Skandal

Skandal

Son dakika skandal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan skandal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını skandal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Skandal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan skandal gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.512 skandal haberi bulunmuştur. Tüm skandal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yunan basını haddini aştı! İsmail Kartal'ı bu ifadelerle yerden yere vurdular
Yunan basını haddini aştı! İsmail Kartal'ı bu ifadelerle yerden yere vurdular UEFA Koferans Ligi Çeyrek Final ilk mücadelesinde, Yunanistan ekibi Olympiakos'a deplasmanda 3-2 mağlup olan temsilcimiz Fenerbahçe, rövanşta tur için sahaya çıkacak. Karşılaşma öncesi Yunan basını çarpıcı olaya imza atarken, Teknik Direktör İsmail Kartal için skandal ifadelerin kullanıldığı bir yazı yayınlandı. İşte detaylar...
16.04.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor'da Umut Bozok'tan skandal el hareketi!
Trabzonspor'da Umut Bozok'tan skandal el hareketi! Bordo-mavili takımın dün akşam Sivasspor'a 1-0 mağlup olduğu karşılaşmada Umut Bozok'un yaptığı el hareketi büyük tepki çekti.
13.04.2024 Trabzonspor
İsmail Kartal'ın yüzüne karşı söyledi: Düşünceleriniz kibirli olabilir mi?
İsmail Kartal'ın yüzüne karşı söyledi: Düşünceleriniz kibirli olabilir mi? Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Yunan ekibi Olympiakos’a 3-2 mağlup oldu. Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör İsmail Kartal, ikinci maç öncesinde umutlu konuştu. Öte yandan maç sonu Yunanlı gazeteci İsmail Kartal'ın yüzüne karşı skandal sözler sarf etti.
12.04.2024 Fenerbahçe
Hakim Ziyech skandal hareket! Okan Buruk'a deli olup gözünün önünde yaptı
Hakim Ziyech skandal hareket! Okan Buruk'a deli olup gözünün önünde yaptı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı-kırmızılı takımın Hatayspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada Faslı yıldız Hakim Ziyech skandal bir harekete imza attı. Ziyech oyundan alındıktan sonra öfke patlaması yaşadı. İşte son dakika haberin detayları...
3.04.2024 Galatasaray
İsrail'in skandal iddialarına Türkiye'den yanıt
İsrail'in skandal iddialarına Türkiye'den yanıt İsrail Dışişleri Bakanı İsrael Katz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Netanyahu'ya yönelik ifadelerine skandal bir yanıt verdi. Söz konusu skandala Ankara'dan yanıt geldi.
22.03.2024 Dünya
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti Geçtiğimiz yıl ABD'de ortaya çıkan skandal ortalığı kasıp kavurdu. Mesleğe yeni başlayan genç polisin meslektaşlarıyla kurduğu müstehcen ilişkileri ortaya çıkmasının ardından açılan davada geçtiğimiz günlerde sonuçlandı.
22.03.2024 Dünya
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı! Bakan Yerlikaya: 12 kişi gözaltında
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı! Bakan Yerlikaya: 12 kişi gözaltında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün akşam oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe Süper Lig futbol karşılaşması sonrası meydana gelen olaylarla ilgili olarak ilk belirlemelere göre 12 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Sahaya atlayıp korner bayrağıyla Fenerbahçeli futbolculara koşan kişinin, başkasının Passolig'i ile maça girdiği öğrenildi.
18.03.2024 Futbol
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası saha karıştı! Olaylar Avrupa basınına böyle yansıdı: Trabzon'da meydan savaşı, çılgın ve skandal sahneler
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası saha karıştı! Olaylar Avrupa basınına böyle yansıdı: Trabzon'da meydan savaşı, çılgın ve skandal sahneler Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması Süper Lig'in 30. haftasının en kritik mücadelesiydi. Deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup ederken karşılaşmanın ardından istenmeyen olaylar yaşandı. Sarı-lacivertli futbolcuların galibiyet sevinci sırasında bazı bordo-mavili taraftarların sahaya girmesi sonucu saha fena karıştı. Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından çıkan olaylar Avrupa basınında büyük yankı buldu.
18.03.2024 Fenerbahçe
AK Parti'li Şahin CNN TÜRK'te açıkladı! İstanbul ve Ankara'da kim önde?
AK Parti'li Şahin CNN TÜRK'te açıkladı! İstanbul ve Ankara'da kim önde? Yerel seçime 15 gün kala AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, CNN TÜRK canlı yayınında İstanbul ve Ankara'daki son duruma ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
15.03.2024 Gündem
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Gündem
Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Mert Hakan açıklaması: Nasıl bir ceza verilecektir?
Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Mert Hakan açıklaması: Nasıl bir ceza verilecektir? Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe'nin Pendikspor'u 4-1 yendiği maç sonrasında birçok pozisyon kamuoyunda tartışılmıştı. Ezeli rakip Galatasaray, Fenerbahçe ve Mert Hakan Yandaş hakkında açıklamalarda bulundu.
11.03.2024 Futbol
İstanbul metro hattında skandal görüntüler!
İstanbul metro hattında skandal görüntüler! İstanbul’da metroda yolculuk yapan bir şahıs, diğer yolculara aldırış etmeden elindeki pet şişeyle uyuşturucu madde kullandı. Ayakta durmakta güçlük çeken şahsın o anları bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
2.03.2024 Gündem
Skandal görüntülerden sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü harekete geçti
Skandal görüntülerden sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü harekete geçti Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğünden, yaşlı bir çifti otobüste darp eden okul müdürüyle ilgili yapılan açıklamada, "Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze bilgi verilmesine müteakip adı geçen okul müdürü 17 Ocak 2024 tarihi itibariyle açığa alınmıştır ve idari tahkikat başlatılmıştır" denildi.
29.02.2024 Gündem
Okulda skandal görüntü! Öğretmenin karşısında oynayıp TikTok videosu çektiler
Okulda skandal görüntü! Öğretmenin karşısında oynayıp TikTok videosu çektiler İzmir’in Konak ilçesinde, derste öğretmenlerinin karşısında dans ederek TikTok videosu çeken ve o anları paylaşan öğrenciler tepki çekti. İki öğrenci hakkında disiplin soruşturması başlatıldı.
27.02.2024 Gündem
Erzincan'daki maden faciası! MHP lideri Devlet Bahçeli: Yeni bilirkişi raporu hazırlanmalı
Erzincan'daki maden faciası! MHP lideri Devlet Bahçeli: Yeni bilirkişi raporu hazırlanmalı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında Erzincan'daki maden faciasıyla ilgili olarak "İliç'te tehlikeli bir sızıntı tespit edilmemiştir. Altın madenciliğinde kimyasallarla değerli madenlerin kazanılmasında kullanılan siyanür ve ağır metallerin olumsuz etkilerinin olduğu bilinen husustur. Tedbirlerin göz ardı edildiği çatlaklara karşı müdahalenin yapılmadığı, ikazlara karşı alanlara solisyon basılması felaketin alt yapısını hazırladığı iddiası vardır. Bilirkişi raporunu tekrar ele alması akla en uygun seçenektir." dedi.
20.02.2024 Gündem
Tekel bayisi cinayetinde şok ifadeler! Barış için yapılan skandal teklif ortaya çıktı
Tekel bayisi cinayetinde şok ifadeler! Barış için yapılan skandal teklif ortaya çıktı İstanbul Esenyurt’ta 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayi saldırısıyla ilgili 10 sanığın yargılanmasına başlandı. Olayı gerçekleştiren sanıklardan Tarık Özer savunmasında olay yerine öldürme kastıyla gitmediğini söyleyerek, “Oğlum ‘baba baba’ diye bağırınca kardeşimin vurulduğunu gördüm yerdeki kanlardan. Oğlumun seslenişinden oğlumun da vurulduğunu düşünerek o anki halle hedef alarak ayağından vurmak istedim" dedi. Diğer sanık Murat Özer ise savunmasında "İddianamede kan gütmeden bahsedilmiş. Biz kan gütmedik. Olayda bizim mağdur olmamız gerekirken şimdi buradayız. Keşke Cantürk o küfürleri paylaşmasaydı" dedi.
20.02.2024 Gündem
Taksici Oğuz Erge'nin katilinden skandal savunma! Hakimin yanıtı sert oldu
Taksici Oğuz Erge'nin katilinden skandal savunma! Hakimin yanıtı sert oldu İzmir'de, taksici Oğuz Erge’yi 3 kurşunla öldüren Delil Aysal'ın yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü. Sanık, mahkemede kendisine izletilen görüntülerin ardından suçunu itiraf etti, ailesiyle ekonomik sorun yaşadığı için kendisini öldürmek istediğini, daha sonra da taksiciyi tabancayla vurduğunu öne sürdü.
16.02.2024 Gündem
İnternet üzerinden uyuşturucu ağı! Skandal kargo detayı ortaya çıktı!
İnternet üzerinden uyuşturucu ağı! Skandal kargo detayı ortaya çıktı! Kullanımı her geçen gün artan uyuşturucuya internetten kolayca ulaşılıyor. Sosyal medyadan satış yapan zehir tacirleri elden teslim yaptığı gibi Türkiye’nin her yerine kargoyla gönderme garantisi sunuyor.
16.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Muhalefet özellikle mülteci meselesini gündeme getiriyor. Bunların hiçbirinden onlara ekmek çıkmaz, boşuna uğraşıyorlar. 31 Mart kesinlikle bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğimiz gün olacaktır.' dedi. Erzincan'daki heyelanla ilgili soruşturmaların sürdüğünü belirten Erdoğan, 'Bu aşamada önceliğimiz madencilerimize ulaşabilmek.' ifadelerini kullandı.
15.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhalefet her gün yeni bir skandal üretiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhalefet her gün yeni bir skandal üretiyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Adıyaman İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programda yaptığı açıklamada, "Adıyaman, 6'lı masa denen proje yapının ve Cumhurbaşkanı adaylarının yalan ve bühtan siyasetine fırsat vermedi" dedi. Erdoğan, "14-28 Mayıs seçimlerinin üzerinden 8 ay geçti ama CHP ve eski ortakları arasındaki kavganın, gürültünün arkası hiç kesilmedi. Her gün yeni bir skandala uyanıyor, özellikle CHP'li vatandaşlarımızın umutlarını kıran bir Bizans oyununa şahit oluyoruz" diye konuştu.
8.02.2024 Gündem
Galatasaray'ın yeni transferi Assignon ortalığı karıştırdı: Skandal, gözü döner bunların...
Galatasaray'ın yeni transferi Assignon ortalığı karıştırdı: Skandal, gözü döner bunların... Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'dan ayrılarak Bayern Münih'e rekor bedelle transfer olan Sacha Boey'in gidişinden sonra sağ bek mevkisine kimin geleceği merak ediliyordu. Sarı-kırmızılı yönetim aradığı ismi Fransa'da buldu. Yeni transfer özellikle taraftarlar arasında tepkiye yol açtı. İşte detaylar...
1.02.2024 Galatasaray
Büyükçekmece’de bir skandal daha… ‘İnşaat alanında şehitlere ait kemikler var’
Büyükçekmece’de bir skandal daha… ‘İnşaat alanında şehitlere ait kemikler var’ İstanbul'da Büyükçekmece Belediyesi'ne yönelik yapılan operasyonda göz altına alınan 21 kişiden 8'i tutuklanmıştı. Rüşvet operasyonuna konu olan villalarla ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. İnşaat alanında şehitlere ait kemiklerin bulunması üzerine Anıtlar Kurulu belediyeye inşaatı durdurun yazısı gönderdi. Olayla ilgili detayları CNN TÜRK Muhabiri Serdar Er aktardı…
31.01.2024 Gündem
Michael Rubin'den skandal Türkiye çağrısı: F-16'ların satışı işgalin sona ermesine bağlanmalı
Michael Rubin'den skandal Türkiye çağrısı: F-16'ların satışı işgalin sona ermesine bağlanmalı İsveç'in NATO'ya üyeliğine onay verilmesinden sonra ABD, Türkiye’ye F-16 satışına onay verdi. Kararın ardından Türkiye'ye yönelik provokatif önerileri ve açıklamaları ile pek çok defa gündeme gelen Michael Rubin skandal bir analiz kaleme aldı. Yunan Kathimerini gazetesinde yayınlanan yazıda Yunanistan ve Rum kesimine 'Türkiye'ye karşı harekete geçin' mesajı verdi.
31.01.2024 Dünya
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Fatih'in emaneti olan aziz şehri, inşaatına başlanmış metroları bile yapamayan zihniyetin insafına bırakmadık, bırakmayacağız. 31 Mart seçimleriyle ilgili takvim işlemeye başladıkça maskeler düşüyor. Kimi şehrine aşkla hizmet ettiği kiminin de 3 dönüm bostan yan gel yat Osman misali vaktini boşa geçirdiği netleşiyor" dedi.
29.01.2024 Gündem
Ermeni diasporasının gazetesinden Atatürk ve Erdoğan için skandal ifadeler
Ermeni diasporasının gazetesinden Atatürk ve Erdoğan için skandal ifadeler Ermeni diasporasının sözcüsü gibi hareket eden The Armenian Weekly provokatif bir yazı ile okurlarının karşısına çıktı. Haberde Atatürk ve Erdoğan hakkında skandal ifadelere yer verildi.
18.01.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Skandal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki skandal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.