Gazete Vatan Logo

Bekir Develi kimdir, nerelidir, Starbucks protestosu nedir? Bekir Develi ne yaptı, Bekir Develi'nin eşi kimdir?

Bekir Develi kimdir, nerelidir, kaç yaşında? İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları nedeniyle televizyon sunucusu Bekir Develi Starbucks dükkanına giderek bir protestoya imza attı. Peki, Bekir Develi kimdir, Starbuck protestosu nedir? İşte Bekir Develi Starbucks protestosu ve hayatına dair merak edilenler…

Bekir Develi kimdir, nerelidir, Starbucks protestosu nedir? Bekir Develi ne yaptı, Bekir Develi'nin eşi kimdir?

Bekir Develi kimdir? İsrail'in Filistin'deki sivil halkı öldürmesinden sonra Türkiye'de de İsrail'e destek verdiğini açıklayan bazı markalar boykot ediliyor. ABD merkezli Starbucks da protesto edilen yerlerden biri oldu. Televizyon programcısı Bekir Develi Starbucks'a giderek hoparlar bağlayarak, "Değerli misafirler, hepinize merhabalar. Sizler için küçük bir hatırlatma mesajımız var. Şu anda bu kuruma ödediğiniz paralar Gazzeli bebeklere bomba, kan ve ölüm olarak gitmektedir. Duyarlılığınız için teşekkürler." dedi.

BEKİR DEVELİ KİMDİR, NERELİDİR, KAÇ YAŞINDA?

1975 senesinde Almanya'nın Bielefeld şehrinde hayata gözlerini açtı. Ev hanımı bir anne ve terzi bir babanın oğludur. İlkokulu Almanya'da bitirdi. Babasının kalp rahatsızlığı sebebiyle ailesiyle beraber Türkiye'ye döndü. Türkiye'ye döndükten bir süre sonra babası hayatını kaybetti.

Doç. Dr. Mete Tuncel'den oyunculuk ve sahne eğitimi aldı. Çeşitli kanallarda 600 bölüme yakın gezi, belgesel ve yarışma programları sunuculuğu yaptı. 7 yıl boyunca TRT 1'de yayınlanan Ramazan Sevinci programını sundu.

Haberin Devamı

BEKİR DEVELİ STARBUCKS PROTESTOSU

Ünlü televizyon programıcısı Bekir Develi, Starbucks protestosunu sosyal medya hesabından yayınladı. Develi, bluetooth hoparlarü işletmenin tavanına yapıştırdı  ve "Değerli misafirler, hepinize merhabalar. Sizler için küçük bir hatırlatma mesajımız var. Şu anda bu kuruma ödediğiniz paralar Gazzeli bebeklere bomba, kan ve ölüm olarak gitmektedir. Duyarlılığınız için teşekkürler." dedi.