S-400

S-400

Son dakika S-400 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan S-400 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını S-400 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

S-400

haberleri sayfasında son dakika yaşanan s-400 gelişmeleri de dahil olmak üzere 407 s-400 haberi bulunmuştur. Tüm s-400 haberleri aşağıda listelenmiştir.
GÜRZ, TEKNOFEST'te görücüye çıktı! Saniyede 400 mühimmat patlatıyor
GÜRZ, TEKNOFEST'te görücüye çıktı! Saniyede 400 mühimmat patlatıyor Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 5'inci ve son gününde büyük coşku ile devam ediyor. TEKNOFEST’te sergilenen GÜRZ Hava Savunma büyük merak uyandırdı. Altınbaş Üniv. Öğretim. Üyesi Eray Güçlüer, ‘Hepsini aynı anda bertaraf edecek bir kapasiteye sahip’ diyerek anlattı. İşte detaylar...
3.09.2023 Gündem
Belarus harekete geçti! S-400 ve İskender füzelerini resmen duyurdu
Belarus harekete geçti! S-400 ve İskender füzelerini resmen duyurdu Rus savunma sistemleri arasında en fazla rağbet gören S-400 füzelerini bir doğu Avrupa ülkesi daha tercih etti. Belarus resmi kaynakları, Rus yapımı S-400 ve İskender füzelerinin yakın zamanda alınacağını duyurdu.
8.10.2022 Dünya
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan erken seçim tartışmalarına yanıt
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan erken seçim tartışmalarına yanıt AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN Türk canlı yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, erken seçim iddialarıyla ilgili, "Seçim inşallah vaktinde, 2023'ün Haziran ayında gerçekleştirilecektir" dedi.
3.09.2022 Siyaset
Rus turist Kırım'da konum paylaştı Ukrayna füze yağdırdı! Hepsi teker teker imha edildi...
Rus turist Kırım'da konum paylaştı Ukrayna füze yağdırdı! Hepsi teker teker imha edildi... Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş 24 Şubat'tan beri tüm şiddetiyle devam ediyor. Ukrayna'nın doğusunda yoğunlaşan çatışmalar Kırım'a doğru kayıyor. Bölgeye bir dizi saldırı düzenleyen Ukrayna hedefleri bir turistin paylaşımı ile belirlediğini duyurdu. Rus turistin o fotoğrafı kısa sürede viral oldu. İşte Ukrayna savaşından son gelişmeler...
23.08.2022 Dünya
AK Partili Turan’dan Kılıçdaroğlu’na tepki
AK Partili Turan’dan Kılıçdaroğlu’na tepki AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Kılıçdaroğlu’nun S-400 açıklamalarına tepki gösterdi.
22.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan S-400 açıklaması! 'Değişiklik söz konusu değil'
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan S-400 açıklaması! 'Değişiklik söz konusu değil' Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, CNN TÜRK’te gündeme dair dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Kalın S-400 ile ilgili yaptığı açıklamada, "Amerika yöneticileri bu süreci doğru değerlendirirlerse bence burada netice alabiliriz. S-400 konusunda pozisyonumuzu daha önce açıkladık, değişiklik söz konusu değil. ABD olumlu yönde adım atarsa Türkiye bunları karşılıksız bırakmayacaktır." dedi.
28.03.2022 Siyaset
Türkiye'den flaş S-400 açıklaması: Söz konusu bile değil...
Türkiye'den flaş S-400 açıklaması: Söz konusu bile değil... Türkiye'den son dakika S-400 açıklaması geldi. Doha Forumu'nda konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "S-400’lerin Ukrayna’ya verilmesi söz konusu değil." dedi.
26.03.2022 Gündem
İletişim Başkanı Altun'dan S-400 açıklaması: 'Hiçbir şekilde gerçekçi değil'
İletişim Başkanı Altun'dan S-400 açıklaması: 'Hiçbir şekilde gerçekçi değil' İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Amerikan Wall Street Journal gazetesinde yayımlanan ve Türkiye'nin S-400 hava savunma sistemini Ukrayna'ya göndermesini öneren makaleye yanıt verdi. Altun, "Bu fikir hiçbir şekilde gerçekçi değil. Söz konusu yazıdaki öneri üzerinden açıklamak gerekirse, Batı'nın bugün yapması gereken, F-35 savaş uçaklarını ve Patriot bataryalarını ön koşulsuz olarak Türkiye'ye teslim etmektir" dedi.
24.03.2022 Dünya
İsmail Demir'den flaş S-400 açıklaması! 'Bu bizim için bir tartışma konusu değil'
İsmail Demir'den flaş S-400 açıklaması! 'Bu bizim için bir tartışma konusu değil' Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'den flaş S-400 açıklaması geldi. Rus İzvestiya gazetesine konuşan İsmail Demir, Türkiye'nin Rusya'dan satın aldığı S-400 hava savunma sisteminden vazgeçeceği iddiasını yalanladı.
23.03.2022 Dünya
ABD'den Türkiye'ye teklif: S-400'leri Ukrayna'ya verin F-35'leri alın
ABD'den Türkiye'ye teklif: S-400'leri Ukrayna'ya verin F-35'leri alın Rusya ve Ukrayna savaşı 22. güne girerken eski CIA yöneticisi Paul Kolbe'den ilginç bir silah takası önerisi geldi. Kolbe, Türkiye'nin elindeki Rus yapımı hava sistemleri S-400'lerin Ukrayna'ya gönderilmesini önerdi. Kolbe Türkiye'nin bu adımı atması halinde, ABD'nin Türkiye'yi projeden çıkardığı F-35 savaş uçağı konsorsiyomuna geri almasının uygun olacağını ifade etti.
18.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna krizi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: İkisinden de vazgeçmemiz mümkün değil
Rusya - Ukrayna krizi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: İkisinden de vazgeçmemiz mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İkisinden de vazgeçmemiz mümkün değil. Rusya ile gerek siyasi, gerek askeri, gerek ekonomik ilişkilerimiz var. Ukrayna ile de aynı şekilde siyasi, askeri, ekonomik ilişkilerimiz var. ‘Ukrayna’dan vazgeç’ deseniz vazgeçemeyiz, çünkü ülkemizin buradaki çıkarları çok ileri derecede. ‘Rusya’dan vazgeç’ deseniz ondan da vazgeçemeyiz, çünkü onunla da şu anda gerçekten ileri derecede birlikteliklerimiz var” dedi.
23.02.2022 Siyaset
Rusya'dan 'savaş' hamlesi! Dünyaya duyurdular: S-400'ler, aktive edildi
Rusya'dan 'savaş' hamlesi! Dünyaya duyurdular: S-400'ler, aktive edildi Rusya'dan 'savaş' hamlesi. Son dakika dünyaya duyurdular. Resmen başladı. Rusya Savunma Bakanlığı, "Müttefik Kararlılığı-2022" tatbikatı kapsamında Belarus’taki S-400 hava savunma sistemlerinin aktif edildiğini duyurdu. Rusya ile Belarus arasında icra edilen "Müttefik Kararlılığı-2022" tatbikatının ilk gününde Rusya Savunma Bakanlığı, Belarus’ta bulunan 2 adet S-400 hava savunma sisteminin aktif edildiği duyurdu.
10.02.2022 Dünya
Rusya'dan sıcak bölgede flaş hamle! S-400 Belarus'a ulaştı
Rusya'dan sıcak bölgede flaş hamle! S-400 Belarus'a ulaştı Rusya Savunma Bakanlığı bugün yaptığı açıklamada, S-400 Triumph uçaksavar füzesi sisteminin Belarus Cumhuriyeti’ne ulaştığını ifade etti.
3.02.2022 Dünya
Rusya Savunma Bakanlığı: S-400’ler Belarus’a ulaştı
Rusya Savunma Bakanlığı: S-400’ler Belarus’a ulaştı Rusya Savunma Bakanlığı bugün yaptığı açıklamada, S-400 Triumph uçaksavar füzesi sisteminin Belarus Cumhuriyeti’ne ulaştığını ifade etti.
3.02.2022 Dünya
ABD'den flaş S-400 ve F-16 açıklaması!
ABD'den flaş S-400 ve F-16 açıklaması! S-400 ve F-16'larla ilgili son dakika açıklaması! ABD Dışişleri Bakanlığı, Türkiye ile yürütülen F-16 ve S-400 konularıyla ilgili açıklama yaptı. Yasama-Kongre İlişkilerinden Sorumlu Müsteşar Yardımcısı Naz Dorukoğlu imzalı açıklamada Türkiye ile ilişkilerin önemine değinildi.
1.02.2022 Gündem
S-400'ün üreticisi, geliştirdiği elektrikli otomobilin ilk görüntülerini paylaştı
S-400'ün üreticisi, geliştirdiği elektrikli otomobilin ilk görüntülerini paylaştı S-400 savunma sistemlerinin geliştiricisi Almaz-Antey, kendi tasarımı elektrikli otomobilinin ilk görüntülerini paylaştı. Peki bu otomobil saatte kaç kilometre hıza ulaşacak ve ne kadar mesafe kat edecek? işte detaylar...
23.12.2021 Otomobil
Rusya'dan kritik S-400 ve Türkiye açıklaması
Rusya'dan kritik S-400 ve Türkiye açıklaması Kremlin Sözcüsü Dmitri Peskov Yunan basınına verdiği röportajda, NATO ve ABD’nin Yunanistan'a yığınak yaptıklarını belirterek, Rusya olarak bundan endişe duyduklarını ifade etti. Peskov, Yunan gazetecinin Türkiye ve S-400 sorularına da yanıt verirken, ''Erdoğan, Putin'in değer verdiği bir insan.'' yorumunda bulundu.
11.12.2021 Dünya
Türkiye'den flaş F-35 ve S-400 açıklaması!
Türkiye'den flaş F-35 ve S-400 açıklaması! Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, “Moskova ve Kiev arasında gerginlik üzerine Türkiye, Ukrayna’ya SİHA gönderiyor” anlayışının doğru olmadığını söyledi. Demir, “Bu bir süreç ve daha önceki anlaşmaların gereği olarak baştan beri ne konuşulduysa o projenin ilerlemesi. Ukrayna’ya gönderilen İHA ve SİHA’ların bölgedeki son gelişmelerle ilgisi yok” dedi. 'Milli Muharip Uçağı (MMU) konusunda Rusya ile görüşmeler olabilir' diye Demir, 'HÜRKUŞ, Azerbaycan’dan ilgi görüyor.' ifadelerini kullandı. Ayrıca F-35 ile ilgili olarak da Demir, 'Programa ortaklık bedeli veyahut uçakların bedeli ile ilgili nasıl bir hal yolu bulunur bunun görüşmeleri yapılıyor.' şeklinde konuştu.
5.12.2021 Gündem
Karadeniz'de  adım adım savaş'a doğru! Rusya'dan Ukrayna'ya sert tepki: S-400 uçaksavar füze sistemleri ateşlendi...
Karadeniz'de adım adım savaş'a doğru! Rusya'dan Ukrayna'ya sert tepki: S-400 uçaksavar füze sistemleri ateşlendi... Karadeniz'de Ukrayna ile Rusya arasındaki gerilimde tansiyon yükselmeye devam ediyor. İstihbarat kaynaklarının savaşın tarihini bile vermeye başlamasıyla iyiden iyiye gerilen durum için Rusya'dan çok sert açıklama geldi. Ukrayna istihbarat başkanının Bayraktar SİHA'ları kullanarak Rus sistemlerini dağıtıldığına dair açıklaması, Kremlin'de öfkeye sebep oldu.
22.11.2021 Gündem
Rusya Türkiye sınırında harekete geçti! Kamışlı ve Rakka’ya S-300...
Rusya Türkiye sınırında harekete geçti! Kamışlı ve Rakka’ya S-300... İdlib gerginliğinden sonra Suriye'deki askeri hareketlilik devam ediyor. Suriye Milli Ordusu’nun, TSK desteğinde terör örgütü DSG/YPG’ye yönelik olası harekâtını gerekçe gösteren Suriye rejimi bölgeye asker ve silah yığınağı yapıyor. Rusya da Kamışlı ve Rakka’daki hava üslerine S-300 füzeleri konuşlandırıyor.
15.11.2021 Dünya
S-550 geliyor! Rusya resmen dünyaya duyurdu...
S-550 geliyor! Rusya resmen dünyaya duyurdu... Rafa kaldırılan S-500 projesine geri dönülüyor. Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Sovyetler Birliği (SSCB) döneminde ABD ile yapılan anlaşmalar kapsamında rafa kaldırılan S-550 isimli hava savunma sistemini tekrardan geliştirmeye başladıklarını açıkladı.
11.11.2021 Dünya
İbrahim Kalın'dan S-400'ler hakkında flaş açıklama: Doğru değil
İbrahim Kalın'dan S-400'ler hakkında flaş açıklama: Doğru değil S-400'lerin İncirlik'e taşındığı iddiasıyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "Bu tarz iddiaların aslı astarı yok." dedi. ABD ile görüşmeleri süren F-16'larla ilgili de bilgi veren Kalın, "Ödediğimiz para var. ABD yönetimi şu ana kadar olumlu tavır gösterdi" ifadelerini kullandı.
4.11.2021 Gündem
ABD'nin eski Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey'in S-400 vurgusu dikkat çekti! "Türkiye, herkesten daha etkili oldu"
ABD'nin eski Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey'in S-400 vurgusu dikkat çekti! "Türkiye, herkesten daha etkili oldu" Son dakika haberine göre; ABD'nin eski Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, S-400'e vurgu yaparak, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şuna inanıyor ki ABD, S-400 satın alınmasına yönelik uyguladığı yaptırımlarla Türkiye'ye negatif sinyaller gönderiyor. Türkiye, DAEŞ'İ kontrol etme noktasında çalıştığımız herkesten daha etkili olmuştu" dedi.
21.10.2021 Gündem
ABD Başkanı Joe Biden köşeye sıkıştı! Türkiye'nin F-16 hamlesi: Çin ve Rus savaş uçakları...
ABD Başkanı Joe Biden köşeye sıkıştı! Türkiye'nin F-16 hamlesi: Çin ve Rus savaş uçakları... İngiliz Financial Times, Türkiye ve ABD ilişkileri konusunda dikkat çeken bir yazı kaleme aldı
14.10.2021 Dünya
Kritik S-400 açıklaması! ‘2 sistemle ilgili mutabakat sağlandı’
Kritik S-400 açıklaması! ‘2 sistemle ilgili mutabakat sağlandı’ Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, S-400'ler konusunda flaş açıklamalarda bulundu. Yeni bir anlaşma olmadığını ama sürecin devam ettiğini ifade eden Demir, “Yeni bir sayfa açıldı, yeni anlaşma imzalanıyor diye değil. Altta yürüyen bir mesele. Devlet başkanları seviyesinde gündeme alınacak bir konu değil. Konuşuldu 2 sistemle ilgili mutabakat sağlandı” dedi.
7.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

S-400 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki s-400 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.