Serdar Kılıç

Serdar Kılıç

Son dakika Serdar Kılıç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serdar Kılıç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serdar Kılıç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serdar Kılıç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serdar kılıç gelişmeleri de dahil olmak üzere 465 serdar kılıç haberi bulunmuştur. Tüm serdar kılıç haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2'si il 53'ü ilçe olmak üzere 55 adayını daha açıkladı. Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara ve Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş oldu. İşte MHP'nin açıkladığı isimler...
17.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4’üncü Olağanüstü Kongresi’nde delegeler tarafından kullanılan geçerli 1399 oyun tamamını alarak yeniden genel başkan seçildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Büyük kongre seçim tutanağına göre 1402 oy kullanıldı. Geçerli oy sayısı 1399. Geçersiz oy sayısı 3. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 1399 oyun tamamını alarak yeniden AK Parti Genel Başkanı olarak seçildi" dedi.
7.10.2023 Gündem
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başlarken partiyi yerel seçimlere götürecek olan A takım kadrosu da belirlenecek. Öte yandan kongrede Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesi de belli oldu. Listede dikkat çeken isimler yer aldı.
7.10.2023 Gündem
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan: ''Emekli memurlarımızın maaşlarıyla ilgili bakanlığımız çalışmasını yapıyor. İlk Kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi de inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız.'' dedi.
7.10.2023 Gündem
Artvin'de çığ felaketi: 2 ölü, 7 yaralı
Artvin'de çığ felaketi: 2 ölü, 7 yaralı Artvin'in Yusufeli ilçesinde bugün Olgunlar Mahallesi yaylasında yaşanan çığda ilk belirlemelere göre çığ altında kalan 2 dağcı öldü, 7 kişi de yaralandı.
4.03.2023 Yaşam
Türkiye ile Ermenistan arasındaki buzları çözen 500 görüşme! Normalleşmede yeni aşama
Türkiye ile Ermenistan arasındaki buzları çözen 500 görüşme! Normalleşmede yeni aşama Türkiye ile Ermenistan arasındaki Normalleşme sürecinde bir sonraki aşamaya geçildi. Bu kapsamda iki ülke makamların teknik konularda görüş alışverişinde bulunması için eylül ayında bir araya gelmesi planlanıyor. İki ülkenin Ulaştırma Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı’ndan yetkililer, normalleşme süreci kapsamında atılan adımların teknik boyutunu görüşecek.
12.08.2022 Gündem
Ermenistan'la normalleşme adımları! Kritik bir aşama daha aşıldı
Ermenistan'la normalleşme adımları! Kritik bir aşama daha aşıldı Son dakika gelişmesi.. Dışişleri Bakanlığı, Türkiye ile Ermenistan arasındaki kara sınırının iki ülkeyi ziyaret eden üçüncü ülke vatandaşlarının geçişine en yakın zamanda açılması üzerinde anlaşıldığı bilgisini paylaştı.
1.07.2022 Siyaset
Ermenistan ile normalleşme toplantısı, 1 Temmuz'da
Ermenistan ile normalleşme toplantısı, 1 Temmuz'da Dışişleri Bakanlığı, Türkiye-Ermenistan normalleşme süreci özel temsilcilerinin 4'üncü toplantısının, 1 Temmuz'da Viyana'da yapılacağını duyurdu.
28.06.2022 Gündem
Türkiye ile Ermenistan arasında yıllar sonra ilk temas! Bakan Çavuşoğlu'ndan flaş açıklamalar
Türkiye ile Ermenistan arasında yıllar sonra ilk temas! Bakan Çavuşoğlu'ndan flaş açıklamalar Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Diplomasi Forumu kapsamında, Ermenistan Dışişleri Bakanı Ararat Mirzoyan ile görüştü. İki bakan görüşmenin ardından yaptıkları açıklamada olumlu mesajlar verdi.
12.03.2022 Siyaset
2022 yılında diplomaside bahar açılımı! Ermenistan, İsrail ve Birleşik Arap Emirlikleri ile ciddi adımlar atılacak...
2022 yılında diplomaside bahar açılımı! Ermenistan, İsrail ve Birleşik Arap Emirlikleri ile ciddi adımlar atılacak... Türkiye ile Ermenistan, İsrail ve Birleşik Arap Emirlikleri arasında 2022'nin baharında diplomatik ilişkilerin düzelmesi yönünde önemli adımlar atılacak. Ermenistan'ın ardından İsrail ile sürecin netleşmesi bekleniyor.
8.02.2022 Gündem
Türkiye ile Ermenistan arasında flaş gelişme! Tarih belli oldu
Türkiye ile Ermenistan arasında flaş gelişme! Tarih belli oldu Dışişleri Bakanlığı, Türkiye ve Ermenistan arasındaki normalleşme süreci kapsamında iki ülkenin özel temsilcileri arasında yapılacak toplantının Viyana’da olacağını belirtti.
3.02.2022 Gündem
Türkiye ile Ermenistan arasında kritik görüşme! Dışişleri'nden flaş açıklama
Türkiye ile Ermenistan arasında kritik görüşme! Dışişleri'nden flaş açıklama Son dakika haberi... Türkiye ve Ermenistan özel temsilcileri arasında Moskova'da gerçekleştirilen görüşme 1,5 saat sürdü. Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Tam normalleşmede ön şartsız mutabakat sağlandı" ifadeleri kullanıldı.
14.01.2022 Gündem
Türkiye ile Ermenistan arasında yeni başlangıç! Moskova'da kritik görüşme...
Türkiye ile Ermenistan arasında yeni başlangıç! Moskova'da kritik görüşme... 2009’da başarısızlıkla sonuçlanan ilk girişimin ardından Türkiye-Ermenistan ilişkilerinin düzeltilmesi için bugün yeni bir süreç başlıyor. Türkiye’nin Özel Temsilci atadığı Büyükelçi Serdar Kılıç ve Ermenistan Parlamentosu Başkan Yardımcısı Ruben Rubinyan ilk yüz yüze görüşme için Moskova’da buluşuyor.
14.01.2022 Dünya
Türkiye resmen açıkladı! Ermenistan ile masaya oturuluyor, tarih belli oldu
Türkiye resmen açıkladı! Ermenistan ile masaya oturuluyor, tarih belli oldu Dışişleri Bakanlığı, Türkiye ve Ermenistan'ın özel temsilcilerinin ilk görüşmesinin 14 Ocak'ta Moskova'da yapılacağını açıkladı.
5.01.2022 Gündem
AK Parti MYK sonrası Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Tipik bir fitne siyaseti
AK Parti MYK sonrası Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Tipik bir fitne siyaseti AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'telefonlarımız dinleniyor' iddiasına "İlk olarak benim hatırladığım kadarıyla 2018'de benzer cümleler söyledi. 2018'den beri ne ortaya belge koyuyor, ne de savcılığa gidip suç duyurusunda bulunuyor. 'Beni dinliyorlar, MYK'yı dinliyorlar' dediğinizde bu tipik bir fitne siyaseti olur" dedi.
29.12.2021 Siyaset
Ermenistan'dan flaş Türkiye hamlesi! Resmen duyurdular
Ermenistan'dan flaş Türkiye hamlesi! Resmen duyurdular Ermenistan Parlamentosu Başkan Yardımcısı Ruben Rubinyan, Türkiye ile ilişkilerin normalleşmesi kapsamında özel temsilci atandı.
18.12.2021 Dünya
Türkiye'den Ermenistan kararı! Özel temsilcinin adı belli oldu
Türkiye'den Ermenistan kararı! Özel temsilcinin adı belli oldu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Birleşik Arap Emirlikleri ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımızın da tensipleriyle eski Washington Büyükelçimiz Serdar Kılıç’ı Özel Temsilci (Ermenistan Özel Temsilcisi) olarak, resmi olarak görevlendireceğiz" dedi.
15.12.2021 Gündem
Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Kılıç, görevine bugün veda ediyor
Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Kılıç, görevine bugün veda ediyor Görev süresi dolan Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, Büyükelçilik personeli ile vedalaşırken Türk toplumu ve Amerikalı Müslümanlar için de birer veda mesajı yayımladı.
2.03.2021 Dünya
3 büyükelçi merkeze çekildi, 4 ülkeye yeni büyükelçi atandı
3 büyükelçi merkeze çekildi, 4 ülkeye yeni büyükelçi atandı Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, Belgrad Büyükelçisi Tanju Bilgiç ve Dublin Büyükelçisi Levent Murat Burhan merkeze alındı.
24.02.2021 Gündem
Türkiye'nin Washington Büyükelçisi'nden Biden'a tebrik mesajı
Türkiye'nin Washington Büyükelçisi'nden Biden'a tebrik mesajı Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, bugün ABD'nin 46'ncı başkanı olarak yemin eden Joe Biden'ı tebrik etti.
20.01.2021 Dünya
FETÖ'cü Enes Kanter ile fotoğraf çektiren İsrail'in BM temsilcisine tepki yağdı
FETÖ'cü Enes Kanter ile fotoğraf çektiren İsrail'in BM temsilcisine tepki yağdı Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, İsrail’in Birleşmiş Milletler elçisi Gilad Erdan’ın Fettulahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu firari Enes Kanter’le biraraya gelip çekilmiş fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlamasına sert tepki gösterdi. Büyükelçi Kılıç “İsrail halkı, (FETÖ elebaşı Gülen'in) sözcüsüne gösterdiğiniz sıcak karşılama ve desteği göz önünde bulundurarak, efendisinin (Gülen) Yahudiler hakkındaki hastalıklı görüşlerini de paylaştığınız sonucuna varmalı mı? 'Antisemitizme karşı' ilişki kurmayı alenen taahhüt ettiğiniz işbirliğinin temeli bu mu olacak? Yazıklar olsun” dedi.
23.11.2020 Gündem
ABD’de kaos devam ediyor
ABD’de kaos devam ediyor Amerika Birleşik Devletleri’nin birçok kentinde kaos bitmek bilmiyor. Siyahi Amerikalı George Floyd’un öldürülmesi sonrası başlayan protestolar, bazı şehirlerde halen devam ediyor. Ancak biraz iş çığırından çıkmış durumda.
27.07.2020 Dünya
Skandal paylaşıma Türkiye'den sert tepki! Yunanistan'a söyleyebiliyor mu?
Skandal paylaşıma Türkiye'den sert tepki! Yunanistan'a söyleyebiliyor mu? Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in Ayasofya paylaşımına yanıt verdi. Pence, "Başpiskopos Elpidophoros'a da söylediğim gibi, ABD Ayasofya'nın tüm inançlar için ilham ve tefekkür kaynağı olarak ulaşılabilir kalması çağrısında Yunan Ortodoks Kilisesinin yanında durmaktadır." ifadelerini kullanmıştı.
24.07.2020 Dünya
Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği'nde "15 Temmuz" töreni
Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği'nde "15 Temmuz" töreni 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği'nde, yabancı ülke temsilcilerinin de yer aldığı tören düzenlendi.
15.07.2020 Gündem
Türkiye'den Pençe-Kaplan Operasyonu'nu kınayan ABD'ye sert tepki
Türkiye'den Pençe-Kaplan Operasyonu'nu kınayan ABD'ye sert tepki Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, ABD Uluslararası Dini Özgürlükler Komisyonunun (USCIRF) Pençe-Kaplan Operasyonunu eleştirmesine sert tepki gösterdi.
20.06.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Serdar Kılıç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serdar kılıç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.