Ceylan Ertem

Ceylan Ertem

Son dakika Ceylan Ertem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ceylan Ertem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ceylan Ertem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ceylan Ertem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ceylan ertem gelişmeleri de dahil olmak üzere 76 ceylan ertem haberi bulunmuştur. Tüm ceylan ertem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Teoman’ın 'takıntılı hayran' korkusu! Can güvenliğinden endişe ediyor
Teoman’ın 'takıntılı hayran' korkusu! Can güvenliğinden endişe ediyor Takıntılı hayran tacizine Teoman da maruz kaldı. Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Aleyna Tilki, Ceylan Ertem ve Tan’ın ardından Teoman da takıntılı hayran taciziyle uğraşıyor. Ünlü rock’çı, ev adresini öğrenerek kendisini sürekli rahatsız eden hayranı Aysun A.’yı savcılığa şikâyet etti.
7.10.2023 Magazin
Manisa'daki törende ata uygulanan şiddete yönelik yoruma bin 300 lira ceza
Manisa'daki törende ata uygulanan şiddete yönelik yoruma bin 300 lira ceza Manisa'nın 8 Eylül 2022 tarihindeki 100'üncü kurtuluş yıldönümü için yapılan törene getirilen atlardan birinin tokatlanması sırasında çekilen görüntülere, sosyal medyada yorum yapan Yıldıray Dağdeviren, ata şiddet uygulayanın şikayeti üzerine "hakaret" suçundan bin 300 lira adli para cezasına çarptırıldı. Dağdeviren, "Sadece insani duygularımdan kaynaklı bir şekilde yorum yaptım. Adaletin yerini bulmasını istiyorum" diyerek karara itiraz etti.
18.06.2023 Gündem
Zara: Yeni nesli bazen şanslı, bazen şanssız görüyorum
Zara: Yeni nesli bazen şanslı, bazen şanssız görüyorum Türk Halk Müziği sanatçısı Zara (47), Ceylan Ertem’in 'Duyuyor musun?' programına konuk oldu. Ertem ile keyifli bir sohbet gerçekleştirip, 'Eklemedir Koca Konak' türküsünü ve 'Dert Bende Derman Sende' şarkısını birlikte seslendiren Zara, "Bu dünyaya şarkı söylemek, oyunculuk yapmak için geldim" dedi.
22.05.2023 Magazin
Ceylan Ertem: Köylere uzatın elinizi başka şehirlere yayılın
Ceylan Ertem: Köylere uzatın elinizi başka şehirlere yayılın Bir süre önce İstanbul'u terk edip köy hayatını tercih eden ünlüler kervanına katılan şarkıcı Ceylan Ertem depremden sonra "Neden şehrin ortasında yaşamıyorum? En önemli sebeplerinden biri aslında 24 yıl geçmesine rağmen bu tedirginliğin geçmemesi" demişti. Ertem şimdi de çevresine İstanbul'dan taşınmaları konusunda tavsiye verdi.
24.02.2023 Magazin
Ceylan Ertem'in İstanbul'dan kaçma sebebi belli oldu!
Ceylan Ertem'in İstanbul'dan kaçma sebebi belli oldu! İstanbul'dan ayrılan ve kent kaosundan kaçıp doğa ile iç içe yaşamaya başlayan Ceylan Ertem'in evi bir süre önce gündem olmuştu. Kahramanmaraş'ı ve beraberinde 10 ili daha yıkan depremden sonra Ertem bazı paylaşımlar yaparak İstanbul'u terk etme sebebine dair açıklama yaptı.
12.02.2023 Magazin
Ceylan Ertem: Çok az iyi erkek şarkıcı var
Ceylan Ertem: Çok az iyi erkek şarkıcı var Gökhan Türkmen, Radyo D’nin iletişim sponsorluğunda gerçekleşen Türkiye turnesinin açılış konserini önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdi.
22.01.2023 Magazin
Ceylan Ertem'in '17 Ağustos' paylaşımı duygulandırdı!
Ceylan Ertem'in '17 Ağustos' paylaşımı duygulandırdı! Şarkıcı Ceylan Ertem, 17 Ağustos depreminde kaybettiği öğretmenini andı. '45 saniyede her şey anı oldu' diyen Ertem, o gün yaşananlardan da bahsetti.
18.08.2022 Magazin
Hıdırellez şenlikleri ne zaman, nerede yapılacak? İşte Hıdırellez etkinlik programı!
Hıdırellez şenlikleri ne zaman, nerede yapılacak? İşte Hıdırellez etkinlik programı! Baharın gelişini müjdeleyen Hıdırellez bu yıl etkinliklerle kutlanacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul’da yapılacak Hıdırellez etkinlik programını açıkladı. 4 gün sürecek Hıdırellez Şenlikleri’nde gün boyu süren aktiviteler ve konserler yer alacak. Peki, Hıdırellez şenlikleri ne zaman, nerede yapılacak? İşte Hıdırellez etkinlik programı!
5.05.2022 Kültür Sanat
Melek Mosso: Sahnede olmayı yedi yaşında hayal ediyordum
Melek Mosso: Sahnede olmayı yedi yaşında hayal ediyordum 'Ceylan Ertem ile Duyuyor musun?' programının dokuzuncu bölüm konuğu Melek Mosso oldu. İkili, programın açılışında 90'ların unutulmaz şarkılarından Nazan Öncel bestesi olan ve Ayşegül Aldinç'in yorumladığı 'Beni Hatırla' şarkısını beraber seslendirdi.
19.04.2022 Magazin
Ünlü isimlerin kabusu olmuştu! Yeni dönem! Ceylan Ertem, Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya, Aleyna Tilki, Hadise...
Ünlü isimlerin kabusu olmuştu! Yeni dönem! Ceylan Ertem, Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya, Aleyna Tilki, Hadise... Son dönemlerde özellikle sosyal medyadan duyurulara ve ünlüler hakkında haberlere konu olan ısrarlı takip işi ilk kez yasal düzenlemeye giriyor. Kısa bir süre önce kaybettiğimiz Yeşilçam’ın menekşe gözlü güzeli Fatma Girik’in 50 yıllık saplantılı takipçisi yıllar sonra hâkim karşısına çıkarılabilmişti. Ama o süre zarfında Fatma Girik’in kâbuslar yaşamasına neden olmuştu. İşte tüm detaylar...
7.03.2022 Gündem
Tuğba Özerk'in kabusu! 'Tehditle haraç istiyor'
Tuğba Özerk'in kabusu! 'Tehditle haraç istiyor' Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya, Aleyna Tilki ve Ceylan Ertem’in ardından şarkıcı Tuğba Özerk de saplantılı hayran mağduru olduğunu iddia ederek adliyenin yolunu tuttu. 7 yıldır kendisini taciz eden Erol Akbalık'ın tehditle haraç istediğini söyledi.
3.03.2022 Magazin
Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim?
Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim? Arabesk müziğin güçlü isimlerinden Bergen’in hayat hikayesinin anlatıldığı Bergen filminin vizyon tarihi sinemaseveler tarafından araştırılıyor. Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu canlandırdığı Bergen filmi proje aşamadından bugüne ilgiyle beklenen yapımlar arasındaydı. Peki, Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim? İşte detaylar…
16.02.2022 Gündem
Ceylan Ertem için cinsiyetini değiştirmişti! Yeni açıklama geldi
Ceylan Ertem için cinsiyetini değiştirmişti! Yeni açıklama geldi Şarkıcı Ceylan Ertem, bir dinleyicisinin kendisini beş yıldır taciz ettiğini açıklamıştı. Hayranının kendisi için cinsiyet değiştirdiğini ve adım adım takip ettiğini belirten Ertem, yeni paylaşımında ''Karşı taraf, gelen tepkilerin büyük katkısı ile özür dileyip, bir daha asla yaklaşmayacağının sözünü verdi'' dedi.
4.02.2022 Magazin
Ceylan Ertem'in takıntılı hayran kabusu! '5 yıldır takip ediliyorum'
Ceylan Ertem'in takıntılı hayran kabusu! '5 yıldır takip ediliyorum' Müzisyen Ceylan Ertem, ‘takıntılı bir kişi tarafından’ beş yıldır takip ve taciz edildiğini anlattı. Saplantılı kadın hayranının, gittiği her şehirde, her tatilde ve her konserde takip ettiğini açıkladı. Twitter'dan korkusunu dile getiren Ertem, şahsın kendisine yakın olmak için cinsiyet değiştirme operasyonu geçirdiğini ve son olarak taşındığı evin adresini öğrenip, yemek yolladığını açıklayarak savcılığa şikayette bulunacağını söyledi.
2.02.2022 Magazin
Bergen filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte Bergen filminin vizyon tarihi!
Bergen filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte Bergen filminin vizyon tarihi! 'Acıların Kadını' olarak anılan arabesk şarkıcısı Bergen'in hayat hikayesinin konu edinen Bergen filmi vizyon tarihi ile sinemaseverlerin gündeminde yer alıyor. Farah Zeynep Abdullah'ın Bergen'i canlandırdığı filmde, Halis Serbest'i ise Erdal Beşikçioğlu canlandırıyor. Peki, Bergen filmi ne zaman sinemalarda olacak? Bergen filminin vizyon tarihi belli oldu mu? İşte Bergen filminin vizyonda olacağı tarih!
23.01.2022 Magazin
Yağmur'da müzik şöleni!
Yağmur'da müzik şöleni! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde Haluk Levent ve Ceylan Ertem müzikseverler ile bir araya geldi.
17.10.2021 Magazin
'Bergen' filmi için hazırlıklar tamamlandı!
'Bergen' filmi için hazırlıklar tamamlandı! “Bergen” filmi için gerekli hazırlıklar tamamlandı. “Acıların kadını” olarak anılan, önce yüzüne kezzap atılan ve sonrasında öldürülen Bergen’in gerçek hayatı beyazperdeye uyarlanıyor.
15.09.2021 Magazin
Bergen filmi çekilecek mi? Bergen'i öldüren Halis Serbest kimdir?
Bergen filmi çekilecek mi? Bergen'i öldüren Halis Serbest kimdir? Ünlü şarkıcı Bergen'i öldüren Halis Serbest 'Bergen' filmi için ateş püskürdü. Halis Serbest, izni olmadan 'Bergen' filmini çekemeyeceklerini söyleyince gündem oldu. Peki, Bergen kimdir? Bergen neden öldü? Bergen'i öldüren Halis Serbest kimdir? İşte Bergen'in hayatı ve Bergen filmi ile ilgili merak edilenler...
12.06.2021 Gündem
Şarkılar Bizi Söyler 10. Bölüm Fragmanı
Şarkılar Bizi Söyler 10. Bölüm Fragmanı Şarkılar Bizi Söyler 10. Bölüm Fragmanı yayında!
1.05.2021 Televizyon
"Serdar Ortaç'ı görmeye dayanamıyorum"
"Serdar Ortaç'ı görmeye dayanamıyorum" Şarkıcı Ceylan Ertem, verdiği online konserde Serdar Ortaç'ı eleştirdi.
6.01.2021 Magazin
Sezen Aksu, babasını son yolculuğuna uğurladı
Sezen Aksu, babasını son yolculuğuna uğurladı SANATÇI Sezen Aksu’nun, İzmir’de 91 yaşında vefat eden babası Sami Yıldırım’ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Sezen Aksu’yu, acılı gününde, Sibel Can, Gülben Ergen, Emel Müftüoğlu, Sıla, Müjde Ar ve Demet Akbağ’ın da aralarında bulunduğu ünlü isimler de yalnız bırakmadı.
24.08.2019 Magazin
Kenan Doğulu mest etti!
Kenan Doğulu mest etti! Kenan Doğulu bu yazın ilk Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu konserini önceki akşam verdi. Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında sahne alan Doğulu’yu 6 bin kişi izledi.
28.06.2019 Kültür Sanat
Ceylan Ertem 2 Temmuz'da Harbiye'de
Ceylan Ertem 2 Temmuz'da Harbiye'de Bu yıl 30 Haziran’da başlayacak olan Kerki- Solfej Açıkhava Konserleri’nde sahneye çıkacak isimlerden biri de Ceylan Ertem.
19.06.2019 Kültür Sanat
Sıra dışı Seyyal
Sıra dışı Seyyal Türkiye’nin ilk moda temalı festivali olan ‘Moda ve Müzik Festivali’nde Seyyal Taner, Kurtalan Express ve Ceylan Ertem sahneye çıktı.
14.10.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ceylan Ertem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ceylan ertem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.