Gazete Vatan Logo
Magazin Elif Karlı'nın acı günü! Eşi hayatını kaybetti

Elif Karlı'nın acı günü! Eşi hayatını kaybetti

Türk Halk Müziği sanatçısı Elif Karlı'nın bir süredir cezaevinde yatan 30 yıllık eşi Cengiz Karlı, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Elif Karlı eşinin ölüm haberini telefonda aldı.

Elif Karlı'nın acı günü! Eşi hayatını kaybetti

İki çocuk babası olan 57 yaşındaki Cengiz Karlı, 7 aydır Tokat cezaevindeydi.

Acı haberi sabaha karşı alan Elif Karlı 2. Sayfa programına şu açıklamayı yaptı:

2 gün önce çok ağır bir grip geçirdi. Zatürreden de şüphelendik. Dün haftalık arama günüydü, aramayınca telaşlandım. Sabaha karşı 04.00 sıralarında cezaevinden bir telefon aldım.

'6 OCAK DOĞUM GÜNÜYDÜ'

Cengiz'in rahatsızlandığını ve kalp krizi geçirdiğini alıştırarak söylediler. Vefat ettiğini söylediler. En son geçen salı sesini duydum. 6 Ocak'ta da doğum günüydü görüştük.

'EN SON SESİNİ DUYDUĞUMDA ÇOK İYİYDİ'

En son sesini duyduğumda çok iyiydi. Saç sakal tıraşı olduğunu söyledi. Moralinin yüksek olduğunu söyledi ama eşim ağır hastaydı... Kalp rahatsızlığı vardı.

"DEFALARCA KEZ EŞİMİN TUTUKSUZ YARGILANMASI TALEP ETTİK"

Instagram hesabından eşinin vefat haberini duyurarak sitem eden Elif Karlı, "7 aydır Tokat T Tipi Cezaevi'nde tutuklu yargılanan ve sağlık problemlerinden dolayı defalarca avukatımız aracılığıyla tutuksuz yargılanmasını talep ettiğim ancak ret cevapları aldığım eşim Cengiz Karlı, dün gece sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sebebiyle vefat etmiştir" ifadelerini kullandı

CENGİZ KARLI NEDEN HAPİSTEYDİ?

Haberin Devamı

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Polisleri Cengiz Karlı’yı Sarallar örgütüne yönelik operasyon kapsamında gözaltına alıp tutuklamıştı.

CENGİZ KARLI KİMDİR?

1974 doğumlu olan Elif Karlı 1993 yılında Ahmet Cengiz Karlı ile evlendi. Çiftin; 'Ecen Naz' ve 'Alperen' adlarında iki çocuğu bulunuyor. 

ELİF KARLI KİMDİR?

1974 yılında dünyaya gelen Elif Karlı İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda çalgı eğitimi aldı.

Profesyonel yaşama Ercan Saatçi ile başladı. Yakın arkadaşıyla çalışmalarını birlikte gerçekleştiren Elif Karlı’ya, Saatçi’nin verdiği destek ile birlikte şarkıcı daha kısa süre içerisinde hızlı bir şekilde yükselmeyi başardı.

2009 yılında ‘‘Yılın Ümit Veren Kadın Şarkıcısı'' seçildi ve albümüyle başarı kazandı.