Gazete Vatan Logo

Elif Karlı kimdir? Elif Karlı kocası neden hapiste? Songül Karlı ile kardeş mi?

Elif Karlı, kocası Cengiz Karlı'nın cezaevinde geçirdiği kalp krizi sonrası ölmesiyle tekrar gündeme geldi. 2000'li yılların başlarında sesi ve şarkılarıyla çok konuşulan isimlerden olan Elif Karlı kimdir, kaç yaşında? Elif Karlı ve Songül Karlı kardeş mi? İşte detaylar...

Elif Karlı kimdir? Elif Karlı kocası neden hapiste? Songül Karlı ile kardeş mi?

Cengiz Karlı'nın cezaevinde geçirdiği kalp krizi sonrası ölümüyle eşi Elif Karlı'nın ismi araştırılmaya devam ediyor. 1974 yılında İstanbul'da doğan Elif Karlı, profesyonel müzik kariyerine Ercan Saatçi ile adım atmıştır. 2009 yılında "Yılın Ümit Veren Kadın Şarkıcısı" seçilmişti. Peki Elif Karlı kimdir? Cengiz Karlı ile ne zaman evlendi? Cengiz Karlı neden hapse girdi? İşte tüm detaylar...

ELİF KARLI KİMDİR?

Şarkıcı Elif Karlı, 1993 yılında Ahmet Cengiz Karlı ile evlendi. Elif Karlı aslen Trabzon Sürmenelidir. 2000'li yılların başında sesi ve şarkılarıyla gündemden düşmeyen Elif Karlı'nın iki çocuğu bulunuyor.

CENGİZ KARLI NEDEN HAPİSTEYDİ?

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Polisleri Cengiz Karlı’yı Sarallar örgütüne yönelik operasyon kapsamında gözaltına alıp tutuklamıştı.

ELİF KARLI VE SONGÜL KARLI KARDEŞ Mİ?

Elif Karlı daha önce yaptığı açıklamada, 'Karlı' benim kocamın soyadı ve Gaziantep'li. Songül ile hiçbir bağımız yok." ifadelerini kullanmıştı.