Sermaye

Sermaye

Son dakika sermaye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sermaye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sermaye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sermaye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sermaye gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.596 sermaye haberi bulunmuştur. Tüm sermaye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Borsa İstanbul rekor tazeledi! Bankacılık endeksi öne çıktı
Borsa İstanbul rekor tazeledi! Bankacılık endeksi öne çıktı Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 9.907,38 puanla rekorunu tazeledi. Bankacılık endeksi yüzde 2,03, holding endeksi yüzde 1,93 değer kazandı.
26.04.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek: Enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atacağız
Bakan Şimşek: Enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atacağız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin açılışında bir konuşma yaptı. Şimşek enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atılacağını söyledi. Öte yandan Şimşek "Tasarruf konusunda çalışmalarımızı nihai bir noktaya getirdik, yakında bazı hususları paylaşacağız ve gereken adımları atacağız" açıklamasında bulundu.
26.04.2024 Ekonomi
POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, 31. Dönem POMEM para yatırma işlemi saat kaçta sona erecek?
POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, 31. Dönem POMEM para yatırma işlemi saat kaçta sona erecek? POMEM sınav ücreti yatırma için araştırmalar yoğunlaştı. Polis Akademisi Başkanlığı Polis Meslek Eğitim Merkezleri 31. Dönem POMEM sınav ücreti yatırma işlemlerinde son saatin kaç olduğu merak ediliyor. 7500 öğrenci alımı yapacak olan POMEM 31. dönem ücret ödeme süresinin bitip bitmediği sorgulanıyor. Peki, POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, POMEM para yatırma saati ne zaman bitiyor, sınav ücreti saat kaça kadar yatırılacak?
25.04.2024 Gündem
Rönesans kaç lot verdi? (Rönesans gayrimenkul halka arz sonuçları) Rönesans halka arz ne zaman işlem görecek?
Rönesans kaç lot verdi? (Rönesans gayrimenkul halka arz sonuçları) Rönesans halka arz ne zaman işlem görecek? Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş., Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) onayı ile gerçekleşen halka arz sürecini 19 Nisan 2024 tarihinde tamamladı. Rönesans Gayrimenkul tarafından sunulan hisse senetlerinin birim fiyatı 135 TL olarak belirlendi. Peki, Rönesans Holding borsada işlem görüyor mu, kaç lot verdi, Rönesans halka arz ne zaman işlem görecek? Rönesans halka arz sonuçları açıklandı mı?
22.04.2024 Ekonomi
Borsa İstanbul'a ilgi arttı! 4 haftada 5 milyar dolara ulaştı
Borsa İstanbul'a ilgi arttı! 4 haftada 5 milyar dolara ulaştı Yerel seçimlerin ardından ekonomik programın devamı ve enflasyonla mücadelede kararlılıkla ilgili mesajlar, yabancıların TL varlıklara ilgisini artırdı. Son 4 haftada yabancı girişi 5 milyar dolara ulaştı
22.04.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek: Beyanname vermeyen 400 binden fazla mükellef tespit ettik
Bakan Şimşek: Beyanname vermeyen 400 binden fazla mükellef tespit ettik Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek "Şimdiye kadar gelir elde etmesine rağmen beyanname vermeyen 400 binden fazla mükellef tespit ettik" dedi.
18.04.2024 Ekonomi
Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var? Rönesans Gayrimenkul Yatırım kimin?
Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var? Rönesans Gayrimenkul Yatırım kimin? Rönesans Gayrimenkul halka arz katılım endeksine uygun mu, kaç lot veri? Sorularının yatını yatırım yapacak vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş halka arzı başladı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'dan onay alan şirket Borsa İstanbul'da RGYAS kodu ile yer alan alıyor. Halka arz fonunun kullanım yeri olarak % 60, 65 finansal borç geri ödemesi olarak açıklandı. İşte Rönesans Gayrimenkul kaç lot verir, Rönesans halka arz hangi banka? Sorularının yanıtı…
17.04.2024 Ekonomi
Rönesans GYO halka arz başlıyor! Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu?
Rönesans GYO halka arz başlıyor! Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor. 17-18-19 Nisan tarihlerinde talep toplayacak şirketin hisseleri pay başına 135 liradan halka arz edilecek. Toplam 4.5 milyar TL büyüklüğündeki halka arzın gerçekleşmesi ile Rönesans Gayrimenkul Yatırım’ın halka açıklık oranı yüzde 10.08 olacak. Halka arz gelirlerinin yüzde 60-65’iyle borç ödemesi yapılacağı, yüzde 15-20’sinin ise Maltepe Park projesine yatırılacağı belirtildi.
17.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş, Santos ve Rıza Çalımbay'ın sözleşme fesih detaylarını duyurdu
Beşiktaş, Santos ve Rıza Çalımbay'ın sözleşme fesih detaylarını duyurdu Beşiktaş Kulübü, Fernando Santos ve ekibine sözleşme fesih bedeli olarak 500 bin Euro ödeneceğini açıkladı. Rıza Çalımbay ve ekibine ise 7 milyon 220 bin TL ödeme yapıldığı duyuruldu.
15.04.2024 Futbol
Bu hafta halka arz var mı? 15-19 Nisan 2024 Borsa İstanbul'da halka arz olacak şirketler hangileri?
Bu hafta halka arz var mı? 15-19 Nisan 2024 Borsa İstanbul'da halka arz olacak şirketler hangileri? Bu hafta halka arz var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Borsa İstanbul'da işlem görmeye hazırlanan şirketler yatırımcıların ilgi odağı oldu. Sermayem Piyasası Kurulu (SPK), 1 şirkete onay vegrdi. Geliri artırmak ve borçları kapatmak isteyen şirketler halka arz oluyor. Bu halka arzlardan ciddi şekilde geri dönüş alanlar da var. Bu hafta 1 şirket BIST 100'de halka arz olacak. Peki 15-19 Nisan 2024 haftasında hangi şirketler halka arz olacak?
15.04.2024 Ekonomi
Adli tatil ne zaman 2024? Adli tatil başlangıç ve bitiş tarihi
Adli tatil ne zaman 2024? Adli tatil başlangıç ve bitiş tarihi Adli tatilin ne zaman başlayacağına yönelik araştırmalar arttı. Davaları olan vatandaşları yargıda yıllık takvimi sorguluyor. Peki, adli tatil ne zaman başlayacak?
14.04.2024 Yaşam
Rönesans GYO halka arz 2024: Rönesans GYO katılım endeksine uygun mı? Rönesans GYO kaç lot verir?
Rönesans GYO halka arz 2024: Rönesans GYO katılım endeksine uygun mı? Rönesans GYO kaç lot verir? Halka arz takvimi Nisan ayında güncellendi. Mart ayından sonra Borsa İstanbul'da işlem görmeye hazırlanana hisse senetleri listesini Sermaye Piyasası Kurulu açıkladı. İşlemlere son olarak Rönesans GYO halka arz eklendi. Peki, Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz talep toplama ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var?
6.04.2024 Ekonomi
Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor
Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor Sermaye Piyasası Kurulu, Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın halka arz başvurusunu onayladı.
5.04.2024 Ekonomi
AOSB'de 5 sanayi parseli açık artırma ile satışa sunulacak! 10 Mayıs'ta başlıyor
AOSB'de 5 sanayi parseli açık artırma ile satışa sunulacak! 10 Mayıs'ta başlıyor Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi, sınırları dahilinde bulunan 5 sanayi parselini tahsis/satış ihalesini açık artırma usulü ile yapılacak.
4.04.2024 Adana
Odine ne zaman tavan bozar? Odine tavanda bekleyen lot sayısı
Odine ne zaman tavan bozar? Odine tavanda bekleyen lot sayısı Odine Solutions Teknoloji  halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) talep toplama 13 Mart’ta başladı, 15 Mart’a kadar devam etti. Şirket, telekomünikasyon sektörüne yön veren, öncü kuruluşlarla birlikte yenilikçi projeler üzerinde çalışmalar yürütüyor. Odine Solutions Teknoloji hissesi halka arz fiyatı 30 TL olarak belirlendi. Odine Solutions Teknoloji halka arzında bireysel yatırımcıya en fazla 9 adet lot pay dağıtımı gerçekleşti.
3.04.2024 Gündem
Enflasyon rakamları belli oldu
Enflasyon rakamları belli oldu TÜİK Mart ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Tükettici fiyatları aylık 3.16 artış gösterirken yıllık 68,50 olarak açıklandı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Aylık enflasyon, öngörümüz doğrultusunda mart ayında geriledi. Birincil önceliğimiz olan fiyat istikrarı hedefimize ulaşana kadar ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.
3.04.2024 Ekonomi
Enterra halka arz kaç lot verdi, Enterra ne zaman işlem görecek? Entra Energy halka arz sonuçları
Enterra halka arz kaç lot verdi, Enterra ne zaman işlem görecek? Entra Energy halka arz sonuçları Entra halka arz sonuçları ile ilgili aramalar yatırımcılar tarafından sorgulanmaya başlandı. Entra kaç lot verdi, Enterra halka arz ne zaman işlem görecek? Sorularının yanıtı sorgulamaya başlandı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı alan Ic Enterra halka arz 27-28-29 Mart 2024 tarihleri arasında 3 gün boyunca talep topladı. İşte Entra halka arzına dair merak edilenler detaylar…
1.04.2024 Ekonomi
Turgut Altınok: Emekliye 5 bin lira vereceğiz
Turgut Altınok: Emekliye 5 bin lira vereceğiz Turgut Altınok, Türkiye Emekliler Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Altınok, "Emekliye destek olacağız. Emekliye bin lira yerine 5 bin lira vereceğiz.
29.03.2024 Gündem
SASA sermaye artırımı ne zaman? SASA Bedelsiz sermaye artırımı yüzde kaç?
SASA sermaye artırımı ne zaman? SASA Bedelsiz sermaye artırımı yüzde kaç? SASA bedelsiz sermaye artırımı kararı alındı. KAP'ta yer alan açıklamaya göre Sasa Polyester bedelsiz sermaye artırımına gidileceği açıklandı. Peki SASA bedelsiz sermaye artırımı ne zaman? SASA sermaye artırımı yüzde kaç?
28.03.2024 Ekonomi
Ev sahiplerini ilgilendiriyor! Son gün 1 Nisan
Ev sahiplerini ilgilendiriyor! Son gün 1 Nisan Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, beyana tabi gelirleri sadece kira, ücret, menkul sermaye iradı, diğer kazanç ve iratlardan oluşan mükelleflerin, 2023 yılı yıllık gelir vergisi beyannamelerini 1 Nisan 2024 tarihine kadar ikametgahlarının bağlı olduğu yer vergi dairesine vermelerinin gerektiği bildirildi.
27.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı. Sosyal medyada ve çeşitli yerlerde spekülatif hava oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çeken Yılmaz "Bu tür tartışmaların temeli yok. Yerel seçimde ulusal politikaların değişmesini beklemek hiçbir temeli yok" dedi. Öte yandan Yılmaz, temel hedeflerinin enflasyonla mücadele olduklarını vurgulayarak "2026'da tek haneye ulaşacağız. Bunun planını yaptık. Ne yaptığımızı biliyoruz. Hesabımızı kitabımızı biliyoruz" diye konuştu.
23.03.2024 Gündem
Yurt dışı üretici enflasyonunda dikkat çeken artış
Yurt dışı üretici enflasyonunda dikkat çeken artış Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi (YD-ÜFE), şubatta aylık bazda yüzde 2,38, yıllık bazda yüzde 62,38 artış gösterdi.
20.03.2024 Ekonomi
BDDK'dan bankalar için yüzde 15'lik temettü kararı
BDDK'dan bankalar için yüzde 15'lik temettü kararı BDDK, bankaların 2023 gelirlerinin yüzde 15'ini temettü olarak dağıtmasına izin verdi.
8.03.2024 Ekonomi
Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da yeni atama
Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da yeni atama Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da (Kalyon GY) İcra Kurulu Üyesi görevine Gökhan Yıldız getirildi.
8.03.2024 Çalışma Hayatı
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 1773 İTÜ Teknopark'ı ziyaret etti
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 1773 İTÜ Teknopark'ı ziyaret etti AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul Teknik Üniversitesi Teknopark Teknoloji Transfer Ofisi'ni ziyaret etti.
8.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sermaye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sermaye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.