Terör

Terör

Son dakika Terör haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Terör ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Terör haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Terör

haberleri sayfasında son dakika yaşanan terör gelişmeleri de dahil olmak üzere 75.556 terör haberi bulunmuştur. Tüm terör haberleri aşağıda listelenmiştir.
Irak'ın kuzeyine hava harekatı! MSB duyurdu: 25 hedef imha edilmiştir
Irak'ın kuzeyine hava harekatı! MSB duyurdu: 25 hedef imha edilmiştirMilli Savuma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyinde Gara, Kandil ve Asos bölgelerindeki terörist hedeflerine hava harekatı düzenlendiğini ve 25 hedefin imha edildiğini bildirdi.
26.07.2024Gündem
Bakan Tunç'tan İsrail'e TRT tepkisi: Saldırıyı şiddetle kınıyorum
Bakan Tunç'tan İsrail'e TRT tepkisi: Saldırıyı şiddetle kınıyorumİsrail askerleri TRT Haber ekiplerini hedef aldı. Kudüs'te Mescid-i Aksa kapısındaki saldırıda, TRT kameramanı yaralandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç saldırıyı kınadığını belirtirken, 'Ne yaparsa yapsın işgalci İsrail, yaptığı soykırımı, insanlık ve savaş suçlarını gizleyemeyecektir.' dedi.
26.07.2024Gündem
MGK sonrası 9 maddelik bildiri: Suriye terörden arındırılmalı
MGK sonrası 9 maddelik bildiri: Suriye terörden arındırılmalıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Milli Güvenlik Kurulu toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası 9 maddelik MGK Bildirisi yayımlandı.
25.07.2024Gündem
AOSB Başkanı Sütcü: “Uluslararası rekabette zorlanılan bir dönemde yeni pazarlar yeni fırsatlar sunuyor”
AOSB Başkanı Sütcü: “Uluslararası rekabette zorlanılan bir dönemde yeni pazarlar yeni fırsatlar sunuyor”Adana Hacı Sabancı OSB'nin ev sahipliğinde düzenlenen ‘Afrika'ya İhracat Fırsatları' etkinliğine iş dünyası yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte yıllık 700 milyar dolarlık ithalat gerçekleştiren kıtaya daha fazla ihracatın yolları anlatıldı.
25.07.2024Adana
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durduruldu
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durdurulduMilli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Ege’nin güneyinde Türk deniz yetki alanına girmeye çalışan bir İtalyan gemisiyle ilgili gerginlik yaşandığına ilişkin haberlerle ilgili açıklama geldi.
25.07.2024Gündem
MASAK kripto varlıkları şüpheli işlem rehberini güncelledi!
MASAK kripto varlıkları şüpheli işlem rehberini güncelledi!Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) Başkanlığı, kripto varlık hizmet sağlayıcıları şüpheli işlem bildirimi rehberi ve formu ile "MASAK Online" sisteminde güncelleme yaptı.
25.07.2024Ekonomi
Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen terörist Bodrum'da yakalandı
Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen terörist Bodrum'da yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen teröristin bugün Bodrum'da yakalandığını duyurdu.
24.07.2024Gündem
‘Kıyamet Kâhini’ olarak anılıyor! Trump’a suikast girişimini önceden bildi… Yeni öngörülerini paylaştı
‘Kıyamet Kâhini’ olarak anılıyor! Trump’a suikast girişimini önceden bildi… Yeni öngörülerini paylaştıÖngörüleriyle dikkat çeken medyumların sayısında gözle görülür bir artış yaşanıyor. Nostradamus’un mirasından ilham alan İngiliz medyum Craig Hamilton-Parker ise 'Yeni Nostradamus' ve ‘Kıyamet Kâhini’ olarak anılıyor. Daha önce koronavirüs pandemisi, terör saldırıları ve Brexit gibi olayları doğru tahmin eden Hamilton-Parker, son olarak da Trump'a suikast girişimini önceden bildi. Kehanetleriyle ilgi gören Hamilton-Parker sırlarını ve bundan sonra neler yaşanacağını açıkladı.
24.07.2024Dünya
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacak
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacakCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Yakılan köyleri, öldürülen çocukları, Kıbrıslı kardeşlerimizin dramlarını asla unutamayız. Federalizme dayalı tekliflere bizim de Kıbrıs Türkünün de karnı tok. Duruşumuzu net bir şekilde ortaya koyduk." dedi. Erdoğan, "Enflasyonda en kötüsünü geride bıraktık. Bundan sonra daha hissedilir şekilde düşecektir." ifadelerini kullandı. Başıboş köpek sorunuyla ilgili konuşan Erdoğan, " Kimse bize hayvanlar konusunda merhamet dersi vermesin, sokaklarımızı güvenli hale getireceğiz" mesajını verdi. Erdoğan, borcu olan CHP'li belediyeler hakkında şu ifadeleri kullandı: Şu anda belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız kaynağında bu borçların tahlisine başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok.
24.07.2024Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Ömer Fırat etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Ömer Fırat etkisiz hale getirildiMİT, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde Süleymaniye sorumlusu Ömer Fırat ile beraberindeki iki teröristi Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye'de etkisiz hale getirdi
24.07.2024Gündem
UNRWA nedir (açılımı)? İsrail UNRWA’yı terör örgütü mü ilan etti?
UNRWA nedir (açılımı)? İsrail UNRWA’yı terör örgütü mü ilan etti?İsrail'de, UNRWA'yı "terör örgütü" ilan eden, ülkedeki çalışmalarını yasaklayan ve çalışanlarının dokunulmazlığının kaldırılmasını öngören 3 yasa tasarısı, meclisteki ilk oylamadan geçti. Peki, UNRWA nedir (açılımı), UNRWA ne demek?
24.07.2024Gündem
Şehidin anısına yaptırılan ve tahrip edilen Hayrat Çeşmesi yenilendi
Şehidin anısına yaptırılan ve tahrip edilen Hayrat Çeşmesi yenilendi Şehit Ercan Sanca adına yaptırılan ve kim olduğu bilinmeyen kişilerce geçtiğimiz günlerde tahrip edilen hayrat çeşmesi Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’nın talimatıyla tekrar yaptırıldı. Şehidin ailesi ise konuya duyarsız kalmayan Başkan Demirçalı’ya teşekkür etti.
24.07.2024Adana
Irak "yasaklı örgüt PKK” ifadesini kullanma kararı aldı
Irak "yasaklı örgüt PKK” ifadesini kullanma kararı aldıIrak hükümeti, resmi yazışmalarında bölücü terör örgütü PKK için “yasaklı örgüt PKK” ifadesinin kullanılması kararını aldı.
23.07.2024Dünya
İç güvenlik fakültesi başvuru şartları neler, komiser yardımcısı alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis Akademisi komiser alımı
İç güvenlik fakültesi başvuru şartları neler, komiser yardımcısı alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis Akademisi komiser alımıPolis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Yüksekokullarına yapılacak alım için başvuru süreci, 23 Temmuz'da başladı ve 29 Temmuz'da sona erecek. Başvurular, adayların http://www.pa.edu.tr adresinden e-devlet şifresi ile gerçekleştirebilecekleri belirtiliyor. Ayrıca, İç Güvenlik Fakültesi için de 40 kadın ve 160 erkek olmak üzere toplamda 200 öğrenci alımı yapılacak. Bu alıma ilişkin başvuru süreci ve detayları yine http://www.pa.edu.tr adresinden takip edilebilir.
23.07.2024Gündem
'Öcalan' sloganıyla halay çeken 9 kişi adliyeye sevk edildi
'Öcalan' sloganıyla halay çeken 9 kişi adliyeye sevk edildiMersin'de terörist başı 'Abdullah Öcalan' sloganları eşliğinde sahil kenarında halay çeken gruptan gözaltına alınan 9 kişi adliyeye sevk edildi. Aranan bir şahsın başka suçtan cezaevinde olduğu öğrenilirken, firari bir kişinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.
23.07.2024Gündem
MHP'nin 154 kişilik listesi! Bahçeli: Hukuk zemininde mutlaka hesaplaşacağız
MHP'nin 154 kişilik listesi! Bahçeli: Hukuk zemininde mutlaka hesaplaşacağızMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Açılan kilidin kapatılmasıyla mücavir bölgelerde hiçbir terör örgütü nefes dahi alamayacaktır. Sürekli operasyon stratejisi Allah'ın izniyle başarıyla ulaşacak terörün ve bölücülüğün kökü kazınacaktır" dedi.
23.07.2024Gündem
Irak’ın kuzeyine hava harekatı: Biri kırmızı listede yer alan 4 terörist etkisiz
Irak’ın kuzeyine hava harekatı: Biri kırmızı listede yer alan 4 terörist etkisizIrak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde düzenlenen hava harekatında 4 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi. Etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin Sevkan Çele kod adlı Yusuf Kalkan olduğu, teröristin terörden arananlar listesinde kırmızı kategoride yer aldığı belirlendi.
23.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazımCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KKTC ziyareti dönüşünde uçakta gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yunan Savunma Bakanının açıklamalarıyla ilgili konuşan Erdoğan, "Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias ne yazık ki; farklı bir havada, belli ki Miçotakis ile yaptığımız görüşmeden haberi yoktu, ileri geri açıklamalar yaptı. Onun bir defa kalkıp da Türklerin orada işgalci olduğunu söylemesinden daha densiz, edep dışı bir ifade olamaz. Dolayısıyla, Sayın Miçotakis’in bu bakanına haddini bildirmesi lazım. " ifadelerini kullandı.
21.07.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan KKTC açıklaması: Yeni dil: Kıbrıs Türk Devleti
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan KKTC açıklaması: Yeni dil: Kıbrıs Türk DevletiNuman Kurtulmuş, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yerine Kıbrıs Türk Devleti ifadesini bildirgelere koyup kullanmaya başladı. Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir'e açıklamalarda bulunan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Artık Kıbrıs Türk Devleti’nin bağımsızlığı ilan edildi, belli bir noktaya geldi, 50 sene geçti. Artık iki devletli çözümden başka bir yol olmadığını biz de muhatabımız olan batılı ülkeler başta olmak üzere birçok ülkede bunu görmüş oldu” dedi.
21.07.2024Gündem
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan terör açıklaması: Terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz.
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan terör açıklaması: Terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz.İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Trabzon'da terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz. Tüm Türkiye'de ve tüm şehirlerimizde de şehitlerimizin kanını yerde bırakmıyoruz ve kararlıyız. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar terörle mücadelemize devam ediyoruz. Eren Bülbül evladımız gibi başka hiçbir vatan evladımızı daha teröre kurban vermek istemiyoruz" dedi.
20.07.2024Gündem
Erdoğan'dan Şehit Piyade Yarbay Demirkan için taziye mesajı
Erdoğan'dan Şehit Piyade Yarbay Demirkan için taziye mesajıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 Temmuz'da Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde el yapımı patlayıcının infilak etmesiyle yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Yarbay Abdullah Cem Demirkan için taziye mesajı yayımladı.
20.07.2024Gündem
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı: Bu kadar yürekten çağırma
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı: Bu kadar yürekten çağırmaKıbrıs Barış Harekatı'nda dönemin Başbakanı Ecevit’in “Biz aslında savaş için değil, Türklere de Rumlara da barış getirmek için adaya gidiyoruz” diyerek tüm dünyaya ilan ettiği Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yılı kutlanıyor. Öte yandan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da kalabalık bir heyetle katılacağı 20 Temmuz 1974 Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50’nci yıl törenlerinde son hazırlıklar tamamlandı.
20.07.2024Gündem
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!Milli Savunma Bakanlığı'ndan terörle mücadeleye ilişkin yapılan açıklamada, son bir haftada 72 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Öte yandan F-16 ile ilgili iddialara cevap verildi.
18.07.2024Gündem
MİT'ten PKK'nın sözde istihbarat yapılanmasına darbe
MİT'ten PKK'nın sözde istihbarat yapılanmasına darbeMilli İstihbarat Teşkilatı, terör örgütü PKK'nın sözde istihbarat yapılanmasında çalışan Halil kod adlı Sadık Topaloğlu ve Mehmet Savaş'ı İstanbul'da yakaladı.
18.07.2024Gündem
FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin davada Yargıtay cezaları onadı
FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin davada Yargıtay cezaları onadıYargıtay, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin Genelkurmay çatı davasında, sözde Yurtta Sulh Konseyi üyesi 17 sanığa verilen 138'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını onadı.
17.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Terör ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki terör haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.