Şehit Polis Memuru

Şehit Polis Memuru

Son dakika Şehit polis memuru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şehit polis memuru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şehit polis memuru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şehit Polis Memuru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şehit polis memuru gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.806 şehit polis memuru haberi bulunmuştur. Tüm şehit polis memuru haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da kaza yapan motosikletli polis memuru şehit oldu
İstanbul'da kaza yapan motosikletli polis memuru şehit oldu Şişli'de göreve giden motosikletli polisler kaza yaptı. Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Furkan Bor hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Kaza anı kameraya yansıdı.
23.03.2024 Gündem
Erdoğan'dan şehit polis memuru Mutlu'nun ailesine başsağlığı mesajı
Erdoğan'dan şehit polis memuru Mutlu'nun ailesine başsağlığı mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'da şehit olan polis memuru Orhan Mutlu'nun ailesine başsağlığı mesajı gönderdi.
5.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yabancı düşmanlığı üzerinden oyun sergilemeye çalışıyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yabancı düşmanlığı üzerinden oyun sergilemeye çalışıyorlar Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen 6992 Polisin Göreve Başlaması ve 1573 Aracın Hizmete Alım Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülkemizde geri kalmışlığı, alt yapı ve hizmet eksikliğini nasıl ortadan kaldırdıysak, çöp, çamur, çukur, bu pisliklerden, bu İstanbulumuzu nasıl temizlediysek, Allah'ın izniyle 31 Mart itibariyle yeniden adımları atacak ve İstanbullu'nun vereceği emaneti inşallah merkezi yönetimle beraber yeniden ayağa kaldıracağız. Kendini bu şehrin hadimi değil, hakimi gibi görenler ne İstanbul'u anlamış ne de hak etmiş olur. Biz, İstanbul'a hakim olmadık, İstanbul'a hadim olduk" dedi.
5.01.2024 Gündem
Atatürk ve şehitlere hakaret eden 2 kardeş tutuklandı
Atatürk ve şehitlere hakaret eden 2 kardeş tutuklandı Osmaniye'de Atatürk ve şehitlere sosyal medyada hakaret eden Y.B. (21) ile ağabeyi M.B. (23) tutuklandı.
4.01.2024 Gündem
Polis memuru silah kazası sonucu şehit oldu! Emniyet'ten açıklama geldi
Polis memuru silah kazası sonucu şehit oldu! Emniyet'ten açıklama geldi Bitlis'te görev yapan polis memuru Ertuğrul Kırık, görev sırasında silah kazası sonucu hayatını kaybetti.
3.10.2023 Gündem
15 Temmuz şehidinin annesi: Oğlumu babasız büyütmüştüm
15 Temmuz şehidinin annesi: Oğlumu babasız büyütmüştüm Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz günü darbe girişimi esnasında, İstanbul'da görevli arkadaşlarına yardım için gittiği Çengelköy Sabancı Polis Merkezi Amirliğinde meydana gelen çatışmada şehit düşen polis memuru Fatih Dalgıç’ın Eskişehir’deki annesi oğlunun fotoğrafı ve odasıyla her gün hasret gideriyor.
15.07.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Yerlikaya açıkladı: 3 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanı Yerlikaya açıkladı: 3 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hakkari Yüksekova kırsalında tespit edilen 3 teröristin, icra edilen ‘Şehit Polis Memuru Burak Derya Operasyonu’ çerçevesinde etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
20.06.2023 Gündem
Tel Abyad'da şehit olan polis memuru, Osmaniye'de son yolculuğuna uğurlandı
Tel Abyad'da şehit olan polis memuru, Osmaniye'de son yolculuğuna uğurlandı Suriye'nin Tel-Abyad kentinde PKK/PYD'li teröristlerin hazırladığı patlayıcıların imhası sırasında şehit olan polis memuru Resul Barutcu'nun (26) cenazesi, Osmaniye'de toprağa verildi.
1.05.2023 Gündem
Polisevi saldırısında şehit olan polis memuru Sedat Gezer için tören düzenlendi
Polisevi saldırısında şehit olan polis memuru Sedat Gezer için tören düzenlendi Mersin'in Mezitli ilçesinde PKKlı teröristlerin Tece Polisevine düzenlediği saldırıda şehit olan polis memuru Sedat Gezer (48) için İl Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.
27.09.2022 Gündem
Mardin'deki kazada şehit olan polisi memuru Yahya Ergin, memleketine uğurlandı
Mardin'deki kazada şehit olan polisi memuru Yahya Ergin, memleketine uğurlandı Mardin'in Derik ilçesinde, 2 TIR’ın neden olduğu ve 20 kişinin öldüğü, 26 kişinin de yaralandığı kazada şehit olan polis memuru Yahya Ergin’in (33) cenazesi, düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Çanakkale’ye gönderildi. 
21.08.2022 Gündem
Mardin'de katliam gibi kaza: 20 ölü, 26 yaralı!
Mardin'de katliam gibi kaza: 20 ölü, 26 yaralı! Gaziantep'in Nizip ilçesinde kazaya müdahale eden ekipler ile vatandaşlar ve araçlarına, devrilerek kayan yolcu otobüsü çarptı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada, 4 sağlık görevlisi, 3 itfaiye eri ve 2 gazetecinin de aralarında bulunduğu 20 kişi yaşamını yitirdi, 26 kişi yaralandı.
21.08.2022 Gündem
Şehit polis memuru Hüseyin Duman, son yolculuğuna uğurlandı!
Şehit polis memuru Hüseyin Duman, son yolculuğuna uğurlandı! İstanbul'da şüphelilerin bulunduğu otomobili takip ederken motosikletiyle TIR’a çarpıp yaralanan, kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Hüseyin Duman (24), memleketi Ordu'nun Ünye ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi.
12.05.2022 Gündem
Şehit polis memuru Hüseyin Duman, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit polis memuru Hüseyin Duman, son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da şüphelilerin bulunduğu otomobili takip ederken motosikletiyle TIR’a çarpıp yaralanan, kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Hüseyin Duman (24), memleketi Ordu'nun Ünye ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi.
12.05.2022 Gündem
Fatih’te operasyonda görevli polis, kafasına atılan sert cisim sonucu düşerek şehit oldu
Fatih’te operasyonda görevli polis, kafasına atılan sert cisim sonucu düşerek şehit oldu Fatih'te operasyonda görevli polis memuru Zafer Mat, aranan şüphelinin attığı cisimle, kafasından aldığı darbe sonucu yüksekten düşerek ağır yaralandı. Yaklaşık 5 metre yükseklikten düşen Zafer Mat, kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit oldu. 
24.04.2022 Gündem
Polisi şehit eden 'Çakal' lakaplı sanık ile oğluna ağırlaştırılmış müebbet istemi
Polisi şehit eden 'Çakal' lakaplı sanık ile oğluna ağırlaştırılmış müebbet istemi  Muğla'nın Bodrum ilçesinde, silah kaçakçılığı yaptıkları ileri sürülen suç çetesine yönelik operasyonda polis memuru Ercan Yangöz'ün (26) şehit edilip, 2 polisin de yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili 'Çakal' lakaplı Fatih Özturan (47) ve oğlu Efe Özturan'ın (19) yargılanmasına devam edildi. Davanın bugün görülen üçüncü duruşmasında savcı mütalaasını açıklayıp, her iki sanık için  ağırlaştırılmış mübbet hapis cezası talebinde bulundu.
16.03.2022 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu duyurdu! Şehitlerin kanı yerde kalmadı
İçişleri Bakanı Soylu duyurdu! Şehitlerin kanı yerde kalmadı Şanlıurfa’da, Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici ile polis memuru Cemal Bozkurt’u şehit eden Mehmet Aslan düzenlenen operasyonda ölü ele geçirildi. Bakan Soylu'dan operasyona ilişkin ilk açıklama geldi; "İki Kahraman Polisimize alçakça silah sıkan hain, Şanlıurfa Emniyetimizin operasyonu ile ölü ele geçirildi. Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı." dedi.
10.03.2022 Gündem
Şehit polis memuru Eyüp Saz son yolculuğuna uğurlandı
Şehit polis memuru Eyüp Saz son yolculuğuna uğurlandı Adıyaman'da trafik kazasında şehit olan polis memuru Eyüp Saz'ın cenazesi Kahramanmaraş'ta toprağa verildi.
5.03.2022 Gündem
Polisi şehit eden 'Çakal' lakaplı sanıktan ek kamera kaydı talebi
Polisi şehit eden 'Çakal' lakaplı sanıktan ek kamera kaydı talebi Muğla'nın Bodrum ilçesinde, silah kaçakçılığı yaptıkları ileri sürülen suç çetesine yönelik operasyonda polis memuru Ercan Yangöz'ün (26) şehit edilip, 2 polisin de yaralanması ile ilgili Fatih Özturan (47) ve oğlu Efe Özturan'ın (19) yargılanmasına devam edildi. Mahkeme heyeti, 'Çakal' lakaplı tutuklu sanık Fatih Özturan'ın talebi üzerine ek kamera kayıtlarının alınıp, çözümlenmesine karar vererek, duruşmayı erteledi.
16.02.2022 Gündem
Otomobilin çarptığı polis memuru şehit oldu!
Otomobilin çarptığı polis memuru şehit oldu! Hatay'ın Hassa ilçesindeki kontrol noktasında görevli polis memuru Davut Kaplan (51), görev yerinde yolun karşısına geçmek istediği sırada otomobilin çarpması sonucu şehit oldu.
8.11.2021 Yaşam
Reina saldırganı davasında flaş gelişme
Reina saldırganı davasında flaş gelişme Son dakika haberi... İstinaf Mahkemesi, Reina'ya terör saldırısı yaptığı gerekçesiyle sanık Abdulkadir Masharipov'a verilen 40 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 1368 yıl hapis cezasını hukuka uygun bularak onadı.
9.07.2021 Gündem
Şehit polis memuru Veli Kabalay, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit polis memuru Veli Kabalay, son yolculuğuna uğurlandı Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde İran tarafından teröristlerce açılan ateşle şehit olan Özel Harekat Polisi Veli Kabalay'ın cenazesi, memleketi Denizli'nin Tavas ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi. Oğlunun tabutuna kapanan Aysel Kabalay, “Arkandan beni de götür annem. Koca dağlar yıkıldı da altında kaldım oğlum” diyerek gözyaşı döktü.
14.05.2021 Gündem
EGM: Şehit polisin ihraç edildiği haberleri gerçeği yansıtmıyor
EGM: Şehit polisin ihraç edildiği haberleri gerçeği yansıtmıyor Emniyet Genel Müdürlüğü'nce (EGM), Kuzey Irak'ta şehit edilen polis memuru Vedat Kaya'nın, PKK tarafından kaçırıldıktan sonra Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ihraç edildiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı açıklandı.
15.02.2021 Gündem
Gara şehitlerinin 6'sının ailesi, acı haberi evlat nöbetinde aldı
Gara şehitlerinin 6'sının ailesi, acı haberi evlat nöbetinde aldı Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen ve cenazeleri Malatya'ya getirilen 13 vatandaştan kimliği tespit edilenlerden 6'sının ailesinin Diyarbakır'da HDP binası önünde evlat nöbetinde olduğu ortaya çıktı.
14.02.2021 Gündem
Adana'nın ilk kadın ilçe emniyet müdürü göreve başladı!
Adana'nın ilk kadın ilçe emniyet müdürü göreve başladı! Adana'nın Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Özlem Şeker, kentin ilk kadın ilçe emniyet müdürü oldu. Şehit polis memuru Nebi Şeker'in kızı olan Şeker, bu görevin kendisi için bir gurur kaynağı olduğunu belirterek, "Kadınların, anne olmasından gelen toparlayıcı özelliği, meslekte önemli bir avantaj" dedi.
27.01.2021 Memur
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fethi Sekin’in babası ile kanaat önderi Nazırlı’ya hastanede ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fethi Sekin’in babası ile kanaat önderi Nazırlı’ya hastanede ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hastanede tedavi gören kanaat önderi Hafız Abdullah Nazırlı ve şehit polis memuru Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin’i ziyaret etti.
25.01.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Şehit Polis Memuru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şehit polis memuru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.