Şok İddia

Şok İddia

Son dakika şok iddia haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şok iddia ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şok iddia haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şok İddia

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şok iddia gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.900 şok iddia haberi bulunmuştur. Tüm şok iddia haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD basınından şok iddia! İran İsrail'e saldırmaya hazırlanıyor!
ABD basınından şok iddia! İran İsrail'e saldırmaya hazırlanıyor! ABD basınında yer alan haberlere göre, İran'ın önümüzdeki 24 ila 48 saat içerisinde İsrail'e saldırması bekleniyor. İran devlet liderlere yakın kaynaklar, siyasi riskler nedeniyle saldırı planına ilişkin nihai karara varılamadığını kaydetti. ABD Büyükelçiliği perşembe günü bir güvenlik uyarısı yayınlayarak çalışanlarını ülkenin merkezi bölgelerinin dışına seyahat etmemeleri konusunda uyardı.
12.04.2024 Gündem
Manchester United'a Galatasaray maçı öncesi büyük şok! Şampiyonlar Ligi'nden men edilebilirler: İşte nedeni...
Manchester United'a Galatasaray maçı öncesi büyük şok! Şampiyonlar Ligi'nden men edilebilirler: İşte nedeni... Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile aynı grupta yer alan Manchester United için şok iddia ortaya atıldı. Manchester United'ın yüzde 25 hissesine 1.25 milyar sterlin ödeyeceği belirtilen İngiliz milyarder Jim Ratcliffe'ın satın almasıyla, kırmızı-beyazlılar potansiyel olarak Avrupa kupalarından men tehdidiyle karşı karşıya kalacak.
24.11.2023 Galatasaray
Yenilgi sonrası Novara'da kriz çıktı! Ebrar Karakurt hakkında şok kavga iddiası: Başkanı Gianvittorio Leonardi ile soyunma odasında kapıştı...
Yenilgi sonrası Novara'da kriz çıktı! Ebrar Karakurt hakkında şok kavga iddiası: Başkanı Gianvittorio Leonardi ile soyunma odasında kapıştı... Milli voleybolcu Ebrar Karakurt için İtalya'dan şok iddia geldi. Igor Gorgonzola Novara forması giyen Ebrar'ın, kulüp başkanı Gianvittorio Leonardi ile Imoco maçının ardından soyunma odasında tartıştığı öne sürüldü.
27.04.2023 Voleybol
Restoranda yediği yemek öldürmüştü! Kardeşi Ege'den iyi haber
Restoranda yediği yemek öldürmüştü! Kardeşi Ege'den iyi haber İzmir'deki restoranda yedikleri yemek sonrası rahatsızlanan Ece Melisa Mercankaya (6) yaşamını yitirirken, tedaviye alınan kardeşi Ege Mercankaya'nın (4) tedavisi sürüyor. Ege'nin durma noktasına gelip, yüzde 10'a kadar düşen kalp kasılma gücü, yüzde 55'e çıktı. Her geçen gün sağlık durumu iyiye giden Ege'nin annesi Hasret Mercankaya, "Yanına gittim. Oğlumu sevdim. 'Beni görüyor ve duyuyorsan gözlerini kırp' dedim. Gözlerini kırptı, biraz gülümsemeye çalıştı. İnşallah sağlıklı olduğu günleri göreceğiz" dedi.
18.05.2022 Yaşam
Davadan sonra ortalık karıştı! Kavgayı ayırmaya çalışan avukat da darp edildi: Şok iddia...
Davadan sonra ortalık karıştı! Kavgayı ayırmaya çalışan avukat da darp edildi: Şok iddia... Kocaeli Adliyesi'nde görülen bir duruşmada taraflar birbirine girdi. Kanlar içinde kalan 2 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.
18.05.2022 Yaşam
ABD'den Ukrayna-Rusya savaşında korkunç iddia: Putin, Ukraynalıları Rusya’ya kaçırıyor!
ABD'den Ukrayna-Rusya savaşında korkunç iddia: Putin, Ukraynalıları Rusya’ya kaçırıyor! Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş ülkenin doğusunda şiddetli çatışmalar ve bombalamalarla devam ediyor. Putin’in Ukrayna’ya yönelik savaşını aklamaya çabaladığı konuşmaları dikkat çekerken ABD’den gelen bir iddia ise ortalığı karıştırdı. Pentagon yetkilileri Rusya’nın sayısız Ukraynalı ile ilgili yaptıklarını açıklayınca adeta yer yerinden oynadı.
10.05.2022 Dünya
Şeyma Subaşı hakkında şok iddia! Para kazanmak için bakın ne yapıyormuş...
Şeyma Subaşı hakkında şok iddia! Para kazanmak için bakın ne yapıyormuş... Son olarak Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den de ayrılan Şeyma Subaşı, para kazanmak için alternatif bir yol buldu. Subaşı, eski sevgililerinin aldığı pahalı hediyeleri satıp yerine replika ürünler alıyor.
20.04.2022 Magazin
Esra Bilgiç ile ilgili şok iddia! 'Yine Esra yine krizi'
Esra Bilgiç ile ilgili şok iddia! 'Yine Esra yine krizi' Esra Bilgiç, geçtiğimiz yıl final yapan 'Ramo' dizisinin setinde yaşanan gerginliklerle gündeme gelmişti. 'Süslü Korkuluk' dizisinde Çağatay Ulusoy’un partneri olan oyuncunun, yapım şirketiyle anlaştığı şartlardan farklı talepleri ve kaprisleri nedeniyle kadrodan çıkartıldığı öğrenildi.
1.04.2022 Magazin
Gülşen bu sefer de menajerine kalça hareketi yaptı! Yeliz Yeşilmen'den 'Parayı veren şaplak atıyor' yorumu...
Gülşen bu sefer de menajerine kalça hareketi yaptı! Yeliz Yeşilmen'den 'Parayı veren şaplak atıyor' yorumu... Gülşen'den çok konuşulacak bir hareket daha! Sahne kıyafetleri ile gündeme gelen Gülşen, bir konserinde erkek arkadaşının kucağına oturmuş ve bu hareketi çok konuşulmuştu. Gülşen'in bu sefer de sahnede davulcuya para veren menajerine yaptığı kalça hareketi magazin gündemine bomba gibi düştü. Gülşen'in görüntüsünü izleyen Yeliz Yeşilmen'den ise dikkat çeken bir yorum geldi...
12.03.2022 Magazin
Öykü Karayel ve oğlu Roman'dan Can Bonomo'ya sürpriz!
Öykü Karayel ve oğlu Roman'dan Can Bonomo'ya sürpriz! Mutlu evlilikleriyle ünlüler dünyasının örnek çiftleri arasında yer alan Öykü Karayel ile Can Bonomo, yaklaşık bir yıl önce oğulları Roman'ı kucaklarına almışlardı. Sosyal medya hesaplarından sık sık keyifli anlarını yayınlayan ünlü çiftten yeni bir kare geldi. Bonomo, eşi ve oğlunun kendisine yaptığı sürprizle havalara uçtu.
12.03.2022 Magazin
Oğuzhan Uğur ile Müjde Uzman ilişkisinde sürpriz gelişme! Geçen ay ayrılmışlardı
Oğuzhan Uğur ile Müjde Uzman ilişkisinde sürpriz gelişme! Geçen ay ayrılmışlardı Müzisyen ve YouTuber Oğuzhan Uğur ile ünlü oyuncu Müjde Uzman geçtiğimiz ay ayrılmıştı. Bir dargın bir barışık ilişkileriyle gündeme gelen ikiliden Oğuzhan Uğur, geçtiğimiz hafta ilişkilerinin bitme sebebini açıklamış ve 'Biz hiç ex (eski) olmadık, hep nex'i (sonrası) zorladık. Biz EKG cihazı gibiydik, sürekli hareketli.' demişti. Tüm bu gelişmelerin ardından Oğuzhan Uğur ve Müjde Uzman'dan sürpriz bir haber geldi...
12.03.2022 Magazin
Farah Zeynep Abdullah: Yaşadığı acıların tarifi yok
Farah Zeynep Abdullah: Yaşadığı acıların tarifi yok Farah Zeynep Abdullah, başrolünde yer aldığı, ilk haftasında bir milyon 600 bin kişiyi sinema salonlarına çeken 'Bergen' filmi için Box Office Türkiye’nin sorularını yanıtladı.
12.03.2022 Magazin
Hande Erçel- Kerem Bürsin ilişkisi hakkında şok iddia! Çifti menajerleri mi ayırdı?
Hande Erçel- Kerem Bürsin ilişkisi hakkında şok iddia! Çifti menajerleri mi ayırdı? Hande Erçel ve Kerem Bürsin hakkında şok eden ayrılık iddiası! İlişkileri menajerleri yüzünden mi bitti? Hande Erçel ve Kerem Bursin'in Sen Çal Kapımı dizisinde başlayan rol arkadaşlıkları aşka dönmüş, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İlişkileri süresince magazinde sıkça yer alan çift birbirlerine çok yakıştırılmıştı. Çiftin evlilik kararı alacağı beklenirken bir anda ayrılık haberleri geldi. İkilinin ayrılığına dair şok eden bir iddia ortaya atıldı. Hande Erçel ile Kerem Bursin'i menajerlerinin ayırdığı iddia edildi...
12.03.2022 Magazin
Meltem Miraloğlu mahkemeye başvurdu, Onur Akay hapis cezası aldı!
Meltem Miraloğlu mahkemeye başvurdu, Onur Akay hapis cezası aldı! Onur Akay, oyuncu Meltem Miraloğlu’nun başvurusu üzerine zorlama hapis cezası aldı. Cezasını çeken Onur Akay, daha sonra özgürlüğüne kavuştu.
20.02.2022 Magazin
Safiye Soyman ve Faik Öztürk hakkında şok iddia! 'Tanınmış kişiler olduğu için verdik'
Safiye Soyman ve Faik Öztürk hakkında şok iddia! 'Tanınmış kişiler olduğu için verdik' Bilecik’in Bozüyük ilçesinde şirket kurarak, çok sayıda kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan haklarında 3 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası ve 5 bin gün adli para cezası istenen Safiye Soyman ve Faik Ersoy çiftinin yargılandığı davada ilk celse görüldü.
20.01.2022 Gündem
İstismar için 9 yaşındaki kızı Adnan Oktar'a getirdi! Şok iddia...
İstismar için 9 yaşındaki kızı Adnan Oktar'a getirdi! Şok iddia... İstanbul'da 2013 yılında 9 yaşındaki öz kızı S.M.'yi tanıştırdığı Adnan Oktar'la evlenmesini isteyip, tacizde bulunmasına göz yumduğu iddiasıyla tutuklanan anne Dilek Ç. ilk kez hakim karşısına çıktı. Mahkeme dosyaya yetkisizlik kararı vererek İstanbul Anadolu Adliyesi'ne gönderdi. 
15.01.2022 Yaşam
Bekar erkeklerin hastalanma riski daha yüksek! Danimarkalı bilim insanları duyurdu
Bekar erkeklerin hastalanma riski daha yüksek! Danimarkalı bilim insanları duyurdu Erkeklerle ilgili şok iddia! Danimarkalı bilim insanları ortaya çıkardı, kadınlara oranla riski daha fazla. Yalnız yaşamak, ayrılık veya iltihaplanma arasında güçlü bir ilişki tespit edildi. Sağlık üzerindeki olumsuz etkileri arasındaki bağlantı ise belgelendi. Araştırmanın yazarlarından Kopenhag Üniversitesi’nden Dr. Karolina Davidsen, "Kadınlarda böyle bir etki bulamadık" ifadelerini kullandı. İşte erkekler üzerinden yapılan çarpıcı araştırmanın sonuçları...
13.01.2022 Yaşam
Atatürk'e benzerliğiyle tanınan Göksel Kaya'dan, eşi hakkında şok iddia!
Atatürk'e benzerliğiyle tanınan Göksel Kaya'dan, eşi hakkında şok iddia! Atatürk'e benzerliğiyle tanınan ve filmlerde rol alan Göksel Kaya (57), 4 yıl önce evlendiği Handan Sarıhan Kaya hakkında, kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla şikayette bulundu. Hastanede 4 gün tedavi görüp, taburcu edilen Kaya, akciğer kanseri olduktan sonra eşiyle arasının açıldığını belirterek, "Denge kaybım olduğu için çocuk bile dokunsa yere düşüyorum. Tartıştık, eşim bana vurdu ve düştüm. 'Kalkamıyorum, tut elimi' dedim 'Geber' dedi. 3 saat beni yerde bıraktı, yumruk ve tekme attı" dedi.
29.12.2021 Gündem
Kadın futbol maçında skandal! Ürdün - İran Kadın Milli Takım maçında şok iddia...
Kadın futbol maçında skandal! Ürdün - İran Kadın Milli Takım maçında şok iddia... Ürdün Kadın Milli Takım ile İran Kadın Milli Takım arasında oynanan maç için skandal iddia ortaya atıldı.
15.11.2021 Futbol
Fatih Terim hakkında inanılmaz ifadeler Halil Dervişoğlu-Diagne-Mostafa Mohamed hakkında şok iddia! 'Çıldırttı'
Fatih Terim hakkında inanılmaz ifadeler Halil Dervişoğlu-Diagne-Mostafa Mohamed hakkında şok iddia! 'Çıldırttı' Süper Lig'de son olarak Karagümrük ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'da takımın performansı soru işareti yarattı. Sarı-kırmızılı takımın şampiyonluk şansıyla ilgili olarak Milliyet yazarı Osman Şenher çarpıcı bir iddiada bulundu. Öte yandan Şenher, Fenerbahçe'de Mesut Özil'in yedek oturtulmasına değindi.
12.11.2021 Galatasaray
Ünlü manken Tolga Kulakçı hakkında şok iddia! "Şifresini bilseydim..."
Ünlü manken Tolga Kulakçı hakkında şok iddia! "Şifresini bilseydim..." Manken Tolga Kulakçı, borç verdiği kız arkadaşından parayı geri almak için gece vakti evine davet ederek sevgilisini yağmaladığı gerekçesiyle gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Manken hakkında, sevgilisini evde tutarak hürriyetini kısıtladığı ve genç kadının mobil hesabından kendisine para gönderdiği gerekçesiyle 25 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
1.11.2021 Magazin
Zayn Malik hakkında şok iddia! Gigi Hadid'in annesine küfredip...
Zayn Malik hakkında şok iddia! Gigi Hadid'in annesine küfredip... Gigi Hadid ile Zayn Malik ayrılığına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. İddialara göre 2015 yılından bu yana bir ayrılıp bir barışan çiftin ilişkisi dışarından göründüğü kadar mükemmel olmadığı magazin kulislerine yansıdı.
30.10.2021 Magazin
Mbaye Diagne hakkında şok iddia! 'Bir daha...'
Mbaye Diagne hakkında şok iddia! 'Bir daha...' Futbol yorumcusu Tümer Metin, Galatasaray'ın Senegalli golcüsü Diagne için 'Bir daha formayı zor görür' ifadelerini kullandı.
13.09.2021 Galatasaray
Palu ailesi hikayesi ne? Palu ailesi davasında son durum ne?
Palu ailesi hikayesi ne? Palu ailesi davasında son durum ne? 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' ile gündeme gelen Palu ailesi davasında karar çıktı. Kocaeli'de 5 kişinin ceza aldığı Palu ailesi davasında karar, usul hatası nedeniyle bozulmuştu. Yeniden yapılan yargılamada karar çıktı. 6 aile üyesine ceza yağdı. Pek çok kişi de bu gelişmenin ardından "Palu ailesi olayı ne? Palu ailesi davası ne? Palu ailesi ne yaptı? Palu ailesi davasında son durum ne?" sorularını araştırıyor. İşte Palu ailesi hikayesi ve davada son durum...
8.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şok İddia ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şok iddia haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.