Belarus

Belarus

Son dakika Belarus haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Belarus ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Belarus haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Belarus

haberleri sayfasında son dakika yaşanan belarus gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.795 belarus haberi bulunmuştur. Tüm belarus haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çukurova bölgesi, Belarus’un ihtiyaç duyduğu birçok sektör için önemli tedarikçi konumunda
Çukurova bölgesi, Belarus’un ihtiyaç duyduğu birçok sektör için önemli tedarikçi konumunda Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Belarus Cumhuriyeti ile karşılıklı iş birliğinin artırılması gerektiğini ve bu konuda iş birliğine hazır olduklarını söyledi.
26.04.2024 Adana
Rusya Finlandiya sınırına asker yığıyor! Putin dünyaya duyurdu: Nükleer savaşa hazırız
Rusya Finlandiya sınırına asker yığıyor! Putin dünyaya duyurdu: Nükleer savaşa hazırız Rusya lideri Putin son hamlesini dünyaya duyurdu. On binlerce hayata mal olan Ukrayna savaşı son sürat devam ederken Rusya Devlet Başkanı Putin'den dünyanın gündemine birinci sıradan giren bir açıklama geldi.
13.03.2024 Dünya
Nesrin Baş kimdir, nereli, kaç yaşında? Avrupa Güreş Şampiyonu Nesrin Baş'ın kariyeri
Nesrin Baş kimdir, nereli, kaç yaşında? Avrupa Güreş Şampiyonu Nesrin Baş'ın kariyeri Romanya'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Milli güreşçi Nesrin Baş, Avrupa şampiyonu oldu. Milli gururumuz Güreşçi Nesrin Baş’ın kariyeri ve özel hayatına yönelik detaylar şampiyonluk sonrası sorgulanmaya başlandı. 
17.02.2024 Diğer Sporlar
Uluslar Ligi'nde kuralar çekildi! Türkiye'nin rakipleri belli oldu
Uluslar Ligi'nde kuralar çekildi! Türkiye'nin rakipleri belli oldu A Milli Futbol Takımı'nın B Ligi'nde mücadele edeceği 2024/25 UEFA Uluslar Ligi kura çekimi heyecanı sona erdi. A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'ndeki rakipleri Galler, İzlanda ve Karadağ oldu.
8.02.2024 Futbol
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde rakipleri belli oluyor
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde rakipleri belli oluyor A Milli Futbol Takımı, 2024-2025 UEFA Uluslar Ligi B Ligi'nde mücadele edeceği rakipleri yarın Fransa'nın başkenti Paris'te yapılacak kura çekimi ile belli olacak.
7.02.2024 Süper Lig
Interpol'un kırmızı bültenle aradığı 'Madame Claude', Çanakkale'de yakalandı
Interpol'un kırmızı bültenle aradığı 'Madame Claude', Çanakkale'de yakalandı Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde Interpol (Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı) tarafından kırmızı bültenle aranan 'Madame Claude' lakaplı Özbekistan uyruklu Nilufar Mirxanova (40), kaldığı evde yakalandı.
5.01.2024 Gündem
Kırmızı bültenle aranan 56 şüpheli 'Kafes-28' operasyonuyla yakalandı
Kırmızı bültenle aranan 56 şüpheli 'Kafes-28' operasyonuyla yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Kafes-28' operasyonlarında, 18 ülke tarafından kırmızı bültenle aranan 56 kişinin yakalandığını duyurdu.
3.01.2024 Gündem
Misli’den günün süper tercihleri
Misli’den günün süper tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de hafta sonu bülteninin heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
12.10.2023 İddaa
Bakan Fidan'dan New York'taki toplantıya damga vuran hareket! Türk bayrağını yerde bırakmadı
Bakan Fidan'dan New York'taki toplantıya damga vuran hareket! Türk bayrağını yerde bırakmadı New York’ta düzenlenen MIKTA Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın bayrak hassasiyeti gündem oldu.
26.09.2023 Gündem
Rusya lideri Putin ABD'yi açık açık suçladı: Ukrayna ordusunun eli ile yapıyorlar
Rusya lideri Putin ABD'yi açık açık suçladı: Ukrayna ordusunun eli ile yapıyorlar Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko’yu ağırlayan Putin yaptığı açıklamada ABD'yi resmen suçladı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'nın savaşta misket bombalarını mümkün olan en geniş şekilde kullandığını belirterek, "Misket bombalarını kullanan ABD’dir. Bunu sadece Ukrayna ordusunun eliyle yapıyorlar” dedi.
15.09.2023 Dünya
Ukrayna Bayrağı Anlamı Nedir? Ukrayna Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Ukrayna Bayrağı Anlamı Nedir? Ukrayna Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Ukrayna, Doğu Avrupa'da bulunan bir ülkedir. Dünyadaki en büyük 46. ülke olan Ukrayna Avrupa'daki en geniş ikinci ülke olma özelliğine sahiptir.
15.09.2023 Eğitim
Misli’de Tam 11 Maç Oynadı, 90+3’te Gelen Gollerle 48 bin 514 TL Kazandı!
Misli’de Tam 11 Maç Oynadı, 90+3’te Gelen Gollerle 48 bin 514 TL Kazandı! Misli, yeni sezonda da kazandırmaya devam ediyor…  Bir Misli üyesi EURO 2024 Elemeleri karşılaşmaları ve hazırlık maçlarından oluşturduğu 11 maçlık İddaa kuponuyla tam 48 bin 514 TL kazandı.
13.09.2023 İddaa
Prigojin'le bomba iddia: Ölümü Putin'in bilgisi ve onayıyla olmuştur
Prigojin'le bomba iddia: Ölümü Putin'in bilgisi ve onayıyla olmuştur ANKASAM Avrasya uzmanı Dr. Sabir Askeroğlu, “Prigojin'in ölümü Putin'in bilgisi ve onayıyla olmuştur. Prigojin, Putin iktidarı için bir sorun haline gelmişti. Moskova seferinin cezasız kalması diğer siyasi güçler nezdinde Putin'in saygısını zedelemişti. Prigojin'in davranışının bir bedeli olmalıydı. Bu karar da onun bir sonucuydu” dedi.
24.08.2023 Dünya
Wagner'den kırmızı 'intikam' videosu: Başlıyoruz
Wagner'den kırmızı 'intikam' videosu: Başlıyoruz Wagner Grubu'nun St. Petersburg'daki binasından pencere ışıklarıyla mesaj verildi, sokağa çıkma çağrısını "Başlıyoruz, bize karşı hazırlıklı olun" mesajının yer aldığı video izledi. Özel jeti 30 saniyede 2,4 kilometre irtifa kaybedip paramparça olan Yevgeni Prigojin'in yerine kimin geçeceği merak edilirken, The Guardian'da yayımlanan analiz gözden kaçacak gibi değil.
24.08.2023 Dünya
Moskova'da uçak düştü! Wagner lideri de içindeydi
Moskova'da uçak düştü! Wagner lideri de içindeydi Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Evgeny Prigojin’in de yolcu listesinde olduğu özel jet Rusya’nın başkenti Moskova yakınlarında düştü. Kazada 10 kişi hayatını kaybetti. Rus Sivil Havacılık dairesi Prigojin'in cansız bedeninin bulunduğunu açıkladı.
23.08.2023 Dünya
Wagner lideri Prigojin, Putin'in katıldığı zirvede görüntülendi
Wagner lideri Prigojin, Putin'in katıldığı zirvede görüntülendi Rusya'da kısa süreli isyan başlatan Rus paralı asker şirketi Wagner’in lideri Evgeny Prigojin, St. Petersburg kentinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in açılış konuşması yaptığı Rusya-Afrika Zirvesi’nde görüntülendi.
27.07.2023 Dünya
Wagner lideri Prigojin: Belarus ordusunu dünyanın en iyi ikinci ordusu yapacağız
Wagner lideri Prigojin: Belarus ordusunu dünyanın en iyi ikinci ordusu yapacağız Rusya’da başlattığı isyanın ardından Belarus’a gelen Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Evgeny Prigojin, paralı askerlere yaptığı hitabında, “Bir süre Belarus’ta olacağız. Eminim ki bu süre zarfında Belarus ordusunu dünyanın en iyi ikinci ordusu yapacağız” diye konuştu.
19.07.2023 Dünya
Misli Arena Kazandırmaya Devam Ediyor!
Misli Arena Kazandırmaya Devam Ediyor! Bir Misli kullanıcısı dün oynanan karşılaşmalardan oluşturduğu 7 maçlık İddaa kuponuyla tam 33 bin 945 TL kazandı.
19.07.2023 İddaa
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Putin ile Wagner lideri Prigojin arasındaki gizli görüşmeyi açıkladı
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Putin ile Wagner lideri Prigojin arasındaki gizli görüşmeyi açıkladı Yevgeny Prigojin liderliğindeki Wagner güçlerinin Rostov'da kontrolü sağlaması ve Moskova'ya doğru ilerlemesi ile başlayan kriz Belarus'un arabuluculuğu ile çözüldü. Prigojin'in Rusya'ya döndüğü haberinin yankıları sürerken Kremlin, Putin'in Wagner lideri ile görüştüğünü doğruladı.
10.07.2023 Dünya
Stoltenberg: Erdoğan, İsveç lideriyle görüşecek
Stoltenberg: Erdoğan, İsveç lideriyle görüşecek Türkiye, İsveç ve Finlandiya arasında NATO üyeliğine yönelik kurulan Daimi Ortak Mekanizma’nın 5. toplantısı, Brüksel’deki NATO Karargahında gerçekleştirildi. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg toplantı sonrası düzenlediği basın toplantısında "Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İsveç Başbakanı ile görüşeceğim" ifadelerini kullandı
6.07.2023 Dünya
Wagner lideri Yevgeny Prigojin’nin evinden çıkanlar şoke etti! Düşmanlarının kopmuş kafaları, bavul dolusu para ve altınlar...
Wagner lideri Yevgeny Prigojin’nin evinden çıkanlar şoke etti! Düşmanlarının kopmuş kafaları, bavul dolusu para ve altınlar... Wagner lideri Yevgeny Prigojin'nin isyanının yankıları tüm dünyada devam ederken Rus medyası Prigojin’nin evine yapılan baskının görüntülerini yayınladı. Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko, Wagner'in kayıp lideri Prigojin’nin nerede olduğunu açıkladı.
6.07.2023 Dünya
Prigojin'den flaş açıklama! Wagner'in faaliyetlerinin devam edeceği sinyalini verdi
Prigojin'den flaş açıklama! Wagner'in faaliyetlerinin devam edeceği sinyalini verdi Rusya'da darbe girişiminde bulunan Rus paralı asker grubu Wagner'in kurucusu Evgeny Prigojin, "Yakın zamanda cephede yeni zaferler göreceksiniz" diye konuştu. Wagner'in faaliyetlerinin devam edeceği sinyalini verdi.
3.07.2023 Dünya
Wagner lideri Prigoji'nin akıbeti belli oldu! Rusya ve ABD'den peş peşe kritik açıklamalar geldi
Wagner lideri Prigoji'nin akıbeti belli oldu! Rusya ve ABD'den peş peşe kritik açıklamalar geldi Wagner isyanı Rusya'yı sarsarken tüm dünyada gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Wagner isyanı 24 saat içinde sora ererken Ukrayna'dan flaş bir hamle geldi. Öte yandan Wagner krizi sonrası yeni açıklamalara imza atan Rusya Devlet Başkanı Putin, 'İç savaşı fiilen durdurduk. Hiçbir askerimizi Ukrayna'dan çekmedik' dedi. Rusya'yı uçurumun kenarına sürükleyen Wagner Grubu lideri Prigojin'in nerede olduğu ortaya çıktı, Belarus'a ulaştığı resmen açıklarken ABD'den Wagner içn son dakika açıklaması geldi.
27.06.2023 Dünya
Putin'den Wagner komutanlarına teşekkür: Ya Rusya Savunma Bakanlığı ile kontrat imzalayacaklar ya da Belarus'a gidecekler
Putin'den Wagner komutanlarına teşekkür: Ya Rusya Savunma Bakanlığı ile kontrat imzalayacaklar ya da Belarus'a gidecekler Wagner krizinden günler sonra Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ulusa sesleniş konuşması yaptı Putin, "Wagner güçlerinin çoğu vatansever kişiler, silahlı isyan her ne şekilde olursa olsun bastırılacaktı. Belarus'a gitmek isteyen Wagner üyelerine söz veriyorum, sözümü tutacağım" açıklamasını yaptı.
26.06.2023 Dünya
Wagner’in lideri Prigojin neden geri çekildi? Gerçek ortaya çıktı: Putin yine aynısını yaptı
Wagner’in lideri Prigojin neden geri çekildi? Gerçek ortaya çıktı: Putin yine aynısını yaptı Moskova’ya karşı bayrak açan Wagner lideri Prigojin, Belarus’a sürgüne gitmeyi kabul ederken isyancı askerler üslerine döndü. Wagner’in Moskova’ya yürüyüşü durdurulmuş olsa da yaşananlar, 16 aydır süren Ukrayna savaşının Putin yönetimiyle ilgili gerçeği ortaya çıkardı. Öte yandan Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov, paralı asker grubunun akıbetine ilişkin flaş bir açıklamaya imza atarken Prigojin'den kritik açıklama geldi. İşte detaylar...
26.06.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Belarus ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki belarus haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.