Takıntılı Hayran

Takıntılı Hayran

Son dakika takıntılı hayran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan takıntılı hayran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını takıntılı hayran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Takıntılı Hayran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan takıntılı hayran gelişmeleri de dahil olmak üzere 36 takıntılı hayran haberi bulunmuştur. Tüm takıntılı hayran haberleri aşağıda listelenmiştir.
Teoman'ın 'takıntılı hayran' isyanı: Akıl hastası bunlar!
Teoman'ın 'takıntılı hayran' isyanı: Akıl hastası bunlar! Şarkıcı Teoman önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Takıntılı hayranı nedeniyle mahkemeye başvuran Teoman “Aslında kızmıyorum ama yine de korktuğum için mahkemeye veriyorum. Akıl hastası bu insanlar” ifadelerini kullandı.
6.02.2024 Magazin
Teoman’ın 'takıntılı hayran' korkusu! Can güvenliğinden endişe ediyor
Teoman’ın 'takıntılı hayran' korkusu! Can güvenliğinden endişe ediyor Takıntılı hayran tacizine Teoman da maruz kaldı. Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Aleyna Tilki, Ceylan Ertem ve Tan’ın ardından Teoman da takıntılı hayran taciziyle uğraşıyor. Ünlü rock’çı, ev adresini öğrenerek kendisini sürekli rahatsız eden hayranı Aysun A.’yı savcılığa şikâyet etti.
7.10.2023 Magazin
YouTuber Danla Bilic, 'can güvenliğim tehlikede' diyerek suç duyurusunda bulundu
YouTuber Danla Bilic, 'can güvenliğim tehlikede' diyerek suç duyurusunda bulundu Ünlü YouTuber Danla Bilic takıntılı hayranı hakkında şikâyetçi oldu. Can güvenliğinin tehlikede olduğunu öne süren Danla Bilic’i haklı bulan mahkemeden karar çıktı.
1.04.2023 Magazin
Genç oyuncu Eda Elif Başlamışlı'ya takıntılı hayran şoku! Hayatı kabusa döndü
Genç oyuncu Eda Elif Başlamışlı'ya takıntılı hayran şoku! Hayatı kabusa döndü Oyuncu Eda Elif Başlamışlı'ya saplantılı bir aşkla bağlanan genç adam, aşkına karşılık bulamayınca tehdit ve hakaretler savurduğu ünlü oyuncunun hayatını kabusa çevirdi. Yaşadığı korku dolu anlarla ilgili ilk kez konuşan Başlamışlı, “Kadına şiddetin ve tacizin sürekli gündem olduğu bir zamanda ben susmamayı seçtim. Geçmişten günümüze susulduğu için kadın tacizleri ve şiddeti normalleştirildi. Susmamalıyız!” dedi.
10.06.2022 Yaşam
Alp Navruz sevgilisi Ayça Ayşin Turan'la pozunu paylaştı!
Alp Navruz sevgilisi Ayça Ayşin Turan'la pozunu paylaştı! Oyuncu Alp Navruz’un 'Ada Masalı' dizisindeki partneri Ayça Ayşin Turan ile aşkı tam gaz devam ediyor. Yakışıklı oyuncu sevgilisiyle birlikte verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaştı. İkilinin bu paylaşımı adeta sosyal medyayı salladı.
24.04.2022 Magazin
Aleyna Tilki'ye kabusu yaşatmıştı! Sapığında evinin krokisi çıktı...
Aleyna Tilki'ye kabusu yaşatmıştı! Sapığında evinin krokisi çıktı... Saplantılı hayranı yüzünden zor zamanlar geçiren 22 yaşındaki Aleyna Tilki'nin açtığı davada şaşırtan detaylar ortaya çıktı. Ünlü şarkıcının yaşadığı sitenin jiletli tellerinden atlayıp ikametinin önüne kadar giden ve balta içerikli korkunç mesajlarıyla huzur kaçıran takıntılı hayran Muhammed Erkam A. serbest kalsa da hakkında dava açılmasından kurtulamadı. Aleyna Tilki'nin evine daha önce de gelip baktığını hatta krokisini çıkardığını belirleyen savcılık, evini bildiği için 3 kez çiçek gönderdiğini de kaydetti. Takıntılı hayranın, "Konut dokunulmazlığını ihlal etme", "Kişilerin huzur ve sükununu bozma" suçlarından 4 yıla kadar hapsi istendi.
6.04.2022 Magazin
Ünlü isimlerin kabusu olmuştu! Yeni dönem! Ceylan Ertem, Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya, Aleyna Tilki, Hadise...
Ünlü isimlerin kabusu olmuştu! Yeni dönem! Ceylan Ertem, Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya, Aleyna Tilki, Hadise... Son dönemlerde özellikle sosyal medyadan duyurulara ve ünlüler hakkında haberlere konu olan ısrarlı takip işi ilk kez yasal düzenlemeye giriyor. Kısa bir süre önce kaybettiğimiz Yeşilçam’ın menekşe gözlü güzeli Fatma Girik’in 50 yıllık saplantılı takipçisi yıllar sonra hâkim karşısına çıkarılabilmişti. Ama o süre zarfında Fatma Girik’in kâbuslar yaşamasına neden olmuştu. İşte tüm detaylar...
7.03.2022 Gündem
Tuğba Özerk'in kabusu! 'Tehditle haraç istiyor'
Tuğba Özerk'in kabusu! 'Tehditle haraç istiyor' Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya, Aleyna Tilki ve Ceylan Ertem’in ardından şarkıcı Tuğba Özerk de saplantılı hayran mağduru olduğunu iddia ederek adliyenin yolunu tuttu. 7 yıldır kendisini taciz eden Erol Akbalık'ın tehditle haraç istediğini söyledi.
3.03.2022 Magazin
Fenomen ismin babası takıntılı hayranını öldürdü
Fenomen ismin babası takıntılı hayranını öldürdü 15 yaşındaki Ava Majury TikTok yıldızı takıntılı hayranının evini basması sonrası dehşet dolu anlar yaşadı. Majury'nin emekli polis olan babası saldırganı öldürdü. Babanın eylemi nefsi müdafaa olarak değerlendirildi ve ceza verilmedi. ABD, 15 yaşındaki TikTok yıldızı Ava Majury'i konuşuyor.
18.02.2022 Dünya
Ceylan Ertem'in takıntılı hayran kabusu! '5 yıldır takip ediliyorum'
Ceylan Ertem'in takıntılı hayran kabusu! '5 yıldır takip ediliyorum' Müzisyen Ceylan Ertem, ‘takıntılı bir kişi tarafından’ beş yıldır takip ve taciz edildiğini anlattı. Saplantılı kadın hayranının, gittiği her şehirde, her tatilde ve her konserde takip ettiğini açıkladı. Twitter'dan korkusunu dile getiren Ertem, şahsın kendisine yakın olmak için cinsiyet değiştirme operasyonu geçirdiğini ve son olarak taşındığı evin adresini öğrenip, yemek yolladığını açıklayarak savcılığa şikayette bulunacağını söyledi.
2.02.2022 Magazin
Enis Arıkan'dan Serenay Sarıkaya'nın dansına övgü: Daha güzelini görmedim!
Enis Arıkan'dan Serenay Sarıkaya'nın dansına övgü: Daha güzelini görmedim! 'Alice Müzikali'nin yeni sezonu için provalara başlayan Enis Arıkan, yakın arkadaşı Serenay Sarıkaya'nın dans ettiği anları takipçileriyle paylaştı. Sarıkaya'ya övgü dolu sözler sarf eden Arıkan, videoda "Daha güzelini görmedim!" ifadelerini kullandı.
31.01.2022 Magazin
Serenay takıntılı hayranıyla kabusu yaşamıştı! 'Yorgun ve üzgünüm'
Serenay takıntılı hayranıyla kabusu yaşamıştı! 'Yorgun ve üzgünüm' Dijital platformda yayınlanacak 'Şahmeran' dizisiyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanan Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz hafta aracına tekmeli saldırıda bulunan takıntılı hayranından şikayetçi olmuştu. Önceki gün Etiler’de trafikte görüntülenen oyuncu, konuyla ilgili açıklama yaptı.
28.01.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya'ya saldıran takıntılı hayran akıl hastanesinde!
Serenay Sarıkaya'ya saldıran takıntılı hayran akıl hastanesinde! Oyuncu Serenay Sarıkaya’nın otomobiline saldıran Tayfur Demirtaş gözaltına alınmıştı. Demirtaş sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde gözlem altına alındı.
26.01.2022 Magazin
Serenay'ın takıntılı hayranıyla başı dertte! 'KADES' vurgusu...
Serenay'ın takıntılı hayranıyla başı dertte! 'KADES' vurgusu... Serenay Sarıkaya, perşembe günü aracına tekmeli saldırıda bulunan takıntılı hayranından şikayetçi olmuştu. Ünlü oyuncu olayın iç yüzünü anlattı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'ne teşekkür etti.
25.01.2022 Magazin
Hadise'nin takıntılı hayran korkusu!
Hadise'nin takıntılı hayran korkusu! Kaan Yıldırım ile barışan ve her şeyi düzene sokan Hadise'nin takıntılı hayranı ile başı dertte.Ünlü popçu Hadise, İstinye’de oturduğu sitenin önüne gelerek kendisini rahatsız ettiğini öne sürdüğü Tarık D. hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.
29.01.2021 Magazin
Takıntılı hayranı Hande Yener'in evine izinsiz girdi!
Takıntılı hayranı Hande Yener'in evine izinsiz girdi! Ünlü popçu Hande Yener’e taciz mesajları gönderdiği için davalık olan takıntılı hayranı Recep G., bu kez de şarkıcının evine izinsiz girip ona kabus dolu anlar yaşattığı için yargılanacak.
27.04.2020 Magazin
Hadise'nin takıntılı hayranına huzur bozma suçundan 5 ay hapis
Hadise'nin takıntılı hayranına huzur bozma suçundan 5 ay hapis Şarkıcı Hadise, İstinye’de oturduğu sitenin tellerinden atlayıp içeri girmeye çalışan takıntılı hayranını affetmedi. Yargılanan genç, huzur bozma suçundan 5 ay hapse mahkum edildi.
23.01.2019 Magazin
Hadise affetmedi! "Çok korkunçtu..."
Hadise affetmedi! "Çok korkunçtu..." Son dönemlerde haciz haberleriyle gündeme gelen ünlü şarkıcı Hadise, oturduğu sitenin dikenli tellerini aşarak içeriye girmeye kalkışan hayranından şikayetçi oldu.
8.05.2018 Magazin
Bieber’a sapık şoku!
Bieber’a sapık şoku! Dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcı Justin Bieber’ın (23) Los Angeles’taki evine takıntılı bir hayranının gizlice girmeye çalıştığı öğrenildi.
24.10.2017 Magazin
Hadise'ye sapık şoku! Siteye kadar girmiş
Hadise'ye sapık şoku! Siteye kadar girmiş Hadise’nin, İstinye’de oturduğu siteye sızmaya çalışan takıntılı hayranı yakalandı. Sanatçı ile sapık hayranı karakolluk oldu. Olaydan çok korkan Hadise, kendisine koruma tuttu
16.10.2017 Magazin
Lady Gaga'nın başı dertte! Takıntılı hayranı evine girmeye çalıştı
Lady Gaga'nın başı dertte! Takıntılı hayranı evine girmeye çalıştı Lady Gaga'nın evinin etrafında dolaşan şüpheli şahıs nedeniyle ünlü şarkıcının Malibu'daki evine polis çağrıldı. Ünlü şarkıcıya çiçek vermek istediğini söyleyen şahsın daha önce de hediye vermek için şarkıcının evine girmeye çalışan kişi olduğu ortaya çıktı.
16.05.2023 Magazin
Şarkıcı Kurtuluş Kuş'tan hayranına cinsel istismar iddiası! Yatakta kan ve yırtılmış iç çamaşırı...
Şarkıcı Kurtuluş Kuş'tan hayranına cinsel istismar iddiası! Yatakta kan ve yırtılmış iç çamaşırı... Aydın'ın Efeler ilçesinde, hayranı B.B. (19) adlı kıza nitelikli cinsel saldırıda bulunduğu ileri sürülen şarkıcı Kurtuluş Kuş (25) hakkında, 12 yıldan az olmamak koşuluyla hapis cezası istemiyle dava açıldı.
8.07.2022 Yaşam
Olumlu deneyim estetik bağımlısı yapıyor!
Olumlu deneyim estetik bağımlısı yapıyor! Görünüşündeki gerçek veya hayali kusurlar kişide saplantı haline gelebiliyor. Ortaya çıkan bu beden algı bozukluğu ile kişi estetik cerrahinin yolunu tutabiliyor. Nasıl göründüğüyle ilgili hissedilen güvensizlik ise zamanla takıntı haline dönebiliyor. Uzmanlar ise uyarıyor! Kimi estetik cerrahi bağımlılarının hayran oldukları bir ünlü gibi görünmek için kendilerini değiştirmeye çalışmalarının altında psikiyatrik sorunların yatabileceğine dikkat çekiliyor.
25.10.2021 Sağlık
Sandra Bullock'un takıntılı hayranı intihar etti
Sandra Bullock'un takıntılı hayranı intihar etti Sandra Bullock’a takıntılı derecede hayran olan hatta 2014’te ünlü yıldızın evine girdiği için hapis cezası alıp tahliye olan Joshua Corbett, polis evini kuşatınca canına kıydı
7.05.2018 Magazin
Takipçilerim çok takıntılı
Takipçilerim çok takıntılı Ebru Polat önceki gün Etiler’deydi.
5.02.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Takıntılı Hayran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki takıntılı hayran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.