Sincik

Sincik

Son dakika sincik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sincik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sincik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sincik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sincik gelişmeleri de dahil olmak üzere 95 sincik haberi bulunmuştur. Tüm sincik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adıyaman ve ilçelerini kazanan partiler 💥​ Adıyaman ilçe belediye başkanları hangi partiden? Besni, Çelikhan, Gerger, Gölbaşı, Kahta, Samsat, Sincik, Tut seçim sonuçları
Adıyaman ve ilçelerini kazanan partiler 💥​ Adıyaman ilçe belediye başkanları hangi partiden? Besni, Çelikhan, Gerger, Gölbaşı, Kahta, Samsat, Sincik, Tut seçim sonuçları Adıyaman seçim sonuçları ile birlikte Adıyaman Belediyesi hangi partide, Adıyaman Belediye başkanı kim oldu? Sorularına aranan yanıt dışında Adıyaman ilçe belediyelerini hangi partilerin aldığı da merak konusu oldu. Peki, Adıyaman ilçe belediye başkanları hangi partiden? İşte Adıyaman ve ilçelerini kazanan partiler…
2.04.2024 Gündem
Adıyaman'da korkutan deprem! AFAD duyurdu
Adıyaman'da korkutan deprem! AFAD duyurdu Adıyaman'ın Sincik İlçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
3.03.2024 Gündem
Adıyaman'da korkutan deprem
Adıyaman'da korkutan deprem Adıyaman'ın Sincik ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
18.01.2024 Gündem
Malatya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi 27 Aralık 2023
Malatya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi 27 Aralık 2023 AFAD'dan yapılan açıklamada, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi.  
27.12.2023 Gündem
Deprem mi oldu? 23 Kasım Şanlıurfa deprem mi var? Saat 17:46'da Adıyaman'da...
Deprem mi oldu? 23 Kasım Şanlıurfa deprem mi var? Saat 17:46'da Adıyaman'da... Deprem mi oldu son dakika sorusunun yanıtı merak ediliyor. Deprem bölgesinde sarsıntılar devam ediyor 23 Kasım 2023 saat 17:46'da Adıyaman'ın Sincik ilçesi merkez üslü 5.3 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem Şanlıurfa'da da hissedildi.
23.11.2023 Gündem
Adıyaman'da 4.3 büyüklüğünde deprem
Adıyaman'da 4.3 büyüklüğünde deprem Adıyaman'ın Sincik ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
13.04.2023 Gündem
Bakan Özer: 27 Mart'ta afet bölgesindeki 4 ilimizde kademeli olarak eğitime başlıyoruz
Bakan Özer: 27 Mart'ta afet bölgesindeki 4 ilimizde kademeli olarak eğitime başlıyoruz Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "27 Mart Pazartesi günü afet bölgesindeki 4 ilimizde kademeli olarak eğitime başlıyoruz” dedi.
22.03.2023 Gündem
Bakan Özer duyurdu! 4 ilde eğitim kademeli olarak başlıyor
Bakan Özer duyurdu! 4 ilde eğitim kademeli olarak başlıyor Deprem nedeniyle eğitime ara verilen 4 ilde kademeli eğitim başlıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem felaketinden etkilenen Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman ve Hatay'da eğitim-öğretimin 27 Mart'ta kademeli olarak başlayacağını duyurdu..
21.03.2023 Gündem
Adıyaman ve Gaziantep'te peş peşe depremler
Adıyaman ve Gaziantep'te peş peşe depremler Adıyaman'ın Sincik ilçesinde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu depremin ardından Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.
9.03.2023 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Adıyaman'da 4 büyüklüğünde deprem
Adıyaman'da 4 büyüklüğünde deprem AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. AFAD, Adıyaman'ın Sincik ilçesinde saat 19,23'te 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
13.05.2022 Gündem
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak...
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak... Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Büyük Marmara depremi ile ilgili korkutan uyarı! Bir deprem ülkesi olan Türkiye’de neredeyse bütün kentlerde küçük ya da nispeten büyük depremler meydana geliyor. Son olarak Karadeniz’de yaşanan 4.4 büyüklüğündeki depremin, İstanbul’dan da hissedilmesi endişeleri artırdı. Bu deprem ‘İstanbul depremi ne zaman olacak?’ sorusunu yeniden akıllara getirdi. Marmara’da meydana gelecek büyük bir deprem İstanbul gibi bir metropolü derinden etkileyeceği gibi, çevredeki birçok ilde de yıkıcı etki yaratacak. 1999’da meydana gelen depremin ardından başlayan kentsel dönüşüm sürecine rağmen, İstanbul’da eski ve depremde yıkım tehlikesi taşıyan birçok yapıda ise hala oturum devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada İstanbul için sürenin daraldığının altını çizerek, "İstanbul 7'nin üzerinde bir deprem ile sınanacak." ifadelerini kullandı. Peki İstanbul depremi en çok hangi ilçeleri etkileyecek? İstanbul'da depreme dayanıklı ilçeler hangileri? Tek tek açıklandı. İşte İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamaları ve ilçelere göre depremin yıkıcı etkileri...
14.04.2022 Gündem
Muş, Ağrı, Bingöl, Artvin deprem mi oldu, depremin şiddeti kaç? Doğu Anadolu Fay Hattı hangi illerden geçiyor?
Muş, Ağrı, Bingöl, Artvin deprem mi oldu, depremin şiddeti kaç? Doğu Anadolu Fay Hattı hangi illerden geçiyor? Muş, Ağrı, Bingöl, Artvin deprem mi oldu, şiddeti kaç? Doğu Anadolu Bölgesi’nde hissedilen depremin ardından Muş, Ağrı, Bingöl, Artvin deprem mi oldu sorusuna yanıt aranıyor. İşte Doğu Anadolu Fay Hattı…
19.11.2021 Gündem
Adıyaman'da 70 milyon yıllık 'Gastropod' fosili bulundu
Adıyaman'da 70 milyon yıllık 'Gastropod' fosili bulundu Adıyaman'ın Sincik ilçesinde bir çoban, kaya üzerinde kabartma tarzı şekil gördü. Yapılan incelemelerin ardından kabartmanın, "Gastropod" (karından bacaklılar) nesline ait bir hayvan fosili olduğu tespit edildi.
2.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Heyecan yarattı! Herkes gelip fotoğrafını çekiyor, duyan oraya koştu...
Heyecan yarattı! Herkes gelip fotoğrafını çekiyor, duyan oraya koştu... Adıyaman Sincik'in Şahkolu Köyü'nde yaklaşık 70 milyon yıllık olduğu bildirilen "Gastropod" fosili bulundu. Köylülerden Orhan Korkmaz, fosilin köylüler arasında da heyecan yarattığını belirterek, "Şimdi haberi duyan, gören herkes gelip burada fotoğraflar görüntüler çekiyor." dedi.
1.03.2021 Yaşam
Korkutan açıklama! 'Büyük İstanbul depremine yaklaşıyoruz'
Korkutan açıklama! 'Büyük İstanbul depremine yaklaşıyoruz' Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Pampal, İstanbul depremi üzerinde yapılan istatistiki çalışmaların olduğunu, 1999 depreminden sonraki 30 yıl içinde büyük depremin olma olasılığının yüzde 60- 65 olarak belirlendiğini ifade ederek, "1999'dan sonra 21 yıl geçti. Bu yüzde 65 olan ihtimal 70'e çıktı, 75'e çıktı 80'e çıkıyor. Yani yaklaşıyoruz. Önümüzdeki 10 yıl içinde olması tabii ki mümkün, 10 yıla kalmayabilir, 10 yılı geçebilir de" dedi.
20.09.2020 Gündem
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.
Malatya'da meydana gelen depremin ön raporu yayımlandı! Korkutan açıklama
Malatya'da meydana gelen depremin ön raporu yayımlandı! Korkutan açıklama İstanbul Üniversitesi- Cerrahpaşa, Mühendislik Fakültesi Jeoloji ve Jeofizik Mühendisliği Bölümleri tarafından 4 Ağustos'ta Malatya’da meydana gelen depremle ilgili olarak ön inceleme raporu hazırlandı. Raporda, "Yapılan çalışmalar, hem tarihsel (1960 yılı öncesi) hem de aletsel dönemler (1960-günümüz) boyunca Doğu Anadolu Fay Zonu üzerinde yüzey kırığı oluşturmuş hasar yapıcı depremlerin meydana geldiğini işaret etmektedir. Bölgedeki tüm sismolojik aktivite bir arada değerlendirildiğinde, Doğu Anadolu Fay Zonu boyunca Kahramanmaraş güneyinde Pazarcık segmenti, Pütürge segmenti ve Bingöl güneybatısında Gökdere civarı sismik boşluk olarak tanımlanmış ve yıkıcı deprem beklenen kesimlerdir." denildi.
6.08.2020 Gündem
Tunceli'de 29 bölge 'geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edildi
Tunceli'de 29 bölge 'geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edildi Tunceli Valiliği'nce kent genelindeki 29 bölgenin 31 Aralık 2020 tarihine kadar 'geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edildiği duyuruldu.
14.07.2020 Gündem
Tunceli'de 29 bölge 'geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edildi
Tunceli'de 29 bölge 'geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edildi Tunceli Valiliği'nce kent genelindeki 29 bölgenin, 15 gün süreyle 'geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edildiği duyuruldu.
1.07.2020 Gündem
Acı olay böyle ortaya çıktı! Hayvanlar...
Acı olay böyle ortaya çıktı! Hayvanlar... Adıyaman'ın Sincik ilçesinde bir kişinin ölümü, otlattığı hayvanların yalnız başına köye dönmesiyle ortaya çıktı.
24.04.2020 Yaşam
Depremi tahmin eden uzmandan korkutan uyarı!
Depremi tahmin eden uzmandan korkutan uyarı! Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, bu zamana kadarki depremlerin Kuzey Anadolu fayı üzerinde meydana geldiğini söyledi. Görür, "Doğu Anadolu Fayı uzun zamandır sessizdi. Şimdi uyandı. Kuzey Anadolu Fayı gibi davranacağından endişe ediyorum" dedi.
25.01.2020 Gündem
Adıyaman’da bazı ilçelerde okullar tatil edildi! İşte Adıyaman’da okulların tatil edildiği ilçeler
Adıyaman’da bazı ilçelerde okullar tatil edildi! İşte Adıyaman’da okulların tatil edildiği ilçeler Adıyaman’da dün gece etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, öğrencilerin ve öğretmenlerin tatil olup olmadığını sorgulamasına neden oldu. 6 Ocak 2020m pazartesi günü Adıyaman’da okullar tatil bazı ilçelerde okullar tatil edildi. İşte Adıyman’da okulların tatil edildiği ilçeler…
6.01.2020 Gündem
Tatil olan iller 6 ocak 2020! Nerede okullar tatil edildi?
Tatil olan iller 6 ocak 2020! Nerede okullar tatil edildi? Yoğun kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle, öğrenciler ve veliler okulların tatil edilip edilmediğini araştırıyor. Son dakika haberine göre Türkiye'nin birçok ilinde hissedilen soğuk hava ve kar yağışı okulların tatil olmasına neden oldu. İşte il il hangi okullar tatil edildi?
6.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sincik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sincik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.