Reşadiye

Reşadiye

Son dakika reşadiye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan reşadiye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını reşadiye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Reşadiye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan reşadiye gelişmeleri de dahil olmak üzere 635 reşadiye haberi bulunmuştur. Tüm reşadiye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tokat'ta 4.1 büyüklüğünde deprem! Prof. Dr. Haluk Selim: Bu faydan çekincemiz var
Tokat'ta 4.1 büyüklüğünde deprem! Prof. Dr. Haluk Selim: Bu faydan çekincemiz var AFAD'dan alınan bilgiye göre Tokat'ın Turhal ilçesinde on iki kilometre derinlikte 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası halk parklara ve sokaklara çıktı. Depremi değerlendiren Prof. Dr. Haluk Selim, derin depremlerin daha tehlikeli olduğunun altını çizerken, 'Kuzey Anadolu fayı 10-12 km derinliktedir. Ezine fayı da aynı şekilde derinliktedir.' ifadelerini kullandı. Prof. Dr. Selim ayrıca, 'Kuzey Anadolu segmentlerinden bir tanesi diyebiliriz. Dünyanın en aktif 3 fayından birisidir Kuzey Anadolu fayı. Bu faydan çekincemiz vardır.' diye konuştu.
21.04.2024 Gündem
Tokat yerel seçim sonuçları 2024: Tokat'da kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Tokat'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Tokat yerel seçim sonuçları 2024: Tokat'da kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Tokat'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Tokat geldi. Tokat yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Tokat Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Tokat'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Tokat yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin içinde bulunduğu makam aracı kaza yaptı;4 yaralı
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin içinde bulunduğu makam aracı kaza yaptı;4 yaralı Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici seçim çalışmalarını yürüttüğü Tokat’ın Reşadiye ilçesinde trafik kazası geçirdi, Destici Reşadiye Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Tokat’a sevk edildi.
4.03.2024 Gündem
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024 Gündem
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Şehitlerimizin yarım kalan hikayeleri yürek yaktı
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Şehitlerimizin yarım kalan hikayeleri yürek yaktı Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik’in cenazeleri dün Şırnak’ta düzenlenen törenle son yolculuklarına uğurlanmak üzere memleketlerine gönderildi.
14.01.2024 Gündem
Eski patronuna kızdı, dükkanı perişan etti
Eski patronuna kızdı, dükkanı perişan etti Tekirdağ Çorlu’da eskiden çalıştığı masaj salonunun sahibine sinirlenen kadın, iş yeri binasının camlarını kazmayla kırdı.
23.11.2023 Gündem
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar?
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? İstanbul'da pazar günü düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Peki, Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? 5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar…
4.11.2023 Gündem
Tokat'ta otomobil, TIR'a çarptı! Ortalık kan gölüne döndü
Tokat'ta otomobil, TIR'a çarptı! Ortalık kan gölüne döndü Tokat'ın Reşadiye ilçesinde otomobilin TIR'a arkadan çarptığı kazada 3 kişi, hayatını kaybetti.
1.10.2023 Yaşam
Tokat'ta feci kaza! Öğrenci servisi ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 11 yaralı
Tokat'ta feci kaza! Öğrenci servisi ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 11 yaralı Tokat'ın Reşadiye ilçesinde öğrencileri taşıyan servis minibüsü ile otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 6'sı öğrenci, 11 kişi yaralandı.
23.05.2023 Yaşam
Sabah yanlış kişiyi vurdu, akşam hedefindekini öldürdü: Komşumuz ‘vur’ dedi
Sabah yanlış kişiyi vurdu, akşam hedefindekini öldürdü: Komşumuz ‘vur’ dedi Samsun’un İlkadım ilçesinde sabah yanlış kişiyi, akşam ise hedefindeki Savaş Hündür’ü (44) tabancayla vurup yaralayan Sonercan K. (17) tutuklu yargılandığı davada, "Savaş Hündür'ü vurmamı komşumuz E.S. istedi. Önce ayağına ateş ettim. Üzerime doğru gelince de kaçarken arkaya doğru dönerek ateş ettim. Olay nedeniyle pişmanım, öldürme kastım yoku” dedi.
2.05.2023 Yaşam
Sabah yanlış, akşam ise hedefindeki kişiyi vuran sanık: Komşumuz ‘vur’ dedi
Sabah yanlış, akşam ise hedefindeki kişiyi vuran sanık: Komşumuz ‘vur’ dedi Samsun’un İlkadım ilçesinde sabah yanlış kişiyi, akşam ise hedefindeki Savaş Hündür’ü (44) tabancayla vurup yaralayan Sonercan K. (17) tutuklu yargılandığı davada, "Savaş Hündür'ü vurmamı komşumuz E.S. istedi. Önce ayağına ateş ettim. Üzerime doğru gelince de kaçarken arkaya doğru dönerek ateş ettim. Olay nedeniyle pişmanım, öldürme kastım yoku” dedi.
2.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: İstanbul’da 100 yılın dönüşümünün temellerini attık
Bakan Kurum: İstanbul’da 100 yılın dönüşümünün temellerini attık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Bir tarafta ülkemiz, milletimiz için ‘Türkiye Yüzyılı’ diyenler var diğer tarafta ülkemizi yüzyıl geri götürmek isteyenler var.” dedi.
25.04.2023 Ekonomi
Bakan Kurum’dan Çekmeköy’e yeni kentsel dönüşüm müjdesi
Bakan Kurum’dan Çekmeköy’e yeni kentsel dönüşüm müjdesi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Çekmeköy’ün Çamlık, Hamidiye, Mehmet Akif, Merkez ve Mimar Sinan Mahalleleri’nde toplam 35 site bulunuyor. Bu sitelerde bulunan 248 binada tam 20 bin 494 kardeşimiz yaşıyor. Buradaki vatandaşlarımız bize dönüşüm talebinde bulundu. Şimdi buradan bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Kardeşlerimizin talebi doğrultusunda 6 bin 354 konut ve iş yerinden oluşan bu binaları kentsel dönüşüme alıyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
25.04.2023 Gündem
'Dur' ihtarına uymayan alkollü sürücü kaza yapınca yakalandı
'Dur' ihtarına uymayan alkollü sürücü kaza yapınca yakalandı Tekirdağ Çorlu’da polis çevirmesine giren sürücü ‘Dur’ ihtarına uymayarak kaçtı. Kovalamaca esnasında kaza yapan sürücünün alkollü olduğu ortaya çıktı.
15.04.2023 Gündem
Talep yüzde 200 arttı! İşte en çok tercih edilen ilçeler
Talep yüzde 200 arttı! İşte en çok tercih edilen ilçeler Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Trakya bölgesinde arsalara ilgi yüzde 200'e varan oranlarda artarken, uzmanlar yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Peki arsa talebi en çok hangi bölgelerde yoğunlukta? İşte detaylar...
16.03.2023 Ekonomi
İstanbul Maratonu'nda parkur rekoru kırıldı
İstanbul Maratonu'nda parkur rekoru kırıldı Dünyada 2 kıtada koşulan tek koşu olan 44. N Kolay İstanbul Maratonu 60 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti. Koşuyu kazanan Kenyalı atlet Robert Kimkemboi rekor kırdı. Kadınlarda ise Sechale Dalasa kariyer rekoru kırdı.
6.11.2022 Şampiy10
İstanbul Maratonu için 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve bazı yollar trafiğe kapatıldı
İstanbul Maratonu için 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve bazı yollar trafiğe kapatıldı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak yapılan ve bu yıl 44.’sü düzenlenen İstanbul Maratonu nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü araç trafiğine kapatıldı.
6.11.2022 Gündem
İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım maraton kaç saat sürüyor, nereden başlıyor?
İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım maraton kaç saat sürüyor, nereden başlıyor? Maraton koşusu saat kaçta başlıyor, İstanbul maratonu saat kaçta bitiyor? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen N Kolay İstanbul Maratonu bu yıl 44. kez koşulacak. 
5.11.2022 Gündem
6 Kasım maraton kapalı yollar! Pazar günü hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor?
6 Kasım maraton kapalı yollar! Pazar günü hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul’da 6 Kasım’da düzenlenecek N Kolay 44. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. İstanbul'da trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar ise merak konusu oldu. Peki, 6 Kasım Pazar günü hangi yollar kapalı? Kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? İşte 6 Kasım kapalı yollar…
5.11.2022 Gündem
İstanbullular dikkat! Yarın birçok yol trafiğe kapatılacak
İstanbullular dikkat! Yarın birçok yol trafiğe kapatılacak İstanbul Valiliği, Pazar günü yapılacak 44üncü 'N Kolay İstanbul Maratonu' nedeniyle trafiğe kapatılacak yollarla ilgili yazılı basın açıklaması yaptı. 
5.11.2022 Yaşam
Kırmızı ışıkta hatalı sollama yapan motosikletli yayaya çarptı!
Kırmızı ışıkta hatalı sollama yapan motosikletli yayaya çarptı! Tekirdağ Çorlu’da kırmızı ışıkta bekleyen araçları sollayan motosikletli, araçların arasından yolun karşısına geçen yaya genç kıza çarptı. Yaya ve motosikletli kuryenin yaralandığı kaza anı kameraya yansıdı.
30.10.2022 Yaşam
Tacize uğrayan kadın o anları ağlayarak anlattı
Tacize uğrayan kadın o anları ağlayarak anlattı Muğla’nın Datça ilçesinde yürüyüş yaptığı esnada bir kadını taciz etmeye çalışan D.A. (17) isimli genç, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, talihsiz kadın ise yaşadığı anları gözyaşları içinde anlatarak, "Hayatımı bitirdi, korkudan dışarı çıkamıyorum" dedi.
18.10.2022 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Samsun’da 1128 paket kaçak sigara ele geçirildi
Samsun’da 1128 paket kaçak sigara ele geçirildi Samsun’da KOM Şube Müdürlüğü ekipleri bir depoya yaptıkları operasyonda 1128 paket kaçak sigara ele geçirdi.
27.08.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Reşadiye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki reşadiye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.