Terör Propagandası

Terör Propagandası

Son dakika Terör propagandası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Terör propagandası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Terör propagandası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Terör Propagandası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan terör propagandası gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.006 terör propagandası haberi bulunmuştur. Tüm terör propagandası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Tunç'tan 8. yargı paketi açıklaması: Cezasızlık algısı ortadan kalkacak
Bakan Tunç'tan 8. yargı paketi açıklaması: Cezasızlık algısı ortadan kalkacak Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programında merak edilenleri yanıtladı. Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay arasındaki anlaşmazlık nasıl çözülecek? 8. Yargı Paketi hangi düzenlemeleri içeriyor, ne zaman yürürlüğe girecek? Kamuoyunun yakından takip ettiği davalarda süreç nasıl işleyecek? Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren önemli başlıklar CNN TÜRK canlı yayınında değerlendiriliyor.
20.01.2024 Gündem
Şehitler üzerinden provokatif paylaşım yapan 110 hesaba işlem
Şehitler üzerinden provokatif paylaşım yapan 110 hesaba işlem İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, şehitlere yönelik provokatif amaçlı paylaşım yapan 110 hesap yöneticisinden 98'ine terör propagandası yapmaktan, 12'sine ise provokatif bilgiyi yaymaktan işlem yapıldığını duyurdu.
13.01.2024 Gündem
Bakan Tunç: Provokatif paylaşımlarda bulunan 59 şüpheli tespit edildi
Bakan Tunç: Provokatif paylaşımlarda bulunan 59 şüpheli tespit edildi Adalet Bakanı Yılmaz Tunç "Şehitlerimize yönelik provokatif paylaşımlarda bulunan 59 şüpheli tespit edildi. Yurt içinde bulunan 10 şüpheliden 3'ü hakkında tutuklama kararı verildi. 7 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor" mesajını paylaştı.
13.01.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: 32 ilde Bölücü Terör Örgütü'ne yönelik operasyonda 113 gözaltı
Bakan Yerlikaya: 32 ilde Bölücü Terör Örgütü'ne yönelik operasyonda 113 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bölücü terör örgütüne yönelik 32 ilde gerçekleştirilen 'Kahramanlar-41' operasyonlarında 113 şüphelinin yakalandığını açıkladı. 
13.01.2024 Gündem
Sosyal medya operasyonu! Terör propagandası yapanlara baskın
Sosyal medya operasyonu! Terör propagandası yapanlara baskın Sosyal medya üzerinden terör örgütünü öven ve örgütün propagandasını yapanlara yönelik operasyon gerçekleştirildi. Düzenlenen operasyonun ayrıntıları da belli oldu.
13.01.2024 Gündem
Siyasilerden art arda taziye mesajları: Hainlere yaptıklarının hesabını tek tek soracağız
Siyasilerden art arda taziye mesajları: Hainlere yaptıklarının hesabını tek tek soracağız Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 9 askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını duyurdu. Acı haber sonrası siyasiler art arda taziye mesajı yayımladı.
13.01.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan net mesaj: Vekiller terörü desteklerse konu yargıya gelir
Bakan Tunç'tan net mesaj: Vekiller terörü desteklerse konu yargıya gelir Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 'Terörle mücadelemiz kararlı bir şekilde devam edecek. Vekiller terörü desteklerse konu yargıya gelir.' dedi.
26.12.2023 Gündem
Çelik: Müttefiklerimizi PKK’ya zemin sağlayan bataklık ortamını kurutmaya davet ediyoruz
Çelik: Müttefiklerimizi PKK’ya zemin sağlayan bataklık ortamını kurutmaya davet ediyoruz AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, PKK iltisaklı kişilerin Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi önünde terör propagandası girişimine ilişkin, "Teröre hoşgörü gösterilmesinin vahim bir neticesidir. Avrupalı müttefiklerimizi, PKK’ya zemin sağlayan bataklık ortamını kurutmaya davet ediyoruz" dedi.
4.08.2023 Gündem
Bakan Tunç'tan AİHM'deki terör propagandasına tepki
Bakan Tunç'tan AİHM'deki terör propagandasına tepki Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Fransa Strazburg'ta Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nde (AİHM) PKK propagandası yapılmasına tepki göstererek, "Avrupa Birliği başta olmak üzere Uluslararası kuruluşların terör örgütü olarak kabul ettiği PKK'nın propagandasına izin verilmesi hukuksuzluktur" dedi.
3.08.2023 Gündem
Erdoğan'dan net İsveç mesajı: Sözlerini tutacaklar, teröre karşı net tavır bekliyoruz
Erdoğan'dan net İsveç mesajı: Sözlerini tutacaklar, teröre karşı net tavır bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius'ta düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nin ardından basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, İsveç'in üyelik süreci, tahıl koridoru ve terörle mücadele konusunda önemli mesajlar verdi.
12.07.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Madrid mutabakatı uygulanmadan İsveç'e evet diyemeyiz
Bakan Çavuşoğlu: Madrid mutabakatı uygulanmadan İsveç'e evet diyemeyiz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, NATO'ya üyelik sürecine ilişkin, "İsveç'i attığı adımlar yetersiz. Terörle ilgili endişelerimiz karşılanmalı. Madrid mutabakatı uygulanmadan İsveç'e evet diyemeyiz." dedi.
27.02.2023 Gündem
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, İsveç'teki 'terör' propagandası hakkında soruşturma başlattı
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, İsveç'teki 'terör' propagandası hakkında soruşturma başlattı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, İsveç'te, PKK/PYD-YPG yandaşlarınca gerçekleştirilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da hedef alan terör propagandası hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.
13.01.2023 Gündem
TTB Başkanı Fincancı'nın 7 yıl 6 aya kadar hapsi istendi
TTB Başkanı Fincancı'nın 7 yıl 6 aya kadar hapsi istendi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, TTB Başkanı Fincancı hakkında, iddianame hazırladı. Savcılık, Fincancı'nın 'terör örgütü propagandası yapmak' suçundan 7 yıl 6 aya kadar hapsini talep etti.
25.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'uyuşturucu' tepkisi: O tür kaynaklardan ülkeyi büyütmek gibi bir derdimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'uyuşturucu' tepkisi: O tür kaynaklardan ülkeyi büyütmek gibi bir derdimiz yok Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polis Akademisi Polis Amirleri Eğitimi Merkezi 6. Dönem Mezuniyet Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun sözlerine sert tepki göstererek, "Böyle bir teşkilata nasıl olur da 'Türkiye cari açığını uyuşturucu satmak suretiyle kapatıyor' dersiniz, bu ne insafsızlıktır, bu ne vicdansızlıktır. O tür kaynaklardan ülkeyi büyütmek gibi bir derdimiz yok" ifadelerini kullandı.
1.11.2022 Siyaset
Başsavcılık, TTB Başkanı Fincancı'nın görevden alınması için davaname hazırladı
Başsavcılık, TTB Başkanı Fincancı'nın görevden alınması için davaname hazırladı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı ve TTB merkez yönetiminin görevden alınması için davaname hazırladı. Başsavcılık dava talebinde Merkez Konseyi Başkanlığı üyelerinin de görevlerine son verilmesini istedi.
28.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: 2022 Eylül sonu itibariyle KKM uygulamasının bütçeye maliyeti 84,9 milyar TL’dir
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: 2022 Eylül sonu itibariyle KKM uygulamasının bütçeye maliyeti 84,9 milyar TL’dir Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “2022 Eylül sonu itibariyle KKM uygulamasının bütçeye maliyeti 84,9 milyar TL’dir ve bu zaten kamuoyu ile şeffaf bir şekilde paylaşılmaktadır” dedi.
26.10.2022 Ekonomi
CHP Meclis Üyesi hakkında 'terör propagandası' soruşturması!
CHP Meclis Üyesi hakkında 'terör propagandası' soruşturması! Diyarbakır’da 10 Eylül’de yapılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı Kongresi’nde bir televizyon kanalına Kürtçe yaptığı açıklamada kullandığı ifadeler nedeniyle CHP Parti Meclisi Üyesi Nevaf Bilek hakkında 'terör örgütü propagandası yapmak' suçlamasıyla soruşturma başlatıldı.
12.09.2022 Gündem
Türkiye'den flaş hamle! Erdoğan uyarmıştı, Dışişleri Bakanlığına çağırıldı
Türkiye'den flaş hamle! Erdoğan uyarmıştı, Dışişleri Bakanlığına çağırıldı İsveç'in Göteborg şehrinde PKK/PYD/YPG yandaşlarınca gerçekleştirilen terör propagandası nedeniyle İsveç'in Ankara Büyükelçiliği Geçici Maslahatgüzarı Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.
23.07.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! NATO zirvesi sonrası İsveç ve Finlandiya'ya net mesaj...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! NATO zirvesi sonrası İsveç ve Finlandiya'ya net mesaj... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Madrid'de gerçekleşen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi sonunda medya mensuplarıyla söyleşi gerçekleştirdi. NATO Zirvesi'nin Türkiye için büyük bir diplomatik zafer olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bundan sonraki süreç özellikle İsveç ve Finlandiya’ya aittir. Herhangi bir yanlışları vesaire olduğu zaman zaten kapı gibi belgeler elde, oradan gereğini yaparız" dedi. Erdoğan, "Asgari Ücret Tespit Komisyonu çalışıyor. İnşallah arkadaşlarımız çalışmayı efradını cami ağyarını mani bir şekilde bitirirler. Biliyorum ki Asgari Ücret Tespit Komisyonu en ideal seviyeyi belirleyecek. Biz de inşallah müjdeli haberi işçilerimizle, emekçilerimizle paylaşırız." dedi.
1.07.2022 Siyaset
Dışişleri Bakanlığı: AP'nin sığ ve vizyonsuz değerlendirmesini reddediyoruz
Dışişleri Bakanlığı: AP'nin sığ ve vizyonsuz değerlendirmesini reddediyoruz Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Parlamentosu (AP) Genel Kurulu'nda kabul edilen 2021 Yılı Türkiye Raporu'na ilişkin, "Ülkemiz ve AB arasındaki ilişkilerin karşılıklı çabalarla güçlendirilmesi ihtiyacı ortadayken, AP'nin sığ ve vizyonsuz bir yaklaşımla bu ihtiyacı görmezden gelerek, raporda önyargılı ve gerçeklikten kopuk değerlendirmelerde bulunmasını kabul etmiyor ve reddediyoruz" açıklamasında bulundu.
7.06.2022 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na tepki: Türkiye için bir ilktir
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na tepki: Türkiye için bir ilktir AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun iddialarına yanıt veren Çelik, "CHP'de çok temel konularında ayrılıklarımız olabilir. Fakat CHP Genel Başkanlığı koltuğunda oturan Türkiye'nin milli güvenliği konusunda her zaman hassas olmuştur. Bunun tekniği, stratejisi konusunda, nasıl gerçekleşeceği konusunda ayrışabiliriz ama bu hassasiyeti göstermişlerdir. İlk defa CHP koltuğunun bu şekilde istismar edilmesi hem CHP hem de Türkiye için bir ilktir." ifadelerini kullandı.
30.05.2022 Siyaset
HDP, kapatma davasında savunmasını AYM'ye teslim etti
HDP, kapatma davasında savunmasını AYM'ye teslim etti HDP, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nca açılan kapatma davası kapsamında, esas hakkındaki savunmasını Anayasa Mahkemesi’ne teslim etti.
19.04.2022 Siyaset
HDP'li vekil Semra Güzel için komisyon 20 Ocak’ta toplanıyor
HDP'li vekil Semra Güzel için komisyon 20 Ocak’ta toplanıyor HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in, sözlüsü olduğunu söylediği PKK'lı teröristle çekilmiş fotoğraflarının ortaya çıkması sonrası hakkında hazırlanan dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı fezlekesi dün TBMM'ye ulaştı. Semra Güzel’in dokunulmazlığının kaldırılmasıyla ilgili süreç hızlandı. Anayasa-Adalet Karma Komisyonu, 20 Ocak’ta toplantıya çağrıldı. Güzel’in, terör örgütü üyeliği ile ilgili iki fezlekesi de işleme alınacak.
13.01.2022 Gündem
Terör propagandası hükümlüsü yakalanıp, tutuklandı
Terör propagandası hükümlüsü yakalanıp, tutuklandı Hatay'da terör örgütü DEAŞ propagandasını yapmak suçlarından hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.A. yakalanıp, tutuklandı.
6.01.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu! Ekim ayında Meclis'e geliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu! Ekim ayında Meclis'e geliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dış siyasetteki mücadele alanlarından iç politikadaki sıcak tartışmalara, gündeme dair bütün gelişmeleri CNN TÜRK – Kanal D ortak yayınında değerlendirdi. Sel bölgesindeki vatandaşları uyaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Darda zorda kalmadıkça ulaşıma kapalı sayılabilecek karayollarını da tercih etmeyin, çünkü her an heyelan olabilir." çağrısında bulundu. Okullar açılacak mı? sorusuna yanıt veren Erdoğan şu ifadeleri kullandı: Müjdeyi yeni Milli Eğitim Bakanı'ndan alacaksınız. Pazartesi günü Kabine Toplantısı'nda bu konuyu ele alacağız. Yüz yüze eğitime geçebilmek temennimiz. Mahmut Bey; gerçekten 'okullarımızı açalım' diyorsa, Kabine olarak bu işe ikna olursak 'Hayırlı olsun' deriz.
12.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Terör Propagandası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki terör propagandası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.