Songül Karlı

Songül Karlı

Son dakika Songül Karlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Songül Karlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Songül Karlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Songül Karlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan songül karlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 199 songül karlı haberi bulunmuştur. Tüm songül karlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Songül Karlı kalça estetiği sonrası Instagram'ı salladı!  Takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı
Songül Karlı kalça estetiği sonrası Instagram'ı salladı! Takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve pozlarıyla magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren Songül Karlı, bu kez son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Uğur Arslan ile yaptığı programla hafızalara kazınan 50 yaşındaki ünlü türkücü ve sunucu, kalça estetiğinden sonraki son halini sevenlerinin beğenisine sundu.
15.04.2024 Magazin
Songül Karlı: Diğer sanatçılar benden daha açık giyiniyor
Songül Karlı: Diğer sanatçılar benden daha açık giyiniyor Songül Karlı, önceki gün hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Son yıllarda işlerinin azaldığını söyleyen şarkıcı, "Bu hep bilinir evet sanatçılar birbirinin işini keser" dedi. Karlı, sık sık ‘estetik yaptırdı' iddialarıyla ilgili de konuştu.
19.12.2023 Magazin
Songül Karlı'nın gözünün son hali görenleri şaşırttı!
Songül Karlı'nın gözünün son hali görenleri şaşırttı! Estetik haberleriyle sık sık gündeme gelen şarkıcı Songül Karlı'nın yüzündeki deformasyon sosyal medyada gündem oldu. 'Bir gözün başka bir gözün başka yere bakıyor' yorumları ise gecikmedi.
8.12.2023 Magazin
Yıllardır kanserle mücadele eden fenomen Ayşenur Parlak hayatını kaybetti
Yıllardır kanserle mücadele eden fenomen Ayşenur Parlak hayatını kaybetti Dördüncü evre kolon kanseriyle mücadele eden sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak, yaşama veda etti. Ünlü ismin eşi ve kızının babası Savaş Parlak, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
13.11.2023 Magazin
Songül Karlı filtreyi abarttı! Takipçilerinden tepki gecikmedi
Songül Karlı filtreyi abarttı! Takipçilerinden tepki gecikmedi Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve gönderileriyle magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren Songül Karlı uzun zaman sonra ekranlara döndü. Yaptırdığı estetiklerle ve filtreli pozlarıyla dikkat çeken Karlı'nın pozuna yorum yağdı.
13.11.2023 Magazin
'Göğüs estetiği yaptırdım, pişmanım' demişti... Songül Karlı son paylaşımıyla olay yarattı
'Göğüs estetiği yaptırdım, pişmanım' demişti... Songül Karlı son paylaşımıyla olay yarattı Songül Karlı yaptırdığı estetiklerle ve cesur pozlarıyla sosyal medyada adından söz ettiriyor.Estetikli haliyle gündemden düşmeyen Songül Karlı, yayınladığı son pozuyla takipçilerini şaşırttı. Ünlü türkücüyü görenler tanımakta güçlük çekti.
6.08.2023 Magazin
Estetik harikası Songül Karlı kot tulumuyla sosyal medyayı salladı!
Estetik harikası Songül Karlı kot tulumuyla sosyal medyayı salladı! Songül Karlı yaptırdığı estetiklerle ve cesur pozlarıyla sosyal medyada adından söz ettiriyor. Yaptırdığı estetik operasyonlarla gündemden düşmeyen ünlü türkücü Songül Karlı, fit fiziğiyle göz doldurdu. Kot tulumuyla poz veren güzel türkücünün son paylaşımına yorum yağdı, Songül Karlı yine Hadise'ye benzetildi.
24.07.2023 Magazin
Estetikleriyle gündemde olan Songül Karlı'nın son hali ortaya çıktı!
Estetikleriyle gündemde olan Songül Karlı'nın son hali ortaya çıktı! Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren şarkıcı ve sunucu Songül Karlı, geçtiğimiz günlerde estetik operasyon geçirmişti. Operasyon sonrası ilk kez fotoğraf paylaşan Songül Karlı’nın yeni hali ortaya çıktı.
2.05.2023 Magazin
Ünlülerin makyajsız hali şaşırttı
Ünlülerin makyajsız hali şaşırttı Geçtiğimiz günlerde yine estetik yaptıran Songül Karlı makyajsız halini paylaştı.
22.04.2023 Magazin
Songül Karlı güzellik için yine bıçak altına yattı!
Songül Karlı güzellik için yine bıçak altına yattı! 1991 yılında müzik sektörüne giriş yapan ve sonraki yıllarda sunuculuğa da yönelen Songül Karlı, güzellik için bıçak altına yattı. Karlı, yaptırdığı estetikleri de sıraladı.
13.04.2023 Magazin
Songül Karlı son haliyle dikkat çekti!
Songül Karlı son haliyle dikkat çekti! Estetik operasyonlarıyla adından sıkça söz ettiren Songül Karlı son hallerini paylaştı. Değişimiyle adından söz ettiren Songül Karlı'ya hayranları "Yılların eskitemediği güzellik" yorumlarında bulundu. Songül Karlı'nın geçmişten bugüne değişimi...
27.03.2023 Magazin
49 yaşındaki Songül Karlı yine dikkatleri çekti! Değişimi şoke etti
49 yaşındaki Songül Karlı yine dikkatleri çekti! Değişimi şoke etti Türkücü Songül Karlı sık sık gittiği ve neredeyse her seferinde poz vermeden ayrılmadığı kuaföründen yeni paylaşımda bulundu. Geçirdiği estetik operasyonlarla yıllara meydana okuyan ünlülerden olan Songül Karlı fit hali ile de övgüleri topluyor. Dekolteli pozları ile magazin sayfalarında sıklıkla yer bulan Songül Karlı'nın son paylaşımı yine şaşırtmadı. Geçtiğimiz günlerde yine estetik dokunuşlar yaptığını paylaşımlarıyla duyuran Songül Karlı'nın son pozları şarkıcı Hadise'ye benzetildi. İşte dalgalı saçlarıyla Songül Karlı'nın iddialı pozları...
3.03.2023 Magazin
Songül Karlı'nın son hali bakın hangi ünlüye benzetildi!
Songül Karlı'nın son hali bakın hangi ünlüye benzetildi! Sosyal medya paylaşımlarıyla ve yaptırdığı estetiklerle adından söz ettiren Songül Karlı, bu kez son pozuyla gündeme geldi. Uğur Arslan ile yaptığı programla hafızalara kazınan 49 yaşındaki Karlı, son halini sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.
1.02.2023 Magazin
Elif Karlı kimdir? Elif Karlı kocası neden hapiste? Songül Karlı ile kardeş mi?
Elif Karlı kimdir? Elif Karlı kocası neden hapiste? Songül Karlı ile kardeş mi? Elif Karlı, kocası Cengiz Karlı'nın cezaevinde geçirdiği kalp krizi sonrası ölmesiyle tekrar gündeme geldi. 2000'li yılların başlarında sesi ve şarkılarıyla çok konuşulan isimlerden olan Elif Karlı kimdir, kaç yaşında? Elif Karlı ve Songül Karlı kardeş mi? İşte detaylar...
18.01.2023 Televizyon
Songül Karlı'nın balkon pozu olay yarattı!
Songül Karlı'nın balkon pozu olay yarattı! Cesur paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Songül Karlı, sosyal medya hesabından balkonda olduğu bir pozunu paylaştı. Karlı'nın paylaşımı hayranlarından tam not aldı.
19.10.2022 Magazin
Songül Karlı isyan etti: 13 yaşından beri kazandığım parayı bir adam yüzünden kaybettim!
Songül Karlı isyan etti: 13 yaşından beri kazandığım parayı bir adam yüzünden kaybettim! Şarkıcı Songül Karlı'nın, 2012 yılında sunuculuğunu yaptığı 'Su Gibi' adlı izdivaç programında Metin Yüncü ile evlenmesi çok konuşulmuştu. Ünlü çift, 2017'de boşanmıştı. Dolandırıcılık iddiasıyla davacı olduğu eski eşi hakkında çıkan beraat kararının ardından 'Beyaz Magazin' canlı yayınına bağlanan Songül Karlı çarpıcı açıklamalarda bulundu.
7.07.2022 Magazin
Songül Karlı ‘beni dolandırdı’ deyip dava açmıştı! Eski eş Metin Yüncü hakkında karar çıktı
Songül Karlı ‘beni dolandırdı’ deyip dava açmıştı! Eski eş Metin Yüncü hakkında karar çıktı Şarkıcı Songül Karlı’yı dolandırdığı iddiasıyla eski eşi Metin Yüncü ve 2 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, "Nitelikli dolandırıcılık" suçundan 3’er yıldan 10’ar yıla kadar hapisleri istenen üç sanık hakkında mahkumiyetlerine yeterli delil elde edilemediğinden beraatlerine hükmetti.
6.07.2022 Magazin
Songül Karlı eski eşi tarafından dolandırıldığını anlatmıştı! Metin Yüncü hakkında hapis...
Songül Karlı eski eşi tarafından dolandırıldığını anlatmıştı! Metin Yüncü hakkında hapis... Şarkıcı Songül Karlı kendisini 100 milyon lira dolandırdığını iddia ettiği eski eşi Metin Yüncü hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Karlı'nın şikayeti sonrası Metin Yüncü, Sezai Temuroğlu ve Barbaros Ataç hakkında 'dolandırıcılık' suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Şarkıcı ve sunucu Songül Karlı’nın, eski eşi Metin Yüncü tarafından dolandırılmasına ilişkin açılan davada mütalaa açıklandı. İşte ayrıntılar...
15.06.2022 Magazin
Songül Karlı ve Metin Yüncü davasında yeni gelişme!
Songül Karlı ve Metin Yüncü davasında yeni gelişme! Şarkıcı Songül Karlı'nın kendisini dolandırdığı iddiasıyla şikayetçi olduğu eski eşi Metin Yüncü ve 2 sanığın yargılandığı davada Karlı, "Sanık, küçük yaştan beri sanatçı olarak yapmış olduğum birikimlerimi beni dolandırarak benden aldı" dedi.
26.04.2022 Magazin
Songül Karlı'dan taciz açıklaması! 'Otobüste bir adamın elle tacizine uğradım'
Songül Karlı'dan taciz açıklaması! 'Otobüste bir adamın elle tacizine uğradım' Türk Halk Müziği sanatçısı Songül Karlı, şarkıcılık ve sunuculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık magazin gündemine geliyor. Ünlü isim, konuk olduğu bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Songül Karlı'nın dikkat çeken açıklamaları...
22.04.2022 Magazin
Songül Karlı sosyal medyada gündem oldu! 'Bu da kim?' dedirtti!
Songül Karlı sosyal medyada gündem oldu! 'Bu da kim?' dedirtti! Ünlü türkücü Songül Karlı yine değişimi ile sosyal medyada trend oldu. Geçtiğimiz günlerde Songül Karlı'nın makyajsız halleri magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. 48 yaşındaki Songül Karlı son olarak fransız askısı yaptırmıştı. Sık sık imaj değiştiren Songül Karlı yine hayranlarına sürpriz yaptı. Songül Karlı, gençleşmek uğruna yüzünü gerdirdi. İmaj tazeleyen Songül Karlı'nın yüzündeki değişim de dikkatlerden kaçmadı. İşte yaptırdığı estetik operasyonlarla oldukça değişen Songül Karlı'nın yeni imajı... İşte Songül Karlı'nın son hali...
19.04.2022 Magazin
Songül Karlı makyajsız pozunu takipçileriyle paylaştı!
Songül Karlı makyajsız pozunu takipçileriyle paylaştı! Yaptırdığı estetik operasyonlarla bambaşka biri olan 48 yaşındaki Songül Karlı sosyal medya hesabından makyajsız bir pozunu takipçileriyle paylaştı.
23.03.2022 Magazin
Songül Karlı filtreyi abartınca dalga konusu oldu!
Songül Karlı filtreyi abartınca dalga konusu oldu! Eski eşi tarafından dolandırılan Songül Karlı sosyal medyayı aktif kullanıyor. Son dönemde değişimiyle gündeme gelen Songül Karlı Instagram'da filtreleri de atlamıyor. Ancak Karlı son filtreyi abartınca dalga konusu oldu.
16.03.2022 Magazin
Songül Karlı dekoltesiyle İbo Show'da!  'Göğüs çatalı' yasağını dinlemedi...
Songül Karlı dekoltesiyle İbo Show'da! 'Göğüs çatalı' yasağını dinlemedi... İbrahim Tatlıses'in yeniden sunmaya başladığı İbo Show'da yeni konuklar Cengiz İmren, Songül Karlı, Sinan Zorbey, Ümit Yaşar, Sakiler ve Ozan Akbaba oldu. Son dönemde değişimiyle dikkat çeken Songül Karlı, İbo Show için dekolteli kostümler tercih etti. Karlı'nın kıyafeti akıllara oryantal Didem'in sözlerini getirdi.
25.02.2022 Magazin
Songül Karlı, 828. bölümde en beğendiği yemeğe 5 puan verdi!
Songül Karlı, 828. bölümde en beğendiği yemeğe 5 puan verdi! Songül Karlı, gelinlerin yaptığı yemeklerden yedi ve damak tadına uygun olarak 1'den 5'e kadar puanladı. En yüksek ve en düşük puanı kime verdi?
22.12.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Songül Karlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki songül karlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.