Eski Eşi

Eski Eşi

Son dakika eski eşi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eski eşi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eski eşi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eski Eşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eski eşi gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.674 eski eşi haberi bulunmuştur. Tüm eski eşi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bursa'da şoke eden olay! Eski eşinin ölmeden selasını okuttu, mahalle karıştı
Bursa'da şoke eden olay! Eski eşinin ölmeden selasını okuttu, mahalle karıştıBursa'da dini nikahlı eşinden ayrılan kadın, camiden kendi selasının okunduğunu duyunca şaşkına döndü. Boşandığı eşinin selasını okutan koca, o anları da cep telefonuyla kayda aldı. Ölmeden selası okutulan Tuğçe Emir, "İnsan ölmeden selası verilince bir tuhaf oluyormuş" dedi.
24.07.2024Gündem
Rahmi Özkan'a ne oldu, Rahmi Özkan ne ameliyatı oldu? Rahmi Özkan neden hastanede?
Rahmi Özkan'a ne oldu, Rahmi Özkan ne ameliyatı oldu? Rahmi Özkan neden hastanede?Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer alan avukat Rahmi Özkan, hastaneye kaldırıldı. Cihaza bağlanan Özkan'ın son hali sevenlerini üzdü. Peki, Rahmi Özkan'a ne oldu, Rahmi Özkan ne ameliyatı oldu? Rahmi Özkan neden hastanede?
17.07.2024Gündem
Selin Kabaklı eleştirilere yanıt: Kim kimin kocasını elinden almış belgelerle konuşacağım
Selin Kabaklı eleştirilere yanıt: Kim kimin kocasını elinden almış belgelerle konuşacağımŞarkıcı Ebru Gündeş ile geçtiğimiz şubat ayında Dubai'de nikâh masasına oturan Murat Özdemir'in eski eşi Selin Kabaklı, iş insanı Yasin Ersin ile yeni bir aşka yelken açtı. Yeni sevgilisinin evli olduğu ortaya çıkmasıyla eleştirilen Kabaklı, sessizliğini uzun bir açıklamayla bozdu.
13.07.2024Magazin
'İhanete uğramış bir anneyim' demişti! Selin Kabaklı'nın yeni sevglisi evli çıktı
'İhanete uğramış bir anneyim' demişti! Selin Kabaklı'nın yeni sevglisi evli çıktıŞarkıcı Ebru Gündeş ile Şubat ayında Dubai'de evlenen Murat Özdemir'in eski eşi Selin Kabaklı, yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Kabaklı'nın yeni sevgilisi Yasin Ersin'in evli olduğu ortaya çıkarken, Ersin'den konuyla ilgili açıklama geldi.
12.07.2024Magazin
Rüştü Onur Atilla'dan eski eşine uzun yanıt: Çocuklarım için susuyorum
Rüştü Onur Atilla'dan eski eşine uzun yanıt: Çocuklarım için susuyorumRüştü Onur Atilla, 13 yıllık birlikteliğin ardından 2014 yılında nikah masasına oturduğu Sinem Ayyıldız'dan 10 Haziran'da boşanmıştı. Atilla, ayrılıktan 20 gün sonra sosyal medya hesabından şarkıcı Nez ile ilişkisini ilan etti. Her fırsatta 'ihanet yok' diyen Rüştü Onur Atilla'nın eski eşi sessizliğini bozdu. Ayyıldız'ın takipçilerine verdiği manidar yanıtlar gözlerden kaçmazken, Rüştü Onur Atilla olanlara kayıtsız kalmadı ve uzun bir açıklama yayınladı.
4.07.2024Magazin
Arka Sokaklar sezon finaliyle zirvede bıraktı! En çok izlenen dizi oldu
Arka Sokaklar sezon finaliyle zirvede bıraktı! En çok izlenen dizi olduYıllara meydan okuyan polisiye dizisi Arka Sokaklar, sezon finaliyle zirvede yer aldı. Total grupta birinci olan dizi, AB ve ABC1 kategorilerinde de günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı.
29.06.2024Magazin
Müge Anlı ilk kez defol git diyerek kovdu! Ercan Hallaç tüm teklifleri reddedince Anlı üstüne yürüdü!
Müge Anlı ilk kez defol git diyerek kovdu! Ercan Hallaç tüm teklifleri reddedince Anlı üstüne yürüdü!Müge Anlı'ya çıkan Ercan Hallaç, eski eşi Gül Polat ile canlı yayında yüzleşti. Programın dünkü bölümünde evinde ölene kadar oturma imkanı sunulan Ercan Hallaç, bugün bu teklifi reddetti. Müge Anlı, sunulan bu teklife hayır deyince konuğun üstüne yürüdü. Sesin kısıldığı anlarda Müge Anlı'nın "Defol git o zaman" dediği görüldü.
25.06.2024Gündem
Emre Altuğ’dan itiraf! ‘Aramalarına bile şaşırdım’
Emre Altuğ’dan itiraf! ‘Aramalarına bile şaşırdım’Babalar Günü’nde eski eşi Çağla Şıkel’in hatırlatmasıyla iki oğlunun kendisini aradığını belirten Emre Altuğ, “Erkek çocukları anneye düşkün oluyor” dedi.
20.06.2024Magazin
Şeyma Subaş ile Acun Ilıcalı'nın kızları Melisa mezun oldu! Gözyaşlarına hakim olamadı
Şeyma Subaş ile Acun Ilıcalı'nın kızları Melisa mezun oldu! Gözyaşlarına hakim olamadıÜnlü televizyoncu Acun Ilıcalı, eski eşi Şeyma Subaşı ile ilişkisinden dünyaya gelen 11 yaşındaki kızı Melisa'nın mezuniyet töreninden paylaşımlar yaptı.
16.06.2024Magazin
Nagehan Alçı'dan 'şiddet' itirafı: Rasim Ozan Kütahyalı'dan evliliğim boyunca şiddete uğradım
Nagehan Alçı'dan 'şiddet' itirafı: Rasim Ozan Kütahyalı'dan evliliğim boyunca şiddete uğradımGazeteci Nagehan Alçı, sosyal medya hesabından eski eşi ve ikiz çocuklarının babası meslektaşı Rasim Ozan Kütahyalı’nın kendisine şiddet uyguladığını açıkladı. "Yıllarca korkudan boşanmaya cesaret edemedim. Korunmak için kapıya polis çağırdım" dedi.
15.06.2024Gündem
Mehmet Ali Erbil ve  Tuğba Coşkun'un çocukları Ali Sadi mezun oldu! Yıllar sonra bir araya geldiler
Mehmet Ali Erbil ve Tuğba Coşkun'un çocukları Ali Sadi mezun oldu! Yıllar sonra bir araya geldilerEfsane yarışma 'Turnike' ile Kanal D’de milyonları yeniden ekrana kilitlemeye hazırlanan Mehmet Ali Erbil ile Tuğba Coşkun'un oğulları Ali Sadi (17), liseden mezun oldu. Özel hayatıyla çok konuşulan Erbil ile eski eşi, mezuniyet töreninde bir araya geldi.
12.06.2024Magazin
Çağla Şikel oğlunun aşık hallerini anlattı! “Gözlerim mutluluktan doluyor”
Çağla Şikel oğlunun aşık hallerini anlattı! “Gözlerim mutluluktan doluyor” Kuzey (15) ve Uzay (12) adında iki çocuğu olan Çağla Şıkel, büyük oğlunun bir yıldır kız arkadaşı olduğunu açıkladı. “Aşırı iyi kaynana olurum” diyen ünlü manken, Kuzey’in verdiği tepkilerden aşık olduğunu anladığını ve eski eşi Emre Altuğ’u arayıp haber verdiğini söyledi.
8.06.2024Magazin
Çağla Şıkel yumurtalarını dondurdu! 'Varken koyayım dursun'
Çağla Şıkel yumurtalarını dondurdu! 'Varken koyayım dursun'Eski eşi Emre Altuğ ile evliliğinden Kuzey ve Uzay adında iki oğlu olan Çağla Şıkel, sekiz yıllık aşk orucunu Avukat Nail Gönenli ile bozmuştu. Geçtiğimiz aralık ayında sürpriz ilişkisi sona eren ünlü manken ve sunucu, hakkında çıkan "Kız çocuk için yumurtalarını dondurdu" haberlerine dair çarpıcı sözler sarf etti.
6.06.2024Magazin
Tülin Şahin ve Pedro de Noronha arasında sular durulmuyor! 'Kızımı görüşmeye yüz maskesiyle getirdi'
Tülin Şahin ve Pedro de Noronha arasında sular durulmuyor! 'Kızımı görüşmeye yüz maskesiyle getirdi'Tülin Şahin, Nisan 2019’da Pedro de Noronha ile Portekiz’de evlendiğini duyurmuş, kısa süre sonra da hamile olduğunu açıklamıştı. Kasım 2019’da kızı Siena Leyla’yı dünyaya getiren ünlü manken, bir süre sonra Noranha ile ilişkisini noktaladı.
2.06.2024Magazin
Cinayet televizyon programında çözüldü! Eski eşini boğarak öldürdüler
Cinayet televizyon programında çözüldü! Eski eşini boğarak öldürdülerMuğla'nın Seydikemer ilçesinde yaşayan 52 gün önce kaybolan 3 çocuk babası inşaat işçisi Şaban Ataş, bir televizyon programına katılan boşandığı eşi Emine Karabulut'un itirafıyla cinayete kurban gittiğinin ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınan 5 şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
17.05.2024Gündem
Serdar Ortaç'tan yine eski eşi Chloe Loughnan'ı hedef aldı! ‘Bırak artık kadın hakkında konuşmayı’
Serdar Ortaç'tan yine eski eşi Chloe Loughnan'ı hedef aldı! ‘Bırak artık kadın hakkında konuşmayı’Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve yaptığı canlı yayınlarla adını sık sık duyuran Serdar Ortaç, eski eşi Chloe Loughnan hakkında yeni bir açıklama yaptı. Ortaç’ın sözleri tepki çekti.
15.05.2024Magazin
Sevgilisinin sergisi için verdiği pozlar olay olmuştu! Eski eşi Melis İşiten ilk kez konuştu
Sevgilisinin sergisi için verdiği pozlar olay olmuştu! Eski eşi Melis İşiten ilk kez konuştuUraz Kaygılaroğlu'nun eski eşi Melis İşiten, geçtiğimiz gün bir ödül törenine katıldı. 'En İyi Talk Show 'ödülünü alan oyuncu, Kaygılaroğlu'nun gündem olan pozları hakkında ilk kez açıklama yaptı.
10.05.2024Magazin
Hülya Avşar ikinci çocuğa ne dedi?
Hülya Avşar ikinci çocuğa ne dedi?Hülya Avşar, önceki gün Yeniköy'deydi. Eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile ilişkisinden 26 yaşında bir kızı olan Avşar, "Tekrardan bir çocuk düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt verdi.
28.04.2024Magazin
Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın nafaka savaşında son perde: Olay yargıda
Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın nafaka savaşında son perde: Olay yargıdaDemet Şener ve eski eşi İbrahim Kutluay arasındaki nafaka krizi devam ediyor. Demet Şener önceki gün görüntülendiği Bebek’te nafaka konusunda konuşmak istemedi; ‘Olay yargıda’ dedi.
25.04.2024Magazin
Hülya Avşar: Kaya Çilingiroğlu beni insan içine çıkardı!
Hülya Avşar: Kaya Çilingiroğlu beni insan içine çıkardı!Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, Youtube'da yayınlanan programında yaptığı itirafla dikkat çekti. Avşar kızı, eski eşi ve kızı Zehra'nın babası Kaya Çilingiroğlu sayesinde ünlü olduğunu anladığı anı anlattı.
21.04.2024Magazin
Kızının verdiği röportajın ardından konuştu: 'Neden bırakıp kaçtığımı anladınız mı'
Kızının verdiği röportajın ardından konuştu: 'Neden bırakıp kaçtığımı anladınız mı'Eski eşi Necla Nazır, kızı Tuğçe Tayfur ve damadı Muhammet Aydın'ın verdiği röportaj sonrası Ferdi Tayfur sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.
13.04.2024Magazin
Şebeke kurdular! Milyonlarca liralık dolandırıcılığa imza attılar
Şebeke kurdular! Milyonlarca liralık dolandırıcılığa imza attılarİstanbul'un Bakırköy İlçesinde bulunan Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman D., aralarında eski eşi, annesi ve babasının da bulunduğu bir şebeke kurdu. Yüksek oranda kar payı ve faiz vadeden şebeke iddiaya göre çok sayıda kişiyi yaklaşık 80 milyon lira dolandırdı. İddianamede Süleyman D.'nin 5 ayrı suçtan toplamda 40 yıldan 144 yıla kadar hapsi ve 130 bin gün adli para cezasına çarptırılması talep edildiği belirtildi.
7.04.2024Gündem
Şebeke kurdular! Milyonlarca liralık dolandırıcılığa imza attılar
Şebeke kurdular! Milyonlarca liralık dolandırıcılığa imza attılarİstanbul'un Bakırköy İlçesinde bulunan Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman D., aralarında eski eşi, annesi ve babasının da bulunduğu bir şebeke kurdu. Yüksek oranda kar payı ve faiz vadeden şebeke iddiaya göre çok sayıda kişiyi yaklaşık 80 milyon lira dolandırdı. İddianamede Süleyman D.'nin 5 ayrı suçtan toplamda 40 yıldan 144 yıla kadar hapsi ve 130 bin gün adli para cezasına çarptırılması talep edildiği belirtildi.
8.04.2024Vatan TV
Hamdi Alkan kızının sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi
Hamdi Alkan kızının sağlık durumu ile ilgili bilgi verdiYönetmen Hamdi Alkan, önceki gün İstinyePark AVM'de görüntülendi. Yaz aylarında bir sinema filmi çekeceğini, şu sıralar filmin toplantılarıyla yoğun olduğunu söyleyen Alkan, kızı Zeynep Alkan'ın sağlık durumu hakkında konuştu.
6.04.2024Magazin
Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın nafaka savaşı! 'Durumu daha iyi'
Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın nafaka savaşı! 'Durumu daha iyi'Eski basketbolcu İbrahim Kutluay, ekonomik durumunun kötüye gittiğini iddia ederek oğlu Ömer için ödediği 59 bin liralık nafakanın kaldırılması için eski eşi Demet Şener’e dava açtı. Basketbol oynayan Ömer’in Real Madrid’e transfer olduğunu belirten Kutluay, oğlunun artık kendi hayatını idame ettirebileceğini ileri sürdü.
6.04.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Eski Eşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eski eşi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.