Dilan-Engin Polat çiftine yeni dava! Savcılık Dilan Polat ve Sıla Doğu için kararını verdi
Dilan-Engin Polat çiftine yeni dava! Savcılık Dilan Polat ve Sıla Doğu için kararını verdi Polat çifti komşularıyla davalık oldu. Aralarında "kara para aklama", "vergi kaçırma" gibi 4 ayrı suçtan tutuklu bulunan Dilan Polat ve Engin Polat'ın komşularıyla kavga edip adliyelik olduğu dosyada yeni bir gelişme yaşandı.
10.01.2024 Gündem
Polat çiftinin kremleri köylüleri isyan ettirdi! CİMER’e ve jandarmaya başvurdular
Polat çiftinin kremleri köylüleri isyan ettirdi! CİMER’e ve jandarmaya başvurdular Polat çiftinin sattığı kremler Lüleburgaz’da köylüleri isyan ettirdi. Çifte yapılan operasyonun hemen ardından kamyonlarla getirilen krem kıvamındaki kimyasal maddenin, 3 bin kovanın olduğu ormana döküldüğünü gören köylüler CİMER’e ve jandarmaya başvurdu.
9.01.2024 Gündem
Dilan Polat'ın kremlerini TMSF satacak! Polat çiftinin franchise verdiği 100’ü aşkın firma için flaş karar
Dilan Polat'ın kremlerini TMSF satacak! Polat çiftinin franchise verdiği 100’ü aşkın firma için flaş karar Dilan Polat - Engin Polat çifti için başlatılan soruşturma kapsamında TMSF’nin kayyım olduğu şirketlerin e-ticaret sitelerindeki ürün satışları yeniden başlıyor. Fon 39 şirketteki çalışanların maaşını ödemeye başladı. Polat çiftinin franchise verdiği 100’ü aşkın firma da hizmetine devam edecek.
27.12.2023 Gündem