Protesto Gösterileri

Protesto Gösterileri

Son dakika protesto gösterileri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan protesto gösterileri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını protesto gösterileri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Protesto Gösterileri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan protesto gösterileri gelişmeleri de dahil olmak üzere 812 protesto gösterileri haberi bulunmuştur. Tüm protesto gösterileri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'ın memnu haklarının Adalet Bakanlığı'nın seçime 2 gün kala yaptığı itiraz üzerine geri alınmasının ardından dün çıkan olaylar, bugün de sürdü.
3.04.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı pekişecek
MHP lideri Bahçeli: 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı pekişecek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa'da düzenlenen "Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin" temalı açık hava toplantısında açıklamalarda bulundu. "31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı pekişecek" diyen Bahçeli, "Manisa'nın evladı olan Özgür'e sahip çıkın, DEM'lenmiş siyasetten uzaklaşmasını temin edin" ifadelerini kullandı. İzmir'de taksici Oğuz Erge'nin yardım etmek için aracına aldığı kişi tarafından öldürülmesine tepki gösteren Bahçeli, "Taksi şoförümüzü katleden alçağın vatandaşlıktan çıkartılması, hayatı boyunca rezil ve rüsva bir şekilde yaşaması adaletin mecburiyetidir. " dedi.
4.02.2024 Gündem
Sırbistan’da seçimlerde hile iddiası ortalığı karıştırdı
Sırbistan’da seçimlerde hile iddiası ortalığı karıştırdı Sırbistan’da 17 Aralık’ta gerçekleştirilen seçimlerde hile yapıldığı iddiası ortalığı karıştırdı. Göstericiler, Belgrad Belediye Meclis binasına girmeye çalışırken, polis eylemcilere gazla müdahale etti.
25.12.2023 Dünya
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumharbaşkanı Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçimi için zorunlu olan 50+1 kuralıyla ilgili açıklamalarına ilişkin, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak, dün ne demişsek bugün aynı çizgide, aynı düşüncede, aynı görüşteyiz. Ancak Cumhur İttifakı olarak konuşup tartışarak orta yolun, makul çözümün, yeni sistemin doğasını zedelemeyecek tamirat ve onarımın karşılıklı anlayış ve uzlaşmayla yapılacağının inancına ve iradesine de sahibiz" dedi.
21.11.2023 Gündem
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı!
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı! İsrail'in Gazze'de sivilleri öldürmesine ABD ve Avrupa sessiz kalırken, İsrail savaş uçaklarının bir hastaneyi bombalaması dünyayı şok etti. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar, İsrail'in Gazze'de hastaneye düzenlediği ve 500'den fazla kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı lanetledi. ABD'nin Kürecik Radar Üssü önünde de toplanan vatandaşlar saldırıya tepki gösterdi. İstanbul Valiliği dün akşam İsrail Başkonsolosluğu önünde yapılan protesto eylemleri ile ilgili basın açıklaması yaptı. Yazılı olarak yapılan açıklamada protesto eylemleri sırasında kalp krizi geçiren bir kişinin hayatını kaybettiği, olaylarda taşkınlık çıkaran 5 kişinin ise gözaltına alındığı ifadelerine yer verildi. Açıklamada ayrıca 43'ü polis 63 kişinin de yaralandığı belirtildi.
18.10.2023 Gündem
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi İsrail Gazze'de sivilleri katletmeye devam ederken hastaneye bomba yağdırması dünyayı ayağa kaldırdı. Abluka altındaki Gazze’de Baptist Hastanesi’nin (Al Ahli Arab Hastanesi) İsrail savaş uçakları tarafından bombalandı. insanlık dışı saldırı nedeniyle en az 500 kişi hayatını kaybetti. İsrail tarafından konu ile ilgili itiraf gibi bir paylaşım gelirken, ABD'li vekiller ateşkes çağrısında bulundu.
18.10.2023 Dünya
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı!
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı! Sahil ve plajların özel işletmelerde olması nedeniyle giriş ücreti alınması vatandaşı kızdırdı. 'Havlu hareketi' yapmaya başlayan tatilciler yürüyüş düzenlemeye başladı.
16.08.2023 Gündem
Paris Büyükelçiliğinden Fransa için seyahat uyarısı
Paris Büyükelçiliğinden Fransa için seyahat uyarısı Türkiye'nin Paris Büyükelçiliği, Fransa'da bulunan Türk vatandaşları veya buraya seyahat edeceklerin, ülke geneline yayılan şiddet eylemlerine karşı dikkatli olmalarını istedi.
1.07.2023 Dünya
Göçmen faciasında şoke eden gelişme! Yunanistan iddiası! "100 çocuk vardı"
Göçmen faciasında şoke eden gelişme! Yunanistan iddiası! "100 çocuk vardı" Yunanistan'da yüzlerce kişinin öldüğü göçmen faciasına ilişkin yeni açıklamalar yapıldı.
30.06.2023 Gündem
Dedeağaç’a CIA Başkanı’ndan sır ziyaret! Türkiye sınırına 40 kilometre mesafede...
Dedeağaç’a CIA Başkanı’ndan sır ziyaret! Türkiye sınırına 40 kilometre mesafede... ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü William Burns’ün, 11 yıl aradan sonra ilk kez 30 Mayıs’ta Yunanistan’a ziyarette bulundu. Yunan başkenti Atina’da temaslarda bulunan CIA Başkanı Burns’ün ABD üssünün bulunduğu Dedeağaç kentini ve Türkiye sınırını da ziyaret ettiği öne sürüldü. Burns iddiası netlik kazanmadı ancak bir gün sonra ABD’nin Atina Büyükelçisi’nin de bölgede teftişte bulunması dikkat çekti. Türkiye sınırına 40 km uzaklıktaki Dedeağaç, son dönemde ABD’nin Avrupa’daki en önemli lojistik limanlarından biri haline geldi.
8.06.2023 Dünya
Ermenistan'da Paşinyan karşıtları sokağa indi
Ermenistan'da Paşinyan karşıtları sokağa indi Ermenistan'da halk, Azerbaycan ordusuna karşı askeri kayıplar verilmesini protesto etmek ve Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın istifasını istemek için sokağa indi.
14.09.2022 Dünya
Suriye Milli Ordusu Hamza Özel Kuvvetler Tümeni Komutanı Seyf Ebubekir Polat: Gerekirse senin bayrağın ve ülken uğruna canımızı feda ederiz
Suriye Milli Ordusu Hamza Özel Kuvvetler Tümeni Komutanı Seyf Ebubekir Polat: Gerekirse senin bayrağın ve ülken uğruna canımızı feda ederiz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun önceki günkü, “Muhalif olan Suriyelilerle rejim arasında bir barışın olması gerektiğini, Türkiye olarak da böyle bir durumda buna destek olabileceğimizi söyledik” açıklamasından sonra Suriye’nin kuzeyinde gece saatlerinde tansiyon yükseldi. Bir grup Türk bayrağını yakarken, bazı gruplarında Türkiye aleyhine slogan attıkları görüldü. Eylemler dün de sürdü.
13.08.2022 Dünya
15 Temmuz mesajları ve sözleri! Bayraklı, resimli, kurumsal, kısa, anlamlı Twitter, Facebook ve Instagram için 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü mesajları, sözleri!
15 Temmuz mesajları ve sözleri! Bayraklı, resimli, kurumsal, kısa, anlamlı Twitter, Facebook ve Instagram için 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü mesajları, sözleri! 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajları ve sözleri için aramalar başladı. 2016 yılında Yurtta Sulh Konseyi adıyla örgütlenen darbeciler tarafından gerçekleşen 15 Temmuz darbesi, 249 Şehit verdi. Darbecileri lanetlemek, ölenleri anmak için biz de 15 Temmuz mesajları derledik. İşte Twitter, Facebook ve Instagram için resimli, bayraklı, kısa, kurumsal, duygu dolu anlamlı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü mesajları, sözleri!...
15.07.2022 Gündem
Ekonomik kriz Çin'i vurdu!  12 banka battı
Ekonomik kriz Çin'i vurdu! 12 banka battı Çin'de 12 banka iflas etti, patronları kaçtı. Zarar 10 milyar doları aştı. Parasını çekmek için bankalara akın edenlere polis müdahale etti, sokaklar karıştı.
14.07.2022 Ekonomi
Rus polisi Herson'da protestoculara ateş açtı
Rus polisi Herson'da protestoculara ateş açtı Rusya’nın saldırılarına karşı Herson’da düzenlenen protestoda, Rus polisi göstericilere ateş açtı.
21.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Rusya Kiev'e bomba yağdırdı! Karadeniz'de arka arkaya patlamalar meydana geldi...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Rusya Kiev'e bomba yağdırdı! Karadeniz'de arka arkaya patlamalar meydana geldi... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 26. güne girildi. Çatışma bölgesinden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Ukrayna Başsavcılığı, Rusya’nın saldırılarında 115 çocuğun hayatını kaybettiği belirtti. Kiev'e gerçekleştirilen saldırılarda can kaybının 8’e yükseldiği bildirildi. Ukrayna'nın Odessa kenti güne siren sesleriyle uyandı. Başkent Kiev’de hava savunma sistemleri devreye girdi. Rusya'nın Karadeniz Filosu komutan yardımcısının Ukrayna birlikleri tarafından öldürüldüğü Moskova tarafından doğrulandı. Sumy'den ise son derece korkutucu bir haber geldi.
21.03.2022 Dünya
Putin Ukrayna'nın yeni liderini belirledi! İşte Volodymyr Zelenskiy'in yerine gelecek isim...
Putin Ukrayna'nın yeni liderini belirledi! İşte Volodymyr Zelenskiy'in yerine gelecek isim... Rusya'nın Ukrayna işgalinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Tam sekiz yıl önce Ukrayna'dan Rusya'ya kaçan Viktor Yanukoviç'in halihazırda Belarus'ta hazırlık yaptığı belirtiliyor. Yerel bir haber sitesi, Kremlin'in Yanukoviç'i Ukrayna'ya geri getirmek için bir medya operasyonu veya kampanyası hazırlıyor olabileceğini bildiriyor. Kısa sürede devrik liderin Ukrayna halkına seslendiği bir konuşma yayınlanabilir.
2.03.2022 Dünya
Bitcoin neden düşüyor? Bitcoin kaç dolar?
Bitcoin neden düşüyor? Bitcoin kaç dolar? Kripto para piyasalarında hareketlilik devam ediyor. Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin yüzde 8'den fazla düştü. Bitcoindeki düşüşün ardından milyonlarca yatırımcı Bitcoin Peki, Bitcoin neden düşüyor? Bitcoin ne kadar oldu? Bitcoin kaç dolar? İşte detaylar...
7.01.2022 Ekonomi
Dışişleri Bakanlığı'ndan Avusturya'ya çok sert tepki: Külliyen  reddediyor ve kınıyoruz!
Dışişleri Bakanlığı'ndan Avusturya'ya çok sert tepki: Külliyen reddediyor ve kınıyoruz! Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Tanju Bilgiç, "Avusturya İçişleri Bakanı'nın, İsrail'in Filistinlileri hedef alan vahşi saldırılarına karşı Viyana'da gerçekleştirilen protesto gösterileri bağlamında bugün ülkemiz ve Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında yaptığı gerçeklikten kopuk beyanları külliyen reddediyor ve kınıyoruz." dedi.
17.05.2021 Siyaset
Mescidi Aksa nedir, Kudüs ve Filistin ile ilgili sözler! Nuri Pakdil, Necip Fazıl Kısakürek, Necmettin Erbakan Mescidi Aksa sözleri…
Mescidi Aksa nedir, Kudüs ve Filistin ile ilgili sözler! Nuri Pakdil, Necip Fazıl Kısakürek, Necmettin Erbakan Mescidi Aksa sözleri… İşgal altındaki Doğu Kudüs'te gerginlik sürüyor. İsrail polisi sabah saatlerinde Mescid-i Aksa'daki Filistinlilere saldırırken, dün, akşam saatlerinde ise Gazze vuruldu. İsrail saldırılarında aralarında dokuzu çocuk, 24 kişi hayatını kaybetti, 103 kişi yaralandı. İsrail uçakları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki bölgelere hava saldırısı düzenlerken, Hamas da roketlerle karşı saldırı başlattı. İsrail geçtiğimiz dakikalarda Gazze'ye yeni bir saldırı düzenledi. Gelen ilk bilgilere göre bu saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti. Tepkilerini sosyal medya hesapları üzerinden göstermek isteyen vatandaşlar Kudüs ve Filistin ile ilgili sözler ile Mescidi Aksa için sözleri sorgulama başladı.
11.05.2021 Gündem
Eskişehir için flaş yasak kararı! 15 gün yapılamayacak
Eskişehir için flaş yasak kararı! 15 gün yapılamayacak Eskişehir Valiliği, kentte yapılacak her türlü açık hava toplantısı, yürüyüş, oturma eylemi ve basın açıklamalarının 15 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
8.02.2021 Gündem
Ülkede infial yaratan açıklama, halk sokağa döküldü! 'Nefes alamıyoruz'
Ülkede infial yaratan açıklama, halk sokağa döküldü! 'Nefes alamıyoruz' Koronavirüs salgınından en çok etkilenen ülkelerin başında gelen Brezilya'da halk Devlet Başkanı Bolsonaro'nun koronavirüsle ilgili yorumlarına daha fazla dayanamayarak sokağa döküldü. Ülkede son günlerde yaşanan oksijen sıkıntısı nedeniyle en az 11 kişinin öldüğü belirtilirken Bolsonaro'nun bu konuda yaptığı yorum adeta infial yarattı.
2.02.2021 Dünya
Hollanda karıştı! Ortalık savaş alanına döndü
Hollanda karıştı! Ortalık savaş alanına döndü Hollanda'da yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele için uygulanan tedbirler ve sokağa çıkma kısıtlamalarına karşı Amsterdam ve Eindhoven kentlerinde protesto gösterileri düzenlendi.
24.01.2021 Dünya
Rusya'dan TikTok ve Vkontakte'ye uyarı
Rusya'dan TikTok ve Vkontakte'ye uyarı Rusya Federal Bilgi Teknolojileri ve Kitle İletişim Denetleme Kurumu (Roskomnadzor), TikTok ve Vkontakte sosyal medya sitelerine uyarı yazısı göndererek, gençleri izinsiz protestolara katılmaya teşvik eden yayınların durdurulmasını talep etti.
22.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Donald Trump'a bir darbe de o bankadan geldi
Donald Trump'a bir darbe de o bankadan geldi New York Times gazetesinin konuya yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre Deutsche Bank, Donald Trump ve sahip olduğu şirketler ile iş yapmama kararı aldı.
12.01.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Protesto Gösterileri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki protesto gösterileri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.