Metin Yüncü

Metin Yüncü

Son dakika Metin Yüncü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Metin Yüncü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Metin Yüncü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metin Yüncü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metin yüncü gelişmeleri de dahil olmak üzere 36 metin yüncü haberi bulunmuştur. Tüm metin yüncü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Songül Karlı isyan etti: 13 yaşından beri kazandığım parayı bir adam yüzünden kaybettim!
Songül Karlı isyan etti: 13 yaşından beri kazandığım parayı bir adam yüzünden kaybettim! Şarkıcı Songül Karlı'nın, 2012 yılında sunuculuğunu yaptığı 'Su Gibi' adlı izdivaç programında Metin Yüncü ile evlenmesi çok konuşulmuştu. Ünlü çift, 2017'de boşanmıştı. Dolandırıcılık iddiasıyla davacı olduğu eski eşi hakkında çıkan beraat kararının ardından 'Beyaz Magazin' canlı yayınına bağlanan Songül Karlı çarpıcı açıklamalarda bulundu.
7.07.2022 Magazin
Songül Karlı ‘beni dolandırdı’ deyip dava açmıştı! Eski eş Metin Yüncü hakkında karar çıktı
Songül Karlı ‘beni dolandırdı’ deyip dava açmıştı! Eski eş Metin Yüncü hakkında karar çıktı Şarkıcı Songül Karlı’yı dolandırdığı iddiasıyla eski eşi Metin Yüncü ve 2 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, "Nitelikli dolandırıcılık" suçundan 3’er yıldan 10’ar yıla kadar hapisleri istenen üç sanık hakkında mahkumiyetlerine yeterli delil elde edilemediğinden beraatlerine hükmetti.
6.07.2022 Magazin
Songül Karlı eski eşi tarafından dolandırıldığını anlatmıştı! Metin Yüncü hakkında hapis...
Songül Karlı eski eşi tarafından dolandırıldığını anlatmıştı! Metin Yüncü hakkında hapis... Şarkıcı Songül Karlı kendisini 100 milyon lira dolandırdığını iddia ettiği eski eşi Metin Yüncü hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Karlı'nın şikayeti sonrası Metin Yüncü, Sezai Temuroğlu ve Barbaros Ataç hakkında 'dolandırıcılık' suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Şarkıcı ve sunucu Songül Karlı’nın, eski eşi Metin Yüncü tarafından dolandırılmasına ilişkin açılan davada mütalaa açıklandı. İşte ayrıntılar...
15.06.2022 Magazin
Songül Karlı ve Metin Yüncü davasında yeni gelişme!
Songül Karlı ve Metin Yüncü davasında yeni gelişme! Şarkıcı Songül Karlı'nın kendisini dolandırdığı iddiasıyla şikayetçi olduğu eski eşi Metin Yüncü ve 2 sanığın yargılandığı davada Karlı, "Sanık, küçük yaştan beri sanatçı olarak yapmış olduğum birikimlerimi beni dolandırarak benden aldı" dedi.
26.04.2022 Magazin
Songül Karlı'nın eski eşine dava açıldı
Songül Karlı'nın eski eşine dava açıldı Songül Karlı, eski eşi Metin Yüncü’ye kendisini dolandırdığı iddiasıyla dava açtı. Yüncü ile iki sanık hakkında 10'ar yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.
25.09.2021 Magazin
'Eşin seni Songül Karlı ile aldatıyor' iddiasına flaş açıklama!
'Eşin seni Songül Karlı ile aldatıyor' iddiasına flaş açıklama! Türkücü Songül Karlı hakkında ortaya atılan iddia magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Karlı ile evliliği 2017 yılında biten Metin Yüncü'nin eski eşi Mediha Ersoy, katıldığı canlı yayında, "Ailecek sohbet ederken bile eşime bakışları farklıydı" dedi. İki isim hakkında 'koruma kararı' aldıran ünlü şarkıcıdan bu açıklamalara cevap geldi.
27.02.2021 Magazin
Bomba iddia! 'Eşin seni Songül Karlı ile aldatıyor'
Bomba iddia! 'Eşin seni Songül Karlı ile aldatıyor' Verdiği pozlarla sosyal medyayı sallayan Songül Karlı yine gündemde. Karlı hakkında bomba iddialar herkesi şoke etti. Metin Yüncü'nün eski eşi Karlı hakkında "Benim yuvamı yıktı" dedi.
26.02.2021 Magazin
Songül Karlı'dan frikik açıklaması! İsyan etti...
Songül Karlı'dan frikik açıklaması! İsyan etti... Songül Karlı'nın spor yaparken çekildiği pozları sosyal medyada gündem olmuştu. 47 yaşındaki türkücü 'Magazin Noteri' programında; 'frikik' iddiası, Metin Yüncü ile olaylı boşanması ve bir dönem sunuculuğunu yaptığı evlilik programı hakkında açıklamalarda bulundu.
13.02.2021 Magazin
Songül Karlı'ya şok! Eski eşi gözaltına alındı...
Songül Karlı'ya şok! Eski eşi gözaltına alındı... Şarkıcı Songül Karlı'nın 100 milyon liralık dolandırıcılık iddiası üzerine eski eşinin de aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı. Songül Karlı, 2012 yılında nikâh masasına oturduğu ve 2017 yılında ayrıldığı eski eşi Metin Yüncü tarafından dolandırıldığını söylemişti. Yüncü’nün evlilikleri süresince kendisini kandırarak aracını ve Sultanbeyli’deki bir arsasını satıp 30 milyon TL’ye yakın parasını aldığını belirten şarkıcı, mağdur olduğunu anlatmıştı.
19.12.2020 Gündem
Songül Karlı'dan suç duyurusu! 20 milyon TL...
Songül Karlı'dan suç duyurusu! 20 milyon TL... Şarkıcı ve sunucu Songül Karlı, üç yıl önce boşandığı Metin Yüncü’nün kendisini 20 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla, suç duyurusunda bulundu.
8.08.2020 Magazin
Müge Anlı’ya çıkacağı tarihi verdi
Müge Anlı’ya çıkacağı tarihi verdi Eski eşi Metin Yüncü'nün kendisini 20 milyon TL dolandırdığını iddia eden Songül Karlı, Müge Anlı’ya başvuracağını açıklamıştı. Karlı, yeni açıklamasında Anlı ile görüştüğünü ve 3 hafta sonra canlı yayın konuğu olacağını açıkladı.
1.08.2020 Magazin
"Hanımefendi, ben başkasının kocasıyım"
"Hanımefendi, ben başkasının kocasıyım" Songül Karlı geçtiğimiz günlerde eski eşi Metin Yüncü’nün borçları yüzünden evine birkaç kez haciz geldiğini açıklamıştı. Bir takipçi Karlı'nın eski eşini Behzat Uygur’a benzetince ortalık karıştı.
24.09.2018 Magazin
Songül Karlı'ya da eski eşten haciz geldi!
Songül Karlı'ya da eski eşten haciz geldi! Önceki gün spor hocasıyla görüntülenen Songül Karlı, eski eşinin borçlarından dolayı evine haciz geldiğini ve zor günler geçirdiğini söyledi.
21.09.2018 Magazin
Boşandıktan sonra itiraf etti! "Hem dövdü..."
Boşandıktan sonra itiraf etti! "Hem dövdü..." Ünlü şarkıcı Songül Karlı, bugün katıldığı magazin programında boşandığı eşinin kendisini 20 milyon TL dolandırdığını ve dövdüğünü anlattı.
5.09.2018 Magazin
Herkesten sakladığı oğlu kocaman oldu
Herkesten sakladığı oğlu kocaman oldu Bir süredir ekranlardan uzak kalan sanatçı Songül Karlı'nın, gözlerden uzak büyüttüğü oğlunu görenler şaşkınlığını gizleyemiyor
29.05.2018 Magazin
Songül Karlı'dan bomba itiraf!
Songül Karlı'dan bomba itiraf! Evine haciz gelen Songül Karlı, karşısında haciz memurlarını görünce şok yaşadı. Ünlü şarkıcı, söz konusu borcun kendisine ait olmadığını açıkladı.
17.11.2017 Magazin
Songül Karlı'dan 'Metin'den hamile kaldım' açıklaması
Songül Karlı'dan 'Metin'den hamile kaldım' açıklaması 22 Mart'ta 6 yıllık eşi Metin Yüncü'den tek celsede boşanan Songül Karlı, bu sabah Duymayan Kalmasın programında olay açıklamalar yaptı.
13.03.2017 Magazin
Yıldırım nikahıyla evleneceğiz
Yıldırım nikahıyla evleneceğiz Yeni albüm çıkaran Songül Karlı, eşiyle boşanma kararı almasının nedenini açıkladı
11.03.2017 Magazin
5 yıllık evlilik tek celsede bitti
5 yıllık evlilik tek celsede bitti Mayıs 2012’de sunuculuğunu üstlendiği izdivaç programının canlı yayınında Metin Yüncü ile evlenen Songül Karlı, sürpriz bir kararla boşandı.
4.03.2017 Magazin
Songül Karlı ile Metin Yüncü boşandı
Songül Karlı ile Metin Yüncü boşandı Songül Karlı ile Metin Yüncü boşandı, 5 yıllık evliliklerini tek celsede bitirdi.
4.03.2017 Magazin
Canlı yayında izdivaç bitiyor artık aşkınızı kendiniz bulun!
Canlı yayında izdivaç bitiyor artık aşkınızı kendiniz bulun! RTÜK izdivaç programlarını yasaklama niyetinde. İlk fire TV8’de yayınlanan Songül Karlı ile Evlilik Yolunda’dan geldi. “RTÜK’e saygımızdan yayınımızı sonlandırıyoruz” açıklamasıyla programı bitirdi. Kanal D, Star, Show TV, Fox, aTV ve Flash TV gibi önemli kanallar haftada 101 saati evlilik programlarına ayırıyor. Türkler evlenmek için stüdyolara doluşup bir umut uygun talipleri bekliyor.
27.02.2016 Arşiv
Songül Karlı'ya şok! Programı bitirildi
Songül Karlı'ya şok! Programı bitirildi FOX’ta yıllarca sunduğu Su Gibi’nin ardından 3 ay önce Kanaltürk’te kendi adını taşıyan programa başlayan türkücü Songül Karlı'ya büyük şok. Songül Karlı beklemediği bir haberle sarsıldı. İşte Songül Karlı'nın yaşadıkları...
4.12.2014 Magazin
Songül Karlı'ya ağır darbe!
Songül Karlı'ya ağır darbe! Eşinin borçları yüzünden...
4.12.2014 Magazin
Tanker Songül!
Tanker Songül! Metin Yüncü’den Songül Karlı'ya enteresan bir jest geldi
12.06.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Metin Yüncü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metin yüncü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.