Sena

Sena

Son dakika Sena haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sena ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sena haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sena

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sena gelişmeleri de dahil olmak üzere 743 sena haberi bulunmuştur. Tüm sena haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sinem Dedetaş CHP seçim sonuçları: 2024 Üsküdar seçim sonuçlarına göre kim önde? Sinem Dedetaş yerel seçim sonuçları
Sinem Dedetaş CHP seçim sonuçları: 2024 Üsküdar seçim sonuçlarına göre kim önde? Sinem Dedetaş yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Sinem Dedetaş seçim sonuçları gazetevatan seçim sayfasında. Türkiye yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gitti. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçları ve hangi partinin önde olduğu bilgisi ve tüm gelişmeler canlı olarak buradan takip edilecek. İstanbul'un Üsküdar ilçesinde CHP adayı Sinem Dedetaş'nun aldığı oy oranı da merak edilen detaylardan birisi oldu. Peki Üsküdar'ta kim önde? İşte anlık yerel seçim sonuçları 2024
31.03.2024 Gündem
İstanbul seçim sonuçları! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu?
İstanbul seçim sonuçları! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu? Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. İstanbul'da da sonuçlar merak ediliyor. İstanbul’un oy oranları, hangi partinin ne kadar oy aldığı, ilçe ilçe seçim sonuçları Gazetevatan.com'da....
1.04.2024 Gündem
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak Türkiye yarın yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları gazetevatan.com'da olacak...
30.03.2024 Gündem
Ramazanda hurma tokluk sağlıyor, hafızayı güçlendiriyor
Ramazanda hurma tokluk sağlıyor, hafızayı güçlendiriyor Ramazan ayında sofraların vazgeçilmez meyvesi hurma, vitamin deposu olma özelliği ile talep görüyor. Diyetisyen Merve Sena Nazlı, hurmanın birçok faydasını sıralarken, sadece Ramazan ayında değil normal zamanlarda da hurmanın tüketilmesi tavsiyesinde bulundu.
14.03.2024 Gündem
Bir Yer Var sergisi 2 Mart'a kadar Hara'da...
Bir Yer Var sergisi 2 Mart'a kadar Hara'da... Yaratıcı hayal gücünü besleyici alternatif bir mekan olması amacıyla kurulan Hara’daki Bir Yer Var Sergisi, 2 Mart'a kadar ziyarete açık olacak. Hara, Çarşamba ve Cumartesi günleri 12:00-18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.
15.02.2024 Yaşam
Tuva Cihangir Atasever kimdir? Tuva isminin anlamı ne demek, uzay yolculuğundan Tuva Cihangir Atasever neden ayrıldı?
Tuva Cihangir Atasever kimdir? Tuva isminin anlamı ne demek, uzay yolculuğundan Tuva Cihangir Atasever neden ayrıldı? Türkiye’nin ilk uzay yolcuları Alper Gezeravcı ile beraber yedek olarak Tuva Cihangir Atasever’in uzay yolculuğunda olup olmayacağı merak ediliyor. SpaceX Falcon 9 roketi, Ax-3 mürettebatını SpaceX Dragon uzay aracıyla NASA'nın Florida'daki Kennedy Uzay Merkezi'ndeki Fırlatma Kompleksi 39A'dan ISS'ye bu gece saat 01.11'de fırlatılacak. Axiom Space'in ISS'ye göndereceği "Ax-3" görevi için 4 kişilik mürettebat arasında Gezeravcı'nın yanı sıra 3 kişi daha yer alacak. Yedek olarak seçilen Cihangir Atasever’in ekipteki akıbeti sorgulanıyor. Peki, Tuva Cihangir Atasever uzay yolculuğunda olacak mı, neden ayrıldı? Yedek seçilen Tuva Cihangir Atasever kimdir?
17.01.2024 Gündem
İşini teknoloji ile yükseltenler “Dijitaliz 2023”te buluştu
İşini teknoloji ile yükseltenler “Dijitaliz 2023”te buluştu 12 kategoride ödülün sahiplerini bulduğu Dijitaliz etkinliğinin altıncısı gerçekleştirildi. Bu yıl “Yükseliş” temasıyla düzenlenen etkinlik, dijitalleşme yolculuğunda fark yaratan isimlerin katıldığı oturumlarla renklenirken, Topluluk kuruluşlarının en başarılı dijital projeleri de ödüllendirildi.
6.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Kuruluş Osman Holofira'yı kim oynuyor? Ecem Sena Bayır kimdir, kaç yaşında? Holofira tarihte nasıl biriydi?
Kuruluş Osman Holofira'yı kim oynuyor? Ecem Sena Bayır kimdir, kaç yaşında? Holofira tarihte nasıl biriydi? Her bölümü heyecanlı anlara sahne olan Kuruluş Osman'da Holofira karakteri ilgi çekmeye devam ediyor. Burak Özçivit'in başrolünde olduğu dizi beşinci sezonunda da reytinglerin zirvesinde yer alıyor. Son olarak diziye Ecem Sena Bayır dahil oldu. Orhan Gazi'nin eşi Holofira (Nilüfer Hatun) karakterini oynayacak Ecem Sena Bayır'ın kariyeri de araştırılmaya başlandı. Kuruluş Osman Holofira tarihte kimdir? Holofira tarihte nasıl biriydi? İşte Ecem Sena Bayır'ın oynadığı diziler ve hayatı...
10.10.2023 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4’üncü Olağanüstü Kongresi’nde delegeler tarafından kullanılan geçerli 1399 oyun tamamını alarak yeniden genel başkan seçildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Büyük kongre seçim tutanağına göre 1402 oy kullanıldı. Geçerli oy sayısı 1399. Geçersiz oy sayısı 3. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 1399 oyun tamamını alarak yeniden AK Parti Genel Başkanı olarak seçildi" dedi.
7.10.2023 Gündem
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başlarken partiyi yerel seçimlere götürecek olan A takım kadrosu da belirlenecek. Öte yandan kongrede Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesi de belli oldu. Listede dikkat çeken isimler yer aldı.
7.10.2023 Gündem
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan: ''Emekli memurlarımızın maaşlarıyla ilgili bakanlığımız çalışmasını yapıyor. İlk Kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi de inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız.'' dedi.
7.10.2023 Gündem
Kirli Sepeti uyarlama mı? Fox'un yeni dizisi Kirli Sepeti gerçek hikaye mi?
Kirli Sepeti uyarlama mı? Fox'un yeni dizisi Kirli Sepeti gerçek hikaye mi? Kirli Sepeti dizisi gerçek hikaye mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox TV'de yayınlanan ve başrollerinde Halil İbrahim Ceyhan, Gözde Sena Altuner, Ayça Bingöl'ün yer aldığı dizinin konusu ve güçlü hikayesiyle dikkat çekiyor. Peki Kirli Sepeti dizisi uyarlama mı? İşte detaylar...
1.10.2023 Televizyon
Hz. Muhammed ne zaman doğdu? Hz. Muhammed doğum günü 2023: Peygamberimizin doğum günü olan kandil nedir, hangisidir? Peygamberimizin doğum günü ne zaman 2023?
Hz. Muhammed ne zaman doğdu? Hz. Muhammed doğum günü 2023: Peygamberimizin doğum günü olan kandil nedir, hangisidir? Peygamberimizin doğum günü ne zaman 2023? Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'in doğumu ve doğduğunda gerçekleşen mucizevi hadiseler günün anlam ve önemine istinaden aranıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı kaynaklarına göre Hz. Muhammed (s.a.v.) ne zaman doğdu? Hz. Muhammed doğum tarihi nedir, doğum günü ne zaman? Peygamberimizin doğum günü oruç tutulur mu? Sorularının cevabını derledik. İşte Hz. Muhammed doğum günü 2023…
26.09.2023 Gündem
Kirli Sepeti dizisi nerede çekiliyor? Fox Tv'nin yeni dizisi Kirli Seperi hangi il, ilçede çekiliyor?
Kirli Sepeti dizisi nerede çekiliyor? Fox Tv'nin yeni dizisi Kirli Seperi hangi il, ilçede çekiliyor? Kirli Sepeti dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv^de bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Kirli Sepeti dizisinin başrollerinde Ayça Bingöl, Halil İbrahim Ceyhan, Gözde Sena Altuner, Serkay Tütüncü gibi yıldızlar yer alıyor. Peki Kirli Sepeti hangi ilde çekiliyor? İşte detaylar...
24.09.2023 Televizyon
İzmir'de sağlık skandalı! Laboratuvar sonuçların karışmasıyla kanser tedavisi gördü
İzmir'de sağlık skandalı! Laboratuvar sonuçların karışmasıyla kanser tedavisi gördü İzmir'in Konak ilçesinde, kanser teşhisi koyulup, kemoterapi tedavisine başlanan Sena K.'nin (26), yönlendirildiği özel laboratuvarda biyopsi sonucunun karıştığı ortaya çıktı. Sena K., yanlış tanı koyulmasına neden olan laboratuvarda görevli uzman doktor hakkında suç duyurusunda bulundu. İl Sağlık Müdürlüğü konuyla ilgili idari soruşturma başlattı.
4.08.2023 Gündem
Nehir Karakuş tepkilere isyan etti: Benim iyileşmeye hakkım yok mu?
Nehir Karakuş tepkilere isyan etti: Benim iyileşmeye hakkım yok mu? 6 Şubat’taki depremde tüm ailesini ve yakınlarını kaybeden 23 yaşındaki Nehir Karakuş, ailesinin ölümünden 6 ay sonra tatile gitti diye sosyal medyada büyük tepkiyle karşılaştı. Karakuş, kendisini eleştirenlere isyan edip, “Neden tatil yapıyorsun, böyle yas mı tutulur? diye onlarca yorum aldım. İyileşmeye çalışıyorum. Ancak bazı insanlar acıyla beslenmeyi seviyor. İstiyorlar ki ben her gün ağlayayım” dedi.
30.06.2023 Yaşam
Türkiye'ye geçmek isteyen terörist sınırda yakalandı
Türkiye'ye geçmek isteyen terörist sınırda yakalandı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından yapılan operasyonla Suriye sınırından Türkiye'ye girmeye çalışan PKK/KCK-PYD/YPG'nin sözde Münbiç istihbarat yapılanmasında yer alan Sterk/Amara, Amed/Sena kod isimli Helin İşenme yakalandı.
12.06.2023 Gündem
MİT'ten Suriye'de operasyon! Helin İşenme yakalandı
MİT'ten Suriye'de operasyon! Helin İşenme yakalandı MİT'in gerçekleştirdiği operasyonda PKK/PYD'nin Münbiç yapılanması içerisinde yer alan Sena kod adlı, Helin İşenme'nin Türkiye'ye geçmek üzereyken gözaltına alındığı bildirildi.
9.06.2023 Gündem
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler 14 Mayıs seçimleri sonucunda AK Parti’den 48, CHP’den 26, MHP’den 4, İYİ Parti’den 5, TİP’ten 1 ve Yeşil Sol’dan 30 kadın milletvekili olarak TBMM’ye girdi.
16.05.2023 Gündem
Enbiya Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Enbiya Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Enbiya Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Enbiya Suresi okumanın yararları ve faziletleri Enbiya suresi Kuran-ı Kerim'in 21. Suresidir. Enbiya kelime olarak ‘Peygamber’ demektir. Mekke'de indiğine inanılan Enbiya Suresi, Peygamberlerin çeşitli özelliklerinden ve dini yayma sürecinden bahseder. Peki, Enbiya Suresi okumanın yararları ve faziletleri neler? Enbiya suresi kaç kere okunmalıdır? İşte detaylar...
4.05.2023 Sureler
Broadway İstanbul’da! Bol yıldızlı kadro
Broadway İstanbul’da! Bol yıldızlı kadro Ünlü isimlerin rol aldığı “Broadway in İstanbul”, 13 Mayıs’ta perde açacak. Müzikal, İstanbul’da Broadway rüzgârları estirecek.
9.04.2023 Televizyon
En'am Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! En'am Suresi Okumanın yararları ve faziletleri
En'am Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! En'am Suresi Okumanın yararları ve faziletleri Kuran-ı Kerim’de 6’ıncı sure olarak anılan En’am suresi toplamda 165 ayetten müteşekkildir. Sure adını 136, 138 ve 139’uncu ayetlerde geçen en’am (Müşriklerin bazı hayvanların etini helal, bazı hayvanların etini haram kılması) kelimesinden almaktadır. Sure Mekki bir suredir. Bir seferde inen bir suredir.
16.03.2023 Dini Bilgiler
Depremde 100’e yakın hekim hayatını kaybetti
Depremde 100’e yakın hekim hayatını kaybetti Depremin vurduğu 10 kentte ölen 10 binlerce kişinin içinde 100’e yakın doktor da vardı. Sevdikleriyle yaşadıkları evlerin yıkılması sonucu ölen doktorların kimi rezidansta kimi de güvenli bulduğu sitelerde yaşıyordu.
16.02.2023 Gündem
Deprem enkazından dram çıktı: Sevgililer Günü paylaşımı yürekleri sızlattı
Deprem enkazından dram çıktı: Sevgililer Günü paylaşımı yürekleri sızlattı Türkiye peş peşe gelen 7.7 ve 7.6'lık iki şiddetli depremle sarsıldı. Enkaz altındakileri kurtarma çalışmaları devam ederken yürek sızlatan haberler de gelmeye devam ediyor. Antakya’da anne ve babası ile birlikte enkaz altında kalarak yaşamını yitiren 27 yaşındaki diş protez işiyle uğraşan Bünyamin Kayacık’ın hayalleri de depremle yarım kaldı. Tüm dünyada 14 Şubat Sevgililer Günü olarak kutlanırken, Bünyamin Kayacık, tanışma yıl dönümü nedeniyle üzerine sevgilisinin fotoğrafını bastırıp özel olarak yaptırdığı bez bebeği depremde yaşamını yitirince kız arkadaşına gönderemedi. Hediyeyi kayınbiraderinin otomobilinde bulan enişte Osman Uğur son görevi kendisi yerine getirerek bez bebeği İstanbul’a Sena Kara’ya gönderdi. Sena Kara’nın sevgilisine yazdığı veda sözleri yürekleri dağladı. Elinde sevgilisinin fotoğrafını tutarken çekilmiş bir kareyi Twitter’dan paylaşan Sena Kara, “Sen beni hiç incitmedin. Toprak da seni incitmesin sevgilim” sözlerini not düştüğü paylaşım yürekleri sızlattı. Genç kızın paylaşımını Twitter’da 5 milyon kişi okudu, 200 bin kişi ise beğendi.
15.02.2023 Gündem
Dr. Sena kurtarıldı mı? Adıyaman depreminde enkaz altında kalan doktor Sena Sayan enkazdan çıkarıldı mı?
Dr. Sena kurtarıldı mı? Adıyaman depreminde enkaz altında kalan doktor Sena Sayan enkazdan çıkarıldı mı? Dr. Sena kurtarıldı mı, Doktor Sena enkazdan çıkarıldı mı? Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem 10 ili etkiledi. Depremden etkilenen illerden Adıyaman’da arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Depremin 4. Dönünde yıkılan bir binan enkazında bulunan doktor Sena’ya ulaşıldı, kurtarma çalışmaları başladı. İşte Dr. Sena hakkında son durum…
9.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sena ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sena haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.