Prenses Diana

Prenses Diana

Son dakika Prenses Diana haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Prenses Diana ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Prenses Diana haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Prenses Diana

haberleri sayfasında son dakika yaşanan prenses diana gelişmeleri de dahil olmak üzere 226 prenses diana haberi bulunmuştur. Tüm prenses diana haberleri aşağıda listelenmiştir.
Boran Kuzum, Emma Corrin’le bir araya geldi
Boran Kuzum, Emma Corrin’le bir araya geldi Boran Kuzum önceki akşam Cartier’in ‘Trinity Koleksiyonu’nun 100. yılına özel Paris’teki Le Petit Palais’ta düzenlenen partiye katıldı.
10.02.2024 Magazin
'Yuva yıkan kadın' olarak damgalanmıştı! Kardeşi Konsort Kraliçe Camilla'nın ilk kez Kral ile ilişkisini anlattı
'Yuva yıkan kadın' olarak damgalanmıştı! Kardeşi Konsort Kraliçe Camilla'nın ilk kez Kral ile ilişkisini anlattı 1970'lerden beri Kral Charles ile yasak aşk yaşayan ve Kral'ın eşi Prenses Diana ile evliliğinin bitme sebeplerinden biri olup 'yuva yıkan kadın' olarak anılan Camilla Parker Bowles, yıllar sonra muradına ererek Konsort Kraliçe olmuştu. Camilla'nın kız kardeşi Annabel Elliot ve yakın arkadaşı Fiona Lansdowne, ilk kez Kral ile Kraliçe'nin ilişkisi hakkında konuştu.
27.12.2023 Magazin
Ölene kadar yüreğinden vicdan azabının yükünü taşıdı: Oğlum ve Prenses Diana benim yüzümden öldü!
Ölene kadar yüreğinden vicdan azabının yükünü taşıdı: Oğlum ve Prenses Diana benim yüzümden öldü! 31 Ağustos 1997’de Paris’ten gelen bir haber tüm dünyayı yasa boğdu. Tüm dünyanın büyük bir sevgi beslediği Prenses Diana ve Mısırlı sevgilisi Dodi Al Fayed Paris'teki Pont D'Alma tünelinde meydana gelen korkunç trafik kazasında hayatlarını kaybetti. Dodi Al Fayed'in babası ünlü iş insanı Mohamed Al-Fayed de oğlunun ölümünün 26. yıldönümünden tam bir gün önce, 30 ağustos'ta hayatını kaybetti.
6.09.2023 Magazin
Şans eseri idamdan kurtuldu: ABD tarihine geçecek, daha önce kullanılmamış bir yöntem kullanılacak!
Şans eseri idamdan kurtuldu: ABD tarihine geçecek, daha önce kullanılmamış bir yöntem kullanılacak! ABD'nin Alabama eyaletinde kumar borcuna batmış bir papaz eşini kiralık katil tutarak öldürttü. İki katil genç kadını öldürdükten sonra idam cezasına çarptırıldı. Ancak olaylar daha sonrasında karmaşık bir hal almaya başladı.
5.09.2023 Dünya
Prenses Diana'nın yeni ses kaydı ortaya çıktı: Prens Harry yıkılacak!
Prenses Diana'nın yeni ses kaydı ortaya çıktı: Prens Harry yıkılacak! Ülkesi İngiltere'de halkın prensesi olarak anılan Prenses Diana'nın yeni ses kayıtları ortaya çıktı.
4.09.2023 Dünya
Prenses Diana son tatilini orada yapmıştı: 'Cujo' tanımlanamayan bir cisme çarparak battı!
Prenses Diana son tatilini orada yapmıştı: 'Cujo' tanımlanamayan bir cisme çarparak battı! Yalnızca ülkesi İngiltere değil, tüm dünya çapında bir üne sahip olan ve 1997’de hayatını kaybeden Prenses Diana’nın son kez tatile çıktığı yat olan 25 metrelik ‘Cujo’, geçirdiği kaza sonucu Fransa açıklarında battı.
3.08.2023 Dünya
Prenses Diana'nın hayaliydi Meghan gerçekleştirecek! ‘Öpüşme sahnemiz olacak mı?'
Prenses Diana'nın hayaliydi Meghan gerçekleştirecek! ‘Öpüşme sahnemiz olacak mı?' Henüz 36 yaşındayken üzerindeki sır perdesi hala aydınlanmayan bir trafik kazasına kurban giden Prenses Diana, kocası Charles'tan ayrıldıktan sonra Hollywood hayalleri kuruyordu. İddiaya göre, Diana'nın hayalini Meghan’ın gerçekleştirecek.
11.07.2023 Dünya
Prenses Diana’nın kazağı açık artırmaya çıkarılacak! En az 80 bin dolar
Prenses Diana’nın kazağı açık artırmaya çıkarılacak! En az 80 bin dolar Prenses Diana’nın 40 önce giydiği “kara koyun” olarak bilinen ikonik kazağı, en az 80 bin dolardan açık artırmaya çıkarılacak.
27.06.2023 Dünya
İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilk: Prens Harry hakim karşısında
İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilk: Prens Harry hakim karşısında Prens Harry, İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilke imza atarak, Daily Mirror, Sunday Mirror ve Sunday People'ın yayıncısı Mirror Group Newspapers'a (MGN) açtığı dava kapsamında tanık sıfatıyla hakim karşısına çıktı. Harry, ifadesinde bazı gazetecilere ve editörlere seslenerek, “Daktilonuz daha ne kadar parmaklarınıza kan bulaştıracak?" dedi.
6.06.2023 Dünya
Sosyal medyanın 'Diana' gündemi! 'O gün törene katılan herkesi gölgede bırakırdı'
Sosyal medyanın 'Diana' gündemi! 'O gün törene katılan herkesi gölgede bırakırdı' Güzeller güzeli genç kız, gönlünün sahibi olan prens ile evlenir. O peri masallarına bakılırsa da sonsuza kadar mutlu mesut yaşarlar... Ama hayat elbette bir peri masalı değil. Uzaktan peri masalı gibi görünen bir hayat aslında trajedi...
6.05.2023 Magazin
Prenses Kate Middleton'dan, Prenses Diana ve yüzük yorumu!
Prenses Kate Middleton'dan, Prenses Diana ve yüzük yorumu! Prenses Kate Middleton, 1997'de hayatını kaybeden kayınvalidesi Prenses Diana hakkında konuştu. Middleton onu özlediklerini ifade ederken; Prens William'ın, 2010 yılında kendisine evlenme teklifi ederken verdiği annesinin mavi safir yüzüğü ile ilgili de açıklamada bulundu.
1.05.2023 Magazin
Kate Middleton herkesin merak ettiği sırrını gazetecinin kulağına fısıldadı
Kate Middleton herkesin merak ettiği sırrını gazetecinin kulağına fısıldadı İngiltere Kralı 3. Charles'ın taç giyme törenine sayılı günler kaldı. 'Taçlı yaşamlara' ilginiz olsun olmasın, mutlaka bir şekilde ilginizi çekecek bir gün çünkü. Dünyanın en uzun süre tahta çıkmayı bekleyen veliaht prenslerinden biri olan Charles, o gün seçkin konuklarının karşısında, kameralar aracılığıyla da milyonlarca kişinin bakışları altında resmen tacını giyecek.
26.04.2023 Dünya
The Crown dizisi ile ilgili 'korkunç' sahne! İnsanları rahatsız edecek Prenses Diana detayı
The Crown dizisi ile ilgili 'korkunç' sahne! İnsanları rahatsız edecek Prenses Diana detayı İngiliz Kraliyet Ailesi'nin hayatını konu alan The Crown dizisi, bazı sahneleri ile eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Kaynaklar, dizinin yeni sahnelerinin çoğunun insanları rahatsız edeceğini ve kraliyet ailesini çok üzeceğini belirtti. Konuyla ilgili yapılan bir açıklamada da 'İnsanlar yeniden canlandırılmasını biraz korkunç bulabilir' ifadelerini kullandı.
20.03.2023 Dünya
İdam sırasında şoke eden olay! Gardiyana dönerek söyledi
İdam sırasında şoke eden olay! Gardiyana dönerek söyledi Meşru müdafaa olarak bir polisi vurarak öldürdü ve mermi yağmurundan sağ çıktı. Jüri üyeleri, Wesley Ruiz'in 'meşru müdafaa' savunmasına inanmadı ve idam cezası verdi. Yıllar boyunca itiraz edilse de sonuç çıkmadı. Ruiz, dün idam edildi. Ruiz’in idamında son sözlerini söyleyeceği esnada şaşırtan bir olay yaşandı.
3.02.2023 Dünya
Schengen vizesinde yeni dönem! Artık pasaport gerekmeyecek
Schengen vizesinde yeni dönem! Artık pasaport gerekmeyecek Seyahat edecek herkesi yakından ilgilendiriyor. Schengen vizesinde yeni dönemin adımları atılıyor. Avrupa Birliği (AB) ülkelerine seyahat için gerekli olan Schengen vizesi başvurularında yöntem değişiyor. Yeni başvuru yöntemiyle vize almak daha da kolaylaşacak. İşte haberin detayları...
2.02.2023 Dünya
Yunan medyasından provokasyon! Gerçek görüntüler ortaya çıktı
Yunan medyasından provokasyon! Gerçek görüntüler ortaya çıktı Yunan gazetesinin yayınladığı video kaydı, bir ay önce Didim'le Bulamaç Adası arasında çekildi. Türk Sahil Güvenlik botunun Yunan aracına çarpmayı denediği öne sürüldü. Ancak Türkiye tarafından çekilen görüntüler gerçeği ortaya çıkardı.
2.02.2023 Dünya
Prenses Diana'nın itirafı gizli mektupta ortaya çıktı: Bu kadar çaresiz ve çirkin olacağını bilseydim...
Prenses Diana'nın itirafı gizli mektupta ortaya çıktı: Bu kadar çaresiz ve çirkin olacağını bilseydim... İngiltere kralı 3. Charles ile olan evliliğini 28 Ağustos 1996 tarihinde sonlandıran Galler Prensesi Diana'nın boşandıktan sonra yazdığı mektuplar gün yüzüne çıktı. Geliri hayır kurumuna gidecek olan mektup, 90 bin sterlinden açık artırmaya çıkacak. Mektubu bir arkadaşına yazan Prenses Diana'nın Charles'tan boşanması hakkında yazdıkları dikkat çekiyor.
2.02.2023 Dünya
5 bin kadın ile ilişki yaşayan Kral ülkede infial yarattı
5 bin kadın ile ilişki yaşayan Kral ülkede infial yarattı İspanya'nın eski kralı Juan Carlos'un çapkınlığı ülkede infial yaratmıştı. 5 bin kadın ile ilişki yaşadığı ifade edilen eski kral tahtan çekilmesine rağmen gündemde kalmaya devam ediyor. Şimdi Birleşik Arap Emirlikleri'nde sürgün hayatında olan Kral'ın eski sevgilisinin ürkütücü iddiaları var. İşte dikkat çeken detaylar...
26.01.2023 Dünya
Ekonomist'ten skandal kapak! Seçim analizinde haddini aşan ifadeler
Ekonomist'ten skandal kapak! Seçim analizinde haddini aşan ifadeler İngiltere merkezli The Ekonomist dergisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti iktidarına dair hazırladığı dosyada, Türkiye’nin ‘diktatörlüğün eşiğinde’ olduğunu vurgulayan skandal ifadelere yer verdi.
20.01.2023 Dünya
Efsane isim David Crosby hayatını kaybetti
Efsane isim David Crosby hayatını kaybetti 'The Byrds' ve 'Crosby', 'Stills' ve 'Nash' gibi grupların da kurucusu olan, rock müziğin en önemli isimlerinden David Crosby, yaşamını yitirdi. Crosby'in 81 yaşında hayata veda ettiği öğrenildi.
20.01.2023 Magazin
Prenses Diana'nın mücevherlerini ünlü isim satın aldı!
Prenses Diana'nın mücevherlerini ünlü isim satın aldı! 1997 yılında hayatını kaybeden Galler Prensesi Diana trajik ölümüyle tüm dünyayı yasa boğmuştu. Ölümünün üzerinden yıllar geçse de Prenses Diana'nın eşyaları hala konuşuluyor. Bu ilgi dünyaca ünlü isimleri de kapsıyor. Attallah Haçı olarak bilinen Prenses Diana'nın ikonik mücevheri, şimdi o ünlü ismin koleksiyonunda.
20.01.2023 Magazin
Prens Harry'den olay itiraf: Sünnet oldum
Prens Harry'den olay itiraf: Sünnet oldum Kraliyet görevlerini terk ettiğinden beri Prens Harry'nin kraliyet ailesi üyeleri hakkında yaptığı açıklamalar gündemden düşmüyor. Sussex Dükü Prens Harry yeni çıkan kitabında, kendisinin ve abisi Prens William’ın sünnet olduğunu yazdı. Harry’nin babası Kral Charles ile iki amcasının da sünnetli olduğu belirtiliyor.
8.01.2023 Dünya
Prens Harry'den çarpıcı iddia: Yalan söylediler! Diana olsa ne yapardı?
Prens Harry'den çarpıcı iddia: Yalan söylediler! Diana olsa ne yapardı? Prens Harry ve Meghan Markle'ın dijital platformda yayınlanan belgeseli öfke dalgası yaratmaya devam ediyor. Kraliyet uzmanları, Meghan ve Harry'nin son hamlesi karşısında Prenses Diana nasıl davranacağını açıkladı.
13.12.2022 Dünya
Nil Keser'den samimi açıklamalar! 'Tekdüzelik bana göre değil'
Nil Keser'den samimi açıklamalar! 'Tekdüzelik bana göre değil' Kırgın Çiçekler dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Nil Keser, kendisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Keser, hayatındaki değişikliklere kolay uyum sağladığından bahsetti.
7.12.2022 Magazin
Meghan Markle Prenses Diana detayıyla dikkat çekti!
Meghan Markle Prenses Diana detayıyla dikkat çekti! Prenses Diana'nın mirasını gelinleri sürdürüyor. Galler Prensesi unvanını alan Kate Middleton, bunu kayınvalidesinin tacını takarak kutlamıştı. Prens Harry'nin eşi Meghan Markle ise dün katıldığı davette Prenses Diana detayıyla dikkat çekti.
7.12.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Prenses Diana ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki prenses diana haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.