Yılan

Yılan

Son dakika yılan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yılan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yılan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yılan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yılan gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.030 yılan haberi bulunmuştur. Tüm yılan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Polise yakalandı, zehirli yılanla intihar etti
Polise yakalandı, zehirli yılanla intihar etti Güney Afrika'da polis tarafından yakalanan bir hayvan kaçakçısı, ev araması sırasında zehirli yılana kendisini ısırtarak intihar etti.
9.04.2024 Dünya
Kylian Mbappe geliyor, Arda Güler için işler değişiyor!
Kylian Mbappe geliyor, Arda Güler için işler değişiyor! Fransa Ligue 1 ekibi Paris Saint Germain'in yüksek maaş teklifini geri çeviren ve uzun yıllardır Real'e transferi yılan hikayesine dönen Kylian Mbappe için yeni bir açıklama geldi. Sezon sonunda Fransa'dan ayrılarak Real Madrid'in yolunu tutması beklenilen Mbappe için geri sayıma geçilirken Carlo Ancelotti kafasındaki sistemi belirledi. PSG, Mbappe ile yollarını ayırmak istemezken son gelen açıklama kafaları karıştırdı.
31.03.2024 Şampiy10
Adana'nın mitolojik hikayeleri birçok yaşatılmaya devam ediyor
Adana'nın mitolojik hikayeleri birçok yaşatılmaya devam ediyor Adana, sahip olduğu coğrafi konum ve kültürel yapısıyla birçok halka ev sahipliği yapan bir şehir olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça zengin bir kültürel altyapıya sahip olan Adana'da birçok efsane ve mitolojik hikaye geçmişten günümüze aktarılmaya devam ediliyor.
24.03.2024 Adana
Japon işi bu meyve uzun yaşamın anahtarı: Türkiye'de var ancak kimse bilmiyor!
Japon işi bu meyve uzun yaşamın anahtarı: Türkiye'de var ancak kimse bilmiyor! Tropikal meyveleri pek tercih etmesek de birçoğu ülkemizde de yetişiyor. Onlardan birisi de Japonların uzun yaşama sırrı olan yılan meyvesi. İşte yılan meyvesinin faydaları...
20.03.2024 Yaşam
Taşı toprağı tarih kokuyor! İşte medeniyetler beşiği Adana'da mutlaka görülmesi gereken yerler
Taşı toprağı tarih kokuyor! İşte medeniyetler beşiği Adana'da mutlaka görülmesi gereken yerler Adana'ya seyahat planlıyorsanız bu listeye bakmadan yola çıkmayın. Binlerce yıldır çok farklı medeniyetleri bünyesinde barındıran Adana, geniş coğrafyasında size birbirinden farklı zenginlikler sunacak; mühendislik harikası Varda Köprüsü'nden, vücudunun yarısı yılan yarısı kadın mitolojik varlık Şahmeran'ın yaşadığı kaleye varana kadar sayısız tarihi ve turistik mekanla tanışacaksınız.
4.03.2024 Adana
Yılanlar depremi önceden hisseder mi, yılan deprem habercisi mi? Yılanlar kış uykusuna yatar mı?
Yılanlar depremi önceden hisseder mi, yılan deprem habercisi mi? Yılanlar kış uykusuna yatar mı? Naci Görür Doğu Anadolu Fayı'na dikkat çekerek 7 ve üzerinde depremlerin olabileceğine vurgu yapmasının ardından karların üzerinde yılanların ortaya çıkması vatandaşları tedirgin etti. Tunceli'de kış uykusunda olması gereken yılanlar karlar üzerinde belirdi. Vatandaşları tedirgin eden görüntü sonrası “Yılanlar deprem habercisi mi, yılanlar kış uykusuna yatar mı? Yılanlar depremi önceden hisseder mi?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, Yılanlar depremin olacağını hisseder mi?
7.02.2024 Gündem
Kedi İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Kedi İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Kedi İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Kedi İle İlgili Hadisi Şerifleri... İslam dininde kedilerin yeri çok önemlidir. Müslümanların kedilere şefkatle ve merhametle yaklaşmaları gerekir. Kedilerle ilgili Hz. Muhammed (s.a.v) tarafından çok sayıda hadis söylenmiştir. Kedilere iyi davranmak ve onlara zulmetmemek de en önemli konulardan biridir. 
30.01.2024 Dini Bilgiler
Jasper Taşı Özellikleri Nelerdir? Jasper Taşının En Bilinen Faydaları...
Jasper Taşı Özellikleri Nelerdir? Jasper Taşının En Bilinen Faydaları... Jasper taşı akik, kuvars ve kalsedon alt türlerinden biridir. Genelde dekoratif bir taş olarak kabul edilen jasper Antik çağdan beri kullanılır. 
23.01.2024 Yaşam
Rüyada Yılanın Kaçtığını Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yılanın Kaçması Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Yılanın Kaçtığını Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yılanın Kaçması Nasıl Yorumlanır? Rüyada pek çok simge sıkça görülür. Aynı zamanda her rüyanın kendine özgü farklı bir anlamı bulunur. Rüyalar içinde en fazla, yılan sembolünün görüldüğü de belirtilebilir. Aynı zamanda yılan ile ilgili pek çok yorum bulunuyor. 
16.01.2024 Eğitim
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti Türk sinemasının duayen oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması sonucu 86 yaşında aramızdan ayrıldı. Algan, Cumartesi günü son yolculuğuna uğurlanacak. Algan için, Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde cenaze töreni düzenlenecek.
4.01.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin beşinci toplantısı kapsamında resmi ziyarette bulunduğu Yunanistan'da ikili görüşmelerde bulundu. Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ege'yi barış ve işbirliği denizi haline getirelim istiyoruz. Türkiye ve Yunanistan olarak atacağımız ortak adımlarla dünyaya örnek olalım arzusundayız" ifadelerine yer verdi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
8.12.2023 Gündem
Bahçeli'den grup toplantısında CHP'ye sert tepki
Bahçeli'den grup toplantısında CHP'ye sert tepki MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP kurultayında sarf ettiği "Sırtımdaki hançerlerle seçime girdim" sözleri hakkında konuşan Bahçeli, "Gecikmiş bir itiraf beyhude bir sızlanmadır" dedi. Kurultay'da Selahattin Demirtaş'a selam gönderilmesine tepki gösteren Bahçeli, "Üzücü olan, Atatürk'ün kurduğu partinin kurultayında şehitlere rahmet dilemek yerine casuslara, kiralık gazetecilere selam gönderilmesidir. Terörist Demirtaş'a selam gönderilmesi PKK'ya selam göndermektir, bölücülüğü selamlamaktır. İlk tuğla yanlış konulmuş ilk düğme yanlış iliklenmiştir." ifadelerini kullandı.
7.11.2023 Gündem
Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze için kıyamdayız
Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze için kıyamdayız Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen Büyük Filistin Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail tam 22 gündür açıkça savaş suçu işliyor. Şimdi İsrail, biz de seni savaş suçlusu olarak dünyaya ilan edeceğiz ve şimdi bunun hazırlığı içindeyiz. Bunun çalışmasını yapıyoruz ve savaş suçlusu olarak İsrail'i dünyaya tanıtacağız" dedi.
28.10.2023 Gündem
Alkollü sürücülerin bahanesi bitmedi, gazeteciden borç istedi
Alkollü sürücülerin bahanesi bitmedi, gazeteciden borç istedi Bursa'da uygulamaya takılan alkollü sürücülerin birbirinden ilginç anları kameraya yansıdı. Kimisi alkol tüketmesini hastanedeki babasına bağlarken, kimisi de eşiyle tartıştığı için içtiğini söyledi. Daha önce de ehliyetine el konulduğu için 21 bin lira ceza kesilen 180 promil alkollü sürücü, aldığı içkinin araç sürmesine engel olmadığını ifade ederken, borcundun dolayı dertli olduğunu belirterek kendisini çeken gazeteciden borç istedi.
24.10.2023 Yaşam
Görenler şoke oldu! Site kapısına yılan sıkıştı
Görenler şoke oldu! Site kapısına yılan sıkıştı Antalya’da bir apartmanın demir bahçe kapısının deliklerine dolanan yılan vatandaşlara büyük korku yaşattı. İtfaiye ekiplerince çıkarılan ve piton olduğu anlaşılan yılan, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne teslim edildi.
24.10.2023 Haber
Ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden bir kızı olduğu 35 yıl sonra ortaya çıktı
Ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden bir kızı olduğu 35 yıl sonra ortaya çıktı Sinema ve tiyatro dünyasının duayen ismi Metin Akpınar'ın, yaşadığı evlilik dışı ilişkiden Duygu Nebioğlu adında bir kızı olduğu ortaya çıktı. Göksel Özdoğdu ile 62 yıldır evli olan usta sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden bir kızı olduğu 35 yıl sonra ortaya çıktı. Akpınar'ın kızı olduğunun mahkeme tarafından onaylandığını söyleyen Duygu Nebioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yaşananları anlattı.
13.10.2023 Magazin
Lerzan Mutlu'dan şaşırtan açıklama: Bana 'yılan terbiyecisi' derler
Lerzan Mutlu'dan şaşırtan açıklama: Bana 'yılan terbiyecisi' derler Ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu, geçtiğimiz gün Etiler'de yer alan bir kuaförden çıkarken görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mutlu, sahte sosyal medya hesapları konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
12.10.2023 Magazin
Tarihe ışık tutacak keşif! Şanlıurfa'da bulundu, tam 2 metre boyunda
Tarihe ışık tutacak keşif! Şanlıurfa'da bulundu, tam 2 metre boyunda Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca, tarihin sıfır noktası olarak nitelendirilen Göbeklitepe ve Karahantepe'de yürütülen kazı çalışmalarında insan ve hayvan heykelleri bulundu.
30.09.2023 Yaşam
Meksika Bayrağı Anlamı Nedir? Meksika Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Meksika Bayrağı Anlamı Nedir? Meksika Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Meksika ülkesinin Büyük Okyanus'a kıyısı vardır. Ülke, Amerika kıtasında yer alır ve resmi adı ise Meksika Bileşik Devletleri olarak bilinir. Uzun yıllar boyunca İspanya'nın kolonisi olan Meksika ise, 16 Eylül 1810 yılında kendi bağımsızlığını ilan etti. Yüzölçümü, 1.972.550 kilometre kare olarak bilinen Meksika araştırılan ve merak edilen ülkeler arasında yer alır.
12.09.2023 Eğitim
Kendini sürekli akrebe sokturan adama şoke etti
Kendini sürekli akrebe sokturan adama şoke etti Antalya'nın Serik ilçesinde ormanda kesim işiyle uğraşan adam dağlarda bulduğu akreplere kendini sokturup, kendini tedavi ettiğini iddia etti. Nasıl tedavi ettiğini sır olduğunu ileri süren adam, “Bunun sırrını vermem ama hayvan sevgim çok fazladır” dedi.
24.08.2023 Yaşam
Ünlü otelde toplu tecavüz dehşeti! Video kayıtları kan dondurdu
Ünlü otelde toplu tecavüz dehşeti! Video kayıtları kan dondurdu 18 yaşındaki genç kızın sabaha karşı ünlü otelin lobisinde ağlarken bulunmasıyla dehşet ortaya çıktı, saldırganların gülerken görüldüğü video kayıtları kan dondurdu.
20.08.2023 Dünya
Düğün eğlencesinde yine aynı görüntüler! Silahlar konuştu
Düğün eğlencesinde yine aynı görüntüler! Silahlar konuştu Bursa’nın Yenişehir ilçesinde düğün töreni için bir araya gelen kalabalık, evlerinde bulunduğu alanda pompalı tüfek ve tabanca ile arka arkaya havaya ateş açtı. O anlar ise kameraya yansıdı.
20.08.2023 Yaşam
Son yılan bükücüsü, Ankara’nın efsaneleri arasına girdi
Son yılan bükücüsü, Ankara’nın efsaneleri arasına girdi Ankara’da yaşayan Tuncay Sezer, yılanları yakalama konusundaki marifetleri nedeniyle, bölge halkı tarafından “Son yılan bükücü” ve “Yılanların efendisi” ismiyle biliniyor.
20.08.2023 Gündem
Gece vakti ortaya çıktı, kırmızı alarm verildi! 6 ilde halk ayaklandı!
Gece vakti ortaya çıktı, kırmızı alarm verildi! 6 ilde halk ayaklandı! Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde gece vakti ortaya çıkan canavat lakaplı engerek yılanı korkuya neden oldu. Türkiye'nin güneydoğusunda kırmızı alarm verildi. Hakkari, Van, Mardin, Şanlıurfa, Elazığ ve Malatya'da halk ayaklandı.
14.08.2023 Gündem
İkiz plaka iş adamı Hakan Bilal Kutlualp'in başına bela oldu: Bütün HGS'lerden kaçak geçiyor ve bir yıldır devamlı ben ödüyorum
İkiz plaka iş adamı Hakan Bilal Kutlualp'in başına bela oldu: Bütün HGS'lerden kaçak geçiyor ve bir yıldır devamlı ben ödüyorum Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden ve iş adamı ve Hakan Bilal Kutlualp'in plakasıyla başı derde girdi. Kutlualp 34 FB 1907 plakasına uzun yıllardır sahip durumda. Sorun olan durum ise aynı Gürcistan’da tescili yapılmış aynı plakalı aracın Türkiye’de kullanılması. Bundan dolayı Kutlualp köprü, otoyol ücretleriyle birlikte kesilen cezaları da ödemek zorunda kalıyor. İş adamı Kutlualp, bir yıldır bu sorunla uğraştığını, dün şahsın kendisine ulaştığını ve avukatıyla irtibat kurduğunu söyledi.
9.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yılan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yılan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.