Eski Eş

Eski Eş

Son dakika eski eş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eski eş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eski eş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eski Eş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eski eş gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.942 eski eş haberi bulunmuştur. Tüm eski eş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'ın memnu haklarının Adalet Bakanlığı'nın seçime 2 gün kala yaptığı itiraz üzerine geri alınmasının ardından dün çıkan olaylar, bugün de sürdü.
3.04.2024 Gündem
Saldırgan eş firar, bıçaklayan kardeşler adliyede! Polis görüntülerden tespit etti
Saldırgan eş firar, bıçaklayan kardeşler adliyede! Polis görüntülerden tespit etti Adana’nın Kozan ilçesinde eski eşinin kocasına saldıran şahıs yakalanamazken, bıçakla yaralama olayının faili ve olaya karışan kardeşi yakalanıp adliyeye sevk edildi.
26.03.2024 Adana
5 aylık hamile kadını öldürdü 'amacım fantezi yapmaktı' dedi! Çıkan haberlerden rahatsız oldu gizli duruşma istedi
5 aylık hamile kadını öldürdü 'amacım fantezi yapmaktı' dedi! Çıkan haberlerden rahatsız oldu gizli duruşma istedi Bursa’da, ilişki sırasında dini nikahla birlikte yaşadığı 5 aylık hamile N.M.T.’nin (43), boğazını sıkıp ölümüne neden olduğu suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen tutuklu sanık Y.A.M.A. (42), çıktığı son duruşmada olayın basında yer alması nedeniyle kendisinin ve ailesinin mağdur olduğunu söyleyerek, duruşmanın gizli görülmesini istedi.
26.02.2024 Gündem
Eski eşinin nafakasını ödemediği için tutuklandı! Hüngür hüngür ağladı, şok eden olay
Eski eşinin nafakasını ödemediği için tutuklandı! Hüngür hüngür ağladı, şok eden olay Bursa'nın 20 yıl önce boşandığı eski eşinin nafakasını ödemediği iddia edilen Züfrü Şirin tutuklandı. 81 yaşındaki Züfrü Şirin cezaevine götürülürken gözyaşları içinde kaldı.
5.12.2023 Gündem
Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu'na yumruk darbesi! Avşar Kızı kayıtsız kalamadı
Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu'na yumruk darbesi! Avşar Kızı kayıtsız kalamadı Daha önce Hülya Avşar ve Feraye Tanyolaç ile evlenip boşanan iki çocuk babası Kaya Çilingiroğlu, önceki gün spor salonundaydı. Ünlü isim iki spor hocasına kendisini yumruklattı. Hal böyle olunca eski eş Hülya Avşar dayanamadı.
22.11.2023 Magazin
Britney Spears'ın eski eşi suç makinesi çıktı!
Britney Spears'ın eski eşi suç makinesi çıktı! Magazin dünyasının dikkat çeken isimlerinden pop şarkıcısı Britney Spears'ın eski eşi Jason Alexander’ın son zamanlarda yasalarla başı dertte. Yeni bir olayla gündeme gelen eski eş Jason Alexander tutuklandı.
3.08.2023 Magazin
Sansasyonel eylem için Mardin'e gelip polislere ateş açan PKK'lı kadın, etkisiz hale getirildi
Sansasyonel eylem için Mardin'e gelip polislere ateş açan PKK'lı kadın, etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı, Mardin'in Nusaybin ilçesinde polislere silahlı saldırıda bulunan PKK/KCK terör örgüt mensubu kadının özel harekat ekipleri tarafından etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Teröristin, sansasyonel bir eylem gerçekleştirmek üzere Nusaybin'e geldiği öğrenildi.
25.07.2023 Gündem
Evinin bir katını eşi için müzeye çevirdi! 50 yıldır saçını saklıyor
Evinin bir katını eşi için müzeye çevirdi! 50 yıldır saçını saklıyor Böyle aşk görülmedi. Sivas’ta yaşayan 83 yaşındaki Mustafa Yıldırım, vefat eden eşinin bir tutam saçını cam biblonun içerisinde yıllardır saklıyor.
21.07.2023 Gündem
Selen Görgüzel'den dikkat çeken Hamdi Alkan açıklaması!
Selen Görgüzel'den dikkat çeken Hamdi Alkan açıklaması! Geçtiğimiz yıl ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile boşanan Selen Görgüzel, bir mekanda sahne aldı. Konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Görgüzel, eski eşiyle ilgili verdiği bir cevapla dikkat çekti.
20.07.2023 Magazin
Önce eşini katletti sonra intihar etti
Önce eşini katletti sonra intihar etti İstanbul'da kan donduran olay. Eyüpsultan'da 1 ay önce boşandığı eski eşi tarafından önü kesilen kadın kafasından vurularak ağır yaralandı. Eski eşini ağır yaralayan adam, ardından intihar etti.
11.07.2023 Gündem
Eski eşini bahçede çalışırken tabancayla vurdu
Eski eşini bahçede çalışırken tabancayla vurdu Adana'nın Saimbeyli ilçesinde Abdurrahman Özalp, (35) eski eşi Fatma Bayram'ı (32) bahçede çalışırken tabancayla vurarak ağır yaraladı.
26.06.2023 Yaşam
Demirtaş'tan yeni açıklama: Beni aday göstermediniz
Demirtaş'tan yeni açıklama: Beni aday göstermediniz Aktif politikayı bıraktığını açıklayan Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, HDP yönetimine 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı adaylığı için hazır olduğunu söylediğini, ancak bunun parti yönetimi tarafından gerekçesiz bir şekilde reddedildiğini söyledi.
1.06.2023 Gündem
Selahattin Demirtaş: Aktif politikayı bırakıyorum
Selahattin Demirtaş: Aktif politikayı bırakıyorum Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda aktif politikayı bırakacağını açıkladı.
31.05.2023 Gündem
Fransa’da, Trabzonlu anne ile 2 çocuğu bıçaklanmış halde ölü bulundu; eski eş gözaltında
Fransa’da, Trabzonlu anne ile 2 çocuğu bıçaklanmış halde ölü bulundu; eski eş gözaltında Fransa’da bir evde Trabzonlu Çağla Dereli (37) ile kızı Selinay (13) ve oğlu Ata (1,5), bıçaklanmış halde ölü olarak bulundu. Olayla ilgili sosyal medyadan işaret diliyle video paylaşan kadının, bir süre önce ayrıldığı işitme ve konuşma engelli eşi Y. K. (47), gözaltına alındı.
28.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre asla müsamahamız yoktur
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre asla müsamahamız yoktur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'de 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "Bu kadim coğrafyada tüm farklılıklarımızla inşallah kıyamete kadar birlikte yaşayacağız. Bizim teröre asla müsamahamız yoktur. Terörle bağı olanın milletimizle bağı olmaz." dedi.
10.05.2023 Gündem
Nilüfer Gürbüz'e 'eski eş' soruları geldi, partiyi terk etti!
Nilüfer Gürbüz'e 'eski eş' soruları geldi, partiyi terk etti! Oyuncu Buğra Gülsoy ile 2018 yılında nikâh masasına oturan Nilüfer Gürbüz, beş yıllık evliliğini 1 Mart'ta anlaşmalı olarak sonlandırmıştı. Önceki akşam Mecidiyeköy'de bir mekanda gerçekleşen partiye katılan Gürbüz, basın mensuplarına görüntü vermek istemese de bu çabasında başarılı olamadı.
5.05.2023 Magazin
Eski eşinin sevgilisini ve kızını canlı yayında yakaladı! Bakanlığa ve Cimer'e şikayet etti
Eski eşinin sevgilisini ve kızını canlı yayında yakaladı! Bakanlığa ve Cimer'e şikayet etti Antalya'da Muhammet A., kısa süre önce boşandığı Pınar Ş.’nin, canlı yayında sevgilisiyle 7 yaşındaki kızı M.A.'nın birlikte duşta olduğunu belirttiği görüntüler üzerine eski eşi ve sevgilisi hakkında şikayetçi olup, suç duyurusunda bulundu.
4.05.2023 Yaşam
Selahattin Demirtaş'tan Kılıçdaroğlu paylaşımı: Benim oyum sizedir
Selahattin Demirtaş'tan Kılıçdaroğlu paylaşımı: Benim oyum sizedir Cezaevinde tutuklu bulunan HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Türkiye'nin 13'üncü Cumhurbaşkanı Sayın Kılıçdaroğlu, Allah yolunuzu açık etsin. Benim oyum sizedir, Sayın Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu" dedi.
4.05.2023 Gündem
Eski eşini öldürüp, intihar etti! Sokak ortasında vahşet
Eski eşini öldürüp, intihar etti! Sokak ortasında vahşet Tokat’ın Turhal ilçesinde Ahmet Göktaş (39), 5 yıl önce boşandığı Ebru Güneş’i (32) sokak ortasında tabanca ile vurarak öldürüp, intihar etti.
25.04.2023 Gündem
180 bin TL'ye elde ettiği görüntülerle eski eşinden şikayetçi oldu
180 bin TL'ye elde ettiği görüntülerle eski eşinden şikayetçi oldu Zonguldak'ta Y.Ç. (37), eski eşi İ.M.'de (26) olan 5 yaşındaki oğlunun yanında uyuşturucu madde içilip, kadın ve erkeklerin çocuğun önünde uygunsuz hareketler yaptığı ve pavyona götürüldüğüne dair görüntüleri delil olması için 180 bin TL’ye satın alıp, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Şikayet üzerine çocuk devlet korumasına alınarak sevgi evine yerleştirilirken, anne hakkında da ‘Aile yükümlülüğünü ihmal’ ve ‘Uyuşturucu madde kullanmak’ suçundan adli işlem başlatıldı.
14.04.2023 Gündem
Diyarbakır'da nevruz kutlamasında olay; 5 polis yaralandı, 19 gözaltı
Diyarbakır'da nevruz kutlamasında olay; 5 polis yaralandı, 19 gözaltı Diyarbakır'da Halkların Demokratik Partisi (HDP) tarafından düzenlenen nevruz etkinliğinde terör örgütü PKK'yı simgeleyen bez parçaları açılırken, örgütün elebaşı Abdullah Öcalan lehine sloganlar atıldı. Yaşanan gerginlikte atılan taşlardan 5 polis memuru yaralandı, 19 kişi gözaltına alındı.
21.03.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan yeni açıklama: Elbette HDP’yi de ziyaret edeceğim
Kılıçdaroğlu'ndan yeni açıklama: Elbette HDP’yi de ziyaret edeceğim CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 6'lı Masanın ortak Cumhurbaşkanı adayı olacağının duyurulmasının ardından HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'dan görüşme daveti gelmişti. CHP liderinin bu davete nasıl bir cevap vereceği merak konusu oldu. Görüşmeyle ilgili Akşener'in açıklaması ve Demirtaş'ın mektubu gündeme geldi. Kılıçdaroğlu, bugün Halk TV'den Fikret Bila'ya verdiği demeçte tartışmalara son noktayı koydu: HDP ile elbette görüşeceğim, ziyarette ne sakınca var?
9.03.2023 Gündem
Ece Erken eski eşi Serkan Uçar ile barıştı mı?
Ece Erken eski eşi Serkan Uçar ile barıştı mı? Ocak 2022'de avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesiyle yıkılan Ece Erken, 2014–2015 yılları arasında evli kaldığı Serkan Uçar ve oğulları Eymen ile yurt dışına tatile gitti. Ünlü sunucu, olaylı şekilde boşandığı eski eşiyle barıştığı yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi.
1.03.2023 Magazin
Fulya boşandığı eşinin evine taşındı sonrası korkunç! Gerçeği bu sözlerle itiraf etti
Fulya boşandığı eşinin evine taşındı sonrası korkunç! Gerçeği bu sözlerle itiraf etti Fulya, İzmir'de çalıştığı pastanede korkunç bir olayla hayata veda etti. 2 çocuk annesi Fulya Öztürk'ün yanına, bir süre önce boşandığı ancak birlikte yaşadığı Hasan Ozan Baştosun geldi. Fulya, eski eşiyle konuşmaya başladı dakikalar sonra ise ortalık bir anda karıştı. Olaydan sonra eski eş Baştosun her şeyi itiraf etti. Öte yandan İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 4'üncü Ceza Dairesi, Baştosun ile ilgili yeni kararı verdi.
27.02.2023 Yaşam
Eski kocadan akılalmaz plan! Uyurken dehşeti yaşattı, 'artçı sarsıntıyla oldu' dedi
Eski kocadan akılalmaz plan! Uyurken dehşeti yaşattı, 'artçı sarsıntıyla oldu' dedi Boşandığı eşi hayatını kabusa çevirdi. Hatay'da depreme yakalanan 25 yaşındaki Alev Altun, daha güvenli olduğunu düşündüğü eski eşinin evinde kalmaya başladı. Aradan birkaç gün geçtikten sonra Altun, gece uykusu sırasında resmen dehşeti yaşadı. Eski eş yaşattığı korkunç olay karşısında adeta 'pes dedirten' şekilde kendini savundu. İşte haberin detayları...
25.02.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Eski Eş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eski eş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.