Stinger

Stinger

Son dakika stinger haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan stinger ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını stinger haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Stinger

haberleri sayfasında son dakika yaşanan stinger gelişmeleri de dahil olmak üzere 132 stinger haberi bulunmuştur. Tüm stinger haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD, Ukrayna’ya 31 adet M1 Abrams tankı gönderecek
ABD, Ukrayna’ya 31 adet M1 Abrams tankı gönderecek ABD Başkanı Joe Biden, ABD’nin Ukrayna’ya 31 adet M1 Abrams tankı göndereceğini duyurarak, “Bu, Rusya için bir saldırı tehdidi değil. Rus birlikleri Rusya'ya ait oldukları yere dönerse, bu savaş bugün bitecek. Rusya'ya yönelik herhangi bir saldırı tehdidimiz yok. Hepimizin istediği bu savaşın bitmesi” dedi.
25.01.2023 Dünya
Ukrayna’ya topyekûn yığınak! ABD'den dev yardım paketi, İngiltere'den 8 bin asker, Polonya'dan 200 tank...
Ukrayna’ya topyekûn yığınak! ABD'den dev yardım paketi, İngiltere'den 8 bin asker, Polonya'dan 200 tank... Ukrayna ile Rusya savaşı tüm şiddetiyle devam ederken, Batı’nın askeri yardımları artık ağır silahları da kapsayacak şekilde hızla artıyor. ABD, Kongre’den 20 milyarı askeri olmak üzere 33 milyar dolarlık bütçe istedi. Ukrayna’nın Donbas bölgesine Rus hava saldırılarına karşı ilk kez S-300 savunma sistemi yerleştirildi.
30.04.2022 Dünya
ABD Başkanı Joe Biden dev paketİ onayladı! İşte Ukrayna'ya yollayacağı silahların tam listesi...
ABD Başkanı Joe Biden dev paketİ onayladı! İşte Ukrayna'ya yollayacağı silahların tam listesi... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş tüm şiddetiyle sürerken, Ukrayna’ya dünyanın dört bir yanından yardım yağmaya devam ediyor. ABD Başkanı Joe Biden da verdiği sözü tuttu ve bütçe oylamasında Ukrayna’ya yollanacak yeni silahların listesi açıklandı ve kabul edildi. İşte Ukrayna’nın sahip olacağı yeni silah ve mühimmatların tam listesi…
29.04.2022 Dünya
11 bin km uzaktan Ukrayna'ya ktirik yardım! Uçağın ineceği yer gizli tutuluyor...
11 bin km uzaktan Ukrayna'ya ktirik yardım! Uçağın ineceği yer gizli tutuluyor... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 44. gün yaşanıyor. Rus ordusunun saldırıya hazırlandığı Donbas'ta yaşayan bir Ukraynalı, "Bu cehennemden kaçmak istiyorum" diyor. Ukrayna'nın 'İkinci Dünya Savaşı'nı hatırlatacak' dediği muharebenin kaderini, Batılı ülkelerin göndereceği silahlar çizecek. Kamikaze droneların cephedeki gidişatı kısa sürede değiştirmesi bekleniyor. Avustralya ise, değeri 37 milyon doları bulan zırhlı araçları Ukrayna'ya sevk etmeye başladı. Araçları taşıyan uçağın hangi Avrupa ülkesine ineceği ise açıklanmadı.
8.04.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi... Rusya'nın kaybı belli oldu! 14 bin 700 Rus askeri...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi... Rusya'nın kaybı belli oldu! 14 bin 700 Rus askeri... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 25. güne girildi. Savaş bölgesinde yaşananlar tüm dünya tarafından korku ve endişe ile takip ediliyor. Rusya'nın Ukrayna'nın deniz üssüne saldırısı dünyada şok etkisi yarattı. ABD'nin Ukrayna'ya yardım miktarı 1 milyar dolara ulaştı. Kiev'e gönderilecek askeri destek paketinin içinde İHA'lar, Stinger füzeler ve daha pek çok mühimmat ve silah bulunuyor. Rusya Ukrayna savaşında Kinjal füzelerini ilk kez kullandığını duyurdu. Ukrayna, Azak Denizi’ne bağlantısını kaybetti.
20.03.2022 Dünya
Kiev teyakkuza geçti! Füzelerle bekliyorlar
Kiev teyakkuza geçti! Füzelerle bekliyorlar Rusya, Ukrayna’nın başkenti Kiev’i adeta kıskaca almaya başladı. Rus askerleri çevredeki kasabalara saldırırken, şehir merkezinde de direniş için tam anlamıyla teyakkuz var. Ankara’ya ulaşan istihbarat bilgilerine göre, Kiev merkezi açılan siperlerle köstebek yuvasına dönmüş durumda. Neredeyse her askerin ve gönüllünün omzunda bir taşınabilir füze sistemi görülüyor...
13.03.2022 Dünya
Putin talimatı verdi Orta Doğu'dan gelecekler Ukrayna - Rusya çatışmalarında yer alacaklar...
Putin talimatı verdi Orta Doğu'dan gelecekler Ukrayna - Rusya çatışmalarında yer alacaklar... Rus ordusu ilerliyor Ukrayna direniyor. Kanlı savaşta başkent Kiev'i kuşatan Rusya sokak savaşlarına hazırlanıyor. Rus lider Putin ise başkanlık ettiği Güvenlik Konseyi'nde kritik açıklamalarda bulundu. Putin, flaş bir kararı açıklayarak Orta Doğu’dan gelecek ve Rusya tarafında yer alacak "gönüllü savaşçıların" Ukrayna'daki çatışma bölgelerine ulaştırılması talimatını verdi.
11.03.2022 Dünya
ABD’nin tehlikeli Ukrayna planı sızdı! Dünya endişe ile izliyor, şehir savaşı...
ABD’nin tehlikeli Ukrayna planı sızdı! Dünya endişe ile izliyor, şehir savaşı... Rusya’nın Ukrayna’yı işgali sonrası tüm dünya ülkedeki gelişmeleri yakından takip ediyor. ABD ve Avrupa’dan Moskova yönetimine art arda sert yaptırımlar uygulanırken, savaşla ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Amerika'nın Ukrayna'ya gönderdiği silah listesi sızdı. Belgeye göre; Pentagon aralık ayından itibaren uçaklara karşı roketler ve çok sayıda piyade tüfeğini Kiev yönetimine teslim etti. Ortaya çıkan belgelerden sonra çatışmaların şehir savaşına dönüşeceğinden endişe ediliyor.
5.03.2022 Dünya
Rusya Ukrayna savaşında kaç kişi öldü, kaç yaralı var? Rusya Ukrayna savaşı 5. gününde!
Rusya Ukrayna savaşında kaç kişi öldü, kaç yaralı var? Rusya Ukrayna savaşı 5. gününde! Rusya Ukrayna savaşında kaç kişi öldü, kaç yaralı var? RUSYA'nın Ukrayna'ya açtığı savaşın bugün 5. günü. Ukrayna'nın şehirlerinde bomba sesleri devam ederken, Ukrayna lideri Zelenski'den açıklama  geldi. Ukrayna Sağlık Bakanı Viktor Lyashko da Rus saldırılarının 16 çocuğun hayatına mal olduğunu duyurdu.
28.02.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Amerikan askerleri kritik bölgede görüntülendi...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Amerikan askerleri kritik bölgede görüntülendi... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşda kritik gelişmeler yaşanıyor. Dünyanın beklediği Rusya ve Ukrayna arasındaki görüşme başladı. Cephe hattında Rus ordusu Bayraktar TB2 SİHA'lar karşısında çaresiz. Belarus sınırına yakın Chernihiv kenti ve çevresi bombardıman altında. Borodyanka'dan Makariv'e doğru ilerleyen Rus tanklarındaki askerler, Ukraynalılarla çatıştı. Zelenskiy, Rus askerlerine "Gidin ve canınızı kurtarın" diyerek seslendi. Associated Press (AP) haber ajansı ise, çok ses getirecek fotoğraflar servis etti.
28.02.2022 Dünya
İki ülkeden Ukrayna'ya silah yardımı!
İki ülkeden Ukrayna'ya silah yardımı! Hollanda ve Çek Cumhuriyeti parlamentolarından Ukrayna'ya silah yardımı kararı çıktı. Hollanda hükümeti ayrıca Lviv'e taşınan büyükelçiliği ülke dışına çıkarma kararı da aldı.
26.02.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında...
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında... Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı savaş 4. gününde devam ediyor. Rus askerleri Harkov'dan geri püskürtüldü ve kent tamamen Ukrayna'nın kontrolüne geçti. Bununla birlikte Zelenski, Rusya'nın Belarus'ta müzakere teklifini reddetti ve İstanbul da dahil olmak üzere başka şehirlerde müzakereler için açık kapı bıraktı. Rusya ise Ukrayna'ya müzakere görüşmeleri için süre verdi. Müzakere için verilen sürenin dolmasının ardından Rusya'dan flaş açıklama geldi. Rus Medyası, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'nin Belarus Gobel kentine müzakereleri kabul ettiğini iddia etti. Rusya Devlet Başkanı Yardımcısı Medinskiy, "Ukrayna Gomel bölgesinde görüşme yapmayı kabul etti, Rus heyeti oraya gidiyor" açıklamasını yaptı.
27.02.2022 Dünya
Uluslararası Anadolu Kartalı-2021 Eğitimi devam ediyor
Uluslararası Anadolu Kartalı-2021 Eğitimi devam ediyor Konya 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'nda Uluslararası Anadolu Kartalı-2021 Eğitimi sürüyor.
27.06.2021 Gündem
Gara'da benzersiz operasyon! Mağarayı keskin nişancılar koruyordu...
Gara'da benzersiz operasyon! Mağarayı keskin nişancılar koruyordu... Terör örgütü PKK’ya yönelik Gara operasyonunda, keskin nişancıların koruduğu mağaraya TSK’nın hava bindirme ile özel birlikleri indirerek teröristleri hazırlıksız yakaladığı, dünyada örneği olmayan bir operasyonun gerçekleştirildiği belirtildi.
15.02.2021 Gündem
Yunanistan'ın F-35 talebine ABD'den yanıt
Yunanistan'ın F-35 talebine ABD'den yanıt Doğu Akdeniz’de gerilimi tırmandıran Yunanistan’ın F-35 tipi savaş uçağı almaya yönelik resmi talebine ABD’den yanıt geldi. ABD’nin Yunanistan Büyükelçisi Geoffrey Pyatt, Yunanistan’ın talebine olumlu bakıldığını ve desteklendiğini söyledi.
30.11.2020 Dünya
Doğu Akdeniz'de tehlikeli hamle! Yunanistan S-300'leri ateşledi
Doğu Akdeniz'de tehlikeli hamle! Yunanistan S-300'leri ateşledi Doğu Akdeniz'de gerilimi tırmandıran Yunanistan Silahlı Kuvvetleri, Girit Adası'nda konuşlu bulunan Ruslara ait S-300 hava ve füze savunma sistemini test etti.
28.11.2020 Dünya
Milli Turbojet Motoru test edildi! Bakan Varank bilgi verdi
Milli Turbojet Motoru test edildi! Bakan Varank bilgi verdi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kale Grubu'nun savunma ve havacılık şirketlerinden Kale Ar-Ge'nin geliştirdiği Milli Turbojet Motoru'nu test ederek, proje hakkında bilgi aldı.
22.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Türkiye’den 2 kritik bölgesel hamle
Türkiye’den 2 kritik bölgesel hamle Türkiye’den iki kritik hamle geldi. Bakü ile tatbikat çerçevesinde ‘Koca Yusuf’ diye bilinen TSK’nın nakliye uçağının Azerbaycan’a götürdüğü ATAK helikopterleri savaş oyunlarında devreye girdi. Barbaros araştırma gemisi ise Kıbrıs’ın batısında işbaşı yaptı.
31.07.2020 Gündem
Türkiye'den flaş hamle! TSK İdlib hava sahasını çembere aldı...
Türkiye'den flaş hamle! TSK İdlib hava sahasını çembere aldı... Son dakika haberine göre, Türk Silahlı Kuvvetleri, Beşşar Esed rejiminin İdlib'e yeni saldırılarını engellemek için ateşkes sonrası dönemde de yoğun hazırlıklar yaptı. Korkut, HAWK-21, Atılgan ve HİSAR-O'nun bazı parçaları İdlib sahasına konuşlandırıldı. TSK'nın bölgeye sevk ettiği hava savunma ve erken radar sistemlerinin rejim için caydırıcı olacağını belirten uzmanlar, "Türkiye süreç boyunca ateşkes bozulacakmış gibi hazırlıklarını yaptı. İdlib'e askeri sistemler, 4 bin askeri araç ve 10 binin üzerinde askeri personel gönderilmesi de bunun en net göstergesi" değerlendirmesinde bulundu.
4.06.2020 Gündem
Roketsan’da patlama: Roketsan nedir? Roketsan Fabrikası kaç yılında kuruldu?
Roketsan’da patlama: Roketsan nedir? Roketsan Fabrikası kaç yılında kuruldu? Ankara Valiliği, Elmadağ'daki Roketsan tesislerindeki yakıt depolarında patlama meydana geldiğini, can kaybının olmadığı olayda 3 çalışanın hafif şekilde yaralandığını bildirdi. Valilik yaptığı açıklamada, "Elmadağ ilçemizde bulunan Roketsan'da yakıt depolarında saat 14.47 sularında patlama meydana gelmiştir. Can kaybının olmadığı patlamada 3 çalışan hafif şekilde yaralanmıştır.’’ İfadelerini kullandı. Peki, Roketsan nedir? Roketsan Fabrikası kaç yılında kuruldu?
7.04.2020 Gündem
Hatay'da füzelerin yönü Suriye'ye çevrildi
Hatay'da füzelerin yönü Suriye'ye çevrildi Suriye'nin İdlib kentinde 33 askerin şehit edildiği saldırının ardından Hatay sınırındaki füze rampalarının yönü Suriye'ye çevrilirken, hava birliğine takviye yapıldı.
28.02.2020 Gündem
İncirlik Üssü Adana merkezine yakın mı? ABD dışında İncirlik Üssünü kullanan var mı?
İncirlik Üssü Adana merkezine yakın mı? ABD dışında İncirlik Üssünü kullanan var mı? İran ve ABD arasında yaşanan gerilim gözlerin ABD’nin Türkiye İncirlik’te bulunan üssüne çevirdi. Arama motorlarında şimdiden İncirlik Üssü nerede? İncirlik Üssü kullanım süresi ne kadar? soruları araştırılmaya başlandı. İşte detaylar…
8.01.2020 Gündem
Çin’den Tayvan’a silah satan Amerikan şirketlerine yaptırım
Çin’den Tayvan’a silah satan Amerikan şirketlerine yaptırım Çin Dışişleri Bakanlığı, ABD’nin Tayvan’a silah satan şirketlerine yaptırım uygulanacağını açıkladı.
12.07.2019 Dünya
Çin, ABD'ye sert çıktı: Silah satışını iptal et
Çin, ABD'ye sert çıktı: Silah satışını iptal et Çin, ABD ile ilişkilerin gerginliğini artıracağını ileri sürerek, ABD'nin Tayvan’a 2 milyar 200 milyon dolarlık silah satışını iptal etmesini istedi.
9.07.2019 Dünya
Çin'den ABD'ye rest: Silah satmayı durdur!
Çin'den ABD'ye rest: Silah satmayı durdur! Tayvan'a yapılacak sevkiyata tepki gösteren Pekin yönetimi, "Çin, ABD’nin ilgili eğiliminden ciddi endişe duyduğunu bildiriyor. ABD’yi Tayvan’a silah satmayı ve ABD-Tayvan askeri ilişkilerini durdurmaya çağırıyor" açıklamasını yaptı.
6.06.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Stinger ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki stinger haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.