Belarus

Belarus

Son dakika Belarus haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Belarus ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Belarus haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Belarus

haberleri sayfasında son dakika yaşanan belarus gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.807 belarus haberi bulunmuştur. Tüm belarus haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kasapoğlu Rose-Roth Semineri’ne katıldı
Kasapoğlu Rose-Roth Semineri’ne katıldıÖnceki Dönem Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Kasapoğlu, NATO PA 106. Rose-Roth Semineri Ekonomi ve Güvenlik Komisyonu & Savunma ve Güvenlik Komisyonu Ortak Toplantısı’na katılmak üzere gittiği Polonya’nın başkenti Varşova’dan yurda döndü.
19.09.2024Gündem
Misli’den günün şampiyon tercihleri
Misli’den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
8.09.2024Şampiy10
MİT'ten suç örgütü Camgöz Grubu'na darbe! Örgüt elebaşı Binali Camgöz Türkiye'ye getirildi
MİT'ten suç örgütü Camgöz Grubu'na darbe! Örgüt elebaşı Binali Camgöz Türkiye'ye getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı, 2018’de yurtdışına kaçan “Camgöz Grubu” olarak bilinen İzmir merkezli organize suç örgütü lideri Deniz kod Binali Camgöz’ün Karadağ’dan Türkiye’ye getirilmesini sağladı.
30.08.2024Gündem
MİT'in yönettiği takas operasyonunu ABD Başkanı Biden canlı takip etti
MİT'in yönettiği takas operasyonunu ABD Başkanı Biden canlı takip ettiABD Başkanı Joe Biden, Milli İstihbarat Teşkilatının (MİT) arabuluculuğunda gerçekleştirilen tarihi takas operasyonu canlı takip etti.
11.08.2024Gündem
MİT koordinasyonunda gerçekleşen tarihi takas operasyonunda dikkat çeken detaylar! Dizilere konu olan bir hikaye gerçek oldu
MİT koordinasyonunda gerçekleşen tarihi takas operasyonunda dikkat çeken detaylar! Dizilere konu olan bir hikaye gerçek olduMilli İstihbarat Teşkilatı’nın tarihe geçen takas operasyonuyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
3.08.2024Gündem
Esir takası dünya gündeminde! Erdoğan için bir diplomatik zafer daha
Esir takası dünya gündeminde! Erdoğan için bir diplomatik zafer daha ABD, Rusya, Almanya, Polonya, Slovenya, Norveç ve Belarus olmak üzere 7 ülke arasında MİT koordinasyonunda gerçekleşen esir takası bugün dünyanın en önemli gündem maddelerinden biri oldu. Gazeteler Türkiye'nin Soğuk Savaş döneminden beri yapılan en büyük tutuklu değişimlerinden birinde oynadığı role dikkat çektiler.
2.08.2024Gündem
MİT koordinasyonunda Ankara’da ABD-Rusya casus takası! Her adımı MİT yönetti, Biden'dan Türkiye'ye teşekkür
MİT koordinasyonunda Ankara’da ABD-Rusya casus takası! Her adımı MİT yönetti, Biden'dan Türkiye'ye teşekkürMİT’in arabulucuğunda ABD ile Rusya arasında son dönemin en kapsamlı rehine takası gerçekleştirildi. ABD’den 2, Almanya, Polonya, Slovenya, Norveç ve Rusya’dan birer olmak üzere 7 uçak, aynı gün 26 rehineyle Ankara’ya indi. Filmleri aratmayan operasyonda 10 rehinenin Rusya’ya, 13 rehinenin Almanya’ya, 3 rehinenin de ABD’ye nakli sağlandı. Türkiye’ye teşekkür yağdı.
2.08.2024Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan Ankara'daki takas operasyonuna ilişkin açıklama
Dışişleri Bakanlığı'ndan Ankara'daki takas operasyonuna ilişkin açıklamaDışişleri Bakanlığı, Ankara'da gerçekleşen takas operasyonuna ilişkin, Türkiye'nin, uluslararası alanda barış ve istikrarın sağlanması için her türlü katkıyı sunmaya devam edeceğini bildirdi.
1.08.2024Gündem
MİT, 7 ayrı ülkenin cezaevinde bulunan 26 kişinin takas operasyonunu gerçekleştirdi
MİT, 7 ayrı ülkenin cezaevinde bulunan 26 kişinin takas operasyonunu gerçekleştirdiMilli İstihbarat Teşkilatı (MİT), ABD, Almanya, Polonya, Slovenya, Norveç, Rusya ve Belarus cezaevlerinde bulunan 26 kişinin karşılıklı değişimini içeren son dönemin en geniş kapsamlı takas operasyonuna imza attı.
1.08.2024Vatan TV
Ankara'da ABD'li ve Rus casuslar arasında takas! MİT devreye girdi
Ankara'da ABD'li ve Rus casuslar arasında takas! MİT devreye girdiMilli İstihbarat Teşkilatı (MİT), ABD, Almanya, Polonya, Slovenya, Norveç, Rusya ve Belarus cezaevlerinde bulunan 26 kişinin karşılıklı değişimini içeren son dönemin en geniş kapsamlı takas operasyonuna imza attı.
1.08.2024Gündem
Misli’de günün en çok oynanan maçları
Misli’de günün en çok oynanan maçlarıİddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde eleme maçlarının heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
24.07.2024İddaa
Konferans Ligi'nde Başakşehir'in rakibi belli oldu
Konferans Ligi'nde Başakşehir'in rakibi belli olduRAMS Başakşehir'in UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turundaki rakibi San Marino ekibi La Fiorita oldu.
18.07.2024Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO zirvesi sonrası Suriye mesajı: Farkında ve hazırlıklıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO zirvesi sonrası Suriye mesajı: Farkında ve hazırlıklıyızCumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de düzenlenen NATO’nun 75. kuruluş yıl dönümü törenleri dönüşü uçakta gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. ABD'de ile yapılan F-16 savaş uçağı anlaşmasına ilişkin soruyu yanıtlayan Erdoğan, "Bizim burada önceliğimiz F-16 talebimizin karşılanması. Parasal ilişkileri pek gündeme almak istemiyoruz. Çünkü biz F-35 üzerinden zaten ödememizi yaptık. Son görüşmede ABD Başkanı Biden “3-4 hafta içerisinde F-16 sorununu çözeceğim” dedi." ifadelerini kullandı. Suriye ile ilişkiler ve Esed ile görüşme konusunda da açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dışişleri Bakanım şu anda muhataplarıyla görüşmek suretiyle işin bütün yol haritasını belirleyecekler. Şu ana kadar bu süreç olumlu istikamette gelişti. Suriye’de inşa edilecek hakkaniyetli bir barış, en çok bize fayda sağlayacak. Temenni ediyorum ki yakın bir zamanda somut adımları da atarız." diye konuştu. Terörle mücadeleye ilişkin de mesajlar veren Erdoğan, "Irak ziyaretimizden sonra Irak yönetiminde ilk defa PKK ile mücadele konusunda sahada çok somut adımlar atıldığını gördük. Erbil yönetiminin iş birliği memnuniyet verici. Irak’ta Süleymaniye yönetimi ile Erbil yönetimi arasındaki gerilim de devam ediyor. Süleymaniye yönetimi PKK ile aralarına mesafe koymadıkça bizim Süleymaniye'ye karşı tavrımızda bir değişiklik olmayacak. Hava sahasına yönelik ambargo devam edecek." dedi
12.07.2024Gündem
NATO Sonuç Bildirgesi yayımlandı! 2026 zirvesi Türkiye'de olacak
NATO Sonuç Bildirgesi yayımlandı! 2026 zirvesi Türkiye'de olacakNATO Sonuç Bildirgesi'nde, 2025'te Hollanda'da gerçekleşecek zirvenin ardından bir sonraki zirvenin Türkiye'de yapılacağı duyuruldu.
10.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda düşüş daha yeni başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda düşüş daha yeni başladıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kayseri ve Suriye'deki provokasyonlar hakkında konuşan Erdoğan, "Biz bu oyunları da, nasıl bozacağımızı da çok iyi biliriz. Alçakça bir hadise üzerinden kaos planlayanlara da, istismarlara da müsaade etmeyiz." dedi. Suriye ile normalleşme sürecine ilişkin konuşan Erdoğan, "Putin ile Beşar Esed’e bir davetimiz olabilir. Sayın Putin Türkiye’ye bir ziyaret gerçekleştirebilirse, bu yeni bir sürecin başlangıcı olabilir." ifadelerini kullandı. Ekonomi ile ilgili adımların olumlu sonuçlar verdiğini belirten Erdoğan, "Programımız çalışıyor. Enflasyonda düşüş daha yeni başladı. Hızlanarak devam edecek." mesajını verdi. Ayrıca Erdoğan, UEFA'nın Merih Demiral için başlattığı soruşturmaya yönelik gerekli adımların atıldığını ve cumartesi günü Hollanda maçına gitme kararı aldığını açıkladı.
5.07.2024Gündem
Antalya'da tur otobüsü bariyerlere çarptı: 20 turist yaralandı
Antalya'da tur otobüsü bariyerlere çarptı: 20 turist yaralandıAntalya'nın Manavgat ilçesinde bariyere çarpan midibüsün sürücüsü Şavki Çoban hayatını kaybetti, Rus ve Belaruslu 20 turist yaralandı.
3.07.2024Gündem
Başakşehir’in Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’ndaki muhtemel rakipleri belli oldu
Başakşehir’in Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’ndaki muhtemel rakipleri belli olduUEFA Konferans Ligi 2’nci Ön Eleme Turu’nda mücadele edecek olan Başakşehir'in muhtemel rakipleri belli oldu.
19.06.2024Süper Lig
EURO 2024’e Son 1 Gün… Heyecanı Şampiyon Oranlarla Misli’de Yaşa! EURO 2024 A Grubu detaylı analizleri, turnuvaya özel oyunlar ve çok daha fazlası…
EURO 2024’e Son 1 Gün… Heyecanı Şampiyon Oranlarla Misli’de Yaşa! EURO 2024 A Grubu detaylı analizleri, turnuvaya özel oyunlar ve çok daha fazlası…Almanya’da 10 şehrin ev sahipliği yapacağı Euro 2024 finallerine, toplam 24 takımın katılacak ve 14 Haziran-14 Temmuz tarihlerinde arasında şampiyon olabilmek için mücadele edecekler. 6 grupta ilk iki sırada bitirecek takımlar ve en iyi 4 grup üçüncüsü son 16 turuna katılacaklar. Bu turdan itibaren, maçlar tek maçlı eleme usulüne göre oynanacak.
13.06.2024İddaa
Antalya turizminde yeni rekor: En çok Almanlar geldi
Antalya turizminde yeni rekor: En çok Almanlar geldiTürkiye turizminin başkenti Antalya yerli ve yabancı ziyaretçi sayısında rekorunu tazeledi. Bu yıl sezona iyi bir başlangıç yapan turizm şehrinde ilk 5 ayda 4 milyona yakın ziyaretçi ile yeni bir rekora imza atıldı.
4.06.2024Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Ticaret yolları Türkiye üzerinden bütün Avrupa'ya bağlanacak
Bakan Uraloğlu: Ticaret yolları Türkiye üzerinden bütün Avrupa'ya bağlanacakUlaştırma ve Altyapı Bakanı Üç Deniz Girişimi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Girişim kapsamında inşa edilecek ve Litvanya’nın Klaipeda Limanı’ndan başlayarak; Polonya, Slovakya, Macaristan, Romanya, Bulgaristan’dan Türkiye’ye bağlanacak olan Via Carpathia Otorol Projesi’nin Orta Koridor ve Kalkınma Yolu ile doğrudan kesişen ve bu projeleri günlendirecek olan bir proje olduğunu belirterek, “Via Carpatia Otoyolu ile Ortadoğu'daki ticaret yolları Türkiye üzerinden bütün Avrupa'ya bağlanacak. Türkiye olarak Via Carpatia projesinin bir parçası olmaya ve her türlü işbirliğine hazırız” dedi.
26.05.2024Gündem
İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı Abdullahiyan için cenaze töreni düzenlendi
İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı Abdullahiyan için cenaze töreni düzenlendiİsrail'in Gazze'ye yönelik acımasız saldırıları aylardır devam ederken, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopter kazasında hayatını kaybetmesi ile sarsıldı. Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ve İranlı diğer yetkililerin cenazeleri bugün defnedilecek. Başkent Tahran'daki törene 1 milyon kişi katıldı, cenazeler bugün defnediliyor.
23.05.2024Dünya
Çukurova bölgesi, Belarus’un ihtiyaç duyduğu birçok sektör için önemli tedarikçi konumunda
Çukurova bölgesi, Belarus’un ihtiyaç duyduğu birçok sektör için önemli tedarikçi konumundaAdana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Belarus Cumhuriyeti ile karşılıklı iş birliğinin artırılması gerektiğini ve bu konuda iş birliğine hazır olduklarını söyledi.
26.04.2024Adana
Rusya Finlandiya sınırına asker yığıyor! Putin dünyaya duyurdu: Nükleer savaşa hazırız
Rusya Finlandiya sınırına asker yığıyor! Putin dünyaya duyurdu: Nükleer savaşa hazırızRusya lideri Putin son hamlesini dünyaya duyurdu. On binlerce hayata mal olan Ukrayna savaşı son sürat devam ederken Rusya Devlet Başkanı Putin'den dünyanın gündemine birinci sıradan giren bir açıklama geldi.
13.03.2024Dünya
Nesrin Baş kimdir, nereli, kaç yaşında? Avrupa Güreş Şampiyonu Nesrin Baş'ın kariyeri
Nesrin Baş kimdir, nereli, kaç yaşında? Avrupa Güreş Şampiyonu Nesrin Baş'ın kariyeriRomanya'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Milli güreşçi Nesrin Baş, Avrupa şampiyonu oldu. Milli gururumuz Güreşçi Nesrin Baş’ın kariyeri ve özel hayatına yönelik detaylar şampiyonluk sonrası sorgulanmaya başlandı.
17.02.2024Diğer Sporlar
Uluslar Ligi'nde kuralar çekildi! Türkiye'nin rakipleri belli oldu
Uluslar Ligi'nde kuralar çekildi! Türkiye'nin rakipleri belli olduA Milli Futbol Takımı'nın B Ligi'nde mücadele edeceği 2024/25 UEFA Uluslar Ligi kura çekimi heyecanı sona erdi. A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'ndeki rakipleri Galler, İzlanda ve Karadağ oldu.
8.02.2024Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Belarus ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki belarus haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.