Starbucks

Starbucks

Son dakika Starbucks haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Starbucks ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Starbucks haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Starbucks

haberleri sayfasında son dakika yaşanan starbucks gelişmeleri de dahil olmak üzere 276 starbucks haberi bulunmuştur. Tüm starbucks haberleri aşağıda listelenmiştir.
Starbucks kahve önerileri ve çeşitleri - Sıcak, soğuk, filtre, sütlü, şekerli ve şekersiz kahve
Starbucks kahve önerileri ve çeşitleri - Sıcak, soğuk, filtre, sütlü, şekerli ve şekersiz kahve Kahve denilince ilk akla gelen mekanlardan biri de Starbucks'tır. Leziz, meşhur kahveleri ile ünlü Starbucks’ta hangi kahveleri içmeli? İşte Starbucks kahve önerileri ve çeşitleri...
22.04.2024 Yaşam
Bekir Develi kimdir, nerelidir, Starbucks protestosu nedir? Bekir Develi ne yaptı, Bekir Develi'nin eşi kimdir?
Bekir Develi kimdir, nerelidir, Starbucks protestosu nedir? Bekir Develi ne yaptı, Bekir Develi'nin eşi kimdir? Bekir Develi kimdir, nerelidir, kaç yaşında? İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları nedeniyle televizyon sunucusu Bekir Develi Starbucks dükkanına giderek bir protestoya imza attı. Peki, Bekir Develi kimdir, Starbuck protestosu nedir? İşte Bekir Develi Starbucks protestosu ve hayatına dair merak edilenler…
10.11.2023 Gündem
Starbucks kimin, hangi ülkenin? Starbucks İsrail'e destek veriyor mu? Starbucks İsrail açıklaması
Starbucks kimin, hangi ülkenin? Starbucks İsrail'e destek veriyor mu? Starbucks İsrail açıklaması TCDD, tren işletmeciliğindeki yüklenici firmalara, İsrail’e desteğini açıklayan Starbucks ürünlerinin kullanılmaması talimatında bulundu. Yapılan açıklamada, TCDD’nin söz konusu kahve zinciriyle sözleşmesinin bulunmadığı da belirtildi. Yapılan açıklamayla birlikte vatandaşlar Starbucks kimin, hangi ülkenin? Starbucks İsrail'e destek veriyor mu? Sorularına yanıt araya başladı.
27.10.2023 Gündem
Starbucks'tan Filistin'e destek paylaşımlarına dava
Starbucks'tan Filistin'e destek paylaşımlarına dava Starbucks, Filistin'le dayanışma paylaşımı nedeniyle sendikasını dava ediyor.
20.10.2023 Yaşam
Tarihi hanın önündeki drifte 9 bin 125 lira ceza kesildi!
Tarihi hanın önündeki drifte 9 bin 125 lira ceza kesildi! Konya'da tarihi Zazadın Hanı'nın önünde drift yapan kişi, Konya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Sürücünün ehliyetine 2 ay el konulurken, 9 bin 125 lira idari para cezası uygulandı.
23.05.2022 Gündem
Starbucks'tan Rusya kararı! 15 yılın ardından tamamen çekiliyor!
Starbucks'tan Rusya kararı! 15 yılın ardından tamamen çekiliyor! Dünyaca ünlü kahve devi Starbucks, 15 yılın ardından Rusya’dan tamamen çekileceğini ve Rusya’daki yaklaşık 2 bin çalışanına 6 aylık ödeme yapacağını açıkladı.
23.05.2022 Ekonomi
İtalya'nın başkenti Roma Starbucks'a yenik düştü! İlk şube açıldı
İtalya'nın başkenti Roma Starbucks'a yenik düştü! İlk şube açıldı Yerel cappuccino ve espressoları ile ünlü İtalya'nın başkenti Roma, sonunda ABD'li kahve zinciri Starbucks'a boyun eğdi. Dünya çapında 34 bin satış noktasına sahip Starbucks, Roma'daki ilk şubesini Castel Romano adlı alışveriş merkezinde açtı.
7.04.2022 Dünya
Kripto paralar resmen çakıldı! Bitcoin ve Ethereum'da kayıp büyüyor, işte BTC, ETH, XRP ve diğer Altcoin'lerde son durum...
Kripto paralar resmen çakıldı! Bitcoin ve Ethereum'da kayıp büyüyor, işte BTC, ETH, XRP ve diğer Altcoin'lerde son durum... Bitcoin fiyatları ve Ethereum fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Kripto para piyasası topyekun küçülüyor. Yeniden çöküş başladı. Başta kripto varlıkların atası olan Bitcoin olmak üzere Ethereum ve Altcoin'lerde de düşüş başladı. Kripto para yatırımcıları büyük zarar etti. Bitcoin yüzde 6.46 düşüş gösterdi. Ethereum ise yüzde 5.1 geriledi. Peki Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? İşte kripto piyasasında son durum...
10.03.2022 Ekonomi
Kadınlar daha başarılı! Tahmin edilmesi zor ve...
Kadınlar daha başarılı! Tahmin edilmesi zor ve... Siber Güvenlik ve Çevrimiçi Davranışlar raporuna göre, basit ve tahmin edilmesi kolay şifre kullanımı erkeklerde yüzde 31 iken bu oran kadınlarda yüzde 23. Rapora göre, 54 ve daha büyük yaştaki kullanıcılar, 18-44 yaş aralığındaki kullanıcılara göre daha güçlü şifreler kullanıyor.
10.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Ocak ayı işsizlik rakamları açıklandı
Ocak ayı işsizlik rakamları açıklandı İşsiz sayısı 2022 yılı Ocak ayında bir önceki aya göre 21 bin kişi artarak 3 milyon 859 bin kişi oldu. İşsizlik oranı ise değişim göstermeyerek yüzde 11,4 seviyesinde gerçekleşti.
10.03.2022 Ekonomi
Borcu olanlar dikkat! Yüz binlerce kişi aynı durumda, hemen...
Borcu olanlar dikkat! Yüz binlerce kişi aynı durumda, hemen... Borcu olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Günümüz şartlarında neredeyse herkesin ya kredi ya kredi kartı ya da banka dışı borçları bulunuyor. Borç miktarı arttıkça ödeme güçlüğü de artıyor. Özellikle banka borçlarının zamanında ödenmesi büyük önem taşıyor. Çünkü ödemelerde yaşanan gecikmeler kişiye faiz yükü olarak geri dönüyor. En çok kredi kartı borçları vatandaşları zorluyor. Çeşitli giderler için nakit miktarının yeterli olmaması kredi kartlarının kullanılmasına neden oluyor. Kişinin ödeme güçlüğünün başladığı noktada ise krediler 'kurtarıcı' olarak devreye giriyor. Ancak kredi ödemelerinde yaşanan aksamalar, kart limitlerinin dolması, eşe-dosta borçlanmayla sonuçlanıyor ve borç miktarı içinden çıkılamaz bir duruma geliyor. Ancak hiçbir şey çözümsüz değil. Doğru adımlarla büyük borçların üstesinden gelmek mümkün. İşte borcu olanların adım adım uygulaması gereken yol haritası...
10.03.2022 Ekonomi
Sağlık çalışanlarını ilgilendiriyor! Flaş karar, değişiyor
Sağlık çalışanlarını ilgilendiriyor! Flaş karar, değişiyor Sağlık çalışanlarını ilgilendiren önemli bir adım atılıyor. Toplumun tüm kesimlerinde tepki ile karşılanıyordu. Tamamen değişiyor. Sağlık personeline karşı işlenen şiddet ‘katalog suç’ kapsamına alınacak. Saldırgana iyi hâl indirimi de uygulanmayacak.
10.03.2022 Gündem
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA,  Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA, Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor Onlarca firma tek tek açıkladı. Dünya devleri birer birer çekiliyor. Rusya’ya uygulanan yaptırımlar ülkeyi adeta bir zaman tünelinden geçirerek 32 yıl geriye taşıdı. İlk kez 31 Aralık 1990’da Moskova’da Rus halkına kapılarını açan McDonald’s ülkedeki 850 şubesini kapatma kararı aldı. Rusya’ya yaptırım uygulayan şirketler arasında Starbucks, Pizza Hut ve KFC gibi birçok dünyaca ünlü zincir restoran ile Coca Cola ve Pepsi gibi sembolik markalar da bulunuyor.
10.03.2022 Ekonomi
Starbucks Türkiye kapanıyor mu? Starbucks’tan yanıt geldi!
Starbucks Türkiye kapanıyor mu? Starbucks’tan yanıt geldi! Kahve zinciri Starbucks, ''Türkiye'deki mağazalar kapanıyor'' iddialarına yanıt verdi. Peki, Starbuck Türkiye kapanıyor mu?
25.11.2021 Gündem
Davos Zirvesi 2021 ne zaman? Dijital Davos başladı!
Davos Zirvesi 2021 ne zaman? Dijital Davos başladı! Her yıl ocak ayında İsviçre'de yapılan Dünya Ekonomik Forumu (Davos Zirvesi) 2021'de Singapur'da gerçekleştirilecek. Ancak, Davos toplantıları çevrimiçi olarak başladı. Davos toplantılarında özellikle virüsün sarstığı küresel siyaset ve ekonomi ortamı ve salgın sonrası yeni normal ile ilgili tartışmalar dikkatle izleniyor. Forumda bugün TSİ 15:00’da konuşacak olan Çin Devlet Başkanı Şi Jinping, Joe Biden’ın ABD Başkanlığına resmi olarak başlamasından sonra ilk defa kamuya açık bir konuşma gerçekleştirecek. Peki, Davos toplantıları başladı mı? Davos Zirvesi 2021 ne zaman? Dünya Ekonomik Forumu (WEF) hangi tarihte? İşte 2021 Davos Zirvesi ile ilgili merak edilenler...
25.01.2021 Ekonomi
Çin Devlet Başkanı Şi, Starbucks'ın sahibinden yardım istedi
Çin Devlet Başkanı Şi, Starbucks'ın sahibinden yardım istedi Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, uluslararası kahve zinciri Starbucks'ın sahibi ve eski Üst Yöneticisi Howard Schultz'dan, ülkesinin ABD ile ilişkilerinin geliştirilmesi için desteğini istedi.
15.01.2021 Ekonomi
Starbucks resmen duyurdu! Yüzde 50...
Starbucks resmen duyurdu! Yüzde 50... Starbucks'tan yapılan açıkmada dünya çapında yaşanan corona virüs salgının şirket karını düşürdüğü bildirildi. Starbucks'ın net cirosu yüzde 8, hisse başına karı yüzde 50 azaldı.
30.10.2020 Ekonomi
Starbucks açıkladı! Yüzde 38,1...
Starbucks açıkladı! Yüzde 38,1... Starbucks mali yılının üçüncü çeyreğinde zarar ettiğini ve cirosunun yüzde 38,1 düştüğünü bildirdi.
29.07.2020 Ekonomi
Müslüman kadının bardağına DEAŞ yazıldı
Müslüman kadının bardağına DEAŞ yazıldı ABD'nin Minnesota kentinde, ülkenin en büyük perakende zincirlerinden Target'taki Starbucks şubesinden kahve alan Ayşe adlı bir Müslüman kadının bardağına adı yerine terör örgütü "ISIS" (DEAŞ) yazıldı.
8.07.2020 Dünya
Twitter yazılım dilinde kullandığı ırkçı tınılı terimleri temizliyor
Twitter yazılım dilinde kullandığı ırkçı tınılı terimleri temizliyor Sosyal medya platformu Twitter, ırkçı anlamlar içeren 'master' (efendi), 'slave' (köle), 'blacklist' (karaliste) gibi terimleri, bilgisayar yazılımlarından çıkarmaya karar verdi.
3.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Sturbucks 400 şubesini kapatıyor
Sturbucks 400 şubesini kapatıyor Starbucks yüzlerce Kuzey Amerika şubesini cafe modelinden sadece paket servis yapılacak şekilde düzenliyor. Bu nedenle 400 şubesini kapatıyor.
11.06.2020 Ekonomi
Starbucks mağazalarını açıyor
Starbucks mağazalarını açıyor Starbucks Corporation CEO'su Kevin Johnson, Pazartesi günü çalışanlarına yolladığı mektupta, şirketin ABD genelindeki mağazalarının yüzde 85'inin önümüzdeki haftadan itibaren açılacağını duyurdu.
5.05.2020 Ekonomi
Starbucks'tan flaş karar! O bardaklara kahve koymayacak
Starbucks'tan flaş karar! O bardaklara kahve koymayacak Starbucks, koronavirüs nedeniyle mağazalarında kişisel fincan kullanımını durdurmak zorunda kaldı. Buna göre kişisel bardaklara bir süre servis yapılamayacak.
5.03.2020 Ekonomi
Wuhan Koronavirüs salgını nedir? Belirtileri nelerdir? Kişisel önlem alma yollar?
Wuhan Koronavirüs salgını nedir? Belirtileri nelerdir? Kişisel önlem alma yollar? Wuhan Koronavirüs, diğer adıyla Vuhan Zatürresi Çin’in Wuhan kentinde çıktı ve birçok ülkeye yayıldı. Virüs çevre ülkelerin dışında ABD, Kanada, Avustralya, Almanya, Fransa gibi binlerce kilometre uzaklıktaki ülkelere de yayılıyor. Sağlık afetine dönüşen Wuhan Koronavirüs salgını nedeniyle toplam 17 kişi öldü. 170 kişiye ise Koronavirüs salgını teşhisi konuldu. Wuhan Koronavirüs salgını nedir? Kaç kişi öldü? Kişisel olarak nasıl önlem alınır? Koronavirüsten nasıl konulur?
31.01.2020 Gündem
‘Virüs’ alarmı! Uçuşlar durdu, Uluslararası markalar kapanıyor...
‘Virüs’ alarmı! Uçuşlar durdu, Uluslararası markalar kapanıyor... İş dünyası koronavirüsteki gelişmeleri endişeyle takip ediyor. Sürecin uzaması durumunda başta cep telefonları olmak üzere pek çok sektörün etkilenmesi bekleniyor. Ülkedeki fuarlar askıya alınırken, turizmde de iptaller sürüyor
30.01.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Starbucks ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki starbucks haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.