Sütun

Sütun

Son dakika sütun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sütun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sütun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sütun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sütun gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.168 sütun haberi bulunmuştur. Tüm sütun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süt içerken 1 kaşık bunu ilave edin -  Sabahları içince enerji verir, zinde hissettirir
Süt içerken 1 kaşık bunu ilave edin - Sabahları içince enerji verir, zinde hissettirir Sabahları uyanmakta zorluk yaşıyor ve tükenmiş hissediyorsanız halsizliğinizi giderecek bir öneri var. Sütün içerisine bir kaşık eklediğinizde vücudunuz ihtiyacı olan enerjiyi alıyor. Böylelikle gün boyuı enerjik ve zinde hissedeceksiniz.
18.04.2024 Yaşam
ABD’deki iki eyaletteki ineklerde kuş gribi tespit edildi
ABD’deki iki eyaletteki ineklerde kuş gribi tespit edildi ABD’li yetkililer dün yaptıkları açıklamada, Teksas ve Kansas’taki ineklerden elde edilen süte yapılan testlerde kuş gribinin pozitif çıktığını açıkladı. Yetkililer, kuş gribinin pozitif çıktığı ineklerin karantina altına alınarak iki ila üç hafta içerisinde iyleştiğini belirtti.
27.03.2024 Dünya
Arda Güler Avrupa'ya damgasını vurdu! 'O bir dahi, büyük yetenek
Arda Güler Avrupa'ya damgasını vurdu! 'O bir dahi, büyük yetenek Arda Güler'in, Real Madrid'in Osasuna'yı 4-2 mağlup ettiği maçın son anlarında orta sahadan çektiği şutun direğe takılması Avrupa bsaınında geniş yankı buldu. Ayrıca takım arkadaşlarının sosyal medyadaki yorumları ve Ancelotti'ye yapılan çağrı dikkat çekti.
17.03.2024 Şampiy10
Sahurda süt içmek susatır mı? Sahurda hurma ve süt sünnet mi? Peygamber Efendimiz sahurda ne yerdi?
Sahurda süt içmek susatır mı? Sahurda hurma ve süt sünnet mi? Peygamber Efendimiz sahurda ne yerdi? Ramazan dönemini en sağlıklı şekilde geçirmek için ve gün boyu acıkıp susamamak için protein değeri yüksek olan sütün içilip içilmediğini araştırıyor. Uzmanlar, sağlıklı bir yaşam için sahurun önemini vurgulayarak, oruç tutanların bu öğünü atlamamasını tavsiye ediyor. Peki, Peygamber efendimiz sahurda ne yerdi? Sahurda hurma süt sünnet mi, sahurda hurma tok tutar mı? Sahurda süt içmek susatır mı?
12.03.2024 Dini Bilgiler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
17.02.2024 İddaa
Devlet desteğiyle kurdu! Paraya para demiyor
Devlet desteğiyle kurdu! Paraya para demiyor Devlet desteği ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaşmaya devam ediyor. Birçok kişi devlet tarafından sağlanan desteklerle kendi işinin patronu oluyor. Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde yaşayan kadın girişimci Hafure Adak, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumundan (TKDK) aldığı destekle kurduğu modern tesiste günde 700 litre süt üretimi yapıyor.
14.02.2024 Gündem
Bakan Yumaklı: Depremden etkilenen üreticilere 14 milyar lira ödeme yapıldı
Bakan Yumaklı: Depremden etkilenen üreticilere 14 milyar lira ödeme yapıldı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde çalışmalarının felaketin ilk anından itibaren aralıksız sürdüğünü belirterek, tarımsal üretimde ülkenin can damarı olan bölgede, üretimin aksamadan devam etmesi için üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon lira tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
5.02.2024 Ekonomi
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı'
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı' Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde felaketin ilk anından itibaren çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, tarımsal üretimde ülkenin can damarı olan bölgede, üretimin aksamadan devam etmesi için üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon TL tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
4.02.2024 Ekonomi
Adapana Nedir, Özellikleri Nelerdir? Adapana Hangi Uygarlığa Aittir?
Adapana Nedir, Özellikleri Nelerdir? Adapana Hangi Uygarlığa Aittir? Taht salonu olarak ifade edilen Adapana, antik dönemin önemli kültürel yapıları içerisinde yer alır. Çatısında çok fazla sütun ile beraber fil ayağının bulunduğu bu yapı, kültürel miraslar içerisinde önemli yer taşır. Aynı zamanda bir saray olarak bilinir ve antik dönemin Persleri ile Urartu uygarlıklarına aittir. O yüzden bölgesel açıdan İran mimari özelliği taşıyan bir tasarım üzerinden değerlendirilir.
21.01.2024 Eğitim
Bakan Yumaklı duyurdu! 2024'te hayvancılığa 19,1 milyar lira destek sağlayacağız
Bakan Yumaklı duyurdu! 2024'te hayvancılığa 19,1 milyar lira destek sağlayacağız Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Son 21 yılda hayvancılık sektörüne 312 milyar lira destek sağladık. 2024 yılında da 19,1 milyar lira sağlayacağız. Uygun oranlı krediler sayesinde yetiştiricilerimiz 114 milyar lira hayvancılık kredisi kullandı. TARSİM ile hayvancılıkta 16 milyar lira hasar tazminatı ödedik" dedi.
19.01.2024 Gündem
Triptofan İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Triptofan Barındıran Gıdalar Listesi...
Triptofan İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Triptofan Barındıran Gıdalar Listesi... Triptofan insan vücudu tarafından üretilmeyen ve öncelikle bitki bazlı ya da hayvansal bazlı protein kaynaklarından beslenme yoluyla elde edilen bir amino asittir.
4.01.2024 Sağlık
Latte Kaç Kalori? Latte Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Latte Kaç Kalori? Latte Besin Değerleri Ve Kalorisi... Latte, İspanyolca dilinde süt anlamında kullanılan bir kelimedir ve dilimize de İspanyolcadan gelmiştir. Sütlü kahve olarak yapılan latte ülkemizde de sıklıkla tercih edilir.
18.12.2023 Eğitim
Hafızayı güçlendiriyor, ruh haline iyi geliyor! Altın sütün faydaları saymakla bitmiyor
Hafızayı güçlendiriyor, ruh haline iyi geliyor! Altın sütün faydaları saymakla bitmiyor Altın sütün faydaları nelerdir? Son dönemin popüler içeceği altın süt nasıl yapılır? Zerdeçallı süt olarak da bilinen altın süt, Batı kültüründe popülerlik kazanan bir Hint içeceğidir. Parlak sarı renginde olan bu geleneksel içecek, inek/bitki bazlı sütlerin zerdeçal, tarçın ve zencefil gibi baharatlarla birleştirilmesiyle hazırlanır. Bağışıklık sistemini desteklemekten beyin fonksiyonlarını iyileştirmeye kadar altın sütün birçok sağlık yararı vardır. İşte altın süt tarifi ve faydaları hakkında bilmeniz gerekenler.
30.10.2023 Sağlık
Bakan Ersoy açıkladı! Anadolu’nun ahşap destekli camileri de 'Dünya mirası'
Bakan Ersoy açıkladı! Anadolu’nun ahşap destekli camileri de 'Dünya mirası' Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un, sosyal medya hesaplarından Gordion Antik Kenti’nin Dünya Mirası ilan edildiği ve yeni bir müjdenin daha beklendiği paylaşımının ardından bugün Riyad’dan bir güzel haber daha geldi.
19.09.2023 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere müjde: Ek ders ücretlerinde yüzde 25 artış
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere müjde: Ek ders ücretlerinde yüzde 25 artış Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Ücretli öğretmenlerin saatlik ek ders ücretlerinde yüzde 25'lik bir artışa gidilecek. öylece aylık ücretlerinde 2023 yılında yüzde 91 oranında artış yapmış olacağız" dedi.
15.09.2023 Gündem
İstanbul için zaman doldu: "7'nin üzerinde deprem bekliyoruz"
İstanbul için zaman doldu: "7'nin üzerinde deprem bekliyoruz" 17 Ağustos 1999 depreminin üzerinden bugün tam 24 yıl geçti. Ancak geçen bu süre zarfında depreme hala hazırlıklı değiliz. Prof. Dr. Şükrü Ersoy CNN TÜRK canlı yayınında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
17.08.2023 Gündem
Yüksek tansiyonu düşürüyor, kanı tamamen temizliyor! Sütün içinde bekletince faydaları katlanıyor
Yüksek tansiyonu düşürüyor, kanı tamamen temizliyor! Sütün içinde bekletince faydaları katlanıyor Bol miktarda kalsiyum içeriyor, iskelet sağlığını korumaya ve kemikleri güçlendirmeye yardımcı oluyor. Kalbi dolaylı yoldan koruyor, içerdiği potasyum sayesinde tansiyonun sağlıklı ve normal seviyede kalmasını sağlıyor. Yüksek tansiyon sonucu oluşacak olası kalp krizi riskini ortadan kaldırıyor, sindirim sistemi bozukluklarına iyi geliyor. 2 bardak süt içinde kaynatıp içenlerde kabızlık sorununu çözüyor. Antioksidan özelliği sayesinde cilt sağlığını koruyor, akne problemlerinin yanı sıra cildin yaşlanmasına da engel oluyor. Doğal antibiyotik olan bu besin, bağırsakları ve kanı temizliyor. Kaynatıp içildiğinde uykusuzluğa iyi geliyor, çocukların ve bebeklerin gelişimine yardımcı oluyor. İşte mucize besinin saymakla bitmeyen faydaları...
17.08.2023 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasının önündeki en büyük engelin darbe ürünü mevcut anayasa olduğunu belirterek, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını darbe anayasasıyla karşılamış olmayı açıkçası içimize sindiremiyoruz. Yargı alanında 2002'den beri yürüttüğümüz zorlu mücadeleyi inşallah sivil, özgürlükçü ve kuşatıcı bir anayasa ile taçlandırmak istiyoruz. 28'inci Yasama Dönemi'nde önceliklerimizin en başında Meclisimizin de takdiri ile Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak vardır" dedi.
25.07.2023 Gündem
Hayıt Otu Nedir? Hayıt Otu Faydaları Nelerdir?
Hayıt Otu Nedir? Hayıt Otu Faydaları Nelerdir? Hayıt otu kadın sağlığı açısından çok önemli bir yere sahiptir. Sağlık alanında ilaç kadar bilinen ve tercih edilen bir bitkidir. Birçok soruna çözüm getiren hayıt otu, anne sütü arttırmada da çok etkilidir. 
13.07.2023 Sağlık
Protein Tozu Nasıl Kullanılır? Protein Tozu Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Protein Tozu Nasıl Kullanılır? Protein Tozu Kullanırken Yapılması Gerekenler... Protein tozu takviye olarak protein alınması için kullanılan bir tozdur. Alınması gereken miktar belirlendikten sonra su ya da süt ile karıştırılarak protein tozu tüketilebilir. 
2.07.2023 Sağlık
Bcaa Nasıl Kullanılır? Bcaa Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Bcaa Nasıl Kullanılır? Bcaa Kullanırken Yapılması Gerekenler... Bcaa besin takviyesi olarak kullanılır. Gerçekleştirilen araştırmalarda bu besin maddesinin kreatin, whey proteini ve balık yağından daha önemli olduğu görülmüştür. Bu takviye son derece önemlidir.
24.06.2023 Sağlık
Sirim Otu Nedir? Sirim Otu Faydaları Nelerdir?
Sirim Otu Nedir? Sirim Otu Faydaları Nelerdir? C vitamini açısından zengin olan sirim otu daha çok bahar ve yaz aylarında tüketilir. Kokusu soğan ve sarımsak gibi olsa da görüntüsü oldukça güzeldir. 
22.06.2023 Sağlık
Süt Kaç Kalori? Süt Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Süt Kaç Kalori? Süt Besin Değerleri Ve Kalorisi... Çocuktan yetişkine kadar herkesin tüketmesi gerektiği en önemli ürünler içerisinde süt gelir. Özellikle sağladığı faydalar ile beraber insan için temel besinler içerisinde olduğunu söylemek mümkün. Aynı zamanda tek başına tüketilmesinin yanı sıra farklı besin kaynakları ile birlikte dönüşümler geçirilerek de kullanılır. Tabii bununla beraber süt belli bir kaloriye sahiptir. 100 gram üzerinden alındığı zaman ise 42,3 kalori ettiğini söylemek gerekir. Buna uygun şekilde ne kadar tüketilmesi gerektiği hesaplanabilir.
22.06.2023 Sağlık
Bakan Tunç: Önemli olan en makul sürede adil bir karara ulaşmak
Bakan Tunç: Önemli olan en makul sürede adil bir karara ulaşmak Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Makul sürede yargılanma hakkının ihlal edilmemesi çok önemlidir. Esas olan hızlandırılmış yargı değil, adaletin tecellisidir. Adil olmayan ancak hızlı verilmiş bir kararın da anlamı olmayacaktır. Önemli olan en makul sürede adil bir karara ulaşmaktır" dedi.
19.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sütun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sütun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.