Terk Etme

Terk Etme

Son dakika terk etme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan terk etme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını terk etme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Terk Etme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan terk etme gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.088 terk etme haberi bulunmuştur. Tüm terk etme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze için kıyamdayız
Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze için kıyamdayız Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen Büyük Filistin Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail tam 22 gündür açıkça savaş suçu işliyor. Şimdi İsrail, biz de seni savaş suçlusu olarak dünyaya ilan edeceğiz ve şimdi bunun hazırlığı içindeyiz. Bunun çalışmasını yapıyoruz ve savaş suçlusu olarak İsrail'i dünyaya tanıtacağız" dedi.
28.10.2023 Gündem
Aslı evi terk ediyor! Veda Mektubu 21. bölümde neler oldu?
Aslı evi terk ediyor! Veda Mektubu 21. bölümde neler oldu? Kanal D'nin Pazartesi günlerine damga vuran dizisi Veda Mektubu'nun 21. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Veda Mektubu dizisinin 21. bölümünde yaşananlar ise haberimizde.
1.08.2023 Künye
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre asla müsamahamız yoktur
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre asla müsamahamız yoktur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'de 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "Bu kadim coğrafyada tüm farklılıklarımızla inşallah kıyamete kadar birlikte yaşayacağız. Bizim teröre asla müsamahamız yoktur. Terörle bağı olanın milletimizle bağı olmaz." dedi.
10.05.2023 Gündem
Sinan Çetin Cihangir'i terk ediyor! İşte yaşayacağı yeni yer
Sinan Çetin Cihangir'i terk ediyor! İşte yaşayacağı yeni yer Ünlü yönetmen Sinan Çetin adının bütünleştiği Cihangir'i terk etme kararı aldı. Çetin, aldığı mülkleri satıp semt değiştiriyor. Yönetmen artık Prens Adaları'nın en büyüğü olan Büyükada'da yaşayacak.
4.03.2023 Magazin
Ceylan Ertem: Köylere uzatın elinizi başka şehirlere yayılın
Ceylan Ertem: Köylere uzatın elinizi başka şehirlere yayılın Bir süre önce İstanbul'u terk edip köy hayatını tercih eden ünlüler kervanına katılan şarkıcı Ceylan Ertem depremden sonra "Neden şehrin ortasında yaşamıyorum? En önemli sebeplerinden biri aslında 24 yıl geçmesine rağmen bu tedirginliğin geçmemesi" demişti. Ertem şimdi de çevresine İstanbul'dan taşınmaları konusunda tavsiye verdi.
24.02.2023 Magazin
Suriyeli sığınmacılar Hatay sınırına akın etti
Suriyeli sığınmacılar Hatay sınırına akın etti Suriyeli sığınmacılar, deprem felaketinin ardından memleketlerinde yıkımdan etkilenen yakınlarını görmek için ülkelerine dönmek üzere Cilvegözü sınır kapısına akın etti.
17.02.2023 Gündem
Ceylan Ertem'in İstanbul'dan kaçma sebebi belli oldu!
Ceylan Ertem'in İstanbul'dan kaçma sebebi belli oldu! İstanbul'dan ayrılan ve kent kaosundan kaçıp doğa ile iç içe yaşamaya başlayan Ceylan Ertem'in evi bir süre önce gündem olmuştu. Kahramanmaraş'ı ve beraberinde 10 ili daha yıkan depremden sonra Ertem bazı paylaşımlar yaparak İstanbul'u terk etme sebebine dair açıklama yaptı.
12.02.2023 Magazin
Rusya'dan Letonya'nın Moskova Büyükelçisine ülkeyi terk etme çağrısı
Rusya'dan Letonya'nın Moskova Büyükelçisine ülkeyi terk etme çağrısı Rusya, Letonya'nın, Estonya ile dayanışma kapsamında 24 Şubat’tan itibaren Rusya ile diplomatik ilişkilerinin seviyesini düşürme kararı almasının ardından Letonya'nın Moskova Büyükelçisi Maris Riekstins'e ülkeyi terk etme talimatı verdi.
27.01.2023 Dünya
Hapiste bile gizlendi! Onlarca kişiyi öldürdü, polis gerçek kimliğini bulamadı
Hapiste bile gizlendi! Onlarca kişiyi öldürdü, polis gerçek kimliğini bulamadı ABD'de şehir şehir gezip farklı kimlikler kullanarak dehşet saçtı. Polislerin bile yakalayıp hapse attıkları seri katilin gerçekte kim olduğu hakkında hiçbir fikri yoktu. 'Bukalemun Katili' hakkındaki gerçek yıllar sonra ortaya çıktı.
10.12.2022 Dünya
Terk edilince evi ateşe verdi
Terk edilince evi ateşe verdi Adana'nın Seyhan ilçesinde Ömer S. (20), dini nikahla birlikte yaşadığı 2,5 aylık hamile Dilan U. (18) kendisini terk edince evdeki kanepeyi ateşe verdi. İtfaiye ekiplerince yangın söndürülürken, evdeki eşyalar kullanılamaz hale geldi.
29.08.2022 Yaşam
2022 Mevlid Kandili ne zaman? Mevlid Kandili’nde ne oldu, önemi ne? Diyanet dini günler takvimi ve 2022 Mevlid kandili tarihi!
2022 Mevlid Kandili ne zaman? Mevlid Kandili’nde ne oldu, önemi ne? Diyanet dini günler takvimi ve 2022 Mevlid kandili tarihi! Müslüman alemi için büyük öneme sahip dini günlerin başında Mevlid Kandili geliyor. Hz. Peygamber’in doğumu vesilesiyle Mevlid Kandili’nin denk geldiği hafta Mevlid-i Nebi yani kutlu doğu haftası haftası olarak kutlanıyor. Peki, 2022 Mevlid Kandili ne zaman? Mevlid Kandili’nde ne oldu, önemi ne? Mevlid Kandili'nin anlamı ve önemi!
21.08.2022 Dini Bilgiler
Valilik ve jandarma devreye girdi! Anlaşma sağlandı, köyü terk etme kararı...
Valilik ve jandarma devreye girdi! Anlaşma sağlandı, köyü terk etme kararı... Köylüler arasında anlaşma sağlandı. Valilik ve jandarma devreye girdi. Anlaşmaya uymayan taraf için yeni karar alındı. Batman'ın Beşiri ilçesi Yontukyazı köyünde husumetli 7 ailenin karıştığı, 5'i ağır 54 kişinin yaralandığı olayda son dakika gelişmesi yaşandı. İşte detaylar...
17.07.2022 Gündem
Vitrinde kedi- köpek satışında son günler
Vitrinde kedi- köpek satışında son günler Hayvanları Koruma Kanunu'nun yürürlüğe girmesiyle pet shoplarda sergilenerek hayvan satışı yapılması 14 Temmuz 2022'den itibaren yasaklanacak. Bu tarihten sonra evcil hayvan satışları internet üzerinden ve katalog ile yapılacak. Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Yaban Hayatı Dairesi Başkanı Hüseyin Gökçe Meşe, 14 Temmuz'dan sonra denetimlerin sıklaştırılacağını, yasağa uymayanlara hayvan başına 2 bin 43 lira cezai işlem uygulanacağını söyledi.
30.06.2022 Yaşam
Kirada oturan milyonlarca evli çifti ilgilendiren karar! Tazminat ve boşanma...
Kirada oturan milyonlarca evli çifti ilgilendiren karar! Tazminat ve boşanma... Kiralık evde oturan milyonlarca evli çifti ilgilendiren gelişme! Bunu yapan taraf haksız bulunuyor, mahkeme boşanma ve tazminat kararı veriyor. Gaziantep’te bir erkeğin eşine söylediği “Evi satın aldım” yalanından dolayı açılan boşanma davasında yerel mahkemenin verdiği kararı bozan Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi, kirayı ödemeyen kocayı asli kusurlu buldu. Emsal niteliğinde bir karara daha imza atan mahkemenin tazminat talebi ise dikkat çekti. İşte kirada oturan evli çiftleri ilgilendiren kararın detayları...
14.06.2022 Gündem
Ramazan ne zaman bitiyor, bayrama kaç gün kaldı? Arefe ne zaman?
Ramazan ne zaman bitiyor, bayrama kaç gün kaldı? Arefe ne zaman? Ramazan ayının 17. günü idrak edilirken, oruç ibadetini yerine getiren vatandaşlar bayram telaşı da başladı. 2 Nisan’da başlayan 11 ayın sultanı Ramazan ayı, yerini bayrama bırakacak. Peki, Ramazan ne zaman bitiyor, bayrama kaç gün kaldı? Arefe ne zaman?
20.04.2022 Dini Bilgiler
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Rusya Kiev'e bomba yağdırdı! Karadeniz'de arka arkaya patlamalar meydana geldi...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Rusya Kiev'e bomba yağdırdı! Karadeniz'de arka arkaya patlamalar meydana geldi... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 26. güne girildi. Çatışma bölgesinden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Ukrayna Başsavcılığı, Rusya’nın saldırılarında 115 çocuğun hayatını kaybettiği belirtti. Kiev'e gerçekleştirilen saldırılarda can kaybının 8’e yükseldiği bildirildi. Ukrayna'nın Odessa kenti güne siren sesleriyle uyandı. Başkent Kiev’de hava savunma sistemleri devreye girdi. Rusya'nın Karadeniz Filosu komutan yardımcısının Ukrayna birlikleri tarafından öldürüldüğü Moskova tarafından doğrulandı. Sumy'den ise son derece korkutucu bir haber geldi.
21.03.2022 Dünya
Rusya: Silahlarını bırakan herkese Mariupol’den güvenli çıkış garanti ediyoruz
Rusya: Silahlarını bırakan herkese Mariupol’den güvenli çıkış garanti ediyoruz Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'nın Mariupol kentinde kendilerine karşı savaşan Ukrayna askerlerine seslenerek silahını bırakan herkese Mariupol’den güvenli çıkışı garanti ettiklerini duyurdu.
21.03.2022 Dünya
Ukrayna'yı işgal kararının Rusya'ya faturası ağır oldu! Göç dalgası yaşanabilir
Ukrayna'yı işgal kararının Rusya'ya faturası ağır oldu! Göç dalgası yaşanabilir Rusya’nın Ukrayna’ya savaş açmasının ardından milyonlarca vatandaş ülkesini terk etmek zorunda kaldı. Batı ise sert yaptırımlarla Moskova yönetimini durdurmaya çalışıyor. Ülkenin neredeyse dünya ile tüm bağlantısının kopması Rus vatandaşlar arasında ciddi tedirginliğe yol açtı. Şu an Rusya’yı terk etme kararı alanların yanı sıra yurtdışına okumaya giden pek çok Rus genci, ülkesine dönme kararından vazgeçmeye başladı.
18.03.2022 Dünya
Ukrayna'da iktidar partisinden açıklama: ABD ve Türkiye garantör ülke olmalı
Ukrayna'da iktidar partisinden açıklama: ABD ve Türkiye garantör ülke olmalı Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’nin iktidardaki Sluga Narodu (Halkın Hizmetkarı) Partisi, “NATO bizi kabul edene kadar Ukrayna’nın güvenliğini sağlayacak açık net bir anlaşmadan konuşmak gerekir. Garantör olarak da ABD, Türkiye gibi ülkeler olmalıdır” dedi.
8.03.2022 Dünya
Savaş başladı! Rusya harekete geçti, son dakika gelişmesi, kentler bombalanıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var...
Savaş başladı! Rusya harekete geçti, son dakika gelişmesi, kentler bombalanıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var... Dünyada korkulan oldu. Ukrayna'da savaş başladı. Kentler havadan ve karadan vuruluyor. Rusya Devlet Başkanı Putin, sabah saatlerinde Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Rus güçleri doğuda Donbas, kuzeyde Belarus ve güneyde Kırım'dan Ukrayna'ya girdi. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın Ukrayna yönelik saldırılarının ilk gününde 137 kişinin hayatını kaybettiğini, 300’den fazla kişinin de yaralandığını açıkladı. Kiev yakınlarındaki havaalanı ve Çernobil'in Rus güçlerince ele geçirildi. Putin akşam saatlerinde yaptığı açıklamada "Parçası olduğumuz küresel ekonomik sisteme zarar vermeyeceğiz" mesajı verdi. İngiltere Başbakanı Johnson Rusya'yı İngiltere finansal sisteminin dışında bırakacak yeni yaptırımları duyurdu. ABD lideri Biden da Rusya'ya küresel ekonomik darbe vuracaklarını açıklayarak, çok ağır yaptırımlarda bulunacaklarını söyledi. Öte yandan Ukrayna'da genel seferberlik ilan edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
24.02.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna krizinde flaş iddia! Suriye ve Libya'ya damga vurmuşlardı, savaş çıkarmak için devredeler
Rusya-Ukrayna krizinde flaş iddia! Suriye ve Libya'ya damga vurmuşlardı, savaş çıkarmak için devredeler Rusya-Ukrayna krizinde son dakika gelişmesi! Savaş çıkaracak hamle, art arda patlama sesleri geldi. Donbas'taki Pionersky köyü çevresindeki çatışmalarda iki taraf da birbirlerinin kayıpları olduğunu ileri sürdü. Gece yarısı Rus yanlısı ayrılıkçıların kontrolündeki Donetsk'te arka arkaya patlamalar yaşanırken, Rus paralı asker grubu Wagner'in Donbas'ta olduğu iddia edildi. 'Sahte bayrak operasyonu' uyarısında bulunan NATO, Rusya’nın Ukrayna sınırına son yılların en büyük askeri birliğini konuşlandırdığını duyurdu.
20.02.2022 Dünya
Fransa, vatandaşlarına Ukrayna’yı terk etme çağrısında bulundu
Fransa, vatandaşlarına Ukrayna’yı terk etme çağrısında bulundu Ukrayna ile Rusya arasındaki artan gerginlik nedeniyle Fransa Dışişleri Bakanlığı vatandaşlarına Ukrayna’yı terk etme çağrısında bulundu.
19.02.2022 Dünya
Zelenskiy'den Ukrayna halkına çağrı: Panik yapmayın, her şey kontrol altında
Zelenskiy'den Ukrayna halkına çağrı: Panik yapmayın, her şey kontrol altında Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya nedeniyle artan gerilim nedeniyle halka sükunet çağrısında bulunarak, "Planlı hareket ediyoruz. O yüzden kimseden korkmuyoruz, panik yapmayın, her şey kontrol altında" dedi.
12.02.2022 Dünya
Yasaklı ırk köpekleri hangileri, yasaklı ırk kaydı nasıl yapılır? 14 Ocak köpek yasağı!
Yasaklı ırk köpekleri hangileri, yasaklı ırk kaydı nasıl yapılır? 14 Ocak köpek yasağı! 6 köpek ırkı için son 2 gün. Yasaklı köpek ırklarının kayıt altına alınması ve kısırlaştırılması için verilen süre 14 Ocak'ta sona eriyor. Kanuna aykırı davrananlara verilecek ceza 15 bin liradan başlıyor. Peki, Yasaklı ırk köpekleri hangileri, yasaklı ırk kaydı nasıl yapılır? İşte 14 Ocak köpek yasağı detayları...
12.01.2022 Gündem
Suudi Arabistan'dan vatandaşlarına çağrı: Terk edin
Suudi Arabistan'dan vatandaşlarına çağrı: Terk edin Suudi Arabistan, Etiyopya'daki vatandaşlarına mümkün olan en kısa sürede ülkeyi terk etmeleri ve yaşanan olaylar nedeniyle tedbirli olmaları çağrısında bulundu.
5.11.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Terk Etme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki terk etme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.