Kahve

Kahve

Son dakika kahve haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kahve ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kahve haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kahve

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kahve gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.538 kahve haberi bulunmuştur. Tüm kahve haberleri aşağıda listelenmiştir.
Küresel ısınmayla iklim değişti! Kahve bitkisi meyve vermeye hazırlanıyor
Küresel ısınmayla iklim değişti! Kahve bitkisi meyve vermeye hazırlanıyor 2 yaşındaki fidanların 1 yıl sonra meyve vermesi ve üretici için muz bitkisine alternatif olması hedefleniyor. Batı Akdeniz Tarımsal Araştırmalar Merkezi (BATEM) Ziraat Yüksek Mühendisi Dr. Dilek Güven, "Ürün almaya başladığımızda 5 kilo yaş meyveden 1 kilo kuru kahve elde edilecek" dedi.
23.04.2024 Gündem
Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi?
Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi? Çikolata markası Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, bir ürününün küflü çıktığına dair paylaşım yapan tüketiciye verdiği cevabın ardından gündem oldu. Kişisel sosyal medya hesabından verdiği yanıtla kullanıcıya sert bir dille tepki gösteren Tunaoğlu, dava açma tehdidinde de bulundu. Tunaoğlu, tepkiler sonrası paylaşımını sildi ancak açıklamalar peş peşe geldi. Tunaoğlu görevi bıraktığını duyururken, market zincirleri de Patiswiss ürünlerini raflardan ve online satış platformlarından kaldırmaya başladı. Peki, Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi?
22.04.2024 Yaşam
Starbucks kahve önerileri ve çeşitleri - Sıcak, soğuk, filtre, sütlü, şekerli ve şekersiz kahve
Starbucks kahve önerileri ve çeşitleri - Sıcak, soğuk, filtre, sütlü, şekerli ve şekersiz kahve Kahve denilince ilk akla gelen mekanlardan biri de Starbucks'tır. Leziz, meşhur kahveleri ile ünlü Starbucks’ta hangi kahveleri içmeli? İşte Starbucks kahve önerileri ve çeşitleri...
22.04.2024 Yaşam
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları Türkiye enflasyonla mücadelede yürüttüğü politikaları sürdürüyor. Ancak restoran ve kafelerdeki fahiş artışlar enflasyonun çok ötesine geçmiş durumda. On binlerce vatandaş lokanta ve kafelerdeki fahiş fiyat boykotuna katıldı. İşte detaylar
21.04.2024 Ekonomi
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü Yapılan bir araştırma Türkiye'de sigara ve alkol hariç Hızlı Tüketim Ürünleri (FMCG) pazarının 2023 yılında yüzde 81 oranında ciro büyümesi kaydettiğini ortaya koydu.
16.04.2024 Ekonomi
İlker Aksum'dan ‘İlkerler tutulması’ fotoğrafına yorum! Nasıl ama güzel değil miydi?
İlker Aksum'dan ‘İlkerler tutulması’ fotoğrafına yorum! Nasıl ama güzel değil miydi? Sevilen oyuncu İlker Aksum, önceki gün eşi Dilay Ekmekçioğlu ile görüntülendi. Kahve içen ikiliden ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde gündem olan "üç İlker'li" fotoğraf hakkında yorum yaptı.
16.04.2024 Magazin
Adanalılara uzmandan bayram sofraları için dikkat çeken uyarı geldi
Adanalılara uzmandan bayram sofraları için dikkat çeken uyarı geldi Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz, Ramazan sonrası iki öğünlü beslenme planından üç öğünlü düzene geçildiğini belirterek, “Bayram kahvaltılarında sofrada porsiyonlara dikkat etmemiz gerekiyor” dedi.
10.04.2024 Adana
Bayram sofralarında porsiyona dikkat!
Bayram sofralarında porsiyona dikkat! Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz, Ramazan sonrası iki öğünlü beslenme planından üç öğünlü düzene geçildiğini belirterek, “Bayram kahvaltılarında sofrada porsiyonlara dikkat etmemiz gerekiyor” dedi.
10.04.2024 Gündem
Bayram yolculuğunda kahve tüketenler dikkat! Sanıldığı kadar masum değil
Bayram yolculuğunda kahve tüketenler dikkat! Sanıldığı kadar masum değil Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Levent Öztürk, Ramazan Bayramı tatiline çıkan, yollarda direksiyon başında kafein tüketimine başvuran sürücüleri uyardı. Öztürk "Kafein tüketiminin uyku halini gidermede geçici bir çözüm olduğunu mutlaka bilmemiz gerekiyor. Aşağı yukarı 4-5 saat içerisinde daha büyük bir uyku haliyle karşı karşıya kalacağımızı bilmeliyiz. Bu uyku hali eğer önemli bir iş sırasında ortaya çıkarsa örneğin; sınav ortasında veya bir araç kullanımı sırasında olabilir, bu durum da iş kazaları ya da istenmeyen başka durumlara yol açabilir. Uyku halini ancak uyuyarak giderebiliriz" dedi.
8.04.2024 Gündem
Milliyet Executive ile teknoloji liderleri
Milliyet Executive ile teknoloji liderleri İş dünyasına dair haberleri ve yenilikleri modern bir perspektifle okurlarıyla buluşturan Milliyet Executive’in 28. sayısı, 5 Nisan tarihinde çıktı.
5.04.2024 Ekonomi
Uraz Kaygılaroğlu'ndan aşk itirafı! Her şey güzel gidiyor
Uraz Kaygılaroğlu'ndan aşk itirafı! Her şey güzel gidiyor Önceki gün Nişantaş'ında görüntülenen Uraz Kaygılaroğlu, yeni projelerini anlattı, fotoğraf sanatçısı Sayna Soleimanpour ile aşk yaşadığı iddialarına yanıt verdi.
28.03.2024 Magazin
Mide yaralarına ve ülsere iyi gelen bitki önerileri
Mide yaralarına ve ülsere iyi gelen bitki önerileri Mide yarası ve ülser oluşumunda bilinçsiz ağrı kesici kullanımı, sigara, kahve, stres ve çevre kirliliğinin zemin hazırladığına dikkat çeken Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Esin Korkut, “Mide yaralarını iyileştirmek ya da sık rastlanan bazı mide yakınmalarını geçirmek için ilaç tedavisine ek olarak bitkisel ürünler de kullanılabilir. Bunlar arasında; kudret narı, zeytinyağı, sarı kantaron yağı, papatya çayı başta olmak üzere çeşitli bitkisel çaylar ve çeşitli baharatlar bulunur. Ancak alerjik reaksiyonlara sebep olabilir. Bitkisel takviyeler almadan mutlaka doktora danışılması gerekir” dedi.
27.03.2024 Sağlık
Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için 10 altın formül
Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için 10 altın formül Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için önerilerde bulunan Prof. Dr. Gülbanu Canbaloğlu “Sahur kahvaltının yerini almalıdır. Sahura kalkmamak ya da sahurda sadece su içmek açlık kan şekerinin erken saatlerde düşmesine, güne hazırlıksız başlanmasına, gün içinde halsizliğe yol açar. Mideyi rahatsız etmemek ve kalori fazlalığını önlemek için en doğru pişirme yöntemleri ızgara, fırınlama, haşlama veya buğulamadır” dedi.
27.03.2024 Sağlık
Nurgül Yeşilçay'dan kilo verme tüyosu: Gözaltı torbası için yumurta akı, selülitlerim için filtre kahve...
Nurgül Yeşilçay'dan kilo verme tüyosu: Gözaltı torbası için yumurta akı, selülitlerim için filtre kahve... Oyuncu Nurgül Yeşilçay, verdiği kilolar ile gündemden düşmüyor. Sosyal medyada 30 günde 17 kilo verdiğine yönelik haberleri paylaşan Yeşilçay, 30 günde 17 kilo verilmez kızlar! 2 yılda 15 kilo! Hatta ilk aylar hiç veremeyip vazgeçmek istiyorsun, vazgeçmezsen vermeye başlıyorsun." dedi.
26.03.2024 Magazin
Komşusundan gelen telefon hayatını kararttı! Boşandıktan sonra çocuklarının babası olmadığını öğrendi
Komşusundan gelen telefon hayatını kararttı! Boşandıktan sonra çocuklarının babası olmadığını öğrendi Konyalı 3 çocuk babası Hüseyin A. (42), 17 yıllık evliliğini anlaşmalı boşanmayla noktaladıktan sonra komşularının, çocuklarına DNA testi yaptırmasını söylemesi üzerine babalık davası açtı. Adli Tıp Kurumu'nun DNA test sonuçlarında ise Hüseyin A.’nın, çocuklarından 2’sinin biyolojik babası olmadığı ortaya çıktı. Hüseyin A., “15 yaşındaki oğlum benden çıktı. 12 ve 9 yaşlarındaki kız çocuklarının biyolojik babasının ben olmadığım netleşti. Eski eşime DNA test sonuçlarından sonra ‘Çocukların babası kim?’ diye sorduğumda, ‘Senin kuzenin M.K.’, diye cevap verdi” dedi.
14.03.2024 Gündem
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te Ülkü Ocakları Buluşması’na katıldı.
9.03.2024 Gündem
Servis Varank'tan hesap Aktaş'tan! Gençlerin gözdesi oldu
Servis Varank'tan hesap Aktaş'tan! Gençlerin gözdesi oldu TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Mustafa Varank ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Tarihi Çarşıbaşı Meydanında hizmete sunulan Burfaş Kafe’de barista önlüğü giyerek tezgahının başına geçti ve gençlere kahve ikram etti. Varank, kahveleri hazırlarken Aktaş ise hem sipariş aldı hem de hesabı ödedi.
6.03.2024 Gündem
Adanalılara önemli uyarı geldi! Yatmadan 1-2 saat önce yemek yemeyi kesin
Adanalılara önemli uyarı geldi! Yatmadan 1-2 saat önce yemek yemeyi kesin Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz, uyku kalitesinin metabolizmaya sağladığı katkıya dikkat çekerek, "Her gün mutlaka 6 ila 8 saat uyuyun. Uyku probleminiz var ise yatmadan 1-2 saat öncesinde yemek yemeyi sonlandırmış olun. Çay, kahve yerine melisa ve papatya çayı için" dedi
6.03.2024 Adana
Menengiç Adanalı kadınların gelir kapısı oldu! Kilo fiyatı açıklandı
Menengiç Adanalı kadınların gelir kapısı oldu! Kilo fiyatı açıklandı Adana’nın Feke ilçesinde bin 500 rakımlı yamaçlarda ve Kozan ilçesinde kale eteklerinde yetişen menengiç geçim kapısı oluyor. Kilosu 100 ila 120 TL arasında satılan menengiç köyde kadınlara ek gelir oluyor.
4.03.2024 Adana
BİM Stanley Termos 2024 ne zaman gelecek? BİM Stanley Termos 1 Mart kataloğunda var mı, BİM Stanley Termos orjinal mi?
BİM Stanley Termos 2024 ne zaman gelecek? BİM Stanley Termos 1 Mart kataloğunda var mı, BİM Stanley Termos orjinal mi? 27 Şubat BİM kataloğu 2024 yayınlandı. Şubat ayının son aktüel kataloğuyla müşterilerin karşısına çıkan 27 Şubat BİM aktüelde Stanley One Hand Mug termos için araştırmalar arttı. Peki, BİM Stanley Termos 2024 ne zaman gelecek? BİM Stanley Termos 1 Mart kataloğunda var mı, BİM Stanley Termos orjinal mi?
27.02.2024 Ekonomi
Türk kahvesinin çabuk bayatlamaması için elzem tüyo - İçine 2 tane atın, aylarca taze kalsın!
Türk kahvesinin çabuk bayatlamaması için elzem tüyo - İçine 2 tane atın, aylarca taze kalsın! Türk kültürünün tüm dünyada en önemli belgesi Türk kahvesi, tutkunları tarafından taze tüketilmesine dikkat ediliyor. Ancak Türk kahvesinin tazeliğini korumak için çok zordur. Doğru saklama yöntemini araştırdık.
26.02.2024 Yaşam
BİM aktüel 27 Şubat - 1 Mart 2024 katalog yayınlandı: Tost ve kahve makinesi, elektrikli süpürgede yılın fırsatı var!
BİM aktüel 27 Şubat - 1 Mart 2024 katalog yayınlandı: Tost ve kahve makinesi, elektrikli süpürgede yılın fırsatı var! BİM aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. 27 Şubat-1 Mart Salı ve Cuma fırsatları tam 7 sayfa olarak alışveriş severlerle buluştu. Özellikle dikey elektrikli süpürge, elektrikli bisiklet, Türk kahve makinesi, dijital tost makinesi gibi birçok pahalı ürün uygun fiyattan satışa çıkıyor. İşte, 27 Şubat-1 Mart 2024 Salı ve Cuma fırsatları ile BİM aktüel katalog ürünleri ve fiyat listesi!
26.02.2024 Ekonomi
Kahveye süt eklemeyin dedi, uyardı: Sinirbilimci tek bir tavsiyede bulundu: Kahve ve süt biraraya gelince bakın neler oluyor
Kahveye süt eklemeyin dedi, uyardı: Sinirbilimci tek bir tavsiyede bulundu: Kahve ve süt biraraya gelince bakın neler oluyor Gün içerisinde kahve tüketenler bilirler ki bu vücut için oldukça faydalıdır. Aşırıya kaçmadığı sürece içine süt eklemek de iyi geliyor. Ancak kahveye süt ekleyince neler oluyor? Gelin birlikte bakalım.
26.02.2024 Yaşam
Fal uygulaması kullananlar dikkat! Tam erişime izin vermeyin, dolandırılabilirsiniz
Fal uygulaması kullananlar dikkat! Tam erişime izin vermeyin, dolandırılabilirsiniz Kahve falı bakan uygulamalarda güvenlik açığı ortaya çıktı. Kullanıcıların uygulamalara verdiği izinler başlarına dert oldu. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan dijital güvenlik uzmanları, bu tarz uygulamalarla paylaşılacak bilgilerin sınırlandırılması önerisinde bulundu.
25.02.2024 Gündem
Prof. Dr. Kadir Aydın: Araç yangınlarının sebebi yanlış yakıt kullanımı'
Prof. Dr. Kadir Aydın: Araç yangınlarının sebebi yanlış yakıt kullanımı' Otomotiv Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kadir Aydın, araç yangınlarının sebepleri arasında bakımsızlık, yanlış yakıt kullanımı, aşırı tonaj ve elektrik arızalarının yer aldığını belirterek, yangınları önlemek için ise bakım, periyodik kontrol ve kaliteli yakıt kullanımının yapılması gerektiğini ifade etti.
25.02.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Kahve ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kahve haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.