Sarallar’

Sarallar’

Son dakika Sarallar’ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sarallar’ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sarallar’ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sarallar’

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sarallar’ gelişmeleri de dahil olmak üzere 92 sarallar’ haberi bulunmuştur. Tüm sarallar’ haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sarallar grubu üyesi 14 kişi tutuklandı
Sarallar grubu üyesi 14 kişi tutuklandı İstanbul ve İzmir'de düzenlenen 'Kafes' operasyonuyla gözaltına alınan Sarallar Grubu üyesi 24 şüpheliden 14'ü çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken 10 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
17.11.2023 Gündem
Bakan Tunç'tan yeni anayasa açıklaması
Bakan Tunç'tan yeni anayasa açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Türkiye'nin son tartışmaları dikkate alındığında, yüksek mahkemelerimiz arasındaki görüş farklarının da ortaya çıktığını düşündüğümüzde; demokratik, kuşatıcı, maddeler arasındaki çelişkileri ortadan kaldıracak yeni bir anayasaya ihtiyacımız olduğu açık" dedi.
14.11.2023 Gündem
'Sarallar' organize suç örgütü çökertildi
'Sarallar' organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Yerlikaya, 'Kafes Operasyonları' kapsamında liderliğini Özgür Saral'ın yaptığı 'Sarallar' grubu olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Örgüt ele başı Özgür Saral'ın da aralarında bulunduğu 24 şüpheli yakalandı.
14.11.2023 Gündem
Esenyurt'ta polisli çete 211 daireli siteye çöktü! Dairelerin kapı kilitlerini kırarak başkalarına kiralayıp, satmışlar
Esenyurt'ta polisli çete 211 daireli siteye çöktü! Dairelerin kapı kilitlerini kırarak başkalarına kiralayıp, satmışlar Esenyurt'ta, 211 konuttan oluşan bir sitede bulunan daireler usulsüz işlemlerle yaklaşık 600 kişiye satıldı. Aralarında polis memurlarının da bulunduğu 86 kişilik çete, iddiaya göre siteden daire almak isteyen kişilere daireye karşılık geldiğini söyleyerek fahiş fiyata arsa üzerinden santim santim sahte satışlar yaptı.
23.10.2023 Gündem
Kusursuz pasaport basan çete iş başında basıldı
Kusursuz pasaport basan çete iş başında basıldı İstanbul Fatih’te sahte pasaport ve kimlik basıldığı yönünde ihbar alan polis, önceki gün ev görünümündeki bir atölyeye operasyon düzenledi.
1.06.2023 Gündem
Cengiz Karlı kimdir, neden hapisteydi? Elif Karlı’nın cezaevindeki eşi Cengiz Karlı öldü mü, neden ve nasıl, kaç yaşındaydı, nereli, ne iş yapıyor, hastalığı neydi?
Cengiz Karlı kimdir, neden hapisteydi? Elif Karlı’nın cezaevindeki eşi Cengiz Karlı öldü mü, neden ve nasıl, kaç yaşındaydı, nereli, ne iş yapıyor, hastalığı neydi? Şarkıcı Elif Karlı'nın 30 yıllık eşi Cengiz Karlı cezaevinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Söz konusu gelişmenin ardından Cengiz Karlı kimdir, nereli, kaç yaşındaydı? Cezaevindeki Elif Karlı’nın eşi Cengiz Karşı neden hapisteydi, ölüm sebebi ve hastalığı ne?
21.01.2023 Gündem
Elif Karlı kimdir? Elif Karlı kocası neden hapiste? Songül Karlı ile kardeş mi?
Elif Karlı kimdir? Elif Karlı kocası neden hapiste? Songül Karlı ile kardeş mi? Elif Karlı, kocası Cengiz Karlı'nın cezaevinde geçirdiği kalp krizi sonrası ölmesiyle tekrar gündeme geldi. 2000'li yılların başlarında sesi ve şarkılarıyla çok konuşulan isimlerden olan Elif Karlı kimdir, kaç yaşında? Elif Karlı ve Songül Karlı kardeş mi? İşte detaylar...
18.01.2023 Televizyon
Elif Karlı'nın acı günü! Eşi hayatını kaybetti
Elif Karlı'nın acı günü! Eşi hayatını kaybetti Türk Halk Müziği sanatçısı Elif Karlı'nın bir süredir cezaevinde yatan 30 yıllık eşi Cengiz Karlı, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Elif Karlı eşinin ölüm haberini telefonda aldı.
18.01.2023 Magazin
Necati Şaşmaz'ı Sarallar grubundan polis kurtardı! Detaylar ortaya çıktı
Necati Şaşmaz'ı Sarallar grubundan polis kurtardı! Detaylar ortaya çıktı Sarallar grubuna yönelik “Demir Yumruk” operasyonunun iddianamesi tamamlandı. İddianameye göre Necati Şaşmaz boşanma aşamasında olduğu eşini tehdit edince kayınpederi Ahmet Kaşıkçı, hemşerisi ve yakın tanıdığı Alaattin Saral’a ulaşıp yardım istedi. Saral da onu Erdal Acar’a yönlendirdi. Saral’ın adamlarının bu konudaki telefon konuşmaları dinlemeye takıldı. Sarallar harekete geçmeden önce operasyon yapılınca Şaşmaz kurtuldu.
12.11.2022 Gündem
Sarallar suç örgütünün yöneticilerinden Soner Rençber yakalandı
Sarallar suç örgütünün yöneticilerinden Soner Rençber yakalandı  İstanbul Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, 'Sarallar' suç örgütünün yöneticilerinden Soner Rençber'i Büyükçekmece'de başkasının adına kiralanan güvenlikli eve yaptıkları operasyonla yakaladı. Rençber'in örgütün yaptığı çok sayıda silahlı eylemi azmettirdiği belirtildi. 
30.09.2022 Gündem
Sarallar grubunun tetikçisi yakalandı
Sarallar grubunun tetikçisi yakalandı Sarallar olarak bilinen silahlı suç örgütünün tetikçiliğini yapan V.R., organize polisi tarafından gözaltına alındı. Şüphelinin evinde 1 silah ve 42 mermi ele geçirildi.
26.08.2022 Gündem
Sarallar operasyonu böyle başladı! Erdal Acar en yakın dostunun mirasını çeteye aktarmış...
Sarallar operasyonu böyle başladı! Erdal Acar en yakın dostunun mirasını çeteye aktarmış... İstanbul merkezli 13 ilde haziran ayında Sarallar çetesine yönelik gerçekleştiren operasyonlarda, nitelikli yağmadan kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmaya, tehdit ve şantajdan kasten yaralamaya kadar 73 ayrı suçlamayla aralarında iş insanı Erdal Acar’ın da bulunduğu 46 kişi tutuklanmıştı. Sarallar çetesinin sonunu, babasından kalan mirası elinden alınmaya çalışılan 10 yaşındaki bir çocuğun hakkını korumak için verilen mücadelenin getirdiği öğrenildi.
28.07.2022 Gündem
İçişleri düğmeye bastı! 1.707 şahıs yakalandı
İçişleri düğmeye bastı! 1.707 şahıs yakalandı İçişleri Bakanlığı, aranan şahıslar uygulaması sonucunda; 2 yıla kadar hapis cezası ile aranmakta olan 925 şahıs, 5 yıla kadar hapis cezası ile aranmakta olan 279 şahıs, 10 yıla kadar hapis cezası ile aranmakta olan 85 şahıs, 20 yıla kadar hapis cezası ile aranmakta olan 46 şahıs, 20 yıl ve üzeri hapis cezası ile aranmakta olan 17 şahıs olmak üzere; 1352’si hükümlü 355’i yakalama emri ile aranmakta olan toplam 1.707 şahıs yakalandığını açıkladı.
8.07.2022 Gündem
İş insanı Erdal Acar tutuklandı! Sarallar operasyonunda gözaltına alınmıştı
İş insanı Erdal Acar tutuklandı! Sarallar operasyonunda gözaltına alınmıştı Sarallar operasyonunda gözaltına alınarak dün adliyeye sevk edilen şüpheliler arasında bulunan iş insanı Erdal Acar tutuklandı. Erdal Acar'ın "Suç İşlemek amacıyla örgüt kurma " ve "yağma" suçlarından tutuklanması talep edilmişti.
8.07.2022 Gündem
'Sarallar' operasyonunda flaş gelişme! Erdal Acar’a tutuklama talebi
'Sarallar' operasyonunda flaş gelişme! Erdal Acar’a tutuklama talebi Sarallar operasyonunda gözaltına alınarak bugün adliyeye sevk edilen şüphelilerden iş adamı Erdal Acar ve Şahin Gürzün arasında yer aldığı 25 şüpheli tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi. Öte yandan Savcılığın hakimliğe gönderdiği sevk yazısında Erdal Acar’ın örgüt lideri İlyas Saral’a bağlı olarak kendi hiyerarşik yapısını kurduğu ve örgüt adına kişiler arasındaki sorunları çözdüğü anlatıldı.
7.07.2022 Gündem
Sarallar operasyonunda ele geçirilenler emniyette sergilendi
Sarallar operasyonunda ele geçirilenler emniyette sergilendi İstanbul merkezli 13 ilde sarallar grubuna yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda örgüt lideri olduğu şüphesiyle Erdal Acar ile birlikte gözaltına alınan 122 şüpheli  adliyeye sevk edildi. Operasyonda ele geçirilen silah,  kılıç ve telsizler emniyette sergilendi.
7.07.2022 Gündem
Sarallar grubuna operasyon! Gözaltına alınan 31 şüpheli adliyeye sevk edildi
Sarallar grubuna operasyon! Gözaltına alınan 31 şüpheli adliyeye sevk edildi İstanbul merkezli 13 ilde Sarallar grubuna yapılan operasyonda gözaltına alınan 119 kişiden 31’i adliyeye sevk edildi.
6.07.2022 Gündem
Başbağlar Katliamı nedir, ne zaman ve nasıl oldu? Erzincan Başbağlar Katliamı neden yapıldı, failleri kim?
Başbağlar Katliamı nedir, ne zaman ve nasıl oldu? Erzincan Başbağlar Katliamı neden yapıldı, failleri kim? Başbağlar Katliamı'nın bugün 29'uncu yıl dönümü. 1993'te Erzincan Kemaliye'ye bağlı Başbağlar Köyü’nde 33 sivil katledildi. PKK'nın en büyük sivil katliamlarından birisi olan Başbağlar’ın acısı hala dinmedi, hayatı kaybedenler gözyaşlarıyla anılıyor.
5.07.2022 Gündem
Aylin Coşkun kimdir, nereli, kaç yaşında? Şarkıcı Aylin Coşkun neden emniyete çağrıldı ve gündem oldu, eşi kim, çocuğu var mı?
Aylin Coşkun kimdir, nereli, kaç yaşında? Şarkıcı Aylin Coşkun neden emniyete çağrıldı ve gündem oldu, eşi kim, çocuğu var mı? Ünlü şarkıcı Aylin Coşkun günün aranan isimleri arasına girdi. İstanbul merkezli pek çok ilde bir suç örgütüne yönelik yapılan ve Emniyete çağırılan ünlü isimler arasında şarkıcı Aylin Coşkun da yer aldığı iddiası sonrası Aylin Coşkun’un hayatı gündem oldu. Peki, Aylin Coşkun kimdir, nereli, kaç yaşında, neden emniyete ifadeye çağrıldı?
5.07.2022 Magazin
Sarallar operasyonu nedir? Sarallar kimdir, nerelidir, ne iş yapar? Sarallar operasyonu kapsamında hangi ünlüler ifadeye çağrıldı?
Sarallar operasyonu nedir? Sarallar kimdir, nerelidir, ne iş yapar? Sarallar operasyonu kapsamında hangi ünlüler ifadeye çağrıldı? İstanbul merkezli 13 ilde düzenlenen Sarallar operasyonu kapsamında Aylin Coşkun, oyuncu Necati Şaşmaz, Erkan Petekkaya ve Sinan Engin ifadeye çağrıldı. Şaşmaz ve Petekkaya'nın ifade verdiği öğrenildi. Söz konusu gelişmenin ardından Sarallar operasyonu nedir? Sarallar kimdir, nerelidir, ne iş yapar? Sarallar operasyonu kapsamında ifadeye çağrılan ünlüler kim? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
5.07.2022 Gündem
Sarallar operasyonuyla ilgili ünlü isimler emniyete çağırıldı
Sarallar operasyonuyla ilgili ünlü isimler emniyete çağırıldı İstanbul merkezli 13 ilde sarallar suç örgütüne yönelik yapılan ve 119 kişinin gözaltına alındığı operasyonda bazı ünlüler emniyete çağrıldı. Emniyete çağırılan ünlü isimler arasında şarkıcı Aylin Coşkun, oyuncu Necati Şaşmaz, Erkan Petekkaya ve Sinan Engin'in olduğu öğrenildi.
5.07.2022 Yaşam
Sarallar grubuna operasyon: 117 gözaltı
Sarallar grubuna operasyon: 117 gözaltı İstanbul merkezli 13 ilde sarallar olarak bilinen suç örgütüne eş zamanlı operasyon düzenlendi. 117 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda çok sayıda tabanca, suikast silahı, senet ve dijital materyal ele geçirildi.
29.06.2022 Gündem
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde 1 kişi daha yakalandı
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde 1 kişi daha yakalandı Geçtiğimiz Ocak ayında silahlı saldırıda öldürülen avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin 1 şüpheli daha gözaltına alındı. Zanlı, Dulhan G., adliyeye sevk edildi.
18.02.2022 Gündem
KDK, 2021'de 18 bin 843 başvuru aldı, idare tarafından yüzde 80’ine uyuldu
KDK, 2021'de 18 bin 843 başvuru aldı, idare tarafından yüzde 80’ine uyuldu Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK), 2021 yılında 18 bin 843 başvuru aldı, KDK’nın tavsiye kararlarının yüzde 80’ine idare tarafından uyuldu.
18.02.2022 Gündem
Bakırköy'deki çatışma ile ilgili flaş gelişme! Sarallar'ın 9 üyesi gözaltına alındı
Bakırköy'deki çatışma ile ilgili flaş gelişme! Sarallar'ın 9 üyesi gözaltına alındı İstanbul Bakırköy'de çıkan silahlı kavgayla ilgili Sarallar olarak bilinen suç örgütünün 9 üyesi gözaltına alındı.
18.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sarallar’ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sarallar’ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.