Türkiye'nin Maldiv Adaları! Saklı cennet ortaya çıktı
Türkiye'nin Maldiv Adaları! Saklı cennet ortaya çıktı Erzurum'un saklı kalmış ve ziyaretçilerini adeta büyüleyen Tortum Gölü manzarası ile Bozburun Yarımadası akıllara Hint Okyanusu’ndaki Maldiv Adaları’nı getiriyor.
4.10.2023 Yaşam
Saklı cenneti görebilmek için kilometrelerce yol yürüyorlar
Saklı cenneti görebilmek için kilometrelerce yol yürüyorlar Sakarya’nın saklı cenneti olan Doğançay Şelalesi, her mevsim farklı güzellikleriyle yerli ve yabancı turistleri ağırlıyor. Yol yenileme çalışması çerçevesinde araç trafiğine kapalı olan güzergahta vatandaşlar, doğal güzelliği görmek için kilometrelerce yol kat ediyor.
2.08.2023 Yaşam
Erzincan ve Tunceli’nin ortak güzelliği: Munzur Dağları Türkiye'nin saklı cennetine dönüştü!
Erzincan ve Tunceli’nin ortak güzelliği: Munzur Dağları Türkiye'nin saklı cennetine dönüştü! Munzur Dağları Türkiye'nin saklı cennetine dönüştü. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından İnsansız Hava Araçları (İHA) ile havadan çekilmiş görüntülerini paylaştığı, güvenlik güçlerinin başarılı operasyonlarıyla terörden arındırılarak huzur ve güvenin tesis edildiği Erzincan ve Tunceli’nin ortasında bulunan 3300 rakımlı Munzur Dağları, bugünlerde adeta saklı cennete döndü.
3.09.2022 Yaşam
Saklı cennete beton merdiven!
Saklı cennete beton merdiven! Kaçkar Dağları'ndaki Yedigöller'e tartışılan uygulama
28.08.2012 Yaşam