Kraliyet Ailesi

Kraliyet Ailesi

Son dakika kraliyet ailesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kraliyet ailesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kraliyet ailesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kraliyet Ailesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kraliyet ailesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 628 kraliyet ailesi haberi bulunmuştur. Tüm kraliyet ailesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ağı oluşturmaktan suçlanan ve yargılanmayı beklerken hapishanede intihar eden Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasıyla bağlantılı kişilerin isimleri açıklandı. Söz konusu gelişmenin ardından Jeffrey Epstein kimdir, sorusunun yanıtı sorgulanırken Jeffrey Epstein listesi için aramalar da arttı. Peki, Jeffrey Epstein olayı nedir? İşte Jeffrey Epstein listesi
4.01.2024 Gündem
İngiliz kraliyet ailesinde Meghan Markle korkusu! İlgisiz baba, canavar üvey anne, kıymetli evlat...
İngiliz kraliyet ailesinde Meghan Markle korkusu! İlgisiz baba, canavar üvey anne, kıymetli evlat... İngiliz kraliyet ailesinde yaşananlar tüm dünyanın ilgisini çekmeye devam ediyor. Kral Charles'ın küçük oğlu Harry yazdığı kitapla kraliyet ailesini derinden sarsmıştı. Saray koridorlarında yankılanan ve sessizce de olsa dillendirilmeye başlanan yeni iddialara göre Meghan Markle’ın aklında kocası Harry’nin adımlarını takip edip bir anı kitabı yazma fikri var...
26.10.2023 Dünya
Anneden izin çıkmamıştı ama sonunda o da pes etti! Geleceğin kralı aile kararını verdi!
Anneden izin çıkmamıştı ama sonunda o da pes etti! Geleceğin kralı aile kararını verdi! Kraliçe Elizabeth’in ölümüyle birlikte İngiliz kraliyet ailesi içindeki dengeler yeniden şekillendi. Bütün ömrünü Galler Prensi olarak geçiren Charles annesinin ölmesiyle, sonunda tahta kavuşup İngiltere’nin kralı oldu. Galler prensliği de Prens William’a düştü.
19.10.2023 Magazin
İsveç Bayrağı Anlamı Nedir? İsveç Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
İsveç Bayrağı Anlamı Nedir? İsveç Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Her bayrağın bir anlamı vardır. İsveç bayrağının ne anlama geldiği de merak konusudur. İsveç bayrağının üzerinde İskandinav haç işareti bulunmaktadır. Bu haç mavi zemin üzerinde sarı renkte kullanılmıştır. İskandinav hacı Hristiyanlığı temsil etmektedir.
10.09.2023 Eğitim
İspanya Bayrağı Anlamı Nedir? İspanya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
İspanya Bayrağı Anlamı Nedir? İspanya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Resmi adıyla her ne kadar İspanya Krallığı olarak geçse bile, bu ülke aynı zamanda Cumhuriyetle yönetilir. Avrupa'nın güneybatısında ve İber yarımadasında yer alan bir ülkedir. Bununla beraber Avrupa'nın en büyük ve en güçlü birkaç ülkesi içerisinde yer aldığını söylemek mümkündür.
10.09.2023 Eğitim
Prenses Diana son tatilini orada yapmıştı: 'Cujo' tanımlanamayan bir cisme çarparak battı!
Prenses Diana son tatilini orada yapmıştı: 'Cujo' tanımlanamayan bir cisme çarparak battı! Yalnızca ülkesi İngiltere değil, tüm dünya çapında bir üne sahip olan ve 1997’de hayatını kaybeden Prenses Diana’nın son kez tatile çıktığı yat olan 25 metrelik ‘Cujo’, geçirdiği kaza sonucu Fransa açıklarında battı.
3.08.2023 Dünya
The Crown dizisi ile ilgili 'korkunç' sahne! İnsanları rahatsız edecek Prenses Diana detayı
The Crown dizisi ile ilgili 'korkunç' sahne! İnsanları rahatsız edecek Prenses Diana detayı İngiliz Kraliyet Ailesi'nin hayatını konu alan The Crown dizisi, bazı sahneleri ile eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Kaynaklar, dizinin yeni sahnelerinin çoğunun insanları rahatsız edeceğini ve kraliyet ailesini çok üzeceğini belirtti. Konuyla ilgili yapılan bir açıklamada da 'İnsanlar yeniden canlandırılmasını biraz korkunç bulabilir' ifadelerini kullandı.
20.03.2023 Dünya
Prenses Diana'nın itirafı gizli mektupta ortaya çıktı: Bu kadar çaresiz ve çirkin olacağını bilseydim...
Prenses Diana'nın itirafı gizli mektupta ortaya çıktı: Bu kadar çaresiz ve çirkin olacağını bilseydim... İngiltere kralı 3. Charles ile olan evliliğini 28 Ağustos 1996 tarihinde sonlandıran Galler Prensesi Diana'nın boşandıktan sonra yazdığı mektuplar gün yüzüne çıktı. Geliri hayır kurumuna gidecek olan mektup, 90 bin sterlinden açık artırmaya çıkacak. Mektubu bir arkadaşına yazan Prenses Diana'nın Charles'tan boşanması hakkında yazdıkları dikkat çekiyor.
2.02.2023 Dünya
Prens Harry'den Kate ile Meghan itirafı! İlk kez açık açık söyledi
Prens Harry'den Kate ile Meghan itirafı! İlk kez açık açık söyledi Prens Harry, bir gün babası ve ağabeyi ile barışabileceklerini söyledi, Kraliyet ailesi için asla ırkçı demediklerini öne sürdü. Harry ağabeyi ve eşi ile hep çok iyi anlaşacaklarını umduğu halde durumun Kate ile Meghan’ı karşı karşıya getiren bir hal aldığını söyledi. Harry’nin son itirafları ise şaşırttı.
10.01.2023 Dünya
Prens Harry'den olay itiraf: Sünnet oldum
Prens Harry'den olay itiraf: Sünnet oldum Kraliyet görevlerini terk ettiğinden beri Prens Harry'nin kraliyet ailesi üyeleri hakkında yaptığı açıklamalar gündemden düşmüyor. Sussex Dükü Prens Harry yeni çıkan kitabında, kendisinin ve abisi Prens William’ın sünnet olduğunu yazdı. Harry’nin babası Kral Charles ile iki amcasının da sünnetli olduğu belirtiliyor.
8.01.2023 Dünya
Prens Harry'den bomba itiraf: 25 kişiyi öldürdüm, kokain kullandım
Prens Harry'den bomba itiraf: 25 kişiyi öldürdüm, kokain kullandım Kraliyet görevlerini terk ettiğinden beri Prens Harry'nin kraliyet ailesi üyeleri hakkında yaptığı açıklamalar gündemden düşmüyor. Sussex Dükü Prens Harry'nin otobiyografisinden bazı bölümler, kitap piyasaya sürülmeden önce sızdırıldı. İşte o bomba etkisi yaratan itiraflardan bazıları...
7.01.2023 Dünya
2022 Nobel Ödülleri sahiplerini buldu
2022 Nobel Ödülleri sahiplerini buldu İsveç'in başkenti Stockholm'de 2022 fizik, tıp, kimya, edebiyat ve ekonomi dallarındaki Nobel Ödülleri düzenlenen törende sahiplerine verildi.
10.12.2022 Dünya
Telefonuna gelen mesajla hayatı değişti! DNA testi yaptırınca gerçek ortaya çıktı
Telefonuna gelen mesajla hayatı değişti! DNA testi yaptırınca gerçek ortaya çıktı Hayatı bir mesajla değişti. ABD'de yaşayan bir İngiliz olan Lane, telefonuna gelen mesajı başta ciddiye almadı. Başta bunun sahte bir mesaj olduğunu ya da dolandırıcıların bir oyunu olduğunu düşünen genç kadın DNA testi yaptırınca gerçeği öğrendi.
10.12.2022 Dünya
Meghan Markle Prenses Diana detayıyla dikkat çekti!
Meghan Markle Prenses Diana detayıyla dikkat çekti! Prenses Diana'nın mirasını gelinleri sürdürüyor. Galler Prensesi unvanını alan Kate Middleton, bunu kayınvalidesinin tacını takarak kutlamıştı. Prens Harry'nin eşi Meghan Markle ise dün katıldığı davette Prenses Diana detayıyla dikkat çekti.
7.12.2022 Magazin
Kraliçe II. Elizabeth için Aziz Giles Katedrali'nde tören! Yeni Kral dakikalarca bekledi
Kraliçe II. Elizabeth için Aziz Giles Katedrali'nde tören! Yeni Kral dakikalarca bekledi İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in cenazesi, dün akşam kaldığı İskoçya'nın başkenti Edinburgh'taki Holyroodhouse Sarayı'ndan Aziz Giles Katedrali'ne taşındı. Katedralde üst düzey siyasetçilerin ve kraliyet ailesi üyelerinin de katılımıyla görkemli bir tören gerçekleşti. II. Elizabeth'in çocukları, kraliçenin cenazesinin başında nöbet tuttu.
12.09.2022 Dünya
İngiltere'de 10 günlük ulusal yas başladı
İngiltere'de 10 günlük ulusal yas başladı İngiltere'nin en uzun süre tahtta kalan hükümdarı ünvanına sahip Kraliçe II. Elizabeth'in ölümü ile İngiltere yas tutmaya başladı. Bayraklar yarıya indirildi, etkinlikler iptal edildi, Kraliyet Ailesi resmi internet sitesini geçici olarak kullanıma kapattı.
9.09.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kraliçe 2. Elizabeth için taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kraliçe 2. Elizabeth için taziye mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in ölüm haberinin ardından, "Kraliçe II. Elizabeth’in vefatını bugün üzüntüyle öğrendim. Kraliyet Ailesi ile dost ve müttefik Birleşik Krallık halkı ve hükûmetine en içten taziyelerimi sunuyorum." mesajını paylaştı.
8.09.2022 Siyaset
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetti
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetti Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada, doktorların Kraliçe'nin sağlığından endişe duyduğu belirtilmişti. Kraliyet ailesi üyeleri ise, İskoçya'daki Balmoral Kalesi'ne gitmişti. Gelen son dakika haberine göre; İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetti. Kraliçenin ölümünün ardından tahta oğlu Charles geçti.
8.09.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi Elizabeth, tıbbi gözetim altına alındı
İngiltere Kraliçesi Elizabeth, tıbbi gözetim altına alındı İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in sağlık sorunları yaşadığı ve doktorları tarafından acil olarak gözetim altına alındığı bildirildi. Haber ajansları tarafından son dakika olarak duyurulan habere göre Elizabeth'in oğlu ve tahtın varisi olan Prens Charles ve eşi de acil olarak Balmoral'a giderken kraliçenin torunları Prens William ve Sussex Dükü Harry'nin de şatoya doğru hareket ettiği açıklandı.
8.09.2022 Dünya
Prenses Diana kimdir, ne zaman öldü? Prenses Diana nasıl öldü? Prenses Diana’nın hayatı!
Prenses Diana kimdir, ne zaman öldü? Prenses Diana nasıl öldü? Prenses Diana’nın hayatı! Prenses Diana 25. ölüm yıl dönümünde anılıyor! “Halkın prensesi” olarak anılan Diana Spencer’ın ölümü dünyayı yasa boğmuştu. 25 yıl önce Lady Diana'nın hayatı her saniyesiyle konuşulmaya değer bir hayattı. Dünyayı etkileyen düğünü, hayat hikayesi, yaptığı yardımlar, giyimi onu ikon haline getirdi. Ölümü tüm dünyayı sarstı. Peki, Prenses Diana kimdir, ne zaman öldü? Prenses Diana’nın düğünü nasıldı? Prenses Diana nasıl öldü? Prenses Diana’nın hayatı!
31.08.2022 Magazin
İngiltere Kraliçesi ilan verdi! 5 gün çalışacak,alacağı ücret...
İngiltere Kraliçesi ilan verdi! 5 gün çalışacak,alacağı ücret... İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth Buckingham Sarayı'nda bahçelerine bakacak birini aradığını duyurdu. İşte haftada 5 gün çalışması beklenen bahçıvana verilecek maaş ve merak edilen diğer detaylar.
9.07.2022 Magazin
Emine Erdoğan, Kraliçe Letizia ile görüştü
Emine Erdoğan, Kraliçe Letizia ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğana İspanya resmi ziyaretinde eşlik eden Emine Erdoğan, İspanya Kraliçesi Letizia Ortiz Rocasolano ile Kraliyet Sarayında görüştü.
29.06.2022 Siyaset
İngiltere Kraliçesi çözümü hologram ile buldu!
İngiltere Kraliçesi çözümü hologram ile buldu! İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, sağlık sorunları nedeniyle tahttaki 70'inci yıl dönümü çerçevesinde yapılan birçok etkinliğe katılamazken, Kraliçe’nin hologramı tören alayı eşliğinde Buckingham Sarayı’na giden altın faytondan halkı selamladı.
5.06.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in oğlu York Dükü Prens Andrew Covid-19’a yakalandı
İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in oğlu York Dükü Prens Andrew Covid-19’a yakalandı Buckingham Sarayı, İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in 61 yaşındaki oğlu York Dükü Prens Andrew’ün Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu.
2.06.2022 Dünya
BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'ın cenazesi toprağa verildi! Yeni devlet başkanı belli oldu
BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'ın cenazesi toprağa verildi! Yeni devlet başkanı belli oldu 73 yaşında hayatını kaybeden Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Halife bin Zayid Al Nahyan'ın cenazesi, Abu Dabi'deki El-Batin Kabristanı'nda toprağa verildi. Öte yandan Abu Dabi emirliğinin veliaht prensi ve Birleşik Arap Emirlikleri Silahlı Kuvvetleri'nin başkomutan yardımcısı olan Muhammed bin Zâyid bin Sultan en-Nehyan dün hayatını kaybeden Halife Bin Zayed Al Nahyan'dan boşalan devlet başkanlığı koltuğuna oturacak.
14.05.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kraliyet Ailesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kraliyet ailesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.