Şenay Aybüke Yalçın

Şenay Aybüke Yalçın

Son dakika Şenay Aybüke Yalçın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şenay Aybüke Yalçın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şenay Aybüke Yalçın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şenay Aybüke Yalçın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şenay aybüke yalçın gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 şenay aybüke yalçın haberi bulunmuştur. Tüm şenay aybüke yalçın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ‘vefa’ töreni düzenlendi. Öğretmenlere özverili çalışmaları için çeşitli hediyelerin takdim edildiği törende 2017 yılında Batman’da şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın ile yine aynı yıl Tunceli’de şehit edilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz unutulmadı. Aybüke Öğretmenin şehit edilmeden önce söylediği ve hafızalara kazınan ‘Magusa Limanı’ isimli türkünün yeniden icra edilmesi, duygusal anlar yaşattı.
24.11.2023 Haber
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ‘vefa’ töreni düzenlendi. Öğretmenlere özverili çalışmaları için çeşitli hediyelerin takdim edildiği törende 2017 yılında Batman’da şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın ile yine aynı yıl Tunceli’de şehit edilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz unutulmadı. Aybüke Öğretmenin şehit edilmeden önce söylediği ve hafızalara kazınan ‘Magusa Limanı’ isimli türkünün yeniden icra edilmesi, duygusal anlar yaşattı. Öğretmenlere hediyeleri Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Demirören tarafından takdim edildi.
24.11.2023 Gündem
Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın, mezarı başında anıldı
Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın, mezarı başında anıldı  Batman'ın Kozluk ilçesinde, 2017 yılında PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın (22), Öğretmenler Günü'nde mezarı başında anıldı.
24.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit Aybüke öğretmen paylaşımı: PKK ile mücadelemize devam edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit Aybüke öğretmen paylaşımı: PKK ile mücadelemize devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batman'ın Kozluk ilçesinde 6 yıl önce terör örgütünün saldırısında şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ı andı.
9.06.2023 Gündem
Bakan Tekin'den 'Aybüke öğretmen' paylaşımı
Bakan Tekin'den 'Aybüke öğretmen' paylaşımı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Şenay Aybüke Yalçın'ı, ölüm yıl dönümünde Twitter hesabından video paylaşarak andı.
9.06.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Yerlikaya şehit öğretmen Aybüke Yalçın’ı andı
İçişleri Bakanı Yerlikaya şehit öğretmen Aybüke Yalçın’ı andı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 Haziran 2017’de teröristlerin saldırısı sonucu Batman’da şehit olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ı vefatının 6’ncı yılında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla andı.
9.06.2023 Gündem
Petrol kuyusuna ismi verilen Aybüke öğretmenin babası: PKK'ya verilen en güzel cevap
Petrol kuyusuna ismi verilen Aybüke öğretmenin babası: PKK'ya verilen en güzel cevap Şırnak'ta Gabar Dağı’nda bulunan petrol kuyusuna ismi verilen öğretmen şehit Aybüke Yalçın'ı babası Sadık Yalçın, "Terör örgütü PKK tarafından o bölgenin sanki bir kurtarılmış bölge gibi kamuoyuna lanse edilmesi karşısında verilen en güzel cevap budur" dedi.
4.05.2023 Gündem
Aybüke Yalçın kimdir, ne öğretmeniydi? Şehit öğretmen Aybüke Yalçın neden öldü, kim öldürdü, nasıl ve ne zaman şehit oldu? Ölümünün 5. Yılı!
Aybüke Yalçın kimdir, ne öğretmeniydi? Şehit öğretmen Aybüke Yalçın neden öldü, kim öldürdü, nasıl ve ne zaman şehit oldu? Ölümünün 5. Yılı! Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın 5. ölüm yıl dönümünde de unutulmadı. Terör örgütü PKK’nın düzenlediği saldırıda hayatını kaybeden Şenay Aybüke Yalçın’ın hayatı ve ölümü bugün bir kez daha gündem oldu. Peki, Aybüke Yalçın kimdir, ne öğretmeniydi? Şehit öğretmen Aybüke Yalçın neden öldü, kim öldürdü, nasıl ve ne zaman şehit oldu?
9.06.2022 Gündem
Aybüke öğretmen kimdir? Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın nasıl öldü?
Aybüke öğretmen kimdir? Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın nasıl öldü? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 bin öğretmen atamasında Aybüke öğretmeni andı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim Aybüke'lerimiz oldu. Onlar şehadete yürüdüler. Necmettin öğretmenlerimiz oldu. Onlar şehadete yürüdüler. Bu mesleğin bu yanı da var. Herkese nasip olmaz. İnanıyorum ki Aybüke öğretmen, Necmettin öğretmen bu şerefle ebedi alemde cennetle müjdelenen kişiler arasında yerlerini aldılar. Kalbi kıpır kıpır çarpan o güzel yüzlü çocuklar artık sizlere emanet." dedi. Peki, Aybüke öğretmen kimdir? Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın nasıl öldü? Aybüke öğretmene ne oldu? İşte Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın hakkında merak edilenler...
31.01.2022 Gündem
Öğretmenlere müjde, yeni dönem başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu...
Öğretmenlere müjde, yeni dönem başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Öğretmenlerimizin haklarını güvence altına alacak bir 'Öğretmenlik Meslek Kanunu' çıkarmak için hazırlıklarımızı tamamladık. Meclis sürecinin ardından yürürlüğe girecek bu kanunla mevcut hakları korunan öğretmenlerimize ilave mali ve sosyal haklar da sağlıyoruz. Artık yürüttükleri görev bir kariyer mesleği olarak tamamlanacak, öğretmenlerimize 3600 ek gösterge başta olmak üzere sağlayacağımız yeni hakların şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
23.11.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yüreğinde memleket sevdası olan, bu topraklara dair hayalleri ve hedefi bulunan, Türkiye merkezli düşünen herkesin, hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun başımızın üstünde yeri vardır." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadeleyle ilgili, Terörle mücadele sadece içeride değil. Suriye olsun Irak'ta olsun buralarda da devam ediyoruz ve taviz vermeden yolumuza devam ediyoruz.' dedi. Erdoğan, 'İstismar siyasetine prim vermedik ama onlar verdi' diyerek HDP'ye tepki gösterdi. Erdoğan, ''Korkma' diye başlayan İstiklal Marşımız 84 milyonun ortak hissiyatının sembolüdür. Peki HDP için öyle mi? Parlamentoda İstiklal Marşı okunurken onlar İstiklal Marşı'nı okumuyorlar.' dedi.
7.11.2021 Siyaset
'Aybüke Öğretmen'in adı Batman'daki kütüphanede yaşatılacak
'Aybüke Öğretmen'in adı Batman'daki kütüphanede yaşatılacak Batman'da Kültür ve Turizm Bakanlığınca kurulan modern halk kütüphanesinde, Kozluk ilçesinde 9 Haziran 2017'de PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adı yaşatılacak.
24.11.2020 Gündem
Aybüke Yalçın kimdir? Aybüke Yalçın nasıl öldü, kim öldürdü? Öğretmenler Günü’nde unutulmadı!
Aybüke Yalçın kimdir? Aybüke Yalçın nasıl öldü, kim öldürdü? Öğretmenler Günü’nde unutulmadı! Aybüke Yalçın kimdir? Aybüke Yalçın nasıl öldü? Öğretmen olarak görev yaptığı sırada Batman'da 22 yaşındayken teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Aybüke öğretmen, Öğretmenler gününde unutulmadı.
24.11.2020 Gündem
Kadına şiddetle ilgili Bakan Soylu'dan flaş açıklama
Kadına şiddetle ilgili Bakan Soylu'dan flaş açıklama İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "(Kadına şiddet) Türkiye, AK Parti hükümetleriyle birlikte bu meselede samimi bir gayret ortaya koymuştur. Bunun en önemli ve kilit adımı da 2012 yılında kabul edilen 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun'dur. Türkiye'de daha önce örneği olmayan önemli bir adımdır, bana göre de aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadelede milattır." dedi.
24.11.2020 Siyaset
Devlet Bahçeli'den sert tepki: Biz harcarsak hainleri harcarız!
Devlet Bahçeli'den sert tepki: Biz harcarsak hainleri harcarız! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. "Belediye işlerinden başka her şeye dil uzatan bu kendini bilmezin maksadı nedir. Yoksa CHP zihniyeti virüsün bulaşma hızından memnun mudur? Yalan bilgilerin paylaşıldığını ima etmek virüs kadar tehlikelidir." diyerek Ekrem İmamoğlu'na tepki gösteren Bahçeli, " MHP ve AK Parti iki kahraman millet eseridir. Biz harcarsak hainleri harcarız. Cumhur İttifakı al-ver süreci ile kurulmamıştır." dedi.
24.11.2020 Siyaset
Duygulandıran video! Cumhurbaşkanı Erdoğan gözyaşlarını tutamadı
Duygulandıran video! Cumhurbaşkanı Erdoğan gözyaşlarını tutamadı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel "Türkiye’nin Kahraman Kadınları" videosu yayınladı. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen "Türkiye'nin Kahraman Kadınları" programında yayınlanan video, salonda bulunan konuklara duygusal anlar yaşattı.
8.03.2020 Gündem
AK Parti Meclis'e sundu! Eğitimde önemli düzenleme
AK Parti Meclis'e sundu! Eğitimde önemli düzenleme AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, eğitim ile ilgili Meclis Başkanlığı’na sundukları yasa teklifine ilişkin, "İlkokula başlama yaşı 66 aydan 69 aya çıkıyor. Sözleşmeli öğretmenler görev aldıkları zaman 4 sene sözleşmeli, artı 2 sene de 4 yılın sonunda kadroya geçtikleri zaman aynı yerde görev yapmak durumundalar. Bu süreyi '3+1' olarak revize edilmesini teklif ediyoruz" dedi.
17.06.2019 Siyaset
Son dakika... Aybüke öğretmeni şehit edenlerin cezası belli oldu!
Son dakika... Aybüke öğretmeni şehit edenlerin cezası belli oldu! Batman'da müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın şehit edildiği terör saldırısıyla ilgili yargılanan 5 sanık, 18'er yıl hapis cezasına çarptırıldı.
16.01.2019 Gündem
Aybüke ve Necmettin öğretmenlerimizi gözyaşlarıyla andık!
Aybüke ve Necmettin öğretmenlerimizi gözyaşlarıyla andık! Batman Kozluk'ta teröristlerce düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan öğretmenimiz Şenay Aybüke Yalçın ile Tunceli Pülümür'de teröristler tarafından aracı yakılıp şehit edilen öğretmenimiz Necmettin Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yapılan anma törenlerinde unutulmadı.
24.11.2018 Gündem
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan atanamayan öğretmenlerle ilgili dikkat çeken açıklama!
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan atanamayan öğretmenlerle ilgili dikkat çeken açıklama! Öğretmenler günü öncesi atanamayan öğretmenlere ilişkin konuşan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk, "Ekonominin gidişatına göre bu yıl kaç kadro ilan edebiliriz, bunun hesabını Hazine ve Maliye Bakanlığı yapıyor" şeklinde konuştu. "Türkiye'nin eğitim sistemi bu kadar küçümsenmemeli" diyen Selçuk, "Türkiye'de eğitimde çok güzel şeyler yapıldı. Türkiye aslına sanıldığından daha fazla imkanlara sahip bir ülke" ifadesini kullandı. Bakan Selçuk, Bir Milyon Öğretmen Bir Milyon Fikir Projesi kapsamında öğretmenlerden bakanlığa 31 bin proje geldiğini de duyurdu.
23.11.2018 Gündem
"Yeni Eğitim Öğretim Yılına şehitlerin adı verilsin"
"Yeni Eğitim Öğretim Yılına şehitlerin adı verilsin" Gümüşhane Kent Konseyi Yürütme Kurulu, geçtiğimiz yıl şehit edilen öğretmenlerden Şenay Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz'ın isimlerinin 2018-2019 Eğitim Öğretim yılına verilmesi tekliflerini Milli Eğitim Bakanlığı'na ilettiler.
19.07.2018 Eğitim
Terör örgütü PKK sivilleri hedef almayı sürdürüyor
Terör örgütü PKK sivilleri hedef almayı sürdürüyor Türkiye'de yaşamı, huzuru ve istikrarı hedef alan terör örgütü PKK, güvenlik güçleri karşısında varlık gösteremeyince sivilleri hedef almayı sürdürüyor.
28.06.2018 Gündem
Karneleriyle şehit öğretmene koştular
Karneleriyle şehit öğretmene koştular Batman’ın Kozluk ilçesinde PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın öğrencileri karnelerini Aybüke öğretmenin mezarına bıraktı.
8.06.2018 Gündem
PKK'nın sözde sorumlularına büyük darbe
PKK'nın sözde sorumlularına büyük darbe Güvenlik güçleri, son 20 ayda terör örgütü YPG/PKK'ya yönelik yurt içi ve dışında düzenlediği operasyonlarda, 150 teröristi etkisiz hale getirdi.
6.05.2018 Gündem
PKK/PYD'ye ağır darbe! 3 ayda 3 bin 623 terörist öldürüldü
PKK/PYD'ye ağır darbe! 3 ayda 3 bin 623 terörist öldürüldü Türkiye'nin barış ve huzurunu bozmaya yönelik saldırılar düzenleyen, sivilleri, çocukları dahi hedef almaktan çekinmeyen terör örgütü PYD/PKK'ya yönelik yılın ilk 3 ayında yurt içi ve dışında gerçekleştirilen operasyonlarda 3 bin 623 terörist etkisiz hale getirildi.
13.04.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şenay Aybüke Yalçın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şenay aybüke yalçın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.