Deprem Son Dakika

Deprem Son Dakika

Son dakika deprem son dakika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deprem son dakika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deprem son dakika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deprem Son Dakika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deprem son dakika gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.603 deprem son dakika haberi bulunmuştur. Tüm deprem son dakika haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deprem açıklaması! Prof.Dr. Kutoğlu'ndan 5 il için kritik uyarı
Deprem açıklaması! Prof.Dr. Kutoğlu'ndan 5 il için kritik uyarı Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden (ZBEÜ) Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Malatya'da 8 ve 25 Ocak'ta meydana gelen depremlerin aynı hatta gerçekleştiğini ancak güncel fay haritalarında bulunmadığını belirterek, "Bu yeni bir hat, mevcut fay haritalarında gözükmüyor. Ancak yer hareketlerine baktığımız zaman burada bir fay mevcut olduğunu görüyoruz. Fay 30 ile 40 kilometre üzerinde bir uzunluğa sahip. Bunun da 6.5'te büyük 7'ye varan bir deprem üretme potansiyeli söz konusu" dedi.
28.01.2024 Gündem
10 Ocak Hatay Deprem: Hatay'da son deprem ne zaman oldu? 22:38 Samandağ depremi kaç büyüklüğünde?
10 Ocak Hatay Deprem: Hatay'da son deprem ne zaman oldu? 22:38 Samandağ depremi kaç büyüklüğünde? Hatay'ın Samandağ ilçesinde 10 Ocak 2024 Çarşamba akşamı saat 22:38'de deprem oldu. Çevre illerden de hissedilen deprem korku dolu anlara sebep oldu. Peki Hatay son deprem ne zaman oldu? 10 Ocak Hatay'da deprem mi oldu? Kaç büyüklüğünde? İşte detaylar...
10.01.2024 Gündem
Deprem açıklaması! Marmara bölgesindeki  faylar çok gergin, İstanbul için kritik 2 hat
Deprem açıklaması! Marmara bölgesindeki faylar çok gergin, İstanbul için kritik 2 hat Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden (ZBEÜ) Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ile ekibi, coğrafi bilgi sistemi destekli deprem tehlike yazılımı geliştirdi. Yapay zeka desteği ile fay hatlarındaki gerilimi gözlemlediklerini belirten Prof. Dr. Kutoğlu, Doğu Anadolu'da 1, Marmara Bölgesi'nde 3 fayın 7 büyüklüğünde ve üzeri deprem üretebilecek gerginlikte olduğunu belirterek, "İstanbul anlamında sadece kuzey koldan değil; Sakarya'dan güneye dalan Geyve-Pamukova hattında devam eden yine Gemlik'ten Mudanya önlerinden devam eden Bandırma- Erdek hattına da son derece dikkat edilmesi gerekiyor" dedi.
31.12.2023 Gündem
Deprem açıklaması! Naci Görür 18 ili tek tek saydı: 'Kaderleri Maraş ve Hatay gibi olacak'
Deprem açıklaması! Naci Görür 18 ili tek tek saydı: 'Kaderleri Maraş ve Hatay gibi olacak' Türkiye'nin değişmeyen gündemi olan depremlere ilişkin her gün ayrı uyarılar geliyor. Prof. Dr. Naci Görür bu kez 18 ili uyardı.
5.12.2023 Gündem
Balıkesir'de 3.5 büyüklüğünde deprem!
Balıkesir'de 3.5 büyüklüğünde deprem! Kandilli Rasathanesi'nin geçtiği bilgiye göre saat 08.33'te Balıkesir'de 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
22.11.2023 Gündem
Deprem mi oldu? 5 Haziran Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? Büyüklüğü kaç, merkez üssü neresi?
Deprem mi oldu? 5 Haziran Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? Büyüklüğü kaç, merkez üssü neresi? Deprem mi oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. 5 Haziran Kahramanmaraş depremi sonrası halk korku dolu anlar yaşadı. Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından 5 Haziran Maraş depremi büyüklüğü ve merkez üssü de açıklandı. Peki bugün Maraş'ta deprem mi oldu, büyüklüğü kaç? İşte detaylar...
5.06.2023 Gündem
CNN International'dan 'İstanbul depremi' uyarısı! Bilançoyu açıkladılar
CNN International'dan 'İstanbul depremi' uyarısı! Bilançoyu açıkladılar Dünya tarihinin en büyük depremlerinden birisini yaşayan Türkiye için seferber olmuş durumda. Pek çok ülke bu zor dönemde Türkiye'nin yanında yer alırken dünya basını gözünü İstanbul'a çevirmiş durumda. 'İstanbul büyük bir depreme hazır mı?' sorusuna yanıt arayan CNN International'dan dikkat çeken bir analiz geldi.
20.03.2023 Gündem
Malatya'da 4,1 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,1 büyüklüğünde deprem Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 4,1 büyüklüğünde artçı deprem meydana geldi.
28.02.2023 Gündem
Uzmanı uyardı: Çocuklarınızı sosyal medyadan ve TV’lerden uzak tutun
Uzmanı uyardı: Çocuklarınızı sosyal medyadan ve TV’lerden uzak tutun  Deprem haberlerinin görüntülerini izleyen çocukların psikolojik anlamda etkilenmemesi için “Sosyal medyadan ve TV’lerden uzak tutmaya çalışın” diyerek ebeveynlere uyarılarda bulunan Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uzmanı Barış Sezgin, afet haberlerine maruz kalan çocuklarda donma refleksine dikkat çekti.
10.02.2023 Yaşam
Ege Denizi'nde yaşananlar büyük depremin ayak sesleri mi? 2 uzman 4 il için uyardı
Ege Denizi'nde yaşananlar büyük depremin ayak sesleri mi? 2 uzman 4 il için uyardı Son günlerde Ege Denizi'nde yaşanan deprem hareketliliği, özellikle İzmir ve çevresinde yaşayanları tedirgin etti. Prof. Dr. Ziyadin Çakır, "Yakın bir fayda oluşacak orta büyüklükte bir deprem dahi İzmir için yıkıcı sonuçlara neden olabilir" derken, Prof. Dr. Naci Görür ise İzmir Fayı'nın 7 ve üzeri deprem üretme potansiyeline sahip olduğuna dikkat çekti. İşte o 4 il için önemli uyarı.
13.01.2023 Gündem
Ege Denizi'nde korkutan deprem! Üç ilde hissedildi, büyüklüğü açıklandı
Ege Denizi'nde korkutan deprem! Üç ilde hissedildi, büyüklüğü açıklandı Son dakika haberi... Ege Denizi, Midilli Adası açıklarında 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İzmir, Çanakkale ve Balıkesir'de hissedildi.
10.01.2023 Gündem
Büyük İstanbul deprem için tarih ve büyüklük verdi: Hareketlenme başladı
Büyük İstanbul deprem için tarih ve büyüklük verdi: Hareketlenme başladı Korkutan Marmara ve İstanbul depremi açıklaması geldi. Son olarak 23 Kasım'da Düzce'de gerçekleşen 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından tekrar "Büyük İstanbul depremi yaklaşıyor mu?" sorusu sorulmaya başlandı. Bu doğrultuda uzmanların açıklamaları merak edilirken Deprem ve zemin mekaniği uzmanı Serhat Durmuş'tan çarpıcı açıklamalar geldi. Deprem olma ihtimalinin her geçen yıl arttığını ifade eden Durmuş, deprem beklediği zaman aralığını söyledi. İşte haberin detayları...
24.12.2022 Gündem
Deprem anında hayat kurtaran uygulama!
Deprem anında hayat kurtaran uygulama! İnegöl Belediyesi tarafından akıllı telefonlar için hazırlanan Afet Çantası programı afet anında "güvendeyim ya da güvende değilim" mesajı göndermenin yan ısıra, GSM sistemi olmadan 112’yi arama ve acil yardım düdüğü çalma özelliği ile hayat kurtarıyor.
23.11.2022 Gündem
Deprem sonrası yıkım gün aydınınca ortaya çıktı! 'Kıyamet kopuyor sandım'
Deprem sonrası yıkım gün aydınınca ortaya çıktı! 'Kıyamet kopuyor sandım' Düzce'nin Gölyaka ilçesinde saat 04.08'de 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul dahil çok sayıda ilden hissedilen depremde can kaybı yaşanmazken, çok sayıda bina hasar gördü. Büyük panik yaşanmasına neden olan depremin ardından vatandaşlar geceyi sokaklardan geçirdi. Depremin boyu ise sabah gün aydınlanınca ortaya çıktı. Bir vatandaş ise “Rüyamda bir sıkıntı gördüm, aşağıya indim. 5 dakika bile olmadan ses duyuldu. Ben kıyamet kopuyor sandım” ifadeleriyle korku dolu anları anlattı.
23.11.2022 Gündem
Evlerine giremeyen vatandaşlar dışarıda sabahladı
Evlerine giremeyen vatandaşlar dışarıda sabahladı Düzce'de meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından tedbir amaçlı evlerine giremeyen vatandaşlara Türk Kızılay tarafından battaniye dağıtıldı ve sıcak yemek verildi. Deprem ve ardından yaşanan artçı sarsıntılar sonrası birçok Düzceli park ve bahçelerde sabahladı.
23.11.2022 Haber
İstanbullular depremin ardından sokağa çıktı
İstanbullular depremin ardından sokağa çıktı İstanbullular depremin ardından sokağa çıktı.
23.11.2022 Haber
Düzce'de depremin ardından bir iş yeri yıkıldı
Düzce'de depremin ardından bir iş yeri yıkıldı Düzce'de meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından Gaziantep Caddesi'nde bulunan iş yeri yıkıld
23.11.2022 Haber
İzmir’de deprem mi oldu 18 Kasım? İzmir son dakika deprem 18 kasım kaç şiddetinde, saat kaçta oldu?
İzmir’de deprem mi oldu 18 Kasım? İzmir son dakika deprem 18 kasım kaç şiddetinde, saat kaçta oldu? İzmir'de az önce deprem mi oldu? sorusuna sabah saatlerinde sarsıntı yaşayan İzmirliler tarafından yanıt aranmaya başlandı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, İzmir'in Gaziemir ilçesinde 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 04.09'daki depremin derinliği 8, 24 km olarak ölçüldü. İşte İzmir son dakika deprem haberleri…
18.11.2022 Gündem
Muğla’da deprem mi oldu 18 Kasım 2022? Muğla deprem son dakika haberleri ve 18 Kasım son depremler listesi
Muğla’da deprem mi oldu 18 Kasım 2022? Muğla deprem son dakika haberleri ve 18 Kasım son depremler listesi Muğla’da deprem mi oldu? Muğla'nın Ula ilçesi 4 büyüklüğünde bir depremle sallandı. İşte Muğla deprem son dakika haberleri ve 18 Kasım son depremler listesi…
18.11.2022 Gündem
Son depremler Kandilli Rasathanesi ve AFAD listesi! 18 Kasım 2022 deprem mi oldu? Deprem son dakika İzmir’de mi?
Son depremler Kandilli Rasathanesi ve AFAD listesi! 18 Kasım 2022 deprem mi oldu? Deprem son dakika İzmir’de mi? Deprem mi oldu 18 Kasım 2022? İzmir deprem ile sarsıldı. AFAD verilerine göre; saat 04.09'da Gaziemir ilçesinde korkutan bir deprem meydana geldi. İşte Kandilli ve AFAD son depremler listesi…
18.11.2022 Gündem
Kuşadası Körfezi'nde peş peşe depremler! İzmir, Aydın ve çevre illerde de hissedildi
Kuşadası Körfezi'nde peş peşe depremler! İzmir, Aydın ve çevre illerde de hissedildi AFAD'ın verilerine göre saat 12:59'da merkez üssü Kuşadası Körfezi olan 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ardından saat 13.27'de 4.1 ve 13.29'da 4.0 büyüklüğünde yeni depremler oldu. Sarsıntıyı hisseden vatandaşlar kendilerini dışarı attı.
18.10.2022 Gündem
Marmara'da deprem!
Marmara'da deprem! Edinilen son dakika bilgisine göre Marmara Denizi'nde saat 16.10 civarında 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
24.09.2022 Gündem
Deprem ile ilgili flaş açıklama! Büyüklüğünü söyleyip uyardı
Deprem ile ilgili flaş açıklama! Büyüklüğünü söyleyip uyardı Deprem ile ilgili son dakika açıklaması geldi. 7 büyüklüğünde deprem bekleniyor. Erzurum'da gerçekleşen 4.9 büyüklüğündeki deprem ardından Prof. Dr. Naci Görür, "Elmalı-Yedisu /Bingöl’de 4,9 deprem oldu. Bu deprem KAF’ın Yedisu kesimi üzerinde. Biliyorsunuz ben dahil tüm yerbilimciler bu kesimde 7’nin üzerinde deprem bekliyoruz. Burada son büyük deprem 1766 yılında." ifadelerini kullandı. Öten yandan uzman isimlerden beklenen büyük deprem ile ilgili kirik uyarılar yapıldı. Uzmanlar büyük şiddette depremlerin yaklaştığını belirtip endişelendiren açıklamalarda bulunurken, İstanbul, Ankara dahil 45 il ve 110 ilçeyle ilgili kritik açıklamalarda bulundu.
17.09.2022 Gündem
Ege'de peş peşe deprem! 4.7 ve 5.1 ile sallandı
Ege'de peş peşe deprem! 4.7 ve 5.1 ile sallandı Aydın'ın Kuşadası ilçesi açıklarında, 12.56'da meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki depremden 14 dakika sonra 5.1'lik ikinci sarsıntı oldu. Yerin 7,3 kilometre derinliğinde meydana gelen ve Aydın'ın yanı sıra İzmir'den de hissedilen sarsıntıyla panik içinde evlerini boşaltanlar, sokaklara döküldü.
31.08.2022 Haber
Erzurum'da 3,5 büyüklüğünde deprem
Erzurum'da 3,5 büyüklüğünde deprem Erzurum'un Karaçoban ilçesinde 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
23.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Deprem Son Dakika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deprem son dakika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.