Selahaddin

Selahaddin

Son dakika Selahaddin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Selahaddin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Selahaddin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selahaddin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selahaddin gelişmeleri de dahil olmak üzere 789 selahaddin haberi bulunmuştur. Tüm selahaddin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dün akşam en çok hangi dizi izlendi? 15 Mart 2024 Pazartesi AB ve total reyting sıralaması
Dün akşam en çok hangi dizi izlendi? 15 Mart 2024 Pazartesi AB ve total reyting sıralaması Reyting sonuçları 15 Mart Pazartesi günü yayınlanan programların izlenme oranını merak edenler tarafından merak ediliyor. Dün akşam kuşağında Kızıl Goncalar, Ömer, Selahaddin Eyyubi ve Survivor All Star reytinglerde üst sıralarda yer alabilmek için yarıştı. İşte, 15 Mart 2024 Pazartesi dünün AB ve total reyting sonuçları sıralaması...
16.04.2024 Magazin
Reytinglerde kıyasıya yarış: 25 Mart 2024 reyting sonuçları ile AB ve total birincisi kim oldu?
Reytinglerde kıyasıya yarış: 25 Mart 2024 reyting sonuçları ile AB ve total birincisi kim oldu? Reyting sonuçları 25 Mart Pazartesi günü ekranlara gelen dizi, program ve ana haberlerinin izlenme oranını netleştiriyor. Dün akşam kuşağında Kızıl Goncalar, Ömer, Selahaddin Eyyubi dizileri yeni bölümleriyle; Yaban Çiçekleri ise ilk bölümüyle yayınlandı. İşte, 25 Mart 2024 dünün AB ve total reyting sonuçları sıralaması...
26.03.2024 Magazin
Reytinglerde yarış hız kesmiyor! 4 Mart 2024 Kızıl Goncalar, Ömer, Selahaddin Eyyubi reyting sonuçları
Reytinglerde yarış hız kesmiyor! 4 Mart 2024 Kızıl Goncalar, Ömer, Selahaddin Eyyubi reyting sonuçları Dün akşam kuşağında Kızıl Goncalar, Ömer, Selahaddin Eyyubi, Survivor All Star reytinglerde birinci olabilmek için yarıştı. İşte, 4 Mart 2024 Pazartesi reyting sonuçları ile dünün AB ve total reyting sıralaması...
5.03.2024 Magazin
Bakan Yerlikaya açıkladı: Her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturacağız
Bakan Yerlikaya açıkladı: Her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturacağız İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Hedefimiz; 2 ay içinde deprem bölgesi genelinde 11 ilde 75 bin konutun teslimini yapmaktır. Ardından da inşallah her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturacağız. Yıl sonuna kadar 200 bin konutu ve köy evini hak sahiplerine teslim edene kadar durmadan, dinlenmeden çalışacağız" dedi.
20.02.2024 Gündem
15 Ocak reyting sonuçları: Pazartesi kim birinci oldu? Ömer, Safir, Kudüs Fatihi... Dün reytinglerde kim birinci oldu?
15 Ocak reyting sonuçları: Pazartesi kim birinci oldu? Ömer, Safir, Kudüs Fatihi... Dün reytinglerde kim birinci oldu? 15 Ocak Pazartesi reyting sonuçları ile dün akşam yayınlanan yapımlarının sıralaması ölçülüyor. Dün gece Safir, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi (tekrar), Ömer, Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw, Kara dizisi (tekrar) ve Survivor All Star seyircisi ile buluştu. Dün reytinglerde kim birinci oldu?
16.01.2024 Televizyon
25 Aralık Reyting sonuçları: Total ve AB'de dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu?
25 Aralık Reyting sonuçları: Total ve AB'de dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu? Reyting sonuçları 25 Aralık Pazartesi günü ekranlara gelen diziler, filmler, maçlar ve programlar için sorgulanmaya başladı. Her hafta başında yayımlanan yapımlar izlenme oranları ile takip ediliyor. Dünün yayın akışında yer alan Ne Gemiler Yaktım, Ömer, Safir ve Kudüs Fatihi: Selahaddin Eyyubi Total, AB ve ABC+ gruplarında ölçülüyor.
26.12.2023 Televizyon
Bakan Güler, Hakkari’deki Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında incelemelerde bulundu
Bakan Güler, Hakkari’deki Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında incelemelerde bulundu Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberindeki heyetle birlikte Hakkari’deki Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında incelemelerde bulunarak, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesindeki son duruma ilişkin bilgi aldı.
25.12.2023 Gündem
Selahaddin Eyyubi çekimleri nerede yapılıyor? TRT 1 Selahaddin Eyyubi dizisi hangi il, ilçede çekiliyor?
Selahaddin Eyyubi çekimleri nerede yapılıyor? TRT 1 Selahaddin Eyyubi dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? Selahaddin Eyyubi dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. TRT 1'de başlayan yeni dönem dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi bu akşam ilk bölümüyle seyircinin karşısına çıkıyor. Uğur Güneş'in başrolünde olduğu Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi çekim yerleriyle dikkat çekti. İşte Selahaddin Eyyubi'nin çekildi il ve ilçe...
20.11.2023 Televizyon
Selahaddin Eyyubi hangi devlet? Eyyubiler Türk müydü, devlet ne zaman yıkıldı?
Selahaddin Eyyubi hangi devlet? Eyyubiler Türk müydü, devlet ne zaman yıkıldı? Kudüs Fatih Selahaddin Eyyubi dizisiyle birlikte büyük komutanın hayatı da merak konusu oldu. 1187 yılında Kudüs'ü 88 yıllık Hristiyan egemenliğinden kurtararak tarihe geçen Selahaddin Eyyubi'nin kurduğu devlet Eyyubiler'dir. Eyyubiler Devleti Mısır ve Suriye'de egemenlik kurmuştur. Peki Eyyubiler Türk devleti miydi? Detaylar haberimizde.
20.11.2023 Televizyon
Kudüs Fatihi ne demek? Selahaddin Eyyubi Türk mü, Kürt mü? Ünlü tarihçi son noktayı koydu!
Kudüs Fatihi ne demek? Selahaddin Eyyubi Türk mü, Kürt mü? Ünlü tarihçi son noktayı koydu! Selahaddin Eyyubi Türk mü Kürt mü tartışmaları hep olagelmiştir. Mukaddes şehir Kudüs'ü fethederek yüzlerce yıllık Hristiyan hakimiyetini sonlandıran komutan Selahaddin Eyyubi hakkında tarihçilerin de ortak bir görüşü yoktur. Bu akşam TRT 1'de başlayacak Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi de onun hayatına odaklanmaktadır. Kudüs 1187 yılında fethedilmiştir. Haçlı esareti de bu tarihte son bulmuştur. Peki Kudüs Fatihi ne demek? Detaylar haberimizde.
13.11.2023 Televizyon
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi hangi dönemi anlatıyor? Selahaddin Eyyubi dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi hangi dönemi anlatıyor? Selahaddin Eyyubi dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi hangi dönemi anlatıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. TRT 1'de Alparslan Büyük Selçuklu'nun final yapmasının ardından yeni bir dönem dizisi başlıyor. Mukaddes şehir Kudüs'ün fetheden büyük komutan Selahaddin Eyyubi'nin hayatını konu alan dizi 13 Kasım akşamı başlıyor. Uğur Güneş'in başrolünde olduğu Selahaddin Eyyubi dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar...
13.11.2023 Televizyon
Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze için kıyamdayız
Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze için kıyamdayız Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen Büyük Filistin Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail tam 22 gündür açıkça savaş suçu işliyor. Şimdi İsrail, biz de seni savaş suçlusu olarak dünyaya ilan edeceğiz ve şimdi bunun hazırlığı içindeyiz. Bunun çalışmasını yapıyoruz ve savaş suçlusu olarak İsrail'i dünyaya tanıtacağız" dedi.
28.10.2023 Gündem
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı!
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı! İsrail'in Gazze'de sivilleri öldürmesine ABD ve Avrupa sessiz kalırken, İsrail savaş uçaklarının bir hastaneyi bombalaması dünyayı şok etti. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar, İsrail'in Gazze'de hastaneye düzenlediği ve 500'den fazla kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı lanetledi. ABD'nin Kürecik Radar Üssü önünde de toplanan vatandaşlar saldırıya tepki gösterdi. İstanbul Valiliği dün akşam İsrail Başkonsolosluğu önünde yapılan protesto eylemleri ile ilgili basın açıklaması yaptı. Yazılı olarak yapılan açıklamada protesto eylemleri sırasında kalp krizi geçiren bir kişinin hayatını kaybettiği, olaylarda taşkınlık çıkaran 5 kişinin ise gözaltına alındığı ifadelerine yer verildi. Açıklamada ayrıca 43'ü polis 63 kişinin de yaralandığı belirtildi.
18.10.2023 Gündem
Leyla Tanlar gitti, Uğur Güneş'in Selahaddin Eyyubi dizisindeki partneri belli oldu!
Leyla Tanlar gitti, Uğur Güneş'in Selahaddin Eyyubi dizisindeki partneri belli oldu! Selahaddin Eyyubi dizisinde Uğur Güneş'in partneri belli oldu. TRT 1'in yeni dönem dizisi Selahaddin Eyyubi yakında başlıyor. Alparslan Büyük Selçuklu'dan sonra ses getirecek olan dizide Leyla Tanlar'la yolların ayrılmasından sonra yeni kadın başrol merakla bekleniyordu.
5.09.2023 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçilemeyecektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçilemeyecektir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Milli Park Alanı'nda, Malazgirt Zaferi'nin 952. yıl dönümü kutlama programında açıklamalarda bulundu. "İkinci bin yılın başında aynı heyecanla buradayız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün burada gerisinde çok büyük emeklerin, mücadelelerin olduğu vizyondan söz ediyoruz. Eser ve hizmetlerimizle Cumhuriyetimizin kazanımlarını tahkim ettik. Birilerini sürekli karamsarlık yaymaya çalışmasına bakmayın. Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçilemeyecektir" ifadelerini kullandı.
26.08.2023 Gündem
Diyarbakır'da 'yan baktın' kavgası: 1'i ağır, 3 yaralı
Diyarbakır'da 'yan baktın' kavgası: 1'i ağır, 3 yaralı Diyarbakır'da iki grup arasında 'yan bakma' bahanesiyle çıkan silahlı kavgada, 1’i ağır, 3 kişi yaralandı.
28.06.2023 Gündem
Bakan Güler askerlerle bayramlaştı
Bakan Güler askerlerle bayramlaştı Milli Savunma Bakanı Güler ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin komuta kademesi, geceyi Irak sınırının sıfır noktasındaki Aktütün Hudut Taburu’nda Mehmetçik ile geçirdi. Bayram namazını buradan kılan Güler ve komutanlar Mehmetçik ile bayramlaştı.
28.06.2023 Gündem
İstanbul'un 6 ilçesinde 24 saatlik su kesintisi
İstanbul'un 6 ilçesinde 24 saatlik su kesintisi İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), İstanbul'daki 6 ilçeye 24 saat süreyle su verilemeyeceğini duyurdu.
17.06.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör örgülerinin siyasete yön vermesine asla razı olmayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör örgülerinin siyasete yön vermesine asla razı olmayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Evlatlarının hasretiyle yanan Diyarbakır annelerine bile tahammül edemeyenlerin bu şehrin vicdanıyla, insanlıkla bile ilgisi yoktur. Esasen bunların derdi hiçbir zaman Diyarbakır olmadı. Bunların söyledikleri o süslü cümlelerin gerisindeki gerçek kimlikleri, parasını verenin Türkiye’ye karşı kullandığı birer kiralık katiller ordusu olduklarıdır. Kollarına kim girerse onun çıkarı için kendi insanına kendi topraklarına silah doğrultana başka ne denir" dedi.
14.04.2023 Gündem
Selahaddin Eyyubi Camisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla yarın ibadete açılacak
Selahaddin Eyyubi Camisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla yarın ibadete açılacak Diyarbakır’da 6 yıl önce temeli atılan, aynı anda 25 bin kişinin ibadet edebileceği Selahaddin Eyyubi Cami ve Külliyesi, yarın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak törenle açılacak.
13.04.2023 Gündem
Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti'den aday oldu!
Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti'den aday oldu! Türkiye 14 Mayıs seçimlerine hazırlanırken, listeler de belli oldu. Partilerden milletvekili aday listeleri içerisinde sürpriz isimler de yer aldı. Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti’den aday listesine girdi. Peki, Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?
10.04.2023 Gündem
Kan donduran olay! Poşetin içinde parçalanmış bebek bulundu
Kan donduran olay! Poşetin içinde parçalanmış bebek bulundu İstanbul’da çöp konteynerinin yanında parçalanarak poşete koyulmuş bebek cesedi bulundu.
3.04.2023 Gündem
10 bin siteye giren küçük hackera ceza
10 bin siteye giren küçük hackera ceza Ankara'da 12 yaşından itibaren 3 yıl boyunca yurt içi ve dışından 10 bin 762 internet sitesine girip, güvenlik açıklarının kapatılması için uyarı notu bırakan T.G.'ye (18), hacklediği 10 kamu sitesi için dava açıldı. Yargılama sonucunda T.G.'ye 30 gün karşılığı adli para cezası verilerek, hükmün açıklanması geri bırakıldı. T.G., "Sistemin açığını bulmak beni tatmin ediyordu. Ama zarar vermek gibi bir niyetim de hiçbir zaman olmadı" dedi.
31.01.2023 Gündem
Sancaktepe'de korkunç olay! 3 çocuk ile babaları ölü bulundu
Sancaktepe'de korkunç olay! 3 çocuk ile babaları ölü bulundu İstanbul Sancaktepe'de bir evde 3 çocuk ile babaları Mehmet A. ölü bulundu. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken incelemeler devam ediyor.
27.01.2023 Yaşam
İkinci evlilik ile ilgili son dakika kararı! Yabancı uyruklu vatandaşları ilgilendiriyor
İkinci evlilik ile ilgili son dakika kararı! Yabancı uyruklu vatandaşları ilgilendiriyor Türkiye’de evli yabancı uyruklu çiftleri ilgilendiren gelişme! Yargıtay'dan, Türk vatandaşı olan ve 2 eşi bulunan Suriyeli Beşar Daboul'un, Türk Medeni Kanunu gereği ikinci evliliğini iptal eden mahkeme kararı ile ilgili son dakika hamlesi geldi.
22.01.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Selahaddin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selahaddin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.