Gazete Vatan Logo

Genç oyuncu Eda Elif Başlamışlı'ya takıntılı hayran şoku! Hayatı kabusa döndü

Oyuncu Eda Elif Başlamışlı'ya saplantılı bir aşkla bağlanan genç adam, aşkına karşılık bulamayınca tehdit ve hakaretler savurduğu ünlü oyuncunun hayatını kabusa çevirdi. Yaşadığı korku dolu anlarla ilgili ilk kez konuşan Başlamışlı, “Kadına şiddetin ve tacizin sürekli gündem olduğu bir zamanda ben susmamayı seçtim. Geçmişten günümüze susulduğu için kadın tacizleri ve şiddeti normalleştirildi. Susmamalıyız!” dedi.

Genç oyuncu Eda Elif Başlamışlı'ya takıntılı hayran şoku! Hayatı kabusa döndü

Eda Elif Başlamışlı, ikamet ettiği Göktürk semtinde Suat Ş. isimli bir kişiyle tanıştı. 35 yaşındaki Suat Ş., tanıştığı genç oyuncuya kısa bir süre sonra ilan-ı aşk etti. Bu durumdan rahatsızlık duyan Başlamışlı, genç adamla iletişimini hemen kesti. Aşkına karşılık bulamayan Suat Ş., oyuncu adına sosyal medyadan hesaplar açıp genç kadın aleyhine yazılar yazıp, genç kadının kabusu oldu.

'SUSMAMALIYIZ'

Başlamışlı'nın kapısına dayanan genç, "Seni öldürürüm, benim olacaksın" diye bağırarak tehditler, hakaretler savurdu. Başlamışlı, Suat Ş.'nin kendisine yaklaşmaması için Aile Mahkemesi'nden üç aylık uzaklaştırma kararı aldırdı ve yaşadıklarıyla ilgili şikayetçi oldu.

Oyuncu Başlamış'lı yaşadığı korku dolu anlarla ilgili açıklama yaptı: 'Şahıs, 4 yıl önce bana sözel tacizde bulunmuştu. Ben de hukuki yollara başvurup uzaklaştırma aldım. Fiziki bir tacize uğramadım ama kadına şiddetin ve tacizin sürekli gündem olduğu bir zamanda ben susmamayı seçtim. Geçmişten günümüze susulduğu için kadın tacizleri, tacizcileri ve şiddeti normalleştirildi. Susmamalıyız!' diye konuştu.

Haberin Devamı

ADINA HESAPLAR AÇTI

Aşkına karşılık bulamayan Suat Ş., oyuncu adına sosyal medyadan hesaplar açıp genç kadının uygunsuz fotoğraflarını yayınlamaya başladı.

ÜÇ AYLIK UZAKLAŞTIRMA

Başlamışlı'nın kapısına dayanan adam, "Seni öldürürüm, benim olacaksın" diye bağırarak tehditler, hakaretler savurdu. Diyarbakır'a dizi çekmeye giden oyuncuyu takip eden Suat Ş., seti basıp olay çıkardı. Başlamışlı, Suat Ş.'nin kendisine yaklaşmaması için Aile Mahkemesi'nden üç aylık uzaklaştırma kararı çıkarttı. Savcılık, Başlamışlı'nın ihbarı üzerine soruşturma başlattı.


DOLANDIRICILIK YOK HUKUK MAHKEMESİNE BAŞVUR

Öte yandan; Oyuncu Elif Eda Başlamışlı, cilt tedavisi yaptırdığı kliniğin sahibi Mehmet Rahşan tarafından faturayı ödemeden kaçtığı iddiasıyla suçlanmıştı. Savcılık, doktorun alacağını tahsil etmek için hukuk mahkemelerine başvurması gerektiğini belirterek, dosyayı kapattı.

Oyuncu Elif Eda Başlamışlı, geçtiğimiz aylarda annesiyle birlikte Levent'te bulunan bir güzellik merkezine gitti. Anne-kız, sivilce izi tedavisi, dolgu ve botoks yaptırdı.

Haberin Devamı

Klinik, ünlü oyuncuya 8 bin 500 liralık fatura kesti. Ancak iddiaya göre Başlamışlı, "Aşağıda araç bekliyor, IBAN numarası gönderin, parayı hemen havale edeceğim" diyerek klinikten ayrıldı.

Olayın ardından klinik, iddiaya göre ünlü oyuncuya ulaşamadı, oyuncunun bağlı olduğu şirketin muhasebecisiyle yapılan görüşmeler de sonuçsuz kaldı. Ücreti tahsil edemeyen klinik sahibi Mehmet Rahşan karakola başvurarak "Başlamışlı, faturayı ödemeden kaçtı" şikayetinde bulundu.

Başlamışlı ise ücreti ödediğini, elinde makbuz bulunduğunu, kendisine iftira atıldığını söyledi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık ünlü doktorun alacağını tahsil etmek için hukuk mahkemelerine başvurması gerektiğini belirtti. Dosya kapandı. (Sabah)