Skandal

Skandal

Son dakika skandal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan skandal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını skandal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Skandal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan skandal gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.534 skandal haberi bulunmuştur. Tüm skandal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yokturMilliyetçi Hareket Partisi lideri devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü hakkında 'Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur' dedi.
22.10.2024Gündem
Down sendromlu çocuğun ağzını koli bandı ile kapatmışlardı! Skandal olayla ilgili harekete geçildi
Down sendromlu çocuğun ağzını koli bandı ile kapatmışlardı! Skandal olayla ilgili harekete geçildiBursa'da özel çocuklara eğitim veren okulda, down sendromlu K.N. (18) isimli öğrencinin ağzının koli bandı ile kapatıldığı anların fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı. Sosyal medya kullanıcıları duruma tepki gösterirken, Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili inceleme başlattı. DHA muhabirinin ulaştığı öğrencinin annesi N.K. ise olayın takipçisi olup, savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.
17.10.2024Gündem
Özel çocuklara eğitim veren okuldaki skandal görüntülere inceleme başlatıldı
Özel çocuklara eğitim veren okuldaki skandal görüntülere inceleme başlatıldıBursa'da özel çocuklara eğitim veren okulda, down sendromlu K.N. (18) isimli öğrencinin ağzının koli bandı ile kapatıldığı anların fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı. Sosyal medya kullanıcıları duruma tepki gösterirken, Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili inceleme başlattı.
17.10.2024Gündem
İzmir'de kadın doktora skandal saldırı! Detayları kan dondurdu
İzmir'de kadın doktora skandal saldırı! Detayları kan dondurduGaziemir ilçesinde bir kadın doktor, iki kadın hasta yakını tarafından önce sözlü tacize maruz kaldı sonra da şiddete uğradı. Kafa travması geçiren Dr. İrem Sarıkaya, “Birkaç defa kafamı yere vurdular, sürüklendim, yüzüm tırmalandı, saçlarım yolundu. Gerçekten dehşete kapıldım. Kadına şiddetin bu kadar zirvede olduğu bir dönemde, canımızı bu kadar yaktığı bir dönemde böyle bir şey görmek çok acı” dedi.
17.10.2024Gündem
Gaziantep’te kreşte skandal! Öğretmen uyuyan bebeğe tokat attı
Gaziantep’te kreşte skandal! Öğretmen uyuyan bebeğe tokat attıGaziantep’te, özel bir kreşte öğretmen Betül K., uyuyan 21 aylık M.D.Ö.’ye tokat attı. Olay güvenlik kamerasına yansırken, bebeğin avukat annesi Gündoğdu Özer, kreşin ilişiğini kestiği öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu.
17.10.2024Gündem
Fenerbahçe Kulübü'nden Galatasaraylı yönetici Hatipoğlu'na cevap: Teklifi kabul ediyoruz
Fenerbahçe Kulübü'nden Galatasaraylı yönetici Hatipoğlu'na cevap: Teklifi kabul ediyoruzFenerbahçe Kulübü, Galatasaray yöneticisi İbrahim Hatipoğlu'nun açıklamalarının ardından resmi internet sitesinden açıklama yayımladı.
15.10.2024Fenerbahçe
İzlanda-Türkiye maçında statta skandal reklam!
İzlanda-Türkiye maçında statta skandal reklam!Kumar siteleri hayatın her alanını işgal etmeye devam ediyor. İzlanda-Türkiye milli maçında saha kenarında reklam verildi. Hatta izleyicilerin yoğun tepkisi üzerine maçı anlatan spiker açıklama yapmak zorunda kaldı. Peki kumar siteleri neden durdurulamıyor, UEFA ve federasyonlar neden bu kadar çaresiz kalıyor durum karşısında? CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, konuya ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
15.10.2024Vatan TV
İzlanda-Türkiye maçında statta skandal reklam!  UEFA neden 'dur' demedi? Kumar siteleri gözünü futbola dikti
İzlanda-Türkiye maçında statta skandal reklam! UEFA neden 'dur' demedi? Kumar siteleri gözünü futbola diktiKumar siteleri hayatın her alanını işgal etmeye devam ediyor. İzlanda-Türkiye milli maçında saha kenarında reklam verildi. Hatta izleyicilerin yoğun tepkisi üzerine maçı anlatan spiker açıklama yapmak zorunda kaldı. Peki kumar siteleri neden durdurulamıyor, UEFA ve federasyonlar neden bu kadar çaresiz kalıyor durum karşısında? CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, konuya ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
15.10.2024Gündem
Paris 2024 Olimpiyatları'nda verdiği konserle geri dönmüştü: Skandal iddia ortalığı karıştırdı
Paris 2024 Olimpiyatları'nda verdiği konserle geri dönmüştü: Skandal iddia ortalığı karıştırdıBu yıl 26 Temmuz'da nerede olduğunuzu ve ne yaptığınızı hatırlıyor musunuz? Her ne yapıyor olursanız olun, o gece Paris'te gerçekleşen Olimpiyat Oyunları açılışından haberdarsınızdır mutlaka. En çok da o geceye damgasını vuran mini konserden.
12.10.2024Magazin
Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı! Kefen detayı tüm dikkatleri üzerine çekti! "Skandal olur"
Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı! Kefen detayı tüm dikkatleri üzerine çekti! "Skandal olur"Münevver Karabulut’u 15 yıl önce canice öldüren Cem Garipoğlu’nun mezarı açıldı. Mezardan çıkarılan cesedin kalıntıları tabuta konularak Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Mezarlıkta açıklama yapan Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, “Özellikle dişler, kaldıysa saçlar ve sırt kemiği gibi uzun kemikler üzerinden DNA parçaları alınmak suretiyle biyolojik ve kimyasal inceleme yapılacak. Sonra tekrar buraya getirilip defnedilecek, mezar kapatılacak” diye konuştu. "Mezarda neden kefen yok" sorusuna da yanıt veren Epözdemir, duyduğu şüpheyi paylaştı.
3.10.2024Gündem
Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı! Kefen detayı tüm dikkatleri üzerine çekti! "Skandal olur"
Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı! Kefen detayı tüm dikkatleri üzerine çekti! "Skandal olur"Münevver Karabulut’u 15 yıl önce canice öldüren Cem Garipoğlu’nun mezarı açıldı. Mezardan çıkarılan cesedin kalıntıları tabuta konularak Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Mezarlıkta açıklama yapan Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, “Özellikle dişler, kaldıysa saçlar ve sırt kemiği gibi uzun kemikler üzerinden DNA parçaları alınmak suretiyle biyolojik ve kimyasal inceleme yapılacak. Sonra tekrar buraya getirilip defnedilecek, mezar kapatılacak” diye konuştu. "Mezarda neden kefen yok" sorusuna da yanıt veren Epözdemir, duyduğu şüpheyi paylaştı.
3.10.2024Gündem
Galatasaray'dan zehir zemberek açıklama: Rezil bir oyun ve yeni oyuncuları…
Galatasaray'dan zehir zemberek açıklama: Rezil bir oyun ve yeni oyuncuları…Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan dikkat çeken bir açıklama yaptı.
1.10.2024Futbol
Özel okulda skandal! 28 yaşındaki kadın öğretmenden 14 yaşındaki öğrencisine istismar
Özel okulda skandal! 28 yaşındaki kadın öğretmenden 14 yaşındaki öğrencisine istismarGaziosmanpaşa'da özel okuldaki İspanyolca öğretmeninin öğrencisini evine götürerek taciz ettiği öne sürüldü. '15 yaşından küçük olduğunu bilmiyordum' diyerek savunma yapan öğretmene 14 yıl 7 ay hapis cezası verildi.
24.09.2024Gündem
Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'in skandal videosu! Tokat atıp tehdit etti: Bu işler bitti
Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'in skandal videosu! Tokat atıp tehdit etti: Bu işler bitti22 Eylül Pazar günü yapılacak olağanüstü kongre öncesi Sakaryaspor’un başkanı Gökhan İn’in darbedildiği görüntüler sosyal medyaya düştü. Gökhan İn'i darbeden ve kulübün eski Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu olan şahıs hakkında 'yağma' suçundan gözaltı kararı verildi.
21.09.2024Süper Lig
Tribünde açılan skandal pankart sonrası çıldırdı! Ergin Ataman: Beni oyundan ihraç edin
Tribünde açılan skandal pankart sonrası çıldırdı! Ergin Ataman: Beni oyundan ihraç edinPanathinaikos ile Maccabi Tel Aviv arasında Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde oynanan hazırlık maçında Yunanistan ekibinin başantrenörü Ergin Ataman, karşılaşmanın son çeyreğinde hakemlerle büyük bir tartışma yaşadı. Tribünde açılan skandal pankart sonrası Ataman, hakemlerden kendisini ihraç etmesini talep etti. Yaşananlar sonrası Ergin Ataman, sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.
17.09.2024Basketbol
Antalya'da turizm cennetinde skandal etkinlik! Hayvanseverler ayağa kalktı
Antalya'da turizm cennetinde skandal etkinlik! Hayvanseverler ayağa kalktıAntalya'nın Alanya ilçesinde, tur firmasının denizin içinde at turu düzenlemesi, hayvanseverlerin tepkisini çekti. Antalya Veteriner Hekimler Odası Başkanı Murat Karabayoğlu, "Hayvanı derin suda yüzmeye zorluyorlar. Bu hayvanlar yüzerek sırtında insan taşımak için yaratılmış değil. Bu, hayvana eziyet" dedi.
12.09.2024Gündem
Türkiye'den İsrailli Bakan Katz'ın skandal paylaşımına tepki: Herhangi bir itibarı bulunmamaktadır
Türkiye'den İsrailli Bakan Katz'ın skandal paylaşımına tepki: Herhangi bir itibarı bulunmamaktadırDışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın skandal paylaşımına tepki gösterdi. Bakanlık'tan yapılan açıklamada, "Katz, ülkemizdeki sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekmek suretiyle gündemde kalmaya ve soykırım şebekesindeki koltuğunu korumaya çalışmaktadır." ifadeleri yer aldı.
7.09.2024Gündem
Galatasaray'a transfer kazığı, resmen kandırmışlar! Skandal patladı, FIFA devreye girebilir
Galatasaray'a transfer kazığı, resmen kandırmışlar! Skandal patladı, FIFA devreye girebilirGALATASARAY TRANSFER HABERLERİ... Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, yurt dışından bazı isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. Sarı - kırmızılılar bir süre önce Fluminense ile Jhon Arias ile görüşmüş, ancak transferi tamamlayamamıştı. Bitmeyen transferin ardından bir skandal ortaya çıktı, FIFA devreye girebilir. İşte detaylar...
7.09.2024Galatasaray
Skandal olay! Yabancı erkekleri evine çağırıp eşine tecavüz ettirdi
Skandal olay! Yabancı erkekleri evine çağırıp eşine tecavüz ettirdiFransa’da 71 yaşındaki Dominique Pelicot’un yabancı erkekleri evine davet ederek ilaç verdiği eşine tecavüz ettirdiği ortaya çıktı. Kimlikleri tespit edilen 50 şahıs ve Pelicot’un, 20 yıla kadar hapis cezası alması bekleniyor.
5.09.2024Dünya
Oğuz Murat Aci'nin babası özel bilirkişi raporuna isyan etti: Skandal, vicdanları hiç mi sızlamadı?
Oğuz Murat Aci'nin babası özel bilirkişi raporuna isyan etti: Skandal, vicdanları hiç mi sızlamadı?İstanbul'da Mart ayında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci, Timur Cihantimur'un avukatlarının hazırlattığı özel bilirkişi raporuna göre yüzde 75 kusurlu bulundu. Baba Özer Aci, "Orada yaralılara yardım etmeyerek ölüme terk ediyor. Hiç mi suçları yok? Sadece kazayı kaza olarak değerlendirip kazadan sonra yaşanan olayları değerlendirme niçin yapılmıyor? Ben skandal bir rapor olduğunu düşünüyorum. Hayatta her şey para olmadığını söylüyorum. Hiç mi merhametleri, vicdanları sızlamadı?" ifadelerini kullandı.
4.09.2024Vatan TV
Oğuz Murat Aci'nin babası özel bilirkişi raporuna isyan etti: Skandal, vicdanları hiç mi sızlamadı?
Oğuz Murat Aci'nin babası özel bilirkişi raporuna isyan etti: Skandal, vicdanları hiç mi sızlamadı?İstanbul'da Mart ayında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci, T.C.'nin avukatlarının hazırlattığı özel bilirkişi raporuna göre yüzde 75 kusurlu bulundu. Baba Özer Aci, “Ben skandal bir rapor olduğunu düşünüyorum. Hayatta her şey para olmadığını söylüyorum. Bu tutanağı tutanda, yazanda, imza atanda hiç mi merhametleri, vicdanları sızlamadı? Ölüye çamur atmak çok kolay. Yani nasıl olsa mezardan kalkıp dirilecek değil ama 6 aydır bir mücadele veriyorum. 6 yıl da geçse bu mücadelenin arkasında olacağım" dedi.
4.09.2024Gündem
Yalova'da skandal görüntü! Gelin ile damat her yerde aranıyor
Yalova'da skandal görüntü! Gelin ile damat her yerde aranıyorYalova'da düğün konvoyu içerisinde yer alan otomobildeki damat M.K. (28) ile yanında oturan gelin D.K (26), ellerine aldıkları tabanca ile havaya rastgele ateş açtı.
31.08.2024Gündem
Ne Batshuayi ne de Icardi! Young Boys maçı öncesi skandal patladı: Boğazına bıçak dayanmış....
Ne Batshuayi ne de Icardi! Young Boys maçı öncesi skandal patladı: Boğazına bıçak dayanmış....GALATASARAY HABERLERİ... Şampiyonlar Ligi mücadele eden temsilcimiz Galatasaray, adını grup aşamasına yazdırmak için ilk maçtaki 3-2 mağlubiyeti telafi etmek zorunda. Rams Park'ta sarı - kırmızılı taraftarların önünde oynanacak mücadele Avrupa basınının da gündeminde. Mücadele öncesi zorlu mücadeleyle ilgili çarpıcı ifadeler kullanıldı. İşte detaylar...
27.08.2024Galatasaray
Nevşehir'de skandal olay: Reklam çekiminde peribacalarına elyaf yapıştırıldı! 2 kişi hakkında işlem başlatıldı
Nevşehir'de skandal olay: Reklam çekiminde peribacalarına elyaf yapıştırıldı! 2 kişi hakkında işlem başlatıldıNevşehir'in Göreme beldesindeki Güllüdere Vadisi'nde, kaya oyma yapının içinde reklam çekimi yapanların duvarlara kimyasal içerikli maddeyle elyaf yapıştırdıklarının tespit edilmesi üzerine Kapadokya Alan Başkanlığı'nca işlem başlatıldı.
16.08.2024Gündem
Türkiye'den Mescid-i Aksa'daki skandal görüntüye peş peşe tepkiler
Türkiye'den Mescid-i Aksa'daki skandal görüntüye peş peşe tepkilerDışişleri Bakanlığı, İsrailli radikal grupların Mescid-i Aksa’ya yönelik baskınına tepki mesajı yayımlandı. Yapılan açıklamada, 'Aralarında Bakanların da bulunduğu yüzlerce radikal İsrailli tarafından Mescid-i Aksa’ya polis koruması altında baskın düzenlenmesi, Kudüs’ün tarihi statüsünü ihlal eden ve bölgemizdeki tırmanmayı daha da artıracak bir kışkırtmadır' denildi.
13.08.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Skandal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki skandal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.