Myk

Myk

Son dakika myk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan myk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını myk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Myk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan myk gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.698 myk haberi bulunmuştur. Tüm myk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiklerin bayramını kutladı: Terörle mücadele devam edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiklerin bayramını kutladı: Terörle mücadele devam edecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti Bursa İl Başkanlığı bayramlaşma programına canlı bağlantıyla katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Tedbirlerimiz, Gazze'ye kesintisiz yardım ulaşıncaya dek sürecek.' dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonla Mehmetçik’in Ramazan Bayramını kutlarken ise, ‘Bizler gerek Mehmetçiklerimiz, gerek Komuta Kademesi hepsiyle teröristleri inşallah bundan sonra da bugüne kadar olduğu gibi yok edeceklerine inanıyoruz.’ ifadelerini kullandı.
10.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısına başkanlık etti. Kurmaylarıyla bir araya gelen Erdoğan’ın gündeminde geçtiğimiz pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri vardı. Edinilen bilgilere göre, MYK’da bir konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonucu oluşan tabloya değinerek, AK Parti olarak oy oranlarının yüzde 44,3’ten yüzde 35,5’e, Cumhur İttifakı olarak ise yüzde 51,6’dan yüzde 40,5’e gerilediğine dikkati çekti. Partinin ciddi bir oy kaybı yaşadığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bunun temel sebebinin ise 10 ay önce AK Parti’ye oy veren seçmenlerin bu sefer sandığa gitmemesi olduğuna işaret etti.
2.04.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Milletimizin mesajı bizim için yol haritasıdır
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Milletimizin mesajı bizim için yol haritasıdır AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, partisinin MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Çelik, "31 Mart seçimleri de önümüzde izleyeceğimiz siyaset açısından dönüm noktası. Milletimiz uyarılarda bulunmuştur, eleştirileri vardır. Bu mesajı bütün boyutları ile ele almak değerlendirmek boynumuzun borcudur." dedi.
2.04.2024 Gündem
AK Parti MYK, Erdoğan başkanlığında  toplandı
AK Parti MYK, Erdoğan başkanlığında toplandı AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde toplandı.
2.04.2024 Gündem
Ömer Çelik: ABD'nin Gazze vetosu utanç verici
Ömer Çelik: ABD'nin Gazze vetosu utanç verici AK Parti MYK toplantısıyla ilgili Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı. Sözcü Çelik yaptığı açıklamada, "Sınırlarımızın etrafında 'teröristan' adacıklarını kurmak isteyenlere şimdiye kadar müsaade etmedik ve bunda sonra da etmeyeceğiz." dedi. ABD'nin Gazze için veto kararına tepki gösteren Çelik, "Uluslararası kurullar bunu durduramıyorsa hiçbir işe yaramıyorlar demektir. Bu kurumlara ihtiyaç yok demektir." ifadelerini kullandı.
26.02.2024 Gündem
'Ekrem İmamoğlu Ankara'ya liste yolladı' iddiası! '39 ilçenin tamamını belirlemek istiyor'
'Ekrem İmamoğlu Ankara'ya liste yolladı' iddiası! '39 ilçenin tamamını belirlemek istiyor' Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki aday belirleme süreci tartışmaları da beraberinde getirdi. Parti içinde belediye başkan adaylarının ön seçimsiz belirlenmesi tepkilere neden oldu. Eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, bir televizyon programında çarpıcı iddialarda bulundu. İstanbul'daki 39 ilçe belediye başkan adayının İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından belirlendiğini söyleyen Yarkadaş, "İmamoğlu, Ankara'ya liste gönderdi" dedi.
5.01.2024 Gündem
CHP’de affedilen isimler || CHP affedilen 13 kişi kim?
CHP’de affedilen isimler || CHP affedilen 13 kişi kim? CHP Parti Meclisi, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan dahil olmak üzere 13 üyenin 'bağışlanma' talebini onayladı. Affedilen 13 ismin CHP'ye geri döneceği belirtildi. Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Tüzük Kurultayı'nın planlanan takvim dahilinde, 6-7-8-9 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleşeceğini duyurdu. Peki, CHP affedilen 13 kişi kim? İşte CHP’de affedilen isimler…
28.11.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Gazze tepkisi: Batı Netanyahu karşısında köle gibi!
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Gazze tepkisi: Batı Netanyahu karşısında köle gibi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çelik, 'İkinci dünya savaşındaki gibi Nazilerin yaptığının benzeri Netanyahu tarafından Gazellilere karşı gerçekleştiriliyor." dedi.
27.11.2023 Gündem
CHP'nin 8. Genel Başkanı Özgür Özel oldu
CHP'nin 8. Genel Başkanı Özgür Özel oldu CHP'nin 38. Olağan Kurultayı "İkinci Yüzyılda Demokrasi ve Birlik Kurultayı" sloganı ile Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Kurultayda genel başkanlık seçimi için yeterli imzayı toplayan Kemal Kılıçdaroğlu ile Özgür Özel aday oldu. Kurultayda "Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım" açıklamasını yapan Kemal Kılıçdaroğlu'na, Özgür Özel "CHP'de hançer yok hançerleyecek de kimse yok" yanıtını verdi. Genel başkanlık seçimi ikinci turda tamamlandı. İlk turda Özel 682, Kılıçdaroğlu 664 oy aldı. İkinci turun sonunda ise Özgür Özel 812, Kılıçdaroğlu 536 oy aldı. Böylece Özgür Özel CHP'nin yeni genel başkanı seçildi. Oy sayımının ardından kurultay salonunda bir açıklama yapan Özgür Özel, "Hayatımın en büyük gururunu ve onurunu yaşıyorum. Örgüte verdiğim bütün sözleri tutacağım" ifadelerini kullandı. İşte CHP kurultayında dakika dakika yaşananlar...
5.11.2023 Gündem
Ömer Çelik'ten Filistin açıklaması: Kara harekatı korkunç sonuçlar doğurur
Ömer Çelik'ten Filistin açıklaması: Kara harekatı korkunç sonuçlar doğurur AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. İsrail-Filistin arasındaki gelişmelere değinen Çelik, "Derhal ateşkes ilan edilmesi gerekir. Garantörlük altına alınması gerekir. Sivil rehinlerin serbest bırakılması gerekir. Devlet aklının çalıştırmanın diplomasinin zamanıdır." ifadelerini kullandı. Çelik, İsrail'in Gazze'ye düzenlemeyi planladığı olası kara harekâtına ilişkin ise, " Dünya günlerdir kara harekatının korkunç sonuçlar doğuracağından bahsediyor. Kara harekâtı korkunç sonuç doğurur. Günlerdir insanların üzerine bomba yağdırılıyor. Kara harekâtından bahsederken hava harekatlarının ortaya çıkardığı faciaların normalleşmemesi lazım." diye konuştu.
24.10.2023 Gündem
AK Parti MYK toplantısı başladı
AK Parti MYK toplantısı başladı AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
12.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerimize ödeme Kasım ayı ortasında ödeme yapılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerimize ödeme Kasım ayı ortasında ödeme yapılacak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan emeklilere ödenecek 5 bin liralık ikramiye ile ilgili, "Emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıları giderebilmek için 5 bin lira ikramiye yapmayı kararlaştırdık. Kasım ayı ortasında ödeme yapılacak. Hem çalışanlarımızın hem emeklilerimizin maaşlarında yeni düzenlemeleri yılbaşında yapacağız. Emeklilerimizle ilgili kararın hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
11.10.2023 Gündem
Ömer Çelik, AK Parti'nin yeni MYK'sını açıkladı
Ömer Çelik, AK Parti'nin yeni MYK'sını açıkladı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısının ardından, yeni Merkez Yürütme Kurulu'nu (MYK) açıkladı.
7.10.2023 Gündem
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başlarken partiyi yerel seçimlere götürecek olan A takım kadrosu da belirlenecek. Öte yandan kongrede Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesi de belli oldu. Listede dikkat çeken isimler yer aldı.
7.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni A Takımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni A Takımı Bu hafta mesaisini AK Parti’nin kongre hazırlıklarına ayıran Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yeni A takımına son şeklini verdi. Erdoğan’ın kendisine sunulan taslak MKYK listesini 75 kişiye düşürdüğü ve yarına kadar son şeklini vereceği öğrenildi.
5.10.2023 Gündem
AK Parti'de olağanüstü kongre tarihi resmen belli oldu! 7 Ekim'de yapılacak
AK Parti'de olağanüstü kongre tarihi resmen belli oldu! 7 Ekim'de yapılacak AK Parti MKYK'da 7 Ekim'de kongre yapılması yönünde karar alındı. Olağanüstü kongre süreci resmen başladı.
28.08.2023 Gündem
AK Parti, seçimden önce kan tazeliyor! 21 il başkanı değişti
AK Parti, seçimden önce kan tazeliyor! 21 il başkanı değişti AK Parti’nin önceki gün toplanan MYK’sında olağanüstü kongrenin 7 Ekim’de yapılması kesinleşti. Böylece Mart 2024’teki yerel seçimlere yeni yönetim kadrosuyla gidilecek. 2024’ün sonbaharında büyük olağan kongre yapılacak.
12.08.2023 Gündem
CHP'de 3 ilçe başkanının bileti kesildi
CHP'de 3 ilçe başkanının bileti kesildi CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında toplandı. Yaklaşık 4 saat süren MYK toplantısında 3 ilçe başkanları görevden alındı. Önceden görevden alınan örgütlerin itirazlarının da parti meclisi gündemine geleceği belirtiliyor. Hatta o parti meclisinde kurultay takviminin netleşeceği vurgulanıyor.
2.08.2023 Gündem
CHP'de kriz büyüyor! Kılıçdaroğlu 'bırakma' şartını açıkladı
CHP'de kriz büyüyor! Kılıçdaroğlu 'bırakma' şartını açıkladı CHP'de iç savaş devam ediyor. PM’de “değişimciler” güç gösterisi yaptı. 11,5 saatlik toplantıda sert tartışmalar yaşandı tansiyon hiç düşmedi. Kulislerde “el enseler çekildi asıl savaş ve pazarlık şimdi başlıyor” yorumları yapılıyor. Öte yandan Kılıçdaroğlu, belediye başkanları toplantısında genel başkanlığı bırakma şartını da açıkladı.
25.07.2023 Gündem
CHP'de ortalık karıştı! Kılıçdaroğlu'na çok sert "troll akıl" tepkisi
CHP'de ortalık karıştı! Kılıçdaroğlu'na çok sert "troll akıl" tepkisi CHP'de tartışmalar sürüyor. CHP'de en kritik Parti Meclisi toplantısı sert tartışmalara, sert eleştirilere sahne oldu. Saatler süren toplantının perde arkasında yaşananlar, içeride söylenenler sızmaya devam ediyor. Peki o tartışılan Zoom toplantısı ile ilgili Kılıçdaroğlu mu eleştirildi, yoksa Kılıçdaroğlu mu eleştirdi? İşte detaylar...
24.07.2023 Gündem
İmamoğlu'nun zoom toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki geldi
İmamoğlu'nun zoom toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki geldi İmamoğlu’nun zoom üzerinden CHP’nin önemli isimleriyle yaptığı toplantı kaydının kamuoyuna yansıması sonrası Kılıçdaroğlu MYK’yı topladı. Toplantının kim tarafından kayda alınıp sızdırıldığı gizemini korurken CHP Sözcüsü Öztrak, olayı etik dışı olarak niteledi. MYK’da bazı üyeler ise gizli toplantı katılımcılarının istifasını istedi...
20.07.2023 Gündem
CHP'de yeni muhalif hareketten ilk bildiri
CHP'de yeni muhalif hareketten ilk bildiri Seçim sonrası suların durulmadığı adres CHP'de yeni bir muhalif hareket var. İsmi CHP İlke ve Demokrasi Hareketi. Bir dijital ağ ortamında imzaya açılan ilk bildirisini yayınlayan hareket ne istiyor? O harekette kimler var? İşte detaylar...
26.06.2023 Gündem
CHP'de 'değişim' tartışması! Kılıçdaroğlu: Gerekirse 16'lı masa kuracağım
CHP'de 'değişim' tartışması! Kılıçdaroğlu: Gerekirse 16'lı masa kuracağım Seçim sonrası CHP'de başlayan 'değişim' tartışmaları sürerken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan çok konuşulacak bir açıklama geldi.
20.06.2023 Gündem
İYİ Parti'de 'hesaplaşma' planı! Kongrede Akşener'in karşısına aday çıkacak mı?
İYİ Parti'de 'hesaplaşma' planı! Kongrede Akşener'in karşısına aday çıkacak mı? İYİ Parti seçimler sonrası kurultaya giderken parti içerisindeki hava nasıl? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova son bilgileri aktardı.
19.06.2023 Gündem
MHP'de MYK ve MDK toplantısı
MHP'de MYK ve MDK toplantısı MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK), Genel Başkan Devlet Bahçeli başkanlığında toplandı.
19.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Myk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki myk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.