Hadise

Hadise

Son dakika hadise haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hadise ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hadise haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hadise

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hadise gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.551 hadise haberi bulunmuştur. Tüm hadise haberleri aşağıda listelenmiştir.
Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi?
Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi? Çikolata markası Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, bir ürününün küflü çıktığına dair paylaşım yapan tüketiciye verdiği cevabın ardından gündem oldu. Kişisel sosyal medya hesabından verdiği yanıtla kullanıcıya sert bir dille tepki gösteren Tunaoğlu, dava açma tehdidinde de bulundu. Tunaoğlu, tepkiler sonrası paylaşımını sildi ancak açıklamalar peş peşe geldi. Tunaoğlu görevi bıraktığını duyururken, market zincirleri de Patiswiss ürünlerini raflardan ve online satış platformlarından kaldırmaya başladı. Peki, Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi?
22.04.2024 Yaşam
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevinden istifa etti
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevinden istifa etti Patiswiss markasının ürettiği çikolatanın küflü çıktığına dair paylaşım yapan bir tüketiciye, Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun verdiği yanıt tepki çekti. "Karşında biz ve dev Migros var" ifadelerini kullanan Tunaoğlu, daha sonra paylaşımını sildi. Tunaoğlu'na tepkilerin büyümesinin ardından Migros, Patiswiss ürünlerini mobil uygulamasından kaldırdı. Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu yeni yaptığı açıklama ile görevi bıraktı.
22.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail-İran açıklaması: Gerekli girişimler yapılmıştır
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail-İran açıklaması: Gerekli girişimler yapılmıştır İran'ın İsrail'e yönelik İHA ve füze saldırısının ardından Dışişleri Bakanlığı'ndan yazılı açıklama yapıldı.
14.04.2024 Gündem
Türkiye'den İran ve İsrail açıklaması: Tırmanmaya son verilmeli
Türkiye'den İran ve İsrail açıklaması: Tırmanmaya son verilmeli Dışişleri Bakanlığı: "İran'ın bu (İsrail'e) yaptığı misilleme ve takip eden gelişmeler, olayların hızlı biçimde bölgesel bir savaşa dönüşebileceğini bir kez daha göstermiştir. Bölgemizin istikrarına kalıcı biçimde zarar verecek, küresel düzeyde daha büyük çatışmalara neden olacak bir sürecin tetiklenmemesi için çabalarımızı sürdüreceğiz."
14.04.2024 Gündem
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralı
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralı Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili olarak Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. Öte yandan AFAD, teleferik kazası sonrası kurtarma çalışmalarının devam ettiğini, 8 kabindeki 59 kişi başarıyla tahliye edildiğini açıkladı.
12.04.2024 Gündem
Hadise'nin yaptığı reklam anlaşması dudak uçuklattı
Hadise'nin yaptığı reklam anlaşması dudak uçuklattı Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri, 31 Mart'ta yerel yöneticilerini seçmek için oylarını kullandı. Sandığa giderken görüntülenen ünlülerden Serenay Sarıkaya, Adana Demirspor formasıyla dikkat çekti.
1.04.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart açıklaması: Seçimin galibi demokrasimizdir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart açıklaması: Seçimin galibi demokrasimizdir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim sonuçlarının netleşmeye başlaması sonrası açıklamada bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Millet uyarısını ve takdirini sandık aracılığı ile yapar. Dik duracağız dikleşmeyeceğiz. 31 Mart bizim için bir bitiş değil bir dönüm noktasıdır. 31 Mart seçimlerinde de Türk milleti yine sandığı vesile kılarak mesajlarını siyasetçilere ulaştırdı. Bu seçimin galibi demokrasimizdir, milli iradedir. 85 milyonun tamamıdır." dedi.
1.04.2024 Gündem
Adana Valisi oy kullanmak için sıraya girdi
Adana Valisi oy kullanmak için sıraya girdi Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, sıra bekledikten sonra oyunu kullandı. Köşger, ”Pusula yırtma, pusulanın fotoğrafını çekme ve oy kullanama birden fazla kişi girmesi gibi 9 farklı hadise var” dedi.
31.03.2024 Adana
Şarkıcı ve güzellik Merkezi sahibi Banu Parlak'ın köpeği komşusunun köpeğini öldürdü
Şarkıcı ve güzellik Merkezi sahibi Banu Parlak'ın köpeği komşusunun köpeğini öldürdü Beylikdüzü'nde iddiaya göre Banu Parlak'ın köpeği, komşusunun köpeğine saldırdı. Saldırı sonucu köpeği ölen komşu, Banu Parlak'tan şikayetçi oldu. Köpeğin öldüğü kavgayı ise çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydetti.
25.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatili 9 gün oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatili 9 gün oldu Ankara’da "Şoför Esnafları ile iftar" programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu çalışanlarının Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını açıklayarak "Özel sektörümüzün de böyle bir yaklaşıma sahip olduğunu biliyoruz" dedi.
19.03.2024 Gündem
Erdoğan: Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz
Erdoğan: Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz Şehitler Abidesi'nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı'nın inşasında Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz." dedi.
18.03.2024 Gündem
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne?
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne? CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda milyonlarca liralık paranın sayıldığı görüntüler Türkiye gündemine oturdu. Soruşturma başlatılan görüntülere ilişkin dikkat çeken açıklamalar da geliyor.
13.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Maziden atiye köprüler kuruyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Maziden atiye köprüler kuruyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sebilürreşad Kültür ve Sanat Merkezi Açılış Programı'nda konuştu. "Sebilürreşad Kültür ve Sanat Merkezi'ni maziden atiye köprü kuran mütevazi ve önemli bir adım olarak görüyorum." diyen Erdoğan, "Burada zihinlerini ve gönüllerini besleyerek kendilerini yetiştirecek evlatlarımızın her biri geleceğin Mehmet Akif adayları olacaktır." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
Hadise’nin sırrı ortaya çıktı! Hazırladığı kür metabolizmasını hızlandırıyor
Hadise’nin sırrı ortaya çıktı! Hazırladığı kür metabolizmasını hızlandırıyor Sahne şovları ve aşklarıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Hadise en son verdiği kilo ve fit vücuduyla gündem oldu. Hadise'nin kilo verme yöntemi merak edildi. İşte Hadise'nin kilo verdiren kürü...
6.03.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüksek yargıda ihtilafı gidermek zorundayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüksek yargıda ihtilafı gidermek zorundayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Adli Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcıları ile İdari Yargı Hakimleri Kura Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yüksek yargı kurumları arasındaki tartışmalarda taraf değil, hakem olma rolümüzü hala muhafaza ediyoruz" dedi.
20.02.2024 Gündem
İklim krizi Adana'da da etkilerini gösteriyor
İklim krizi Adana'da da etkilerini gösteriyor Çukurova Üniversitesi, Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Başıbüyük, bitkilerin metabolizmasının dışarıdaki sıcaktan etkilendiğini belirterek, ağaçların erken yeşerip çiçek açmasının iklim krizinden kaynaklandığını söyledi.
19.02.2024 Adana
Erzincan'daki toprak kaymasında kahreden detay! Yerleri tespit edildi, son anda alana gelmişler
Erzincan'daki toprak kaymasında kahreden detay! Yerleri tespit edildi, son anda alana gelmişler İliç’te kayıp işçileri arama çalışmalarında dün bazı noktalarda metal yoğunluğu tespit edildi. Bakan Bayraktar “Kardeşlerimizin 3’ünün bir lokasyonda 6’sının diğer lokasyonda olduğunu tespit ettik” dedi. Soruşturma kapsamında Kanadalı yönetici dahil 6 kişi tutuklandı. Öte yandan altın madenindeki faciadan 5.5 saat önce alanda çatlaklar tespit edildiği, bunun üzerine bölgede çalışan 100 işçinin tahliye edildiği ortaya çıkmıştı. Toprak altında kalan madencilerden 3’ünün, çatlağı kontrol için sonradan görevlendirildiği ve daha araçlarından inemeden faciaya yakalandıkları öğrenildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'daki maden kazası hakkında düzenlediği basın toplantısında "Heyelan iki yönlü gerçekleşti, işçilerin olabileceği yerlere yoğunlaşıyoruz. Yoğun bir çalışma devam ediyor. 9 lokasyonun hiçbirinde suda halk sağlığına zarar verecek olumsuzluk yok." dedi. Bakan Bayraktar "Bu olay esnasında 9 kardeşimiz şu anda kayıp. 6'sının dere yatağına gelen toprak yığınının içinde olduğunu düşünüyoruz. 3 kardeşimizin de manganez ocağının içinde olduğunu düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.
17.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oy versin vermesin her vatandaş başımızın üzerindedir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oy versin vermesin her vatandaş başımızın üzerindedir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'nin her ne surette olursa olsun, bir güvensizlik ve huzursuzluk ortamına sürüklenmesine asla müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Son 21 yıldır olduğu gibi terör örgütleriyle, suç şebekeleriyle, çetelerle, şehir eşkıyalarıyla, milletimizin canına ve malına kasteden tüm alçaklarla mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Bu vesileyle dünkü hadise sonrasında farklı mecralardan geçmiş olsun dileklerini ileten tüm siyasi parti genel başkanlarına teşekkür ediyorum" dedi.
11.02.2024 Gündem
Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’a silahlı saldırı
Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’a silahlı saldırı AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "AK Parti’mizin ve Cumhur İttifakımızın Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’ın seçim çalışmaları sırasında gerçekleştirilen silahlı saldırıyı lanetliyor, ağır yaralanan vatandaşımıza acil şifalar diliyorum. Saldırıya ilişkin geniş kapsamlı tahkikat derhal başlatılmıştır" dedi.
10.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir ayrım yapmadan bölgeyi ayağa kaldırıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir ayrım yapmadan bölgeyi ayağa kaldırıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da Harran Üniversitesi Spor Salonu'nda düzenlenen Deprem Konutları Kura ve Teslim Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletçe yüreğimizin yandığı tüm bu afetlerde birileri sadece şov peşinde, sadece siyasi istismar peşinde koşarken biz bir an önce dertlere derman olabilmek için gecemizi gündüzümüze kattık" dedi. Erdoğan, "Deprem gibi hepimizi derinden sarsan ve yaralayan bir meseleyi günlük tartışmaların mezesi halinde getirmek son derece yanlış bir tutumdur. İlk günden itibaren bizim deprem bölgesiyle ilgili tavrımız hep böyle oldu. Hiçbir ayrım yapmadan deprem bölgesini yeniden hızla ayağa kaldırmaya çalıştık" ifadelerini kullandı.
7.02.2024 Gündem
Hamza Dağ'dan İzmir'e suda yüzde 50 indirim sözü
Hamza Dağ'dan İzmir'e suda yüzde 50 indirim sözü AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, "1 Nisan'dan sonra tüm hemşehrilerim müsterih olsunlar, ilk iş olarak su ücret tarifesinde yüzde 50 oranında indirime giderek, su faturalarını yarı yarıya indireceğiz" dedi. Öldürülen taksici Oğuz Erge'nin Buca'da yaşayan ailesini de ziyaret eden Dağ, destek sözü verdi.
3.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sarsamadıkları kaleyi içeriden çökertmek istiyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sarsamadıkları kaleyi içeriden çökertmek istiyorlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet Akademisi Başkanlığı 1. Dönem Aday Din Görevlileri Mezuniyet Merasimi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimizi ayakta tutan tarihi ve beşeri kültürel değerler tahrip edilmek isteniyor. Burada gayeleri milletin mayasını bozmak, sarsamadıkları kaleyi içeriden çökertmek istiyorlar." dedi.
1.02.2024 Gündem
Dışişleri Bakanlığı: Barış Gücü’nün görev süresi uzatılırken, Kıbrıs Türk tarafının onayı bu defa da alınmamıştır
Dışişleri Bakanlığı: Barış Gücü’nün görev süresi uzatılırken, Kıbrıs Türk tarafının onayı bu defa da alınmamıştır Dışişleri Bakanlığı, Kıbrıs Adası’nda konuşlu olan Birleşmiş Milletler Barış Gücü’nün (BMBG) görev süresinin uzatılmasına ilişkin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamayı destekledi.
30.01.2024 Gündem
Kedi İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Kedi İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Kedi İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Kedi İle İlgili Hadisi Şerifleri... İslam dininde kedilerin yeri çok önemlidir. Müslümanların kedilere şefkatle ve merhametle yaklaşmaları gerekir. Kedilerle ilgili Hz. Muhammed (s.a.v) tarafından çok sayıda hadis söylenmiştir. Kedilere iyi davranmak ve onlara zulmetmemek de en önemli konulardan biridir. 
30.01.2024 Dini Bilgiler

Benzer Haber Etiketleri

Hadise ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hadise haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.