Suriye Uyruklu

Suriye Uyruklu

Son dakika suriye uyruklu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan suriye uyruklu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını suriye uyruklu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suriye Uyruklu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suriye uyruklu gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.369 suriye uyruklu haberi bulunmuştur. Tüm suriye uyruklu haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrailli organ şebekesini Adana polisi çökertti! Soruşturma derinleşti
İsrailli organ şebekesini Adana polisi çökertti! Soruşturma derinleşti Adana’da polisin sahte pasaport üzerine yaptığı incelemede Türkiye, İsrail ve Suriye üçgenindeki ‘organ ticareti’ şebekesi deşifre oldu. Suriyeli şüphelilerin böbreklerini para karşılığı sattığı, nakil işleminin gerçekleşebilmesi için alıcı İsrailli E.A.M. (28) ve S.A.S.’nin (68) akrabası gibi gösterilerek sahte pasaport düzenlendiği tespit edildi.
3.05.2024 Adana
4 yaşındaki çocuğa taciz iddiası mahalleyi ayağa kaldırdı
4 yaşındaki çocuğa taciz iddiası mahalleyi ayağa kaldırdı Adana'da sokakta oynayan 4 yaşındaki erkek çocuğu A.K.'ye, Suriye uyruklu komşularının oğlu H.F.’nin (11) cinsel tacizde bulunduğu iddiası, mahalleyi ayağa kaldırdı. Ailenin şikayetçi olduğu, mahallelinin de linç girişiminde bulunduğu Suriyeli ailenin eşyaları evden atıldı. Olaya müdahale eden polis, Suriyeli aileyi mahalleden uzaklaştırdı.
2.05.2024 Adana
Eşi kapıyı geç açtı! Mutfak tezgahının altında arkadaşını yakaladı
Eşi kapıyı geç açtı! Mutfak tezgahının altında arkadaşını yakaladı Adana’da eşinin kapıyı geç açmasından şüphelenip odaları aradı. Eşiyle görüşmemesini istediği arkadaşını mutfak tezgahının altında saklanmaya çalışırken bulup, bacak ve kalçasından bıçakladı. Saldırgan El-Melhem, “Eşimin üzerinde sadece tişört vardı ve iç çamaşırları yoktu. Memduh’u tezgahın altında görünce bir anlık öfkeyle bıçakladım” dedi.
24.04.2024 Gündem
Karısıyla bastığı kişiyi bıçaklayan koca tutuklandı! Tezgahın altında buldu
Karısıyla bastığı kişiyi bıçaklayan koca tutuklandı! Tezgahın altında buldu Adana’da bir kişi karısıyla yasak ilişki yaşadığını öne sürdüğü şahsı bıçakla yaraladı. Seyhan polisi tarafından yakalanan koca tutuklandı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.
24.04.2024 Adana
Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu! Taburcu edilecek
Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu! Taburcu edilecek Adana’da annesi trafik kazasında hayatını kaybeden ve annenin karnından sezaryenle alınan erkek bebek, solunum cihazı olmadan nefes alması sağlanarak hayati tehlikeyi atlattı. Doktorların ‘yaşaması imkansız’ olarak nitelendirdiği bebek, birkaç hafta sonra taburcu edilecek.
24.04.2024 Adana
Kazada hamile kadın öldü, bebeği kurtuldu, sürücü tutuklandı
Kazada hamile kadın öldü, bebeği kurtuldu, sürücü tutuklandı Adana’da 9 aylık hamile kadının ölümüne neden olan otobüs şoförü tutuklandı. Şoförün ifadesinde, "Kadının yola düştüğünü görmedim" dediği öğrenildi.
19.04.2024 Gündem
9 aylık hamile kadın otobüsün altında kalarak feci şekilde can verdi
9 aylık hamile kadın otobüsün altında kalarak feci şekilde can verdi Adana'da 9 aylık hamile kadın elektrikli bisikletten düşerek otobüsün altında kalarak can verdi. Doktorlar ameliyat ile bebeği kurtararak gözlem altına aldı.
18.04.2024 Adana
İş insanlarını dolandırdılar! Aralarında polislerde var
İş insanlarını dolandırdılar! Aralarında polislerde var İstanbul'un Esenyurt İlçesinde Suriye uyruklu iş insanlarını tehdit ederek dolandırdığı iddia edilen aralarında polis memurlarının da olduğu 6 kişiye yönelik operasyon yapıldı. Kimlik bilgileri tespit edilerek gözaltına alınan 6 şüpheliden mahkemeye sevk edilen Suriyeli 2 kişi tutuklandı.Olayda adı geçen 2 polis adli kontrol şartıyla serbest kalırken açığa alındı. Diğer 2 polis ise serbest bırakıldı. Polis ekiplerinin şüphelileri suçüstü yakaladığı an ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yakalandı.
7.04.2024 Gündem
İşçi ve öğrenci servis minibüsleri çarpıştı
İşçi ve öğrenci servis minibüsleri çarpıştı Antalya'nın Serik ilçesinde öğrenci servis minibüsüyle işçi servis minibüsünün çarpıştığı kazada 8'i öğrenci, 9 kişi yaralandı.
20.03.2024 Gündem
Ehliyet çetesi savcıya tosladı! Çete lideri sistemi böyle anlattı
Ehliyet çetesi savcıya tosladı! Çete lideri sistemi böyle anlattı Okuma yazma bilmeyen Türk ve özellikle Suriye uyrukluların, kopya ile ehliyet almalarını sağladıkları tespit edilen çete üyeleri hakkında dava açıldı. Çete yöneticileri hakkında 900 yıla kadar hapis cezası istendi.
18.03.2024 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Emine Seyid Ahmed etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Emine Seyid Ahmed etkisiz hale getirildi MİT, terör örgütü YPG-YPJ'nin sözde sorumlularından Suriye uyruklu Emine Seyid Ahmed'i, Kamışlı'da etkisiz hale getirdi.
27.02.2024 Gündem
5 aylık hamile kadını öldürdü 'amacım fantezi yapmaktı' dedi! Çıkan haberlerden rahatsız oldu gizli duruşma istedi
5 aylık hamile kadını öldürdü 'amacım fantezi yapmaktı' dedi! Çıkan haberlerden rahatsız oldu gizli duruşma istedi Bursa’da, ilişki sırasında dini nikahla birlikte yaşadığı 5 aylık hamile N.M.T.’nin (43), boğazını sıkıp ölümüne neden olduğu suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen tutuklu sanık Y.A.M.A. (42), çıktığı son duruşmada olayın basında yer alması nedeniyle kendisinin ve ailesinin mağdur olduğunu söyleyerek, duruşmanın gizli görülmesini istedi.
26.02.2024 Gündem
Markette iğrenç olayda indirimsiz 5 yıl hapis cezası
Markette iğrenç olayda indirimsiz 5 yıl hapis cezası Bursa’da, annesiyle gittiği markette oyuncaklara bakan 9 yaşındaki kız çocuğu A.M.'ye elle sarkıntılık yapan Muhammed Habbabe (28), 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. ‘Çocuğa karşı cinsel istismar’ suçundan 3 ayrı suç kaydı bulunan “Şeytana uydum” diyen sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren hakim, cezada indirim yapmadı.
11.02.2024 Gündem
Yine aynı yöntem! Bankaya gitti, yarım milyonluk oyunu böyle fark etti
Yine aynı yöntem! Bankaya gitti, yarım milyonluk oyunu böyle fark etti Esenyurt’ta kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar, Suriye asıllı Türk vatandaşı kadını, “Terör örgütüne para gönderdiniz ve vatandaşlığınız iptal edildi. Altınlarınızı bozdurup tüm paranızı bu hesap numarasına gönderin” diyerek tehdit etti. Durumdan şüphelenen kocasının ihbarı üzerine polis ekipleri, kadının gittiği bankaya giderek yaklaşık yarım milyon lirayı dolandırıcılara göndermeden önce duruma müdahale etti.
27.01.2024 Gündem
İki kardeşi uyuşturucu parası için öldürmüş
İki kardeşi uyuşturucu parası için öldürmüş Kayseri'de, iki grup arasındaki silahlı kavgada Suriye uyruklu Ahmed (29) ile kardeşi Muhammed Alhalaf'ı (26) öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan ve ifadelerinde cinayeti işlemediğini öne süren Hüseyin El Hammud (20), cezaevinden itirafçı olmak istediğine dair mektup yazdı. Savcılıkça yeniden ifadesi alınan Hammud, olaydan önce Alhalaf’tan kullanmak için 150 TL karşılığında uyuşturucu aldığını ama parasını vermediğini belirterek, “Beni arayıp, '150 TL, bin TL oldu' dedi. Küfretti. 15 dakika sonra da eve 5-6 kişi geldi. Beni dövmeye başladılar. Öldürecekler diye korktum. Tüfek ile 1 el ateş ettim. Ama, korkmadılar. Üzerime gelmeye devam ettiler. 2 el daha ateş ettim. Sonra da korkumdan olay yerinden kaçtım. Daha önce koktuğum için farklı ifade verdim" dedi.
15.01.2024 Gündem
Yakınları ulaşamayınca polisi aradı, evinde ölü bulundu
Yakınları ulaşamayınca polisi aradı, evinde ölü bulundu Mardin'de yakınlarının ulaşamadığı Suriye uyruklu İzzeddin Bilkaş (27), evinde ölü bulundu.
10.01.2024 Gündem
İzmir'de DEAŞ operasyonu; 9 gözaltı
İzmir'de DEAŞ operasyonu; 9 gözaltı  İzmir'de DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyonda Suriye uyruklu 9 şüpheli gözaltına alındı.
28.12.2023 Gündem
İzmir'de DEAŞ operasyonu; 9 gözaltı
İzmir'de DEAŞ operasyonu; 9 gözaltı İzmir'de DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyonda Suriye uyruklu 9 şüpheli gözaltına alındı.
28.12.2023 Gündem
Dilencinin üzerinden tam, yarım ve çeyrek altın çıktı
Dilencinin üzerinden tam, yarım ve çeyrek altın çıktı Samsun'da zabıtanın dilencilere yönelik denetimlerinde, bir kişinin üzerinden 1 tam, 1 yarım, 1 çeyrek altın ve 46 TL çıktı. Bir başka dilencinin üzerinde de 1265 TL bulundu.
24.12.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! YPG’nin sözde Ayn El Arab eyalet sorumlusu Bahoz Afrin öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! YPG’nin sözde Ayn El Arab eyalet sorumlusu Bahoz Afrin öldürüldü MİT, Suriye sınır hattında konuşlu güvenlik güçlerimize yönelik tacizlerin sürdüğü Ayn El Arab’da, PKK/YPG sözde Ayn El Arab Sorumlusu Bahoz Afrin kod adlı teröristi etkisiz hale getirdi.
24.12.2023 Gündem
Kırklareli'nde nehre düşen aracın sürücüsü öldü
Kırklareli'nde nehre düşen aracın sürücüsü öldü Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde nehre düşen aracın sürücüsü öldü. Ekipler aracı ve şahsın cansız bedenini dereden çıkarmak için büyük çaba sarf etti.
21.12.2023 Gündem
16 yaşındaki lise öğrencisine dehşeti yaşattı! Mide bulandıran anlar
16 yaşındaki lise öğrencisine dehşeti yaşattı! Mide bulandıran anlar Bursa’da, D.Ç.(16) isimli liseli kızı okul yolunda takip edip elle taciz eden Hüseyin Raci (25), güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilip, yakalandı. Sorgusunda, "Yolda giderken bir anda gözüm karardı. Kendimi tutamadım” dediği öğrenilen Raci, tutuklandı.
10.11.2023 Gündem
İstanbul’da terör operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltına alındı
İstanbul’da terör operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltına alındı İstanbul’da PYD/YPG içerisinde faaliyet gösteren, örgütle bağlantılı Suriyeli kişilere orman yakmaları için talimat veren, örgütte faaliyet yürüttüklerine dair fotoğrafları bulunan şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 11 kişi gözaltına alındı.
2.11.2023 Gündem
Ankara'da DEAŞ operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Ankara'da DEAŞ operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Ankara'da DEAŞ terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda Suriye ve Irak uyruklu 33 şüpheli gözaltına alındı.
23.10.2023 Yaşam
Cuma namazı dönüşü hayatının şokunu yaşadı! Duvarı delip kuyumcudan 3 kilo altın çaldılar
Cuma namazı dönüşü hayatının şokunu yaşadı! Duvarı delip kuyumcudan 3 kilo altın çaldılar Kahramanmaraş’ta, bir kuyumcuya duvarı delerek giren hırsız veya hırsızlar içeride bulunan 3 kilo altını 15 dakikada çalıp, kayıplara karıştı.
6.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Suriye Uyruklu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suriye uyruklu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.