Savaş Alanı

Savaş Alanı

Son dakika savaş alanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan savaş alanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını savaş alanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Savaş Alanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan savaş alanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.135 savaş alanı haberi bulunmuştur. Tüm savaş alanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
“Oyuk Ve Kırık Dökük: Bir Dünya Hâli” Venedik Bienali Türkiye Pavyonu’nda!
“Oyuk Ve Kırık Dökük: Bir Dünya Hâli” Venedik Bienali Türkiye Pavyonu’nda! İKSV'nin koordinasyonunu üstlendiği Venedik Bienali Uluslararası Sanat Sergisi Türkiye Pavyonu bu yıl Gülsün Karamustafa’nın mekâna özel ürettiği eseri "Oyuk ve Kırık Dökük: Bir Dünya Hâli" başlıklı sergisine evsahipliği yapacak.
18.02.2024 Yaşam
İzmir'de 4 kişinin öldüğü 21 kişinin yaralandığı korkunç kaza kamerada
İzmir'de 4 kişinin öldüğü 21 kişinin yaralandığı korkunç kaza kamerada İzmir'in Menderes ilçesinde, hafif ticari aracın çarpmasıyla refüjü aşan otomobilin karşı yönden gelen yolcu minibüsüyle çarpıştığı 4 kişinin öldüğü, 21 kişinin yaralandığı kaza anının görüntüsü ortaya çıktı.
1.07.2023 Yaşam
Fransa adeta savaş alanı! Binalar, otobüsler ateşe verildi, mağazalar yağmalandı: 'Ülkemiz uçurumun eşiğinde'
Fransa adeta savaş alanı! Binalar, otobüsler ateşe verildi, mağazalar yağmalandı: 'Ülkemiz uçurumun eşiğinde' Fransa'da 17 yaşındaki bir gencin polisin dur ihtarına uymadığı gerekçesiyle vurularak öldürülmesinin ardından başlayan protestolar 4. gününde devam ediyor. Yetkililerden gelen açıklamalara göre gözaltı sayısı bini aştı. Protestocular dün gece yine binaları otobüsleri ateşe verip, mağazaları yağmaladı. Cumhurbaşkanı Macron üzerindeki 'OHAL' baskısı giderek artarken, muhalefet Fransa'nın uçurumun eşiğinde olduğunu savunuyor.
1.07.2023 Dünya
Gaziantep’te fay hattı geçtiği yeri savaş alanına çevirdi
Gaziantep’te fay hattı geçtiği yeri savaş alanına çevirdi Tüm Türkiye'yi yasa ve acıya boğan depremlerden etkilenen 10 ilden biri olan Gaziantep’te fay hattı geçtiği yerleri savaş alanına çevirdi. Fay hattın geçtiği güzergahtaki görüntüler, dehşetin boyunu gözler önüne serdi.
14.02.2023 Gündem
Gaziantep kazası nasıl oldu, Gaziantep kazasında ölenlerin kimlikleri belli oldu mu? Gaziantep Nizip kazası görüntüleri
Gaziantep kazası nasıl oldu, Gaziantep kazasında ölenlerin kimlikleri belli oldu mu? Gaziantep Nizip kazası görüntüleri Gaziantep- Nizip Otoyolu'nda meydana gelen kaza Türkiye’ye bomba gibi düştü. 16 kişinin yaşamını yitirdiği, 31 kişinin de yaralandığı kazanın detayları ise merak konusu oldu. Peki, Gaziantep kazasında ölenlerin kimlikleri belli oldu mu, Nizip kazasında ölenler kim? Gaziantep kazası nasıl oldu?
22.08.2022 Yaşam
İşçi ve patron kavgası, mahalleyi savaş alanına çevirdi
İşçi ve patron kavgası, mahalleyi savaş alanına çevirdi Bağcılar'da tekstil atölyesinde çalışan işçi, görev yerini değiştiren patronuyla tartıştı. Tartışma büyüyünce, işçi akrabalarıyla birlikte iş yerine baskın yaptı. Ardından da patronu akrabalarıyla işçinin evini taşladı.
19.06.2022 Yaşam
Rusya’da ulusal muhafızlardan Putin’e şok! Ülkeyi sarsan iddia, hepsi kovuldu
Rusya’da ulusal muhafızlardan Putin’e şok! Ülkeyi sarsan iddia, hepsi kovuldu Rusya ve Ukrayna arasında süren savaş özellikle Rusya’da büyük bir siyasi çalkantıya ve halk arasında huzursuzluğa yol açtı. Ülke, üst düzey bürokratlar ve ordu içindeki peş peşe gelen istifalar ile sarsılırken, ‘Putin’in özel ordusu’ denen oluşumun içinde de çalkantılar baş gösterdi. İddiaya göre, çok sayıda ulusal muhafız askeri Putin yönetimine resti çekti. İşte detaylar...
28.05.2022 Dünya
Ukrayna'da acılar dinmiyor, dehşete düşüren gerçek! 200 ceset çıkarıldı!
Ukrayna'da acılar dinmiyor, dehşete düşüren gerçek! 200 ceset çıkarıldı! Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı savaşın 3 ayı geride kalırken, Ukraynalı yetkililer, liman kenti Mariupol'deki bir apartmanın enkazını kazan işçilerin bodrum katında 200 ceset bulduğunu ve savaşın en kötü acılarından bazılarının yaşandığı harap şehirde daha fazla dehşetin gün yüzüne çıktığını duyurdu. Diğer taraftan, Rusya'nın ayrılıkçıların elindeki Donbas'ta saldırılarını yoğunlaştırdığı belirtildi.
25.05.2022 Dünya
BM ile Ukrayna arasında cinsel şiddete maruz kalanlara yardım anlaşması imzalandı
BM ile Ukrayna arasında cinsel şiddete maruz kalanlara yardım anlaşması imzalandı Birleşmiş Milletler’in Çatışmalarda Cinsel şiddet Özel Temsilciliği ile Ukrayna hükümeti arasında ‘savaşta cinsel şiddete maruz kalanlara yardımcı olmak’ için çerçeve anlaşma imzalandı. BM Genel Sekreteri’nin Özel Temsilcisi Pramila Patten dün basına yaptığı açıklamada “Size sözüm, uluslararası hukukun boş bir vaat olmayacağıdır. Bugünün belgeleri yarının kovuşturması olacak” dedi.
4.05.2022 Dünya
Zeytinburnu’nda sokak ortasında silahlı çatışma: 3 yaralı
Zeytinburnu’nda sokak ortasında silahlı çatışma: 3 yaralı Zeytinburnu’nda aralarında husumet olduğu öğrenilen iki grup arasında silahlı çatışma meydana geldi. Onlarca kurşunun sıkıldığı silahlı çatışmada sokak savaş alanına döndü, olayda 3 kişi yaralandı.
1.05.2022 Yaşam
ABD Başkanı Joe Biden dev paketİ onayladı! İşte Ukrayna'ya yollayacağı silahların tam listesi...
ABD Başkanı Joe Biden dev paketİ onayladı! İşte Ukrayna'ya yollayacağı silahların tam listesi... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş tüm şiddetiyle sürerken, Ukrayna’ya dünyanın dört bir yanından yardım yağmaya devam ediyor. ABD Başkanı Joe Biden da verdiği sözü tuttu ve bütçe oylamasında Ukrayna’ya yollanacak yeni silahların listesi açıklandı ve kabul edildi. İşte Ukrayna’nın sahip olacağı yeni silah ve mühimmatların tam listesi…
29.04.2022 Dünya
Bakan Ersoy: "Çanakkale, insan hayatına duyulan saygının en uç koşullarda bile esnemediğinin belgesidir"
Bakan Ersoy: "Çanakkale, insan hayatına duyulan saygının en uç koşullarda bile esnemediğinin belgesidir" Çanakkale Kara Savaşları’nın 107. yıl dönümünü anma etkinliklerine katılan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Çanakkale, medeniyetimizde insana verilen değerin, insan hayatına duyulan saygının en uç koşullarda bile esnemediğinin, savaşın yıkımına şahit olan gözlerin yine de insana bakışının değişmediğinin belgesidir. Bunun aksini söyleyenlerin yalanları da Çanakkale cephelerinin gerçeği karşısında mağlup olmuştur" dedi.
24.04.2022 Siyaset
Zelenski'nin çağrısına yanıt veren 20 bin yabancı gönüllüye Ukrayna'da büyük şok! Hepsi isyanda: Bunun için gelmedik...
Zelenski'nin çağrısına yanıt veren 20 bin yabancı gönüllüye Ukrayna'da büyük şok! Hepsi isyanda: Bunun için gelmedik... Rusya işgalinde Ukrayna için savaşmak için gönüllü olan binlerce kişi ülkede hiç beklemedikleri bir tablo ile karşılaştı. Savaşın sonuna kadar kalmak için sözleşme imzalayan gönüllüler yeterince hızlı silah veya eğitim almamaktan ve savaş alanı birimlerine atanmadan önce günlerce beklemekten şikayetçi.
21.03.2022 Dünya
Tayvan, ABD’den JASSM füzeleri almayı hedefliyor
Tayvan, ABD’den JASSM füzeleri almayı hedefliyor Tayvan Savunma Bakanı Yardımcısı Alex Po, ABD’den alınması planlanan AGM 158 serisi JASSM füzeler ile ilgili görüşmelerin devam ettiğini belirterek, füzelerin alımına ilişkin son aşamaya gelmediklerini ama görüşmelerde mesafe kaydettiklerini duyurdu.
20.03.2022 Dünya
Ukrayna Rusya müzakerelerinde son dakika kararı! Anlaşmaya vardılar, resmen açıkladılar
Ukrayna Rusya müzakerelerinde son dakika kararı! Anlaşmaya vardılar, resmen açıkladılar Ukrayna - Rusya savaşı 8'inci gününde de tüm şiddetiyle sürüyor. İki ülke heyetleri ikinci tur müzakereler için Brest'te bir araya gelmişti. Bölgeden gelen son dakika haberine göre; toplantı sonra erdi. İkinci toplantıdan çıkan somut sonuç iki tarafın da insani koridor etrafında geçici ateşkes üzerinde uzlaşıya varması oldu. Bu gelişmelerden hemen önce Ukrayna lideri Zelenski ve Putin peş peşe açıklamalar yaptı. Zelenski, "Putin'in endişelerinin farkındayım, konuşmak zorundayız" mesajı verdi. Putin ise söyleminde bir değişime gitmedi ve "Nazilerle savaşıyoruz" dedi. Öte yandan İkinci tur görüşmelerin ardından Rus heyetinden de bir açıklama geldi. Başmüzakereci Vladimir Medinski, "Ciddi ilerleme sağlandığını düşünüyoruz" derken, sivillerin tahliyesi için oluşturulacak insani koridor etrafından muhtemel ateşkeste anlaşma sağlandığını açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
3.03.2022 Dünya
Ortalığı savaş alanına çevirip sevgilisiyle kaçtı
Ortalığı savaş alanına çevirip sevgilisiyle kaçtı Göngören'de, 4 otomobile çarpıp caddeyi savaş alanına çeviren sürücü, kız arkadaşıyla olay yerinden kaçtı.
30.10.2021 Yaşam
Bakan Soylu yüz tanıma projesini duyurdu: Geçebilen daha görmedim
Bakan Soylu yüz tanıma projesini duyurdu: Geçebilen daha görmedim İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İkinci Uluslararası Güvenlik Kongresi'nde yaptığı açıklamada, "En iyi ses analizini yapacaksınız dedik, muhteşem bir program ortaya koydular. 'Yüz tanımada sizi kimse geçmeyecek' dedik. Şu anda bizim yüz tanıma programımız var. Amerika da dahil olmak üzere kimsenin bunun yanından geçtiğini düşünmüyorum. Bize de yakın zamana kadar çok yüz tanıma programı getirdiler. Bizim arkadaşlarımızın yaptıklarını geçebilen daha yüz tanıma programı görmedim" dedi.
23.09.2021 Gündem
Putin'den ABD açıklaması: İlişkimiz iç siyasi mücadeleye kurban edildi
Putin'den ABD açıklaması: İlişkimiz iç siyasi mücadeleye kurban edildi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus-Amerikan ilişkilerinin son yıllarda ABD’deki iç siyasi mücadeleye kurban edildiğini söyledi.
14.06.2021 Dünya
Bakan Koca'dan Kılıçdaroğlu'na aşı tepkisi!
Bakan Koca'dan Kılıçdaroğlu'na aşı tepkisi! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun aşı ile ilgili algı operasyonlarına sert tepki göstererek 'Türkiye'nin iki ordusu var. Biri ülkeyi, biri 83 milyonun sağlığını koruyor. İkisi de siyasi çıkar amaçlı ithamlarla yıpratılmaya gelmez.' ifadelerini kullandı.
6.03.2021 Gündem
Ultimate Epic Battle Simulator ücretsiz oldu
Ultimate Epic Battle Simulator ücretsiz oldu Dünyanın önde gelen dijital oyun kütüphanelerinden Steam, Ultimate Epic Battle Simulator isimli oyunu ücretsiz hale getirdi. Kullanıcılar, 1 Şubat tarihine kadar Steam hesaplarına erişerek oyunu ücretsiz indirebilecek.
30.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Avrupa basını: Zafer Azerbaycan'ın Türkiye ve  Rusya da kazandı
Avrupa basını: Zafer Azerbaycan'ın Türkiye ve Rusya da kazandı Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki anlaşmaya ilişkin Avrupa basınında öne çıkan haber ve analizlerde, Dağlık Karabağ'da Azerbaycan'ın zafer elde ettiği, Türkiye ve Rusya'nın da kazananlar arasında olduğu belirtildi. Ayrıca iki liderin yeni dünyayı şekillendirmede başrol oynadığının altı çizildi.
11.11.2020 Dünya
Nahçıvan Azerbaycan koridoru nedir? Türkiye Kafkasya ve Orta Asya'ya açılıyor!
Nahçıvan Azerbaycan koridoru nedir? Türkiye Kafkasya ve Orta Asya'ya açılıyor! Azerbaycan ordusunun 44 gün süren Dağlık Karabağ harekatından zaferle çıkması masada da büyük bir galibiyete neden oldu. Azerbaycan-Ermenistan arasında yapılan anlaşmaya göre Azerbaycan’la Nahçıvan’ı birleştiren yeni bir koridor oluşturulacak. Stratejistlere göre Nahçıvan Azerbaycan koridoru Türkiye'nin Kafkasya ve Orta Asya’ya ticaret yapması açısından büyük bir gelişme. Peki, Nahçıvan Azerbaycan koridoru nedir? Nahçıvan Azerbaycan koridoru Türkiye'ye ne kazandıracak? İşte Nahçıvan Azerbaycan koridoru hakkında merak edilenler...
11.11.2020 Gündem
'Ege adalarının silahlandırılmasını kabul edemeyiz'
'Ege adalarının silahlandırılmasını kabul edemeyiz' Ege adalarının silahsız olmasının da Türkiye’nin kırmızı çizgisi olacağını belirten Oktay, “Bununla ilgili girişimler başladı. Ege adalarının silahlandırılması Türkiye açısından asla kabul edilemez. Bunun için ne gerekiyorsa yapılacaktır. Hukuki girişim için yasal anlamda çalışmalar fiilen başladı” dedi.
27.07.2020 Gündem
BBC, Türkiye'nin Kovid-19'la mücadeledeki başarısını övdü
BBC, Türkiye'nin Kovid-19'la mücadeledeki başarısını övdü İngiliz kamu yayın kuruluşu BBC, Türkiye'nin yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınında "çok daha büyük bir felaketin önüne geçtiğini" ve bir başarı hikayesi olarak görüldüğünü belirterek ülkenin mücadelesini övdü.
30.05.2020 Dünya
'Keşke onu Alev'le tanıştırmasaydım...'
'Keşke onu Alev'le tanıştırmasaydım...' Bursa'da Sadık Şahin (45), sevgilisi eski manken 2003 bacak güzeli Alev Ç.'nin (38) evinde Onur Yılgün'ü (35) bıçaklayarak, öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılandığı davada hakim karşısına çıkarıldı. Olay gecesi Yılgün'ün elinde bulunan bıçağın boğuşma sırasında göğsüne sapladığını iddia eden Şahin, tahliyesini istedi. Mahkeme heyeti, Alev Ç.'nin duruşmaya zorla getirilmesine karar verdi.
24.01.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Savaş Alanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki savaş alanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.