Prens William

Prens William

Son dakika prens william haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan prens william ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını prens william haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Prens William

haberleri sayfasında son dakika yaşanan prens william gelişmeleri de dahil olmak üzere 359 prens william haberi bulunmuştur. Tüm prens william haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.
23.03.2024 Dünya
KATE MİDDLETON OLAYI: Galler Prensesi Kate öldü mü? Prenses Kate ne oldu, Kate Middleton nerede?
KATE MİDDLETON OLAYI: Galler Prensesi Kate öldü mü? Prenses Kate ne oldu, Kate Middleton nerede? Kate Middleton hafta sonu Prens William'la birlikte bir çiftlikte kameralara yakalandı. Söz konusu görüntüler sonrası komplo teorileri aldı başını gitti. Kaybolmasına neden olan sağlık sorunlarının ciddiyeti merak edilirken, öldü mü? Sorularına da İngiliz halkı yanıt arıyor. Peki, Galler Prensesi Kate öldü mü, Kate Middleton nerede? Prenses Kate ne oldu? İşte Kate Middleton olayı…
20.03.2024 Dünya
İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kral Charles kanser mi?
İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kral Charles kanser mi? Kral Charles kanser mi, İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiliz haber ajansı Reuters, SKY News'e dayandırdığı haberinde, İngiltere Kralı 3. Charles'ın kansere yakalandığını duyurdu. Buckingham Sarayı'ndan da açıklama geldi. Peki, İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kralı Charles ne kanseri?
6.02.2024 Dünya
Anneden izin çıkmamıştı ama sonunda o da pes etti! Geleceğin kralı aile kararını verdi!
Anneden izin çıkmamıştı ama sonunda o da pes etti! Geleceğin kralı aile kararını verdi! Kraliçe Elizabeth’in ölümüyle birlikte İngiliz kraliyet ailesi içindeki dengeler yeniden şekillendi. Bütün ömrünü Galler Prensi olarak geçiren Charles annesinin ölmesiyle, sonunda tahta kavuşup İngiltere’nin kralı oldu. Galler prensliği de Prens William’a düştü.
19.10.2023 Magazin
Prenses Kate Middleton'dan, Prenses Diana ve yüzük yorumu!
Prenses Kate Middleton'dan, Prenses Diana ve yüzük yorumu! Prenses Kate Middleton, 1997'de hayatını kaybeden kayınvalidesi Prenses Diana hakkında konuştu. Middleton onu özlediklerini ifade ederken; Prens William'ın, 2010 yılında kendisine evlenme teklifi ederken verdiği annesinin mavi safir yüzüğü ile ilgili de açıklamada bulundu.
1.05.2023 Magazin
Kate Middleton herkesin merak ettiği sırrını gazetecinin kulağına fısıldadı
Kate Middleton herkesin merak ettiği sırrını gazetecinin kulağına fısıldadı İngiltere Kralı 3. Charles'ın taç giyme törenine sayılı günler kaldı. 'Taçlı yaşamlara' ilginiz olsun olmasın, mutlaka bir şekilde ilginizi çekecek bir gün çünkü. Dünyanın en uzun süre tahta çıkmayı bekleyen veliaht prenslerinden biri olan Charles, o gün seçkin konuklarının karşısında, kameralar aracılığıyla da milyonlarca kişinin bakışları altında resmen tacını giyecek.
26.04.2023 Dünya
Prens Harry'den olay itiraf: Sünnet oldum
Prens Harry'den olay itiraf: Sünnet oldum Kraliyet görevlerini terk ettiğinden beri Prens Harry'nin kraliyet ailesi üyeleri hakkında yaptığı açıklamalar gündemden düşmüyor. Sussex Dükü Prens Harry yeni çıkan kitabında, kendisinin ve abisi Prens William’ın sünnet olduğunu yazdı. Harry’nin babası Kral Charles ile iki amcasının da sünnetli olduğu belirtiliyor.
8.01.2023 Dünya
Meghan Markle Prenses Diana detayıyla dikkat çekti!
Meghan Markle Prenses Diana detayıyla dikkat çekti! Prenses Diana'nın mirasını gelinleri sürdürüyor. Galler Prensesi unvanını alan Kate Middleton, bunu kayınvalidesinin tacını takarak kutlamıştı. Prens Harry'nin eşi Meghan Markle ise dün katıldığı davette Prenses Diana detayıyla dikkat çekti.
7.12.2022 Magazin
Prenses Diana'nın tacının ardındaki sır ortaya çıktı! 2015 yılına kadar görülmemişti
Prenses Diana'nın tacının ardındaki sır ortaya çıktı! 2015 yılına kadar görülmemişti İngiltere'ye resmi ziyarette bulunan Güney Afrika Cumhurbaşkanı için Buckingham Sarayı'nda davete Kate Middleton 'Prenses' unvanıyla katıldı. Kraliçe 2. Elizabeth'in hayatını kaybetmesinin ardından Kral III. Charles'ın tahta geçmesiyle Kate Middleton'ın Düşes unvanı Prenses oldu. Middleton, ilk kez Galler Prensesi unvanıyla davete katılırken Prenses Diana detayı dikkat çekti. Tacın ardında ise büyük bir tarih yatıyor.
24.11.2022 Dünya
Kate Middleton ile ilgili yeni yasak kararı! Artık kimse öğrenemeyecek
Kate Middleton ile ilgili yeni yasak kararı! Artık kimse öğrenemeyecek Kate Middleton bundan tam 11 yıl önce Prens William ile evlenip İngiliz kraliyet ailesine katıldı. Kate Middleton ya da yeni unvanıyla Galler Prensesi Catherine ile ilgili Kensington Sarayı yeni bir yasak kararı aldı. İşte detaylar...
11.11.2022 Dünya
İngiltere'nin yeni kralı Charles kimdir? Kral Charles kaç yaşında? Kral Charles’ın biyografisi!
İngiltere'nin yeni kralı Charles kimdir? Kral Charles kaç yaşında? Kral Charles’ın biyografisi! II. Elizabeth'in oğlu ve taht sıralamasında da ilk sırada olan isim Prens Charles kraliçenin vefatının ardından kral oldu. Kral Charles’ın hayatı, çocukları, eşi ve hayatı merak konus oldu. Peki, İngiltere'nin yeni kralı Charles kimdir? Kral Charles kaç yaşında? Kral Charles’ın eşi kim? Kral Charles’ın çocukları kimler? Kral Charles’ın biyografisi!
8.09.2022 Dünya
Camilla kraliçe olabilecek mi? Elizabeth'in veliahtı kim? Camilla Parker Bowles kimdir? Konsort kraliçe ne demek?
Camilla kraliçe olabilecek mi? Elizabeth'in veliahtı kim? Camilla Parker Bowles kimdir? Konsort kraliçe ne demek? Büyük Britanya Kraliçesi 2. Elizabeth ölümünün ardından Prens Charles Kral oldu. Kral Charles’ın eşi Camilla Rosemary asıl adı Camilla Rosemary Mountbatten Windsor olan ya da daha önceki eşinin soyadıyla Camilla Parker Bowles’ın kraliçe olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, Camilla kraliçe olabilecek mi? Elizabeth'in veliahtı kim? Camilla Parker Bowles kimdir? Konsort kraliçe (Queen consort) ne demek? Kral Charles’ın eşi Camilla kraliçe oldu mu? İşte detaylar…
8.09.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetti
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetti Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada, doktorların Kraliçe'nin sağlığından endişe duyduğu belirtilmişti. Kraliyet ailesi üyeleri ise, İskoçya'daki Balmoral Kalesi'ne gitmişti. Gelen son dakika haberine göre; İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetti. Kraliçenin ölümünün ardından tahta oğlu Charles geçti.
8.09.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi Elizabeth, tıbbi gözetim altına alındı
İngiltere Kraliçesi Elizabeth, tıbbi gözetim altına alındı İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in sağlık sorunları yaşadığı ve doktorları tarafından acil olarak gözetim altına alındığı bildirildi. Haber ajansları tarafından son dakika olarak duyurulan habere göre Elizabeth'in oğlu ve tahtın varisi olan Prens Charles ve eşi de acil olarak Balmoral'a giderken kraliçenin torunları Prens William ve Sussex Dükü Harry'nin de şatoya doğru hareket ettiği açıklandı.
8.09.2022 Dünya
Prenses Diana kimdir, ne zaman öldü? Prenses Diana nasıl öldü? Prenses Diana’nın hayatı!
Prenses Diana kimdir, ne zaman öldü? Prenses Diana nasıl öldü? Prenses Diana’nın hayatı! Prenses Diana 25. ölüm yıl dönümünde anılıyor! “Halkın prensesi” olarak anılan Diana Spencer’ın ölümü dünyayı yasa boğmuştu. 25 yıl önce Lady Diana'nın hayatı her saniyesiyle konuşulmaya değer bir hayattı. Dünyayı etkileyen düğünü, hayat hikayesi, yaptığı yardımlar, giyimi onu ikon haline getirdi. Ölümü tüm dünyayı sarstı. Peki, Prenses Diana kimdir, ne zaman öldü? Prenses Diana’nın düğünü nasıldı? Prenses Diana nasıl öldü? Prenses Diana’nın hayatı!
31.08.2022 Magazin
İngiltere Kraliçesi çözümü hologram ile buldu!
İngiltere Kraliçesi çözümü hologram ile buldu! İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, sağlık sorunları nedeniyle tahttaki 70'inci yıl dönümü çerçevesinde yapılan birçok etkinliğe katılamazken, Kraliçe’nin hologramı tören alayı eşliğinde Buckingham Sarayı’na giden altın faytondan halkı selamladı.
5.06.2022 Dünya
Cambridge Düşesi Catherine'nin etekleri uçuşunca görüntüler basınının manşetlerine çıktı
Cambridge Düşesi Catherine'nin etekleri uçuşunca görüntüler basınının manşetlerine çıktı İngiliz kraliyet ailesi üyesi Kate Middleton'ın ziyaretlerde giydiği kısa etekleri rüzgar nedeniyle havalanınca ortaya çıkan görüntüler basının manşetlerine çıktı. Dünyanın en gözde bekar erkeklerinden biri olan Prens William, uzatmalı sevgilisi Kate Middleton ile hayatını günümüzden tam 11 yıl önce birleştirdi. Hemen ardından da çift, ailede adet olduğu üzere Milletler Topluluğu'nda yer alan Kanada'ya resmi bir ziyarette bulundu. Gelişmeler de bunun ardından yaşandı.
16.02.2022 Magazin
İngiltere Kraliçesi Elizabeth karar verdi! Katılmayacak!
İngiltere Kraliçesi Elizabeth karar verdi! Katılmayacak! Buckingham Sarayı açıkladı! İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in İskoçya’nın Glasgow kentinde düzenlenecek olan İklim Değişikliği Zirvesi'ne (COP26) katılmayacak.
26.10.2021 Dünya
İngiltere'de Kovid-19 nedeniyle ölenlerin sayısı 13 bin 729'a  yükseldi
İngiltere'de Kovid-19 nedeniyle ölenlerin sayısı 13 bin 729'a yükseldi İngiltere'de yeni tip corona virüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 861 artarak 13 bin 729'a yükseldi.
16.04.2020 Corona Virüsü
Prenses Diana'nın el yazısı ile yazdığı mektup satışa çıktı
Prenses Diana'nın el yazısı ile yazdığı mektup satışa çıktı İngiliz Kraliyet Ailesinden, Prens William ve Prens Harry'nin annesi Prenses Diana'nın yazdığı ve William ile Harry'nin imzasının bulunduğu mektup 16 bin sterline satışa çıktı.
9.04.2020 Dünya
Survivor kim elendi? Survivor iletişim oyununu kim kazandı? Survivor SMS birincisi kim oldu?
Survivor kim elendi? Survivor iletişim oyununu kim kazandı? Survivor SMS birincisi kim oldu? Ekranların sevilen yarışması Survivor’da yaşanan konseyin ardından kimin elendiğini merak eden izleyiciler SMS araştırması yapmaya başladı. İletişim oyununu kazanan isimler ve aileleriyle yaptığı görüşmeler ise gecenin en önemli konusu oldu. Peki, Survivor kim elendi? Survivor iletişim oyununu kim kazandı? Survivor SMS birincisi kim oldu? İşte detaylar…
25.03.2020 Gündem
Herkes bunu konuşuyor! Kraliyet Ailesi'nden çekiliyorlar
Herkes bunu konuşuyor! Kraliyet Ailesi'nden çekiliyorlar İngiltere Prensi Harry ve eşi Meghan Markle, İngiliz Kraliyet Ailesi'nden çekilmeyi düşündüklerini ifade etti.
8.01.2020 Dünya
Prens William'ın konvoyundan bir araç kadına çarptı
Prens William'ın konvoyundan bir araç kadına çarptı Prens William ve eşi Kate Middleton’ın konvoyundan bir araç, 83 yaşında bir kadına çarparak ağır yaralanmasına neden oldu.
19.06.2019 Dünya
Prens William'dan Nur Camisi'ne ziyaret
Prens William'dan Nur Camisi'ne ziyaret Prens William, terör saldırısına hedef olan Yeni Zelanda'nın Christchurch kentindeki Nur Camisi'ni ziyaret etti.
26.04.2019 Dünya
Aşk dedikodusu dostluğu bitirdi! Görüşmüyorlar!
Aşk dedikodusu dostluğu bitirdi! Görüşmüyorlar! İngiliz kraliyet ailesine yönelik dedikodulara, Prens Willliam’ın eşi Kate Middleton’ı aldattığı söylentileri de eklendi. Prens ve Düşes, bu dedikodulara son vermek için yakın arkadaşları olan bir çiftle görüşmeye son verdi.
20.04.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Prens William ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki prens william haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.