Gazete Vatan Logo
Magazin Ceylan Ertem: Köylere uzatın elinizi başka şehirlere yayılın

Ceylan Ertem: Köylere uzatın elinizi başka şehirlere yayılın

Bir süre önce İstanbul'u terk edip köy hayatını tercih eden ünlüler kervanına katılan şarkıcı Ceylan Ertem depremden sonra "Neden şehrin ortasında yaşamıyorum? En önemli sebeplerinden biri aslında 24 yıl geçmesine rağmen bu tedirginliğin geçmemesi" demişti. Ertem şimdi de çevresine İstanbul'dan taşınmaları konusunda tavsiye verdi.

Ceylan Ertem: Köylere uzatın elinizi başka şehirlere yayılın

İstanbul'dan ayrılan ve doğa ile iç içe yaşamaya başlayan Ceylan Ertem, Kahramanmaraş'ı ve beraberinde 10 ili daha yıkan depremden sonra İstanbul'u terk etme sebebine dair açıklama yapmıştı.

"YAPI DENETİM HIZLANMALI"

Ertem paylaşımında "Ceylan Ertem’in köy hayatı diye haberler çıkmıştı. Neden şehrin ortasında yaşamıyorum? En önemli sebeplerinden biri aslında 24 yıl geçmesine rağmen bu tedirginliğin geçmemesi. İstanbul’da çok acil; yapı denetimleri hızlanmalı ve önlemler arttırılmalı!" demişti.

Ertem son olarak sosyal medyadan 9-6 mesaili çalışmayan çevresine seslendi.

"İSTANBUL'UN SAKİNLEŞMEYE İHTİYACI VAR"

Ceylan Ertem paylaşımında "Köylere uzatın elinizi olabiliyorsa başka şehirlere yayılın! İstanbul'un merkezinin sakinleşmeye ihtiyacı var. Yukarıdan bir yerden bakıp kolayca 'taşının' demiyorum. Ama yapabiliyorsanız zaten İstanbul'un kuzeyinde ya da memleketin başka köylerinde/kasabalarında verdiğiniz kiraların yarısını ödeyeceksiniz" dedi.