Aybüke Öğretmen

Aybüke Öğretmen

Son dakika Aybüke öğretmen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aybüke öğretmen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aybüke öğretmen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aybüke Öğretmen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aybüke öğretmen gelişmeleri de dahil olmak üzere 79 aybüke öğretmen haberi bulunmuştur. Tüm aybüke öğretmen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ‘vefa’ töreni düzenlendi. Öğretmenlere özverili çalışmaları için çeşitli hediyelerin takdim edildiği törende 2017 yılında Batman’da şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın ile yine aynı yıl Tunceli’de şehit edilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz unutulmadı. Aybüke Öğretmenin şehit edilmeden önce söylediği ve hafızalara kazınan ‘Magusa Limanı’ isimli türkünün yeniden icra edilmesi, duygusal anlar yaşattı. Öğretmenlere hediyeleri Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Demirören tarafından takdim edildi.
24.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit Aybüke öğretmen paylaşımı: PKK ile mücadelemize devam edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit Aybüke öğretmen paylaşımı: PKK ile mücadelemize devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batman'ın Kozluk ilçesinde 6 yıl önce terör örgütünün saldırısında şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ı andı.
9.06.2023 Gündem
Bakan Tekin'den 'Aybüke öğretmen' paylaşımı
Bakan Tekin'den 'Aybüke öğretmen' paylaşımı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Şenay Aybüke Yalçın'ı, ölüm yıl dönümünde Twitter hesabından video paylaşarak andı.
9.06.2023 Gündem
Petrol keşfinin fiyatlara katkısı olacak mı? Bakan Dönmez'den açıklama
Petrol keşfinin fiyatlara katkısı olacak mı? Bakan Dönmez'den açıklama Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, CNN Türk canlı yayınında 'Gabar petrolünün fiyatlara katkısı olur mu?' sorusuna cevap verdi.
12.05.2023 Ekonomi
Petrol kuyusuna ismi verilen Aybüke öğretmenin babası: PKK'ya verilen en güzel cevap
Petrol kuyusuna ismi verilen Aybüke öğretmenin babası: PKK'ya verilen en güzel cevap Şırnak'ta Gabar Dağı’nda bulunan petrol kuyusuna ismi verilen öğretmen şehit Aybüke Yalçın'ı babası Sadık Yalçın, "Terör örgütü PKK tarafından o bölgenin sanki bir kurtarılmış bölge gibi kamuoyuna lanse edilmesi karşısında verilen en güzel cevap budur" dedi.
4.05.2023 Gündem
Bakan Kurum, Başkent Millet Bahçesi'nde gençlerle bir araya geldi
Bakan Kurum, Başkent Millet Bahçesi'nde gençlerle bir araya geldi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti'li gençlere seslenerek, "Bizim el yordamıyla yaptıklarımızı sizler teknolojiyle, yapay zeka ile yapacaksınız. Dedelerinizin okla, yayla yaptıklarını sizler İHA'larla, SİHA'larla yapacaksınız" dedi.
23.04.2022 Siyaset
Aybüke öğretmen kimdir? Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın nasıl öldü?
Aybüke öğretmen kimdir? Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın nasıl öldü? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 bin öğretmen atamasında Aybüke öğretmeni andı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim Aybüke'lerimiz oldu. Onlar şehadete yürüdüler. Necmettin öğretmenlerimiz oldu. Onlar şehadete yürüdüler. Bu mesleğin bu yanı da var. Herkese nasip olmaz. İnanıyorum ki Aybüke öğretmen, Necmettin öğretmen bu şerefle ebedi alemde cennetle müjdelenen kişiler arasında yerlerini aldılar. Kalbi kıpır kıpır çarpan o güzel yüzlü çocuklar artık sizlere emanet." dedi. Peki, Aybüke öğretmen kimdir? Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın nasıl öldü? Aybüke öğretmene ne oldu? İşte Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın hakkında merak edilenler...
31.01.2022 Gündem
'Aybüke Öğretmen'in adı Batman'daki kütüphanede yaşatılacak
'Aybüke Öğretmen'in adı Batman'daki kütüphanede yaşatılacak Batman'da Kültür ve Turizm Bakanlığınca kurulan modern halk kütüphanesinde, Kozluk ilçesinde 9 Haziran 2017'de PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adı yaşatılacak.
24.11.2020 Gündem
Aybüke Yalçın kimdir? Aybüke Yalçın nasıl öldü, kim öldürdü? Öğretmenler Günü’nde unutulmadı!
Aybüke Yalçın kimdir? Aybüke Yalçın nasıl öldü, kim öldürdü? Öğretmenler Günü’nde unutulmadı! Aybüke Yalçın kimdir? Aybüke Yalçın nasıl öldü? Öğretmen olarak görev yaptığı sırada Batman'da 22 yaşındayken teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Aybüke öğretmen, Öğretmenler gününde unutulmadı.
24.11.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayasofya'yı cami olarak ziyarete açabiliriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayasofya'yı cami olarak ziyarete açabiliriz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Seçimden sonra Ayasofya'ya girişin ücretsiz olabileceğini belirten Erdoğan, "Ayasofya'yı müze olarak değil, cami olarak ziyarete açabiliriz." ifadelerini kullandı.
25.03.2019 Siyaset
Aybüke Öğretmen'i şehit etmişti o hain böyle öldürüldü
Aybüke Öğretmen'i şehit etmişti o hain böyle öldürüldü Batman'daki operasyonda öldürülen 3 teröristten İran uyruklu "Agit" kod adlı teröristin birçok saldırının faili olduğu belirlendi. Teröristin, Kozluk ilçesinde öğretmen Şenay Aybüke Yalçın ve Çukurca Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Üstçavuş Yakup Akdağ ile 4 asker ve bir sivilin şehit düştüğü saldırılardaki bomba düzeneklerini hazırladığı tespit edildi.
27.03.2018 Gündem
‘Profesör olsan ne yazar doçent olsan ne yazar’
‘Profesör olsan ne yazar doçent olsan ne yazar’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Zeytin Dalı harekâtının durdurulması için bazı akademisyen ve sanatçılar tarafından yayınlanan bildirgeye sert tepki gösterdi
28.01.2018 Gündem
Aybüke öğretmenin okulunda yeni yıl buruk başladı
Aybüke öğretmenin okulunda yeni yıl buruk başladı Batman'ın Kozluk ilçesinde PKK'lı teröristlerce katledilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın öğrencileri ve meslektaşları terörün hayattan kopardığı şehidi hatıralarında yaşatıyor
29.09.2021 Gündem
İyi ki vardın hep varsın!
İyi ki vardın hep varsın! Aybüke öğretmene doğum günü mesajı...
29.09.2021 Gündem
Aybüke öğretmenden sonra bir acı haber daha!
Aybüke öğretmenden sonra bir acı haber daha! Batman'ın Kozluk ilçesinde 9 Haziran'da PKK'lı teröristlerin uygulama noktasında yaptıkları bombalı araçlı saldırıda yaralanan Uzman Çavuş Ali Gülnar tedavi gördüğü Ankara'daki Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi'nde şehit oldu.
29.09.2021 Gündem
Aybüke Yalçın vurulmadan hemen önce...
Aybüke Yalçın vurulmadan hemen önce... Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın şehit düştüğü aracı kullanan İzzet Gündoğdu hain saldırıyı anlattı. Gündoğdu olay anı ile ilgili “Arka tarafta oturuyordu. Kendisi çok sakindi, ‘Sakin olun’ dedi. Herkesi sakinleştirmek isterken vuruldu” dedi.
13.06.2017 Yaşam
‘Beni öldürende yoktur din iman!’
‘Beni öldürende yoktur din iman!’ Batman’da kalleşlerin kurşunlarıyla can veren bir yıllık öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın cenazesi gözyaşları içinde memleketine uğurlandı. Genç öğretmenin söylediği sosyal medyada paylaşılan türkü yürek dağladı
29.09.2021 Gündem
Aybüke öğretmen gözyaşlarıyla uğurlandı
Aybüke öğretmen gözyaşlarıyla uğurlandı Kozluk ilçesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan genç müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın cenazesi, Batman’da düzenlenen töreninin ardından Ankara’ya uğurlandı. Törende, gözyaşları sel oldu.
29.09.2021 Gündem
Aybüke öğretmenin arkadaşıyla yazışması ortaya çıktı
Aybüke öğretmenin arkadaşıyla yazışması ortaya çıktı Batman'ın Kozluk ilçesinde PKK’lı teröristlerce düzenlenen silahlı saldırı soncunda şehit olan 23 yaşındaki müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın bir gün önce arkadaşıyla whatsapp üzerinde yaptığı yazışması ortaya çıktı.
10.06.2017 Yaşam
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in merkez ilçesinde Meşelidere-1 petrol kuyusu açarak petrol arayacak.
15.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı: 4 milyon 689 bin emekli de tek seferlik 5 bin lira ödemeden faydalanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı: 4 milyon 689 bin emekli de tek seferlik 5 bin lira ödemeden faydalanacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "100 Yılı İnşa Edenler, 100 Yılı İnşa Edecekler" başlıklı Öğretmenler Günü Programı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Emeklilerimizin yükünü hafifletmek amacıyla 5 bin lira ilave ödeme kararı almıştık. Düzenlemeden yararlanamayan çiftçi ve esnaf emeklerinin de olduğu 4 milyon 689 bin emeklimizin de tek seferlik 5 bin lira ödeme imkânından faydalanmalarını sağlayacağız" dedi.
24.11.2023 Gündem
Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın, mezarı başında anıldı
Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın, mezarı başında anıldı  Batman'ın Kozluk ilçesinde, 2017 yılında PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın (22), Öğretmenler Günü'nde mezarı başında anıldı.
24.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere müjde: Ek ders ücretlerinde yüzde 25 artış
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere müjde: Ek ders ücretlerinde yüzde 25 artış Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Ücretli öğretmenlerin saatlik ek ders ücretlerinde yüzde 25'lik bir artışa gidilecek. öylece aylık ücretlerinde 2023 yılında yüzde 91 oranında artış yapmış olacağız" dedi.
15.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul sevgimizi birileri gibi sadece lafta bırakmıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul sevgimizi birileri gibi sadece lafta bırakmıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yangında zarar gördüğü için restore edilen Vaniköy Camii'nde cuma namazını kıldı. Erdoğan namaz sonrası açıklamalarda bulundu. "2002'den bu yana yaklaşık 5 bin 500 eserimizi restore ettik" diyen Erdoğan, "Bu şehri tüm ilçeleriyle beraber gönülden seviyoruz. Bu güzel şehrin meftunuyuz, aşığıyız. İstanbul sevgimiz birileri gibi lafta bırakmıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Haydarpaşa Anadolu Lisesi'nde karne dağıtım töreninde konuştu. Erdoğan, "Eğitim ordumuzu daha da güçlendirdik. 2002'de göreve geldiğimizde 500 bin öğretmen varken bizim dönemimizde göreve başlayan öğretmen sayısı 800 bini buldu. İhtiyaç duyulan alanlarda atamaları sürdüreceğiz" dedi.
16.06.2023 Gündem
Rezidanstan düşerek hayatını kaybetmişti! Saliha hemşirenin ölümündeki gizem böyle çözülecek
Rezidanstan düşerek hayatını kaybetmişti! Saliha hemşirenin ölümündeki gizem böyle çözülecek Aksaray'da doktor sevgilisi Halil İbrahim A.'nın (43) oturduğu rezidansın balkonundan düşüp, hayatını kaybeden hemşire Saliha Tuncel'den (25) alınan kan örneği, Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Buradaki testle Saliha Tuncel'in alkol, uyuşturucu ya da ilaç alıp, almadığı belirlenecek. Daha sonra kendi isteğiyle aldığı veya zorla verilen herhangi bir maddenin tesiri altında atladığı veya atıldığının belirlenmesi konusunda uzmanlar değerlendirmede bulunacak ve soruşturmanın seyri bu yönde ilerleyecek.
9.06.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Aybüke Öğretmen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aybüke öğretmen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.