Terhis

Terhis

Son dakika terhis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan terhis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını terhis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Terhis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan terhis gelişmeleri de dahil olmak üzere 719 terhis haberi bulunmuştur. Tüm terhis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yurt içi seçmen listeleri 4 Ocak'ta askıda olacak
Yurt içi seçmen listeleri 4 Ocak'ta askıda olacak Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), Yurt İçi Seçmen Kütüğü'nün güncelleştirilmesine ilişkin usul ve esasları belirleyen genelge Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.12.2023 Gündem
Engin Polat'ın yeni ifadesi ortaya çıktı! Babası ve kardeşine 25 milyon lira harçlık
Engin Polat'ın yeni ifadesi ortaya çıktı! Babası ve kardeşine 25 milyon lira harçlık İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında tutuklanan Engin Polat'ın ifadesinin detayları ortaya çıktı. Engin Polat'ın ifadesinde eşi Dilan Polat'ın şirketlerin reklam yüzü olduğunu mali işlerle kendisinin ilgilendiğini belirterek, "Suçlamaları kabul etmiyorum. Şirketlerimin faaliyetleri tamamen yasal, mevzuata uygundur" dedi. Engin Polat'ın babasının hesabına 18, kardeşinin hesabına ise 7 milyon liralık transferlerin sorulması üzerine harçlık olarak gönderdiğini söylemesi dikkat çekti.
8.11.2023 Gündem
Ciple otomobil çarpıştı! Ortalık kan gölüne döndü
Ciple otomobil çarpıştı! Ortalık kan gölüne döndü Çorum'un Boğazkale ilçesinde, cip ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.
5.10.2023 Yaşam
Deprem uzmanı Prof. Dr. Pampal en riskli yerleri tek tek sıraladı: Aktif fay hattı 45 il 110 ilçeden geçiyor!
Deprem uzmanı Prof. Dr. Pampal en riskli yerleri tek tek sıraladı: Aktif fay hattı 45 il 110 ilçeden geçiyor! Deprem uzmanı Prof. Dr. Pampal en riskli yerleri CNN Türk ekranlarında tek tek sıraladı. Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü, Türkiye'deki canlı fay hatları haritasını güncelledi. Buna göre 45 ile 110 ilçe aktif fay hatları üzerinde yer alıyor. O ilçeler nereler ve hangi iller fay hatları üzerinde bulunuyor?
5.10.2023 Gündem
Terhis olan oğullarını almaya giden aile kaza yaptı! Aile faciası yaşandı
Terhis olan oğullarını almaya giden aile kaza yaptı! Aile faciası yaşandı Batman’dan terhis olan oğullarını almak için Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine gitmek için yola çıkan ailenin hafif ticari aracı, takla attı. Kazada, 2 kişi öldü, 2’si ağır, 3 kişi yaralandı.
5.10.2023 Yaşam
Mondros Ateşkes Antlaşması Özeti Ve Önemi... Mondros Ateşkes Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Mondros Ateşkes Antlaşması Özeti Ve Önemi... Mondros Ateşkes Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Osmanlı İmparatorluğu, Trablusgarp ile 1. Balkan Savaşı'nda kayıplar yaşamıştı. Bu kayıplar özellikle askeri, siyasi ve ekonomik alanında olmuştu. Tabi Rusya, İngiltere ve Fransa gibi ülkelerin gözü Osmanlı'nın üzerinde olmaya devam ediyordu. Almanya ise Osmanlı Devleti'ni yanında görmek istiyordu. Böyle bir ortamda 1. Dünya Savaşı kaçınılmaz olmuştur. 1914 yılında başlayan savaş 1918 yılında Mondros Ateşkes Antlaşması ile son bulmuştur. 
12.09.2023 Eğitim
Brest Litovsk Antlaşması Özeti Ve Önemi... Brest Litovsk Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Brest Litovsk Antlaşması Özeti Ve Önemi... Brest Litovsk Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Dünya Savaşı esnasında gerçekleştirilen anlaşmalardan biri Brest Litovsk antlaşmasıdır. Aynı zamanda bu durumu İttifak Devletleri arasında yapılan bir anlaşma olduğunu söylemek mümkündür. Özellikle Osmanlı İmparatorluğu açısından son kez kaybettiğin toprakları kazanması noktasında önemli anlaşmalar içerisinde yer almaktadır.
4.09.2023 Eğitim
e-Devlet'te yeni hizmet! Askerlik işlemleri online yapılacak
e-Devlet'te yeni hizmet! Askerlik işlemleri online yapılacak Milli Savunma Bakanlığı, askerlikle ilgili iş ve işlemlerin dijital ortamda tek nokta üzerinden yapılabilmesine imkan sağlayan 'Askerliğim' bütünleşik hizmetinin, e-Devlet'ten hizmete sunulduğunu duyurdu.
21.03.2023 Gündem
Bakan Akar: Hepsi teyakkuzda, hizmete hazır
Bakan Akar: Hepsi teyakkuzda, hizmete hazır Terörle mücadele, hudut güvenliği, semalar, denizler ve yurt dışındaki görevlerini aksaksız ve eksiksiz sürdüren Mehmetçik, deprem bölgesinde de güvenliği tesis ediyor. Milli Savunma Bakanı Akar, "Bölgedeki gemi sayısı 24'e kadar çıktı. Hepsi teyakkuz halinde, hizmete hazır" ifadelerini kullandı.
17.02.2023 Gündem
Terhisler ertelendi mi 2023, durduruldu mu? Deprem nedeniyle terhisler uzatıldı mı?
Terhisler ertelendi mi 2023, durduruldu mu? Deprem nedeniyle terhisler uzatıldı mı?  Terhisler ertelendi mi 2023? Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Terhislerle ilgili herhangi bir erteleme veya erken terhis yoktur. Mehmetçiğimizin terhisleri planlanan zamanda yapılacaktır." Dedi. 
14.02.2023 Gündem
Bakan Akar açıkladı: Terhisler planlanan zamanda yapılacak
Bakan Akar açıkladı: Terhisler planlanan zamanda yapılacak Milli Savunma Bakanı Akar, deprem sonrası terhislerle ilgili herhangi bir erteleme veya erken terhisin olmadığını söyledi.
14.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 10. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 10. gün! Son durum açıklandı 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde 35 bin 418 kişi hayatını kaybetti.
14.02.2023 Gündem
Asgari ücret kadar maaş ve sigorta! Askerliğini 6 ay uzatana 51 bin lira
Asgari ücret kadar maaş ve sigorta! Askerliğini 6 ay uzatana 51 bin lira Türkiye'de 20 yaşına gelen her Türk genci vatani görevini yapmak için askere gidiyor. 6 aylık askerlik süresini tamamlayan er ve erbaşlardan askerliğini 6 ay daha uzatana her ay en az asgari ücret kadar düzenli maaş ödeniyor, sigorta yapılıyor. 6 ayda ödenen toplam para 51 bin lira oluyor.
12.01.2023 Gündem
Askerde intihar etmişti, 7 yıl sonra şehit sayıldı
Askerde intihar etmişti, 7 yıl sonra şehit sayıldı Kars'ta vatani görevini yaparken psikolojik sorunları doktor raporu ile kanıtlandığı halde, terhis edilmeyen, sonrasında intihar eden Jandarma Er Sait Çığcı (20), açılan davada 7 yıl sonra şehit sayıldı. Mahkeme kararının ardından oğlunun mezarını ziyaret eden Emine Çığcı, "Sen şehitsin, şehitliğin ile gurur duyuyorum" dedi.
10.01.2023 Yaşam
Askerden yeni dönen öğretmen adayı hayatını kaybetti
Askerden yeni dönen öğretmen adayı hayatını kaybetti Denizli’nin Tavas ilçesinde askerden yeni dönen beden eğitim öğretmeni adayı, yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti.
29.12.2022 Yaşam
TCDD, İŞKUR üzerinden 100 işçi alacak! İşte Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) personel alımı başvuru şartları!
TCDD, İŞKUR üzerinden 100 işçi alacak! İşte Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) personel alımı başvuru şartları! Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 100 daimi işçi istihdam edecek. Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. TCDD işçi alımı için son başvuru tarihi 30 Aralık olarak belirlendi. Peki, TCDD personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TCDD işçi alımı başvuru şartları ne? İşkur TCDD işçi alımı ilanı!
27.12.2022 Personel Alımı
Seyit Onbaşı hikayesi nedir? Seyit Onbaşı kaç kiloluk top mermisi kaldırdı? Çanakkale Köprüsü top mermisi figürleri ne anlama geliyor?
Seyit Onbaşı hikayesi nedir? Seyit Onbaşı kaç kiloluk top mermisi kaldırdı? Çanakkale Köprüsü top mermisi figürleri ne anlama geliyor? 1915 Çanakkale Köprüsü’nde, Seyit Onbaşı’nı simgeleyen top mermisi ile silüeti değişti. Simgelerin köprüsü olarak anılan 1915 Çanakkale Köprüsü, Seyit Onbaşı'nın Çanakkale Savaşları'nda namluya sürdüğü top mermilerini simgeleyen yapıların yerleştirilme işlemi tamamlandı. Peki, Seyit Onbaşı hikayesi nedir? Seyit Onbaşı kimdir? Seyit Onbaşı kaç kiloluk top mermisi kaldırdı? İşte detaylar
6.12.2022 Gündem
SGK personel alımı sonuçları sorgulama ekranı! Personel alımı için adaylardan hangi belgeler isteniyor?
SGK personel alımı sonuçları sorgulama ekranı! Personel alımı için adaylardan hangi belgeler isteniyor? Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı (SGK) tarafından kamu ilan resmi internet sitesinde yayınlanan 341 personel alımı sonuçları merakla bekleniyordu. 7 Ekim 2022 tarihinde başvuruları sona eren personel alımında sonuçlar açıklandı.
26.10.2022 Personel Alımı
MSB sözleşmeli er başvuru sonuçları açıklandı! Sözleşmeli er seçimi ne zaman yapılacak? Sözleşmeli er başvuru sonucu personel temin sorgulama ekranı!
MSB sözleşmeli er başvuru sonuçları açıklandı! Sözleşmeli er seçimi ne zaman yapılacak? Sözleşmeli er başvuru sonucu personel temin sorgulama ekranı! MSB sözleşmeli er başvuru sonuçları açıklandı. Millî Savunma Bakanlığı Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları Sözleşmeli Er Temini faaliyeti ile ilgili açıklama yaptı. Sözleşmeli Er Temini aralık ayında tamamlanacak. Peki, 2022 Sözleşmeli er başvuru sonucu nereden öğrenilir? MSB Personel Temin sözleşmeli er başvurusu sonucu sorgulama ekranı!
19.10.2022 Personel Alımı
Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı! 40 şoför, 45 yüzer motorcu, 65 yüzer topçu alımı şartları nelerdir, nasıl başvurulur? Sahil Güvenlik 150 uzman erbaş alımı
Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı! 40 şoför, 45 yüzer motorcu, 65 yüzer topçu alımı şartları nelerdir, nasıl başvurulur? Sahil Güvenlik 150 uzman erbaş alımı Sahil Güvenlik Komutanlığı 150 uzman erbaş alımı yapılacağını duyurdu. Basın İlan Kurumu tarafından yapılan duyuruya göre; 10-20 Ekim tarihlerinde alınacak başvuruların ardından 150 kişi göreve başlayacak. En az lise mezunu olma şartı aranırken KPSS puanı istenmeyecek. İşte; Sahil Güvenlik uzman erbaş alımı başvuru şartları…
11.10.2022 Personel Alımı
TCDD personel alımı 2022! TCDD 102 işçi alımı (16 Eski Hükümlü, 4 Engelli, 82 normal) şartları neler, nasıl başvuru yapılır?
TCDD personel alımı 2022! TCDD 102 işçi alımı (16 Eski Hükümlü, 4 Engelli, 82 normal) şartları neler, nasıl başvuru yapılır? TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü, 16 Eski Hükümlü, 4 Engelli, 82 normal olmak üzere toplam 102 İşçi Alacak. Son başvuru tarihi 17 Ekim 2022. TCDD personel alımı şartları nelerdir, TCDD işçi alımı başvurusu nasıl yapılır?
11.10.2022 Personel Alımı
Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alacak! İşte uzman erbaş alımı başvuru şartları!
Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alacak! İşte uzman erbaş alımı başvuru şartları! Sahil Güvenlik Komutanlığı duyurdu! Uzman erbaş alınacak. Yayımlanan ilana göre, Sahil Güvenlik Komutanlığı Karargâhı ile bağlısı birlik ve kurumlarda istihdam edilmek üzere topçu, motorcu ve şoför kadrolarında 150 uzman erbaş alınacak. Başvurular, 10-20 Ekim tarihleri arasında alınacak. Peki, Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır? Sahil Güvenlik uzman erbaş alımı şartları ve başvuru ekranı!
6.10.2022 Personel Alımı
TÜRMOB duyurdu! SMMM sınav ve başvuru tarihleri belli oldu! SMMM yeterlilik sınavı başvurusu nasıl yapılır? Sınav başvuru ücreti ne kadar?
TÜRMOB duyurdu! SMMM sınav ve başvuru tarihleri belli oldu! SMMM yeterlilik sınavı başvurusu nasıl yapılır? Sınav başvuru ücreti ne kadar? TÜRMOB açıkladı! Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik (SMMM) sınavı ile ilgili başvuru şartları ve başvuruya ilişkin genel bilgiler Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, SMMM sınavları8 Ankara, İstanbul ve İzmir'de yapılacak. Sınava ilk kez katılacaklar için başvuru tarihleri, eylülde, tekrar katılacaklar için başvurular ise ekim olarak belirlendi. Peki, SMMM sınav başvurusu nasıl yapılır? SMMM yeterlilik sınavı ne zaman? İşte SMMM başvuru şartları, başvuru belgeleri ve sınav konuları ile ilgili detaylar…
28.08.2022 Eğitim
Dokuz Eylül Üniversitesi personel alacak! İşte başvuru şartları!
Dokuz Eylül Üniversitesi personel alacak! İşte başvuru şartları! Dokuz Eylül Üniversitesi duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. Yayımlanan ilana göre, üniversite birimlerinde istihdam edilmek üzere büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, hemşire, sağlık teknikeri ve destek personeli alınacak. Başvurular 24 Ağustos’ta sona erecek. Peki, Dokuz Eylül Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? 9 Eylül Üniversitesi personel alımı şartları!
10.08.2022 Personel Alımı
TSK astsubay alımı kayıtları ne zaman bitiyor? Astsubay Meslek Yüksek Okulu kayıtları nasıl yapılacak?
TSK astsubay alımı kayıtları ne zaman bitiyor? Astsubay Meslek Yüksek Okulu kayıtları nasıl yapılacak? Milli Savunma Bakanlığı 2021 yılı Türk Silahlı Kuvvetleri Dış Kaynaktan Muvazzaf Astsubay Adayı Temini kapsamında ikinci sınıflandırma sonucu kayıt-ön kayıt ile ilgili duyuru yayımladı. Duyuruda, Türk Silahlı Kuvvetlerine Dış Kaynaktan Muvazzaf Astsubay Temini ilk kayıt aşamaları tamamlanmıştır. İlk kayıt aşamaları sonrasında boş kalan kontenjanların tamamlanması amacıyla yedek adayların kayıt ve ön kayıt aşamasını başladığın duyurdu. Peki, TSK astsubay alımı kayıtları ne zaman bitiyor? Astsubay Meslek Yüksek Okulu kayıtları nasıl yapılacak? Astsubay kayıt ve ön kayıtlar ne zaman son? İşte detaylar…
12.06.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Terhis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki terhis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.