Göğüs Estetiği

Göğüs Estetiği

Son dakika Göğüs estetiği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Göğüs estetiği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Göğüs estetiği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Göğüs Estetiği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan göğüs estetiği gelişmeleri de dahil olmak üzere 114 göğüs estetiği haberi bulunmuştur. Tüm göğüs estetiği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Songül Karlı kalça estetiği sonrası Instagram'ı salladı!  Takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı
Songül Karlı kalça estetiği sonrası Instagram'ı salladı! Takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve pozlarıyla magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren Songül Karlı, bu kez son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Uğur Arslan ile yaptığı programla hafızalara kazınan 50 yaşındaki ünlü türkücü ve sunucu, kalça estetiğinden sonraki son halini sevenlerinin beğenisine sundu.
15.04.2024 Magazin
Songül Karlı: Diğer sanatçılar benden daha açık giyiniyor
Songül Karlı: Diğer sanatçılar benden daha açık giyiniyor Songül Karlı, önceki gün hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Son yıllarda işlerinin azaldığını söyleyen şarkıcı, "Bu hep bilinir evet sanatçılar birbirinin işini keser" dedi. Karlı, sık sık ‘estetik yaptırdı' iddialarıyla ilgili de konuştu.
19.12.2023 Magazin
Songül Karlı filtreyi abarttı! Takipçilerinden tepki gecikmedi
Songül Karlı filtreyi abarttı! Takipçilerinden tepki gecikmedi Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve gönderileriyle magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren Songül Karlı uzun zaman sonra ekranlara döndü. Yaptırdığı estetiklerle ve filtreli pozlarıyla dikkat çeken Karlı'nın pozuna yorum yağdı.
13.11.2023 Magazin
'Göğüs estetiği yaptırdım, pişmanım' demişti... Songül Karlı son paylaşımıyla olay yarattı
'Göğüs estetiği yaptırdım, pişmanım' demişti... Songül Karlı son paylaşımıyla olay yarattı Songül Karlı yaptırdığı estetiklerle ve cesur pozlarıyla sosyal medyada adından söz ettiriyor.Estetikli haliyle gündemden düşmeyen Songül Karlı, yayınladığı son pozuyla takipçilerini şaşırttı. Ünlü türkücüyü görenler tanımakta güçlük çekti.
6.08.2023 Magazin
13 kez göğüs estetiği yaptıran ünlü ismin annesi konuştu: Gülünç görünüyor
13 kez göğüs estetiği yaptıran ünlü ismin annesi konuştu: Gülünç görünüyor Türkiye'ye gelip yaptırdığı estetiklerle gündeme gelen Katie Price'ın annesi Amy Price, kızının estetikleriyle ilgili konuştu. 13 kez göğüs estetiği yaptıran ünlü ismin annesi, Katie'nin durumuyla ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
5.07.2023 Magazin
Estetiği kabusla biten kadın gerçeği öğrenince dehşete düştü! Eski eşin sahte doktor tuzağı böyle ortaya çıktı
Estetiği kabusla biten kadın gerçeği öğrenince dehşete düştü! Eski eşin sahte doktor tuzağı böyle ortaya çıktı İstanbul’da yaşanan sahte estetisyen olayının her detayı skandallarla dolu. Göğüs estetiği yaptırmak isteyen İranlı Neda Farzadıfar’ın başına gelmeyen kalmadı. Sağlığından olan kadının, anlattıkları bu kadar da olmaz dedirtti. Operasyonu gerçekleştiren doktor ile ilgili ortaya çıkanlar ise skandalı bambaşka bir boyuta taşıdı. Hayatını kabusa çeviren olaydan sonra ilgili kurum hakkında suç duyurusunda bulunan Farzadıfar’ın söylediğine göre ise eski eşi kendisini resmen dolandırdı. İşte içerisinde eş tarafından dolandırılma, sahte doktor ve merdiven altı sağlık kurumu olan haberin ilginç detayları...
24.12.2022 Yaşam
Defne Samyeli'yi sinirlendiren soru! 'Güzel sorularla gelin'
Defne Samyeli'yi sinirlendiren soru! 'Güzel sorularla gelin' Şimdilerde şarkıcılık kariyeriyle ön plana çıkan eski haber spikeri Defne Samyeli, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı.
6.11.2022 Magazin
İrem Derici göğüs estetiğinin fiyatını açıkladı!
İrem Derici göğüs estetiğinin fiyatını açıkladı! Sosyal medyada paylaştığı fotoğraf ve yaptığı yorumlarla olay yaratan şarkıcı İrem Derici göğüs estetiğinin fiyatını söyledi.
10.11.2021 Magazin
Merve Boluğur'dan göğüs estetiği açıklaması!
Merve Boluğur'dan göğüs estetiği açıklaması! 'Acemi Cadı' dizisiyle küçük yaşlarda dizi setleriyle tanışan, dört yıldır ekranlardan uzak olan Merve Boluğur, son dönemde sadelikten yana. Güzellik takıntısının dayatmadan ibaret olduğunu savunan ünlü oyuncu, bu konuda kendisini de eleştirdi.
6.11.2021 Magazin
Didem Şener kimdir? Twitch yayıncısı Didem Şener hastalık bahanesiyle topladığı parayla silikon taktırdı!
Didem Şener kimdir? Twitch yayıncısı Didem Şener hastalık bahanesiyle topladığı parayla silikon taktırdı! Twitch yayınlarıyla tanınan Didem Şener, bir yıl önce ‘Göğsümden kist ameliyatı olacağım’ diye topladığı parayla göğüslerine silikon taktırdı. Tepki çeken olay ardından gözler Didem Şener hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Didem Şener kimdir?
2.11.2021 Gündem
Pınar Eliçe estetik için doktora gitti, kanser olduğunu öğrendi!
Pınar Eliçe estetik için doktora gitti, kanser olduğunu öğrendi! Şarkıcı Pınar Eliçe katıldığı canlı yayında cilt kanserine yakalandığını duyurdu. Estetik operasyon için doktora giden Eliçe yapılan tetkiklerin ardından kanser olduğunu öğrendi.
24.09.2021 Magazin
Emzirme sonrası göğüs nasıl eski haline getirilebilir?
Emzirme sonrası göğüs nasıl eski haline getirilebilir? Hamilelik heyecan verici bir süreçtir. Sağlıklı bir bebek sahibi olduktan sonra anneler kendilerinde bazı değişiklikler yapmak isteyebilirler. Özellikle emzirme döneminden sonra göğüslerde yaşanan deformasyonların düzeltilmesi sıklıkla talep edilmektedir. Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Op. Dr. İlsun Aka bu konu ile ilgili merak edilenleri yanıtladı.
16.09.2021 Sağlık
Deniz Seki'den iddialara yanıt!
Deniz Seki'den iddialara yanıt! Deniz Seki'nin, vücudunda oluşan sarkmaları toparlatmak için estetik ameliyata girdiği öne sürülmüştü. 50 yaşındaki şarkıcıdan konuyla ilgili açıklama geldi.
22.01.2021 Magazin
Serenay Sarıkaya göğüs estetiği mi yaptırdı?
Serenay Sarıkaya göğüs estetiği mi yaptırdı? Cem Yılmaz ile yaşadığı aşkla sık sık magazin gündemine gelen Serenay Sarıkaya göğüs estetiği mi oldu? Uçankuş'un iddiasına göre ünlü oyuncu ismini değiştirip gece yarısı hastaneye yatış yaptı.
8.10.2020 Magazin
Modacı Ceylan Atınç göğsüne taktırdığı silikonlar yüzünden kanser oldu
Modacı Ceylan Atınç göğsüne taktırdığı silikonlar yüzünden kanser oldu Göğsüne takılan silikon protezin kansere neden olduğunu öğrenen modacı-manken Ceylan Atınç’ın korktuğu başına geldi. Yaptırdığı kontrolde lenfoma kanseri olduğu ortaya çıkan Atınç, operasyonu yapan doktorundan şikayetçi oldu.
10.08.2020 Magazin
Estetik faciasını anlattılar: 'Elinle düzelt, geçecektir' diyorlardı!
Estetik faciasını anlattılar: 'Elinle düzelt, geçecektir' diyorlardı! İzmir Bayraklı’daki bir güzellik merkezine giden 30’dan fazla kişi istedikleri sonucu alamadı. Yapılan uygulamalar yüzünden sağlık sorunları yaşayan mağdurlar eylem düzenledi.
7.06.2019 Yaşam
Göğüs estetiğinde dikkat
Göğüs estetiğinde dikkat Op.Dr. Arda Katırcıoğlu, göğüs estetiğinde dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgi verdi.
30.11.2018 Sağlık
Göğüs estetiği ameliyatı hayatına mal oldu
Göğüs estetiği ameliyatı hayatına mal oldu Rusya'da ünlü bir cerraha göğüs dikleştirme ameliyatı yaptıran 32 yaşındaki genç kadın hayatını kaybetti.
26.04.2018 Dünya
Silikon mu taktırdı?
Silikon mu taktırdı? Hollanda’nın Rotterdam şehrinde konser veren Sıla, derin göğüs dekolteli kıyafetiyle nefes kesti.
19.03.2018 Magazin
Aslı Enver'in göğüsleri dikkat çekti!
Aslı Enver'in göğüsleri dikkat çekti! 'İstanbullu Gelin' dizisinde son bölümde derin dekolteli kıyafetleri tercih ettiği gözlenen Aslı Enver'in göğüs estetiği yaptırdığını dikkatli izleyici hemen fark etti.
28.09.2017 Magazin
Survivor Nagihan'ın bu halinden eser kalmadı
Survivor Nagihan'ın bu halinden eser kalmadı Survivor'ın geçen yılki yarışmacısı 33 yaşındaki Nagihan Karadere, özel bir sağlık turizmi şirketinin sponsorluğunda estetik ameliyatı olarak göğüslerini büyütüp, dudaklarına doldu yaptırdı.
17.05.2017 Yaşam
Asena Atalay, göğüslerini küçültecek
Asena Atalay, göğüslerini küçültecek Son dönemlerde eski eşi Caner Erkin ile yaşadığı kriz ile gündeme gelen Asena Atalay, estetikle büyüttüğü göğüslerini küçültmeye karar verdi.
6.02.2017 Magazin
Chloe ile ilgili şok gerçek! Herkesten gizlemiş
Chloe ile ilgili şok gerçek! Herkesten gizlemiş Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan estetik operasyon geçirdi.
22.01.2017 Magazin
Göğüs estetiğinin emzirmeye zararı yok
Göğüs estetiğinin emzirmeye zararı yok Uzmanlar, meme büyütme ve küçültme ameliyatlarının emzirmeye bir manisinin olmadığını söyledi.
13.01.2017 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Göğüs Estetiği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki göğüs estetiği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.