Gazete Vatan Logo

Survivor kim elendi? Survivor iletişim oyununu kim kazandı? Survivor SMS birincisi kim oldu?

Ekranların sevilen yarışması Survivor’da yaşanan konseyin ardından kimin elendiğini merak eden izleyiciler SMS araştırması yapmaya başladı. İletişim oyununu kazanan isimler ve aileleriyle yaptığı görüşmeler ise gecenin en önemli konusu oldu. Peki, Survivor kim elendi? Survivor iletişim oyununu kim kazandı? Survivor SMS birincisi kim oldu? İşte detaylar…

Survivor kim elendi? Survivor iletişim oyununu kim kazandı? Survivor SMS birincisi kim oldu?

Survivor’da kim elendi?” sorusuna izleyiciler tarafından cevap aranıyor. Gönüllüler takımının elemeye girdiği gecede en az oyu alan isim adaya veda etti. İletişim oyununu kazanan isimler ve aileleriyle yaptığı görüşmeler ise gecenin en önemli konusu oldu. Peki, Survivor kim elendi? Survivor iletişim oyununu kim kazandı? Survivor SMS birincisi kim oldu? İşte Survivor yeni bölümde yaşananlar...

SURVİVOR İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da iletişim ödülünü kazanmak için karşı karşıya gelen yarışmacılar, parkurda kıyasıya yarıştı. Survivor yarışmacıları arkadaşlarından gelen Whatsapp mesajlarına kavuşmak için elinden geleni yaptı. Heyecanlı anların yaşandığı oyunun sonunda, Survivor iletişim ödülünü kazanan ünlüler takımı oldu. 3'te 3 yapan Sercan ise performansıyla Survivor son bölüme damga vurdu.

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Survivor Ceyhun'un eleme potasında olduğu gecede heyecanlı anlar yaşandı. 24 Mart Survivor son bölümde SMS oylaması ile halktan gelen oylar sonrası en fazla oyu alan Yasin ve Yunus Emre oldu. Yasin eleme adayı olarak Cemal Can'ın ismini verirken Yunus Emre ise Ardahan'dan yana seçim yaptı. Yapılan oylama sonrasında Survivor'dan bu hafta elenen isim Ceyhun Uzun oldu. Elendiğini öğrenen Ceyhun duygusal anlar yaşadı.

Haberin Devamı

SURVİVOR CEYHUN UZUN KİMDİR?

Ceyhun Uzun'un İngiltere Maraton koşusunda 3 dünya rekoru var.

1: 2017 En hızlı koşu 5 kişi birlikte Scooby doo arabanın içinde koşarak,

2: 2018 En hızlı maraton 6 kişi Ghostbusters arabanın içinde koşarak,

3: 2019 En hızlı maraton 6 kişi Thunderbirds uçak içinde koşarak.

İngiltere'de 2 olimpiyat derecede AJ BELL Triatlon dereceleri var. Londra, Atina, Berlin, Kıbrıs, Sydney, Türkiye maratonu koştu. 2018 yılında polisler arasına seçildi ve Prens William ve Prens Harry'nin Kensington sarayına davet edildi. 2 kere bisiklet turuna çıktı. İlkini Londra'dan Paris’e 24 saatte tamamladı. İkincisini ise Londra'dan Brugge'a 22 saatte tamamladı. En son koşusunu Kuzey Kıbrıs'ta 2019 yılında gerçekleştirdi.

2017 yılında eşiyle birlikte Londra'da Tanyel’s Smile (Tanyel’in Gülüşü) ismiyle kendi vakıflarını kurdu. Tek kızı olan Tanyel'i 2016 yılında kanser yüzünden kaybetti. KKTC'de 0-24 yaş arası kanserle mücadele eden çocuklar ve ailelerine yardım etmeye başladı.

Haberin Devamı

GÖNÜLLÜLER TAKIMI SMS SIRALAMASI

1) YUNUS EMRE ÖZDEN

2) Yasin

3) Cemal Can

4) Nisa Bölükbaşı

5) Evrim

6) Ardahan

7) Ceyhun

8) Gizem

9) Meryem

10) Burak