bayramda açık mı?
Bayramda kargolar çalışıyor mu? MNG, Sürat, Aras, Yurtiçi, Trendyol ve PTT kargo bayramda açık mı? Ramazan Bayramı tatili başlıyor. Bugünden itibaren hafta sonu tatili ile birlikte bayram tatilinin de başlamasıyla binlerce vatandaş, kargoların bu süreçte çalışıp çalışmayacağını merak ediyor. Özellikle kargo bekleyen müşteriler MNG, Sürat, Aras, Yurtiçi, Trendyol ve PTT Kargo’nun bayramda açık olup olmadığını araştırıyor. Peki, Bayramda kargolar çalışıyor mu? MNG, Sürat, Aras, Yurtiçi, Trendyol ve PTT kargo bayramda çalışıyor mu? İşte Kargo telefon numaraları
29.04.2022 Gündem
Boğaz’da serseri mayın alarmı! Detaylar ortaya çıktı
Boğaz’da serseri mayın alarmı! Detaylar ortaya çıktı Ukrayna’nın Odessa’dan denize döktüğü mayınlar tedirginliğe yol açmıştı. Dün Sarıyer açıklarında balıkçılar tarafından fark edilen bir mayın da alarma neden oldu. Boğaz 5 saat boyunca gemi trafiğine kapatıldı, SAS timleri mayını etkisiz hale getirdi. Bakan Akar mayının eski tip olduğunu açıkladı.
27.03.2022 Gündem
Fethi Sekin'in şehit olduğu saldırıda mühimmatı temin eden terörist için istenen ceza belli oldu
Fethi Sekin'in şehit olduğu saldırıda mühimmatı temin eden terörist için istenen ceza belli oldu İzmir'de, polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can'ın şehit olduğu adliye saldırısı için bomba ve tüfek mermilerini temin ettiği iddiasıyla tutuklanan PKK/KCK'lı terörist Suriye uyruklu Delil Hıso (34) hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. Hıso'nun ayrıca 19 kez 'kasten yaralama' ve 24 kez 'patlayıcı madde kullanarak mala zarar verme' ve 'kamu malına zarar verme' suçlarından toplam 192 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
14.02.2022 Gündem
Kargolar çalışıyor mu? Bugün Aras, Yurtiçi, MNG, PTT kargo açık mı, 25 Ocak kargo çalışma saatleri!
Kargolar çalışıyor mu? Bugün Aras, Yurtiçi, MNG, PTT kargo açık mı, 25 Ocak kargo çalışma saatleri! Kargolar açık mı, bugün kargolar kapalı mı? Yoğun kar yağışı sonrası kamu kurumlarında çalışanlarının izinli sayılmasının ardından kargoların çalışıp çalışmadığı sorgulanmaya  başlandı. 25 Ocak Aras, Yurtiçi, MNG, PTT kargo açık mı? Kargolar çalışıyor mu? 25 Ocak kargoların çalışma saatleri…
25.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tnt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tnt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.