Şahinbey

Şahinbey

Son dakika Şahinbey haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şahinbey ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şahinbey haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şahinbey

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şahinbey gelişmeleri de dahil olmak üzere 681 şahinbey haberi bulunmuştur. Tüm şahinbey haberleri aşağıda listelenmiştir.
31 Mart 2024 Gaziantep yerel seçim sonuçları: Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Gaziantep belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Gaziantep yerel seçim sonuçları: Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Gaziantep belediye başkan adayları Gaziantep yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Gaziantep iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Gaziantep aday listesi
31.03.2024 Gündem
Gaziantep'te organize kaçakçılara 'sis' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Gaziantep'te organize kaçakçılara 'sis' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Gaziantep'te jandarma ekiplerinin tütün ve mamulleri kaçakçılığı suçunu örgütlü olarak işlediği tespit edilen şüphelilere yönelik 'sis' operasyonunda 6 şahıs gözaltına alındı.
18.01.2024 Gündem
Şehit Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem son yolculuğuna uğurlandı  Pençe-Kilit Harekat Bölgesi'nde bölücü terör örgütü mensuplarının düzenlendiği hain saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem, Gaziantep'te ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Şehit oğlunun tabutuna sarılan baba Mehmet İyem, "Oğlum sana bütün haklarım helaldir" dedi. Kardeşi ise ağabeyini asker selamıyla uğurladı.
24.12.2023 Gündem
Bakan Şimşek flaş açıklama: Orta Vadeli Program başarılı bir şekilde çalışıyor
Bakan Şimşek flaş açıklama: Orta Vadeli Program başarılı bir şekilde çalışıyor Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni’ne katıldı. Törende konuşan Bakan Şimşek, " Orta Vadeli Program başarılı bir şekilde çalışıyor. Risk primimiz düştü, kurdaki dalgalanmalar azaldı, ülkemize yönelik yabancı yatırımcı ilgisi arttı, bankaların ve reel sektörün dış borç çevirme oranları yükseliyor." dedi.
11.12.2023 Ekonomi
Instagram şifresi yüzünden canına kıydı!
Instagram şifresi yüzünden canına kıydı! Gaziantep'te Instagram şifresi yüzünden ablasıyla tartışan bir genç kız, 4. kattan atlayarak canına kıydı.
5.10.2023 Yaşam
Ev sahibinin oyunu pes dedirtti! Kiraya yüzde 500 zam istedi
Ev sahibinin oyunu pes dedirtti! Kiraya yüzde 500 zam istedi Gaziantep'te bir ev sahibi, mühendis kiracısından yüzde 500 zam istedi. Ev sahibi, kiracının konuyu yargıya taşıyacağını bildirmesinin ardından ise akıl almaz bir oyuna başvurarak annesinin sahte imzasıyla kira sözleşmesi düzenledi. Olayın ortaya çıkması sonrası kiracı konuyu yargıya taşıdı.
24.09.2023 Yaşam
Hasta yakınları doktora demir sopa ile saldırdı! 'Canımızı zor kurtardık'
Hasta yakınları doktora demir sopa ile saldırdı! 'Canımızı zor kurtardık' Gaziantep'te hasta yakınları tarafından kemer ve demir sopalarla dövülen acil servis doktoru Esadullah Beğoğlu (36), "Bir anda hastane önünde 20 kişi saldırdı. Kemerlerle, demir sopalarla saldırdılar. Canımızı zor kurtardık. Kafamda 15 dikiş var. Omuz ve boynumda yara izleri var. Kolumu ısırdılar. Sırtımda ve kalçalarımda demir sopa ve kemer izleri var" dedi.
21.08.2023 Yaşam
Bakan Bak: Önümüzdeki yıl için KYK yurtlarında 1 milyon öğrenci hedefimiz var
Bakan Bak: Önümüzdeki yıl için KYK yurtlarında 1 milyon öğrenci hedefimiz var Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gaziantep'te Hasan Kalyoncu Üniversitesi mezuniyet töreninde yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki yıl için KYK yurtlarında 1 milyon öğrenci hedefimiz var" diye konuştu.
12.07.2023 Gündem
Çekmeköy'de doğal gaz patlaması: Yaralılar var
Çekmeköy'de doğal gaz patlaması: Yaralılar var Çekmeköy'de bir binanın giriş katında ilk belirlemelere göre doğal gaz kaynaklı patlama meydana geldi. Patlamada 3 kişi yaralandı
4.07.2023 Yaşam
Bakan Kurum: Sarılamaz denen yaraları saracağız
Bakan Kurum: Sarılamaz denen yaraları saracağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep Nurdağı'nda Belpınar ile Mesthüyük Köyleri ve Kahramanmaraş Türkoğlu Özbek Köyü Köy Evleri Anahtar Teslim Töreni'nde konuştu. Bakan Kurum, “Biz gönül sevdamız olan Kahramanmaraş’ımızı da kahramanlar yurdu Gaziantep’imizi de Nurdağı’ndan Araban’a, İslahiye’den Şahinbey’e kadar her bir karışını seviyoruz. Biliyoruz ki sevdamız ne kadar büyükse, emin olun ki imtihanımız da o kadar büyük demektir. Kardeşlerim biz inanıyoruz, kararlıyız. Bu aziz şehri, depremde hayatını kaybeden kardeşlerimizin emaneti Gaziantep’imizi ‘Türkiye Yüzyılı’nın lokomotifi yapacağız. İnanıyorum ki Gaziantep’imiz milletimizin gönlüne boş vaatlerle girenlerden yana değil, eser üretenlerden yana olacaktır.” dedi.
22.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Amacımız 1 yılda 319 bin konutu teslim etmek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Amacımız 1 yılda 319 bin konutu teslim etmek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Cumhur İttifakı olarak desteğinize talibiz. Cumhuriyetimizin ilk asrı, acısıyla, tatlısıyla bizleri bu noktaya kadar getirdi. Son 20 yılda ülkemize kazandırdığımız güçlü demokrasi ve kalkınma altyapısıyla önceki dönemlerin eksiğini önemli ölçüde telafi ettik. Artık asıl büyük şahlanışın eşiğindeyiz. Allah'ın izniyle önümüzde 14 Mayıs seçimleri var. Kazasız belasız bir şekilde bu seçimi de atlattıktan sonra tüm vaktimizi ve enerjimizi Türkiye Yüzyılının inşasına vereceğiz" dedi.
31.03.2023 Gündem
Yasak aşk cinayeti iddiası! Öldürülüp Fırat Nehri'ne atılmış
Yasak aşk cinayeti iddiası! Öldürülüp Fırat Nehri'ne atılmış Gaziantep'te bir haftadır kayıp olarak aranan 22 yaşındaki Ömer Yılmaz'ın öldürüldükten sonra Fırat Nehri'ne atıldığı ortaya çıktı. Ömer Yılmaz'ın cesedi nehirden çıkarıldıktan sonra adli tıpta yapılan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edilirken Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili 1'i kadın 2 şüpheliyi gözaltına aldı.
18.03.2023 Yaşam
Bakanlar deprem bölgesinde! Konut için ilk kazma vuruldu! Bakan Kurum açıkladı, işte örnek proje ve daireler...
Bakanlar deprem bölgesinde! Konut için ilk kazma vuruldu! Bakan Kurum açıkladı, işte örnek proje ve daireler... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya Afet Koordinasyon Merkezi’nde açıklamalarda bulundu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "TOKİ eliyle Nurdağı ve İslahiye’de ilk etapta yapacağımız 855 konutumuz için ilk kazmayı vurduk" dedi. Ayrıca Bakan Kurum, deprem bölgesinde 73 bin 972 köy evi yapılacağını söyleyerek afet bölgesindeki konutların 1 yıl içinde etap etap teslim edileceğini söyledi.
24.02.2023 Gündem
Deprem bölgesindeki içme suyu altyapısının yüzde 98’i onarıldı
Deprem bölgesindeki içme suyu altyapısının yüzde 98’i onarıldı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı İller Bankası, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından 11 ilde ağır hasarlı bölgeler hariç, içme suyu altyapısının yüzde 98’ini onararak bölgedeki vatandaşların içme suyuna erişimini sağladı. 172 yerel yönetime ait mevcut içme suyu tesislerinin tamamında yapılan hasar tespit çalışmalarının sonucunda 79 yerel yönetime ait depo, terfi merkezi, isale hattı ve bütün sanat yapılarındaki toplam 800 arıza giderildi.
20.02.2023 Gündem
Bakan Kurum: Tarihin en büyük afet konut projesini 1 yılda tamamlayacağız
Bakan Kurum: Tarihin en büyük afet konut projesini 1 yılda tamamlayacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Depremden dolayı yıkım yaşayan tüm illerimizde eş zamanlı olarak; adeta bir seferberlik ruhuyla harekete geçecek; Cumhuriyet tarihimizin en büyük afet konutu seferberliğini başlatıp, 1 yıl içerisinde tamamlayacağız” dedi.
13.02.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: 23 bin 59 arama kurtarma personelimizle mücadele veriyoruz
Bakan Kurum: 23 bin 59 arama kurtarma personelimizle mücadele veriyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Toplam 23 bin 59 arama kurtarma personelimizle bir kardeşimizin, bir vatandaşımızın daha hayata tutunabilmesinin mücadelesini veriyoruz." dedi.
12.02.2023 Gündem
Kızılay'ın il il yemek dağıtım noktaları
Kızılay'ın il il yemek dağıtım noktaları Kızılay, depremden etkilenen 10 ilde farklı noktalara yerleştirdiği aşevleri, mobil mutfakları ve ikram araçlarıyla afetzedelere beslenme desteğini sürdürüyor. 
11.02.2023 Gündem
Kızılay, deprem bölgesindeki gıda ve yardım dağıtım noktalarını açıkladı
Kızılay, deprem bölgesindeki gıda ve yardım dağıtım noktalarını açıkladı Kızılay, 10 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgedeki gıda ve yardım dağıtım noktalarını paylaştı.
9.02.2023 Gündem
'Kökünü Kurutma’ operasyonu! Çok sayıda kişi tutuklandı
'Kökünü Kurutma’ operasyonu! Çok sayıda kişi tutuklandı Kahramanmaraş merkezli düzenlenen ‘Kökünü Kurutma’ operasyonunda 19 kişi tutuklandı.
4.02.2023 Gündem
Döviz bürosundaki yanlış hesap pahalıya mal oldu! 'Geri getir' çağrısı
Döviz bürosundaki yanlış hesap pahalıya mal oldu! 'Geri getir' çağrısı Gaziantep’te bir döviz bürosu çalışanı, kuru yanlış çevirdiği için 10 bin dolar karşılığında 191 bin lira alması gereken vatandaştan 180 bin lira para aldı. Yanlış hesap nedeniyle kayba uğrayan döviz bürosu çalışanları, işlem yapan vatandaşa çağrıda bulunarak eksik olan 11 bin lirayı geri getirmesini istedi.
4.02.2023 Yaşam
6 yaşındaki kız çocuğu boş arazide ölü bulundu!
6 yaşındaki kız çocuğu boş arazide ölü bulundu! Gaziantep'te 6 yaşındaki bir kız çocuğu boş arazide ölü bulundu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken katil zanlısı olduğu değerlendirilen bir kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.
31.01.2023 Yaşam
Bakan Soylu: 74 belediyede 88 soruşturma yürütüldü
Bakan Soylu: 74 belediyede 88 soruşturma yürütüldü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "2022 yılında 12 belediyede 14 soruşturma olmak üzere toplam 74 belediyede 88 soruşturma yürütüldü. Burada herhangi bir siyasi partiye yönelik farklılık, baskı, herhangi bir siyasi partiye yönelik bir anlayış söz konusu değil" dedi.
26.11.2022 Gündem
TOKİ Gaziantep kura sonuçları 2022! Gaziantep TOKİ Nurdağı, Oğuzeli, Araban, Yavuzeli, Karkamış kura çekimi sonuçları isim listesi sorgulama!
TOKİ Gaziantep kura sonuçları 2022! Gaziantep TOKİ Nurdağı, Oğuzeli, Araban, Yavuzeli, Karkamış kura çekimi sonuçları isim listesi sorgulama! TOKİ Gaziantep kura sonuçları sorgulama ekranı ev sahibi olma hayali kura vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekimleri devam ediyor. 18 Kasım tarihinde başlayan Gaziantep TOKİ kura çelişleri bugün de devam ediyor. Peki, Gaziantep TOKİ kura çekiliş sonuçları açıklandı mı? İşte, TOKİ Gaziantep TOKİ Nurdağı, Oğuzeli, Araban, Yavuzeli, Karkamış kura sonuçları sorgulama ekranı ve isim listesi...
19.11.2022 Ekonomi
Öğrencisinin boğazını sıkan öğretmen hakkında flaş karar
Öğrencisinin boğazını sıkan öğretmen hakkında flaş karar Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde öğretmen Oğuzhan S.'nin bir öğrencinin boğazını sıkıp, bağırdığı anlar kameraya yansıdı. Tepki çeken görüntüler sonrası Oğuzhan S. açığa alındı.
10.11.2022 Yaşam
Evde vahşet! İki aylık bebek bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu
Evde vahşet! İki aylık bebek bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu Gaziantep'te iki aylık erkek bebek annesiyle bulunduğu evde bıçaklanarak öldürülürken, annesi ise yaralı halde bulundu. Cenaze evden çıkarılırken ayakta durmakta güçlük çeken baba gözyaşı döktü. Olayın zanlı yada zanlılarını bulmak için çalışma başlatıldı.
7.10.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Şahinbey ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şahinbey haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.