Seçil Erzan

Seçil Erzan

Son dakika Seçil Erzan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Seçil Erzan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Seçil Erzan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seçil Erzan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seçil erzan gelişmeleri de dahil olmak üzere 147 seçil erzan haberi bulunmuştur. Tüm seçil erzan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçil Erzan’ın tefecilikle suçladığı isimden şok ifade! 'Zararımın giderilmesini istiyorum'
Seçil Erzan’ın tefecilikle suçladığı isimden şok ifade! 'Zararımın giderilmesini istiyorum'“Tefecilikle” suçladığı Mojtaba Haghani hakkında şikayetçi olan Seçil Erzan soruşturma sonrasında sanık oldu. Erzan hakkında, “nitelikli dolandırıcılık” suçundan 20 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Haghani ifadesinde çarpıcı bir iddiada bulundu.
26.07.2024Gündem
Seçil Erzan davasında sır görüşmenin detayları verildi! Genel Müdür Hakan Ateş ifadesinde anlattı: ‘28. kat’ta neler oldu
Seçil Erzan davasında sır görüşmenin detayları verildi! Genel Müdür Hakan Ateş ifadesinde anlattı: ‘28. kat’ta neler olduFutbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırmaktan tutuklanan Seçil Erzan’ın şikâyetiyle başlatılan soruşturmada, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş’in verdiği ifade ortaya çıktı. Ateş ifadesinde Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Fatih Terim’le 28. kattaki odasında neler konuşulduğunu anlattı.
10.07.2024Gündem
Seçil Erzan'ın alıkonulduğu iddialarında delil tespit edilemedi! 9 kişi hakkında takipsizlik kararı
Seçil Erzan'ın alıkonulduğu iddialarında delil tespit edilemedi! 9 kişi hakkında takipsizlik kararıYüksek karlı özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan'ın davaya ilişkin banka yetkilileri tarafından baskı yapılıp alıkonulduğu iddialarına ilişkin soruşturma tamamlandı. Soruşturma çerçevesinde Seçil Erzan'ın alınan birçok ifadesinde çelişkiler olduğu, Erzan'ın Sermin Tekin ile aralarında geçen yazışmaların değerlendirilmesi sonucu Erzan'ın banka tarafından hürriyetinin yoksun bırakıldığına dair herhangi kesin ve inandırıcı delil elde edilemediği anlaşıldı.
6.07.2024Gündem
İzmir'deki Seçil Erzan davasında tutuklama kararı: Tüm mal varlığına el konuldu!
İzmir'deki Seçil Erzan davasında tutuklama kararı: Tüm mal varlığına el konuldu!İzmir'de yüksek kar vaadiyle, Karşıyaka Spor Kulübü'nün 3 yöneticisi ile 4 iş insanını 250 milyon lira dolandırdığı ileri sürülen, intihar girişiminde bulunan, sonrasında psikiyatri servisine yatırılan Denizbank Bornova Şube Müdürü Hatice Ö.'nün (48) tedavisi sürüyor. Hatice Ö.'nün paraları verdiği öne sürülen döviz bürosu sahibi S.Ç. (48) ise dün akşam sevk edildiği adliyede tutuklandı. Öte yandan Hatice Ö. ile S.Ç.'nin mal varlıklarına da el konuldu.
29.06.2024Gündem
İzmir'deki 'Seçil Erzan' vakasında yeni gelişme: psikiyatri servisine yatırıldı
İzmir'deki 'Seçil Erzan' vakasında yeni gelişme: psikiyatri servisine yatırıldıİzmir'de, Denizbank Bornova Şube Müdürü Hatice Ö. hakkında, yüksek kar vaadiyle farklı kişilerden 300 milyon lira para topladığı suçlamasıyla gözaltı kararı verilmesinin ardından, polis görev yaptığı banka şubesinde arama başlattı. Seçil Erzan olayına benzetilen milyonluk vurgunda ekipler, dijital materyallere el koyuyor.
28.06.2024Gündem
İzmir'de yeni Seçil Erzan vakası! 5 kişiyi 200 milyon lira dolandırıp intihar etmeye çalışmış
İzmir'de yeni Seçil Erzan vakası! 5 kişiyi 200 milyon lira dolandırıp intihar etmeye çalışmışİzmir'de Denizbank Bornova Şube Müdürü Hatice Ö. hakkında yüksek kar vaadiyle, Karşıyaka Spor Kulübü'nün 3 yöneticisi ile 2 iş insanın bulunduğu 5 kişiyi 200 milyon lira dolandırdığı ileri sürüldü. İntihar girişiminde bulunan Hatice Ö.'nün daha sonra pişman olup, gittiği İzmir Şehir Hastanesi'nde tedaviye alındığı öğrenildi. Hayati tehlikesi bulunmayan Hatice Ö.'nün başında polis beklediği, tedavisinin ardından gözaltı işlemi başlatılacağı bildirildi.
27.06.2024Gündem
Dilan Polat ve Seçil Erzan cezaevi yönetimine dilekçe ile başvurdu! Talepleri kabul edildi
Dilan Polat ve Seçil Erzan cezaevi yönetimine dilekçe ile başvurdu! Talepleri kabul edildiSilivri’de tutuklu bulunan Seçil Erzan ile Dilan Polat dilekçe vererek aynı koğuşu istedi. Talep kabul edilirken Seçil Erzan’ın avukatı Bülent Aybirdi, Hürriyet’e “Birlikte sohbet edip dertlerini paylaşıyorlar. Aynı koğuşta kalmaları iki taraf için de çok iyi oldu” dedi.
24.06.2024Gündem
Seçil Erzan’dan Denizbank’a tazminat davası! İhbar ve kıdem istiyor
Seçil Erzan’dan Denizbank’a tazminat davası! İhbar ve kıdem istiyorÜnlü futbolcuların da aralarında bulunduğu 29 kişiyi “özel fon” adı altında dolandırdığı iddiasıyla yargılanan eski banka müdürü Seçil Erzan, kanuna aykırı şekilde iş akdini sonlandırdığı ve tazminatını ödemediği iddiasıyla 23 yıl çalıştığı Denizbank A.Ş.’ye dava açmaya hazırlanıyor.
23.06.2024Gündem
Seçil Erzan ile ilgili yeni karar! Bahar Candan ile koğuşta birbirlerine girmişlerdi
Seçil Erzan ile ilgili yeni karar! Bahar Candan ile koğuşta birbirlerine girmişlerdiÜnlü futbolcuların da dahil olduğu birçok kişiden 'Fatih Terim fonu' adı altında para toplamakla suçlanan Seçil Erzan ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Seçil Erzan'ın koğuşu değişti, artık tek kişi kalıyor.
13.06.2024Gündem
Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Bankacılık işlemi kararında bir ilk yaşandı
Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Bankacılık işlemi kararında bir ilk yaşandıSeçil Erzan’ın dolandırıcılık olayında ilk kez bir mahkeme, görev tespitiyle ilgili kesin kararında, davanın “bankacılık işleminden kaynaklanan alacak davası” olduğu yönünde karar verdi. Olayda DenizBank’ın sorumluluğu tekrar gündeme geldi.
6.06.2024Gündem
Seçil Erzan ve Bahar Candan cezaevinde 'Dolandırıcı' kavgasına tutuştu!
Seçil Erzan ve Bahar Candan cezaevinde 'Dolandırıcı' kavgasına tutuştu!Seçil Erzan ile aynı koğuşta kalan Bahar Candan cezaevinde 'Dolandırıcı' kavgasına tutuştu. Seçil Erzan, Bahar Candan'ın kendisine sürekli "Dolandırıcı" demesinden rahatsız olunca tartışma çıktı. İnfaz memurları müdahalesiyle kavgayı bitiren Seçil Erzan, Bahar Candan'dan şikayetçi oldu.
5.06.2024Gündem
Seçil Erzan ağlayarak itiraf etti! Fatih Terim'in parasının nereye gittiği ortaya çıktı
Seçil Erzan ağlayarak itiraf etti! Fatih Terim'in parasının nereye gittiği ortaya çıktıSeçil Erzan davasında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yüksek gelir vaadiyle 29 kişiyi dolandırıldığı iddiasıyla 295 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan DenizBank Eski Şube Müdürü Seçil Erzan dün yeniden hakim karşısındaydı. İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada DenizBank çalışanlarının tanıklıklarına başvuruldu. Öte yandan Erzan'ın Fatih Terim'den aldığı parayı ne yaptığı ortaya çıktı. İşte detaylar...
1.06.2024Gündem
Seçil Erzan mahkeme salonunda en büyük korkusunu açıkladı
Seçil Erzan mahkeme salonunda en büyük korkusunu açıkladıYüksek karlı özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada Erzan, "Bir şube müdürünün odasından valizlerle para alınıp aşağıya yatırılması, ertesi gün işten atılmam anlamına geliyordu. Bu kesinlikle araştırılması gereken bir konuydu. En korktuğum şey işten atılırım korkusuydu" dedi. Mahkeme, Erzan’ın tutukluluk halinin devamına hükmederek duruşmayı erteledi.
29.05.2024Gündem
Seçil Erzan için mahkemeden ara karar çıktı! Duruşmada çarpıcı ifadeler: Yurt dışına kaçacak engel olun
Seçil Erzan için mahkemeden ara karar çıktı! Duruşmada çarpıcı ifadeler: Yurt dışına kaçacak engel olunYüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın yargılanmasına devam edildi. Mahkeme, Erzan’ın tutukluluk halinin devamına hükmederek duruşmayı erteledi. Öte yandan duruşmada tanık olarak dinlenen Seçil Erzan’ın birinci dereceden sicil amiri Sermin Tekin, "Seçil bana çok zor zamanlar geçirdiğini, tehdit edildiğini, yakın akrabalarının tefeciler tarafından rahatsız edildiğini, bu paraları aldığını ancak veremediğini anlattı" dedi.
24.05.2024Gündem
Seçil Erzan'ı taşıyan araç kaza yaptı
Seçil Erzan'ı taşıyan araç kaza yaptıAralarında ünlü futbolcuların da bulunduğu çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Seçil Erzan'ı mahkemeye getiren cezaevi aracı kaza yaptı.
24.05.2024Gündem
Seçil Erzan'a bir dava da kuzeninden! Bankadan zararın tahsilini istediler
Seçil Erzan'a bir dava da kuzeninden! Bankadan zararın tahsilini istedilerYüksek kar getirili "Fatih Terim Fonu" vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’a bir dava da kuzeninin eşi Merve Özer Yılmaz’dan geldi. Yılmaz, Erzan’a 3 bin dolarlık tazminat davası açtı.
22.05.2024Gündem
Fatih Terim suskunluğunu bozdu! Seçil Erzan iddialarına avukatlarından yazılı açıklama
Fatih Terim suskunluğunu bozdu! Seçil Erzan iddialarına avukatlarından yazılı açıklamaFatih Terim cephesinden Seçil Erzan açıklaması geldi. Bugüne kadar ‘yüksek getirili fon olayı’ ile ilgili suskunluğunu koruyan Fatih Terim, iddialara ilk kez avukatları tarafından yaptığı yazılı açıklama ile yanıt verdi. Banka müdürü Seçil Erzan’ın isminin direkt olarak geçmediği yazılı açıklamada, “Müvekkilimiz, Denizbank A.Ş. bünyesinde bu olaya ilişkin sorumluluğu bulunanlardan şikâyetçi olmuştur” denildi.
22.05.2024Gündem
Nihal Candan'dan Seçil Erzan yorumu: Sürekli panik halinde ve savaşa modundaymış gibiydi
Nihal Candan'dan Seçil Erzan yorumu: Sürekli panik halinde ve savaşa modundaymış gibiydiDolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla girdiği cezaevinde sağlık sorunları gerekçesiyle tahliye edilen Nihal Candan, “Bak Burası Çok Önemli” adlı YouTube programına konuk oldu.
14.05.2024Gündem
İşte Seçil Erzan dosyasında banka kamera kayıtları
İşte Seçil Erzan dosyasında banka kamera kayıtlarıAralarında iş insanları ve futbolcuların da bulunduğu onlarca kişinin, milyonlarca dolar dolandırdığı gerekçesiyle gerçekleşen Seçil Erzan soruşturmasında, yeni gelişmeler ortaya çıktı. Mağdur avukatları bankanın görüntüleri sildiğini iddia etmişti. Mahkeme heyetinin isteğiyle yeni bilirkişi raporu hazırlandı. CNN TÜRK 400 sayfalık bilirkişi raporuna ulaştı. Yeni görüntülerde Fatih Terim'in yeğeni Terim Arıcan, Selçuk İnan, Emre Belezoğlu ve dosyada ismi geçenlerin bankaya para dolusu çantalarla gelerek çıkış yaptığı görülüyor.. İşte Seçil Erzan soruşturmasında çarpıcı gelişmeler...
10.05.2024Vatan TV
Seçil Erzan dosyasında banka kamera kayıtları ortaya çıktı
Seçil Erzan dosyasında banka kamera kayıtları ortaya çıktıAralarında iş insanları ve futbolcuların da bulunduğu onlarca kişinin, milyonlarca dolar dolandırdığı gerekçesiyle gerçekleşen Seçil Erzan soruşturmasında, yeni gelişmeler ortaya çıktı. Mağdur avukatları bankanın görüntüleri sildiğini iddia etmişti. Mahkeme heyetinin isteğiyle yeni bilirkişi raporu hazırlandı. CNN TÜRK 400 sayfalık bilirkişi raporuna ulaştı. Öte yandan görüntülere ilişkin bankadan da açıklama geldi.
11.05.2024Gündem
Arda Turan'dan Seçil Erzan açıklaması! Yine çalışır yine kazanırım
Arda Turan'dan Seçil Erzan açıklaması! Yine çalışır yine kazanırımFutbolda büyük vurgun davasına ilişkin konuşan Arda Turan, Seçil Erzan hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
8.05.2024Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Seçil Erzan davasında yeni iddianame; mağdur sayısı 28’e yükseldi
Ünlü isimleri dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Seçil Erzan davasında yeni iddianame; mağdur sayısı 28’e yükseldiAralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 27 mağdurun dolandırıldığı iddiasına ilişkin davaya, bir yeni iddianame daha eklendi. Böylelikle davada mağdur sayısı 28’e yükselirken, Seçil Erzan için istenen hapis cezası ise 90 yıldan 295 yıla çıkmış oldu. Erzan 24 Mayıs’ta tekrar hakim karşısına çıkacak.
7.05.2024Gündem
Seçil Erzan davasında gelişme var! Mağdur sayısı 27’ye yükseldi
Seçil Erzan davasında gelişme var! Mağdur sayısı 27’ye yükseldiSpor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 26 mağdurun dolandırıldığı iddiasına ilişkin yargılanan Banka Şube Müdürü Seçil Erzan'ın davasına yeni iddianame daha eklendi. Mağdur sayısı 27’ye yükselirken, Seçil Erzan için istenen hapis cezası ise 87 yıldan 285 yıla çıkmış oldu. Erzan 24 Mayıs’ta tekrar hakim karşısına çıkacağı belirtildi.
6.05.2024Gündem
Seçil Erzan olayında flaş gelişme: Mağdur sayısı 26’ya yükseldi
Seçil Erzan olayında flaş gelişme: Mağdur sayısı 26’ya yükseldiYüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın davasında 5 yeni mağdur daha ortaya çıktı. Mağdurlar hakkında hazırlanan iddianamelerin ana dava dosyasıyla birleşmesiyle şikayetçilerin sayısı 21’den 26’ya, Erzan hakkında istenen hapis cezası da 275 yıla yükseldi.
3.05.2024Gündem
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü'
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü'Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal, cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya düştü ve tahliye edildi. Evinde tedavisi devam eden Nihal Candan, neden hemen kuaföre gittiğiyle ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.
1.05.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Seçil Erzan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seçil erzan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.